2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
Yok canım oyle kalmayacak ama bebegini emzirdigin sürede belirgin olacak.. memeden kestiginde sütün. geri gidicek ozaman o görüntüde kaybolacak doğal olarak...

hm anladım ohhh çok teşekkür ederim ya bende dedim ne oldu bir anda bana böyle , yani süt verdikçe damarlar belirgin olacak süt bitince her şey normale dönecek

Bebeğimizi üzeceğimizin farkına bile varamıyoruz aslında böyle yaparak...

ortada hiçbirşey yokken başlıyorum ağlamaya. ortada birşey olsa dicem ki bu oldu ondan ağlıyorum ama durduk geliyor ve geldiği gibi gidiyor. :))

ortada hiçbirşey yokken başlıyorum ağlamaya. ortada birşey olsa dicem ki bu oldu ondan ağlıyorum ama durduk geliyor ve geldiği gibi gidiyor. :))

ben de ortada bir şey olsa da olmasa da ağlıyorum olmazsa var ediyorum öyle ağlıyorum ya geçen tv de pepe vardı ona ağladım sonra da sinirim bozuldu deli gibi güldüm ,üstüne bir daha ağladım

hm anladım ohhh çok teşekkür ederim ya bende dedim ne oldu bir anda bana böyle , yani süt verdikçe damarlar belirgin olacak süt bitince her şey normale dönecek

Evet canım Aynen o sekilde olucak..bazı hamilelerde belirgin olur. Bazılarında olmaz kiminde çok kiminde az belirgin olur.. bebeginin doğacağı zamana kadar vücudun oba go re hazırlık yapar...zaten sütten kestiğin ana kadarda süt üretimi devameder...sonrasında normale geri döner bunlar çok normal olaylardir..eee annesi o tatlı bebisin 6 ay boyunca sadece sütunle beslenicek...şimdiden vücudun buna kendince hazırlık yapıyor...

evet kesinlikle haklısın canım ortada birşey yoksa bile ki genel de olmuyor ama ağlayacak bir şeyler mutlaka buluyorum ben de. sonra düşününce saçma geliyo ama ne yaparsın işte. ben bende ki bu değişikliği henüz anlamış değilim.. bebeğimi kucağıma alana kadar da anlayamayacağım herhalde:)))

Evet canım Aynen o sekilde olucak..bazı hamilelerde belirgin olur. Bazılarında olmaz kiminde çok kiminde az belirgin olur.. bebeginin doğacağı zamana kadar vücudun oba go re hazırlık yapar...zaten sütten kestiğin ana kadarda süt üretimi devameder...sonrasında normale geri döner bunlar çok normal olaylardir..eee annesi o tatlı bebisin 6 ay boyunca sadece sütunle beslenicek...şimdiden vücudun buna kendince hazırlık yapıyor...

evet kesinlikle haklısın canım ortada birşey yoksa bile ki genel de olmuyor ama ağlayacak bir şeyler mutlaka buluyorum ben de. sonra düşününce saçma geliyo ama ne yaparsın işte. ben bende ki bu değişikliği henüz anlamış değilim.. bebeğimi kucağıma alana kadar da anlayamayacağım herhalde:)))

ay doğru da işte ne bileyim ilk olunca her şey çok farklı oluyor herhalde bugün farkettim şok oldum aslın da çok normal bir şey demek ki ayy yer annesi onu süt vericek tabi ki sütleri hazırlıyorum dimi

kızlar acayip bu şekilde kabızlık çekiyorum. bol su içmeme rağmen bu kabızlık normal mi???? günde 2 - 2,50 lt su içiyorum. ama hala acayip kabızım...

kızlar acayip bu şekilde kabızlık çekiyorum. bol su içmeme rağmen bu kabızlık normal mi???? günde 2 - 2,50 lt su içiyorum. ama hala acayip kabızım...

canım benim normal de vardı o sorunum hamilelikte çok dikkat ettim o yüzden ben sadece su olmaz ki , sabahları mısır gevreği yada yulaf ye ,sonra meyve tüket bol o zman halledersin bu sorunu .

tabkı o zman da memeler marul yaprağı olcak:26::26::26::26:

olmaz inş.ya benim normlade büyük olduğu için o kadar olacağını sanmıyorum yada sanmak istemiyorum sanırım

tum temnnımız o tatlım ama söle duşun sut bezelerı sut dokuyo olculer oldukca fazlalaşıyo sonrasında bezeler boşalınca sarkma yapıyo şehsen benımkı sarktı ama bı sıre sonra bezeler toplandıkca oluşan deformede yavaş yavaş ortadn kaldkıyo ama hamılelıkte super oluyolar dımı o zman göbek marukl gıbı hahahah

merhaba canlarım..biz bugun evdeyiz kızımla...ama şimdilik...valizimizi hazırladık..1 gecelıgıne ürgüp'e gidicezz...hem düğün hemde gezme olacak bizim için..akşama düğünümüz var..yarında arkadaş grubuyla gezicez orda...

budaa göbüşümüz:

iş yerinde ve akşam kına gecesine giderken çekilen fotolar bunlarr

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-19.html#post25029026

OH CNM MAŞALLA GÖBUŞUNE oh bızım yerımızede gez tatlım bol bol eglen

ay doğru da işte ne bileyim ilk olunca her şey çok farklı oluyor herhalde bugün farkettim şok oldum aslın da çok normal bir şey demek ki ayy yer annesi onu süt vericek tabi ki sütleri hazırlıyorum dimi

Eh zamanla ogreneceksin tabikide.. ins bol bol sutun olur bebisine..

benımde damarların maşallahı var ay zaten cok beyazım harıta gıbıler mubarek

Benimde öyle valla..hele banyo yapınca dahabir belirginleşiyor... Ben dert etmiyorum onu sonuçta bebis için lazım anne sütünün yerini hiçbirşey tutmuyor Malesef .

Benimde öyle valla..hele banyo yapınca dahabir belirginleşiyor... Ben dert etmiyorum onu sonuçta bebis için lazım anne sütünün yerini hiçbirşey tutmuyor Malesef .

aynen canım ay okadar özledım kı o duyguyu anlatamam bı annenın evladını sutyle beslemesı kadar guzel bı duygu herşeye değer

aynen canım ay okadar özledım kı o duyguyu anlatamam bı annenın evladını sutyle beslemesı kadar guzel bı duygu herşeye değer

Aynen öyle ben oğlumu 2 yaşına kadar emzirdim ins bu oglusumuda 2 yaşa kadar emzirmeyi düşünüyorum..o meme isterkenki gelip yumudmalarina bide emerken gözüne bakmalarina bayiliyorum...ama doğum yapincada hamilelik gunlerinide özlüyor insan oda değişik bir heyecan oluyor ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…