Yok canım oyle kalmayacak ama bebegini emzirdigin sürede belirgin olacak.. memeden kestiginde sütün. geri gidicek ozaman o görüntüde kaybolacak doğal olarak...
Bebeğimizi üzeceğimizin farkına bile varamıyoruz aslında böyle yaparak...
ortada hiçbirşey yokken başlıyorum ağlamaya. ortada birşey olsa dicem ki bu oldu ondan ağlıyorum ama durduk geliyor ve geldiği gibi gidiyor. :))
hm anladım ohhh çok teşekkür ederim ya bende dedim ne oldu bir anda bana böyle , yani süt verdikçe damarlar belirgin olacak süt bitince her şey normale dönecek
hm anladım ohhh çok teşekkür ederim ya bende dedim ne oldu bir anda bana böyle , yani süt verdikçe damarlar belirgin olacak süt bitince her şey normale dönecek
Evet canım Aynen o sekilde olucak..bazı hamilelerde belirgin olur. Bazılarında olmaz kiminde çok kiminde az belirgin olur.. bebeginin doğacağı zamana kadar vücudun oba go re hazırlık yapar...zaten sütten kestiğin ana kadarda süt üretimi devameder...sonrasında normale geri döner bunlar çok normal olaylardir..eee annesi o tatlı bebisin 6 ay boyunca sadece sütunle beslenicek...şimdiden vücudun buna kendince hazırlık yapıyor...
kızlar acayip bu şekilde kabızlık çekiyorum. bol su içmeme rağmen bu kabızlık normal mi???? günde 2 - 2,50 lt su içiyorum. ama hala acayip kabızım...
kızlar acayip bu şekilde kabızlık çekiyorum. bol su içmeme rağmen bu kabızlık normal mi???? günde 2 - 2,50 lt su içiyorum. ama hala acayip kabızım...
tabkı o zman da memeler marul yaprağı olcak:26::26::26::26:
canım benim normal de vardı o sorunum hamilelikte çok dikkat ettim o yüzden ben sadece su olmaz ki , sabahları mısır gevreği yada yulaf ye ,sonra meyve tüket bol o zman halledersin bu sorunu .
olmaz inş.ya benim normlade büyük olduğu için o kadar olacağını sanmıyorum yada sanmak istemiyorum sanırım
merhaba canlarım..biz bugun evdeyiz kızımla...ama şimdilik...valizimizi hazırladık..1 gecelıgıne ürgüp'e gidicezz...hem düğün hemde gezme olacak bizim için..akşama düğünümüz var..yarında arkadaş grubuyla gezicez orda...
budaa göbüşümüz:
iş yerinde ve akşam kına gecesine giderken çekilen fotolar bunlarr
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-19.html#post25029026
ay doğru da işte ne bileyim ilk olunca her şey çok farklı oluyor herhalde bugün farkettim şok oldum aslın da çok normal bir şey demek kiayy yer annesi onu süt vericek tabi ki sütleri hazırlıyorum dimi
Eh zamanla ogreneceksin tabikide.. ins bol bol sutun olur bebisine..
benımde damarların maşallahı var ay zaten cok beyazım harıta gıbıler mubarek
Benimde öyle valla..hele banyo yapınca dahabir belirginleşiyor... Ben dert etmiyorum onu sonuçta bebis için lazım anne sütünün yerini hiçbirşey tutmuyor Malesef .
aynen canım ay okadar özledım kı o duyguyu anlatamam bı annenın evladını sutyle beslemesı kadar guzel bı duygu herşeye değer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?