haaha oda guzelmışşşşşşş
kızlar dün dominostan pizza istedik 35 dakikada getirdiler bedava oldu pizza bizde dayanamadık paranın bir kısmını kuryeye verdikacaba bugunde mi pizza istesekkk ay benim bebeğim çok şanslı kerata
evet tatlım cumartesi belini incitmişti bugun 10 günlük rapor almışgecmiş olsun cnm eşin rahatsız sanırım ay ığne vuruyomusun tatlım
evet canımcım iğne vurmayı biliirm yatırdım bunu altıma sonra aniden bir batırdım iğneyiayyy kıymasaydın kocişinekız sen iğne vurmayıda mı biliyon?
benimkiyle demin konuştuk yine işte bir sıkıntısı varmış anammmmmmmmmmm yandım ben. akşam çekecem yine bunun sıkıntısını. çocuk gibi ya hemen morali bozuluyor, aşkım biraz güçlü ol diyom, çocuğun yanında da böyle diyip beni küçük düşürcen dimi diyortam senarist yahuuu
ne üzüldün kız haketti, oooooayy canım yaaaaa naptın adamcağıza... yazık valla üzüldüm
çok kötüsün sen yaaa....
o senin şekerliğin canım takma kaynanayı sen bak biz varız burdaaacanlarım benim ya hepinize teşekkür ederim:) sizleri çok seviyorum, iyi ki bebişlerimiz oldu da sizlerle tanışma fırsatı buldum:) iyi ki varsınızz:)
bulemsum çok tatlısın güzelliğim:)
biz zaten neden varız ki şekerim onlar için yaşıyoruz nefesimizi onlara borçluyuzzz:))))) ay sorma dünkü sıkıntı neydi öyle. daraldım valla. hergün ya anahtar ya telefon yada çanta kaybolu bulunur. biraz dikkat et dersin biliyorsun sorunlarımı üzerime gelme olur. iyide ölelim yani sorunlarımız varsa. bide ben rahatlıkla suçlanıyorum???? bazen üzülüyorum üzgün durma moralim bozuluyor diyor aaaaaaaaaaaaaaaaaaa imdatttttttt
kendi şuçlarını görmezler kiiiitatile gidiyon ne olacak, bugün taş taşı deseler taşırsın. hemde 1 hafta ohhhhhhhhh
:))))))))) evet ya benimkide arabadan ineriz tam apartmana gircez arabayı kitledim mi diye bana sorar ??? kendi yaptığı şeyleride sormuyor mu sinir oluyorum. ben yandım bu akşam. o deşarj olmak için kesin beni sinir etcek bende bağırcam ona sonra kavga etcez ikimizde rahatlıcaz
hemde nasıl aldım canımmmmmhayırdır noldu kuzum?
(bende aranıza yeni dönebildim ne oldu ne bitti göz ucuyla bakayım dedim ama okuyamadım hepsini:))
bulemsu eşine iğne mi yaptın helal olsun!! bütün öcünü almışsın kuzum anladığım kadarıyla:)))
Aaa bir kere bizim de başımıza gelmişti ama işin manevi boyutu biraz korkuttu beni, sonuçta emek veriyorlar pişiriyorlar, paketi ayağına kadar getiriyorlar,, hem kurye çocuk da zorda kalsın istemedik.
Gerçekten de bebişler çok kısmetli oluyor tatlımm. Mesela ben aklımdan yiyecek ne geçirsem yemeyi unutsam da kesin bi şekilde o gün içinde geliyor bana. Yavrumun içinde kalmasın da
çok duygulandım o kadar güzel ki... çiçekçi çiçeği vardiğinde eşimden diye bekliyorum aldım kokladım.. sonra notu açtım 'güzel annem... iyi ki doğdun, iyi ki annem oldun.. seni çok seviyorum canım annem...' yağız efe
çok güzel bir şey tarifi yok bunun....
