2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
MERHABA arkadaslar,oncelikle ALLAH bebeiginizi saglicakla kucaginiza almayi nasib etsin.bende 3 haftalik hamileyim daha yeni oyrendim.subat anneleri topigi actim.burdaki liste gibi 1 liste yapmak stiyoum ama olmuor.lutfen bana yardimci olurmusunuz...bu listeyi topik sahibi yapmis herhalde bana yerdim edin...

Aynısı bende de var oturduğum an,kalktığım an falan oluyo sürekli bi ağrı değil,yürüyüş falan yapınca ağrıyo naapcaz yaa!!:26:

sıcak su ile kompress yaptım biraz daha iyiyim bugün ama arada takılıp kalıyorum
geçmiş olsun sana da canım

öğle yemeğimizi yedik. tamda canımın istediği şeyler çıkmıştı
ama biraz ğır geldi midem çok fena şu an

valla iyi yapıyorsun, sürünsün canım. :))) dediğin gibi kaçan kovalanır. çok iyi davranıyoruz biz eşlerimize, tepemize çıkıyorlar.

ben henüz emzirmedim rüyamda bebeğimi. sadece doğurduğumu gördüm. hatta geçen hastanede önce bebişimi verdiler kucağıma sonra doğuma gittim

Allah hayırlara çıkarsın ne güzel bir rüya.

hııı kesinleşti mi cinsiyet ohhh. oğluşun aç mı kaldı kıyamam ben ona ya. üzülme canım bundan sonra dikkat edersin. maşallah boyu kilosu çok iyi. : nazar:

bende bilmiyorum canım, nasıl yapıldığını. hayırlı olsun hamileliğin.

Selam kızlaaarr,

bugün öyle güzel bi rüya gördüm kii oğluşuma mavileri giydirmişim,emziriyordumAllahım gerçek gibiydi yaa..
anlamı da çok güzelmiş...çok ciciydi yaaa

ben bu ay gidicem canım bende merak ediyodum saglıklı olsunda oglumda doktor hep geriden gidiyo minyon olucak dedi 3,300 dogdu 50 cmdi

geriden gidiyor dediği halde bence boyu ve kilosu gayet güzelmiş ileri olsa 4,5 kilo 54 cm doğacaktı heralde bende dün doktora gittim 18 cm ve 180 gr dedi 14 haftaya kadar çok sağlıklı ve düzenli beslenemedim bulantılarım yüzünden tabi önemli olan sağlıklı olmaları

benim doktorun dogurttukları hep 4 kilonun üstündeymiş nstde ögrenmiştim bi baktım hep 4 kilo üstü hastalarının dedim normal minyon demesi alışmış kadıncagız napsın.
bakalım bu nasıl olucak maşşallah seninde iyiymiş canım boyu kilosu bende merak ettim şimdi bu hafta içi gidicem nasipse 4 boyutluya temmuzdamı giriyoruz canım ben unuttum ne zaman giriyoduk 3 sene geçti

bende aynısı işte aynısı. oturursam kalkamıyorum. kalkarsam oturamıyorum. çok fena bir şekilde ağrım oluyor. ağlayacak noktaya geliyorum bazen. ben de bir deniyim bakıyım. inş iyi gelir de kurtulurum bu ağrıdan. çok saol arkadaşım. elbette öncelikli sağlıklı sıhhatli ve hayırlı olması kız erkek farketmez. Allah hepimizin gönlüne göre versin inş..

mrb kızlar nasılsınız ben bi duygu selidir yaşayıp gidiyorum dünden beri ağlayıp duruyorum eşimde şaşırdı gezmeyi çok severim eskişehire gitcektik onu bile istemedim noldu bana anlamadım gözlerim duluyor hemen anlamıyorum

Selam canım al benden de o kadar,dün tatil yüzünden eşimle tartıştık,çok şükür düzeldik eşimle
bugün ablamla tartıştık o kadar gerginim ki karnım bile öyle..
Ağlayıp duruyorum dünden beri napıcaz böyle?
Hava çok sıcak dışarı çıkmaya korkuyorum,arkadaşlar çağırıyo gidesim yok

Ne paklar bizi acaba? Naapsak ki?:26:

bebeklerimizin verdiği duygusallık canım. bazen bende de oluyor durduk yere başlıyorum ağlamaya nedenini bilmeden. ama sonra yine nedenini bilmeden geçip gidiyor.

bebeklerimizin verdiği duygusallık canım. bazen bende de oluyor durduk yere başlıyorum ağlamaya nedenini bilmeden. ama sonra yine nedenini bilmeden geçip gidiyor.

Bebeğimizi üzeceğimizin farkına bile varamıyoruz aslında böyle yaparak...

Ya kızlar benim bir sıkıntım var gögüslerim acayip böyle damarlarım mor mor çıkmış komple her yerinde niye böyle oldu ki anlamadım :18::18::18::18:

Ya kızlar benim bir sıkıntım var gögüslerim acayip böyle damarlarım mor mor çıkmış komple her yerinde niye böyle oldu ki anlamadım :18::18::18::18:

sıkıntı yok canım bebise hazırlık yapiyor vücudun süt üretiyor..o gördüğün mor damar süt kanalları...panik yok gayet normal...

hep böyle mi kalacak peki :18:

Yok canım oyle kalmayacak ama bebegini emzirdigin sürede belirgin olacak.. memeden kestiginde sütün. geri gidicek ozaman o görüntüde kaybolacak doğal olarak...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…