2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Aynısı bende de var oturduğum an,kalktığım an falan oluyo sürekli bi ağrı değil,yürüyüş falan yapınca ağrıyo naapcaz yaa!!:26:

Doruk güzel :))

çok geçmiş olsun canım bende öyleyim sürekli degil ama arada başlıyor kuyruk sokumum özelliklee..adım attıkça aynen bıçak saplanıyor gibi acıyor.doktorum normal , fazla ayakta kalmamaya çalış yürüyorsanda dinlenerek yürü dedi...

Günaydın calarım, tatlı bebişler, inşallah herkes iyidir.

biz iyiyiz çok şükür. kahvaltımızı sabah sporumuzu yaptık, dinç bir şekilde başladık güne :)

amanınnn valla çok tebrik ederim. ayyy oğluşun mu olacakmış senin. pipiloşşşşşş

maşallah canım, herşeyden önce bebişin sağlıklıymış çok sevindim. artık toparla kendini annesi, üzme oğluşunu.

aslında normal bir ağrıya benziyor. 1 ay kadar önce yaşadım dediğini, çok canım yanıyordu yürürken ama benim işim hareketli dayandım. biraz sabır, ilaç kullanma tabiki. çok geçmiş olsun.

iyi tatiller canım, inşallah kolay rahat bir yolculuk geçirirsin. dikkat et kendine.

Günaydınnnnnn...

bakıyorum da bugün kimse yokk

biz de kahvaltımızı yapıp gelelim bari

günaydın canım. c.tesi sabahları böyle oluyor. çalışmasam bende girmezdim :)))

biz de erkenden uyandık, yaptık sporumuzu işyerine geldik.... kahvaltı yapıp masamızı çekmecelerimizi temziledik.. öldüm bittim resmennn

valla dediğin gibi haftasonu kim napsın bu saatte benim de mesaim vardı onun için geldim zaten

ayyy inanmıyorummm benim dediğim çıktııııı prensimiz geliyooooooooo çok sevindim canımmm... Rabbim hayırlı uzun ömür versin inşallahhhhh

aysuncummmmm hihohohohooooo bu sefer biz kazandıkkk

günaydın hanımlar..

aranıza yeni katıldım ben de 15+0 günlük hamileyim. p.tesi doktora gideceğim kontrol için inş cinsiyetini gösterir bizim ufaklık. doktor 12+4 te erkeğe benziyor demişti ama kesin belli olması için 15. haftayı beklemek lazımmış. sizlerden de bazıları öğrenmiş bebişlerinin cinsiyetini. inş hayırlısıyla kucağımıza almakta nasip olur.pazartesiyi iple çeker oldum. bakalım ne çıkacak.... kız erkek farketmez gerçi ama gönlümden geçen kız inanın. bu arada bazılarının ağrısı oluyormuş o ağrıdan ben de var. çok fena hem de yatınca kalkamıyorum. kuyruk sokumuma bıçak saplanıyor gibi oluyor. hadi bir şekilde kalktım diyelim bu sefer adım atamıyorum çok canım acıyor. ben çok oturmaya bağlamıştım ama başka sebepleri de mi varmış.. ben çalıştığım için bütün gün bilg başında oturmak zorunda kalıyorum da :((

canım günaydın...

öncelikle aramıza hoşgeldin.
hayırlı olsun bebeğin... kız erkek ne olursa olsun sağlıklı olsun öncelikle... tabii Rabbim gönlüne göre versin inşallah hayırlısıyla...
ben de tüm gün pc başındayım, kuyrum sokumu ağrım hamilelik başladığından beri var.otursam kalkamıyodum ayaktaysam oturamıyodum... ben de çareyi oturma simidi almakta buldum... inan çok rahat edersin... ortası delik siyah kaplı bi sünger düşün... kuyruk sokumuna baskı yapmıyor hiç öneririm mutlaka...

günaydın arkadaşım, hoşgeldin. hayırlısıyla bebişini kucağına almanı dilerim. inşallah gösterir cinsiyetiini.

bu tarz ağrılar ağırlığımızın ön taraf doğru kaymasından kaynaklanıyor diye duymuştum. karnımız büyüdükçe ağırlık merkezimiz değişiyormuş. bu yüzden basit sırt bel egzersizleri öneriyorlar. internette bulabilirsin. her gün düzenli olarak yaparsan rahatlatır diye düşünüyorum.

ooooo bulemsu hanımlar gelmiş, hoşgelmiş.

kızlar bi kilo topici açsak mı ne dersiniz?...şöyle bişey:

[table="width: 500, class: grid"]
[tr]
[td]isim[/td]
[td]boy[/td]
[td]3.ay kilosu[/td]
[td]4.ay[/td]
[td]5 ay[/td]
[td]6. ay[/td]
[td]7.ay vs...[/td]
[/tr]
[/table]

hem kendimizi de daha güzel takip etmiş oluruz.

Son düzenleme:

olabilir. alınan kilolarla ilgili bir topik vardı. o biraz karışık herkes aklına geldikçe yazmış. tablo daha iyi olur.

selam hamişler eşim evde olunca ben katılamadım sizlerenasılsınız bakalım
burcuxxx eşin akşam eve nasıl geldi dandinledinmi baya
esra86 seni burda cumartesi günü görmek ne şereffff
beysal oğlusun hayırlı olsun sağlıklı büyüsün inşşş merakta kalan bir tek ben mi kaldım şimdi:26:

kızlar topicimiz açılmıştırrrr lütfen buyrun : http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...erinin-kilo-takip-cizelgesi.html#post25025462

oyy canım bizi yalnız bıraktın iki gündür amaa

eee napalım mesai olunca geldik kükrkçü dükkanımıza

pazartesi günü bu topici açıyım ben inşallah...

sen cumartesileri çalışıyo musun canım?
aaa bu arada eşin streslimiydi dün?

evet c.tesileri 1 e kadar çalışıyorum.

eşim akşam ben eve giderken aradı, gel bugün dışarda yiyelim dedi. aa niye dedim evde yemek var, iyi o zaman ben balık alayım dedi. sesi iyidi. eve geldi balıkları pişirdi. bende duşumu aldım dinlendim. biraz konuştuk, hiç stres yapmadı. ben yorulmuştum dün çok uyuya kaldım. yazık meyve hazırlamış arada bir uyandırdı ama adamı tersledim bide ne uyandırıp duruyorsun diye

kortuğum başıma gelmedi yani.

iyiyiz canım. eşinin beli nasıl? adama işkence yapmaya devam ediyor musun

benimki iyidi akşam ya. heralde etkilendiğimi anladı gayet normal keyifliydi. aman çok şükür.

ama bende erkek demiştim elinin sırtını uzatınca aşkolsun...

başka alternatif yok mu?

yazık bi de azarlamışın adamı....

dediğin gibi etkilendiğini düşünüp sarmamıştır sana

yazık bi de azarlamışın adamı....

dediğin gibi etkilendiğini düşünüp sarmamıştır sana

akşam gözlerimi açamadım, uykudan çok komikti halim o da nasibini aldı. arada böyle tepiceksin iyi oluyor, kıymetleniyorsun

bende bilgilerimi tabloya ekledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…