kızlar dün dominostan pizza istedik 35 dakikada getirdiler bedava oldu pizza bizde dayanamadık paranın bir kısmını kuryeye verdikacaba bugunde mi pizza istesekkk ay benim bebeğim çok şanslı kerata
Aaaaa ben geldim ama hem haftanın hem de akşamın yorgunluğu herhalde performansınız düşmüş kızlarr
kızlar bende kkaçıyorum öptum kocaman
evet tatlım cumartesi belini incitmişti bugun 10 günlük rapor almış
evet canımcım iğne vurmayı biliirm yatırdım bunu altıma sonra aniden bir batırdım iğneyiyandım anam dedi ayağa kalkacaktı kırılır iğne dur dedim ve verdim ilacı
aşkım güçlü ol desen suç ilgilenmezsen suç
ne üzüldün kız haketti, ooooo
o senin şekerliğin canım takma kaynanayı sen bak biz varız burdaaa
biz zaten neden varız ki şekerim onlar için yaşıyoruz nefesimizi onlara borçluyuzzz
kendi şuçlarını görmezler kiiii
hemde nasıl aldım canımmmmm
canım babam rahmetlik hasta idi gecede gündüzde iğnesi vardı ve ben çocuktum ama babama yapılacak olan iğneleri vurma görevi benimdi annemede çok iğne vurdum tek ben değil ailede büyük abim ve kızkardeşimde iğne vurmasını biliyorlar ama en eli hafifi olan benimBulemsuu tatlımmm iğne mi yapıyorsun sennn??? Ben ete girerken görmeye bile dayanamıyorumm sen nasıl dayanıyorsunnnn
canım bana moonsun sordu kaç kilo aldın diye ebnde önemli değil 3 çocuk birde hiç büyümeyen koca varken ben hemen veririm o kiloları dedimvalla bende bugün bittim. eve gidince güzel bir duş sonra bornozla ayaklarımı yukarı bir yere uzatıcam tv yi acıcam, üzgün kocamı beklicem üfffffff
bye muckss
:))))))) iyi olmuş demeye yinede içim varmıyor kız :)) geçmiş olsun. ama Allah böyle düşürür eline işte.
üff valla, karnımdaki bebek kocamdan daha büyük eminim buna. ben napcam bu adamla yaaaa
canım bana moonsun sordu kaç kilo aldın diye ebnde önemli değil 3 çocuk birde hiç büyümeyen koca varken ben hemen veririm o kiloları dedim
adamlar asla büyümezler yaş ilerledikçe daha da çocuklaşıyorlar olgunlaşacaklarına
iyi olmuş de kızzz ben gülüyorum için için baş ağrım geçti bile
yanlız varya bu yazdıklarımı yattığı yerden kalkıp bir okursaaaa:18::18:
canım babam rahmetlik hasta idi gecede gündüzde iğnesi vardı ve ben çocuktum ama babama yapılacak olan iğneleri vurma görevi benimdi annemede çok iğne vurdum tek ben değil ailede büyük abim ve kızkardeşimde iğne vurmasını biliyorlar ama en eli hafifi olan benim
eşime normalde kıyamazdım ama bugun beni çok sinir etti
bana ben sana vuramazdım sen bana nasıl batırdın o iğneyi diyor
sanada iyi geceler balım gazan mübarek olsun eve gelene kadar eşin tüm dertlerini unutsun inşşşşçok fena olur valla :))
ben çıkıyorum kızlar. inşallah güzel bir gece olur. kendinize dikkat edin. mucksssssss
bizde seni seviyoruz şekerim allaha emanet ol iyi tatillerciciler ve bebekler ben çıkıyorummm iyi hafta sonları iyi tatiller iiyice dinlenin biz çok yoruluk baya dolaştık iş yaptık fabrikada sizleri seviyorummm Allaha emanet olalımmmmm
yok kız elim gene hafif ama kendini çok sıktı benim kocaaaCanım şaşırmadım zaten eli en hafifin sen olduğuna. Aslında seninki kıymak da değil eşine tatlım,,, sonuçta sağlığı için yapıyorsun, ama birazcık sinirinden pamuk ellerin ağırlaşmış herhalde
İşte anlasınlar erkekler damarımıza bastıklarında en meleğimiz bile nasıl oluruzzz
Kız biz senle pizza gecikmesi muhabbeti yapmıştık galiba bu topik yokken :)))
Adiler bize 45 dk.da getirdikleri halde "ya pizza ya para"demişlerdi
Biz artık little caesars'a takılıyoruz ondan beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?