Aynısı bende de var oturduğum an,kalktığım an falan oluyo sürekli bi ağrı değil,yürüyüş falan yapınca ağrıyo naapcaz yaa!!:26:
Canım, bebeği taşıyabilelim ve yeri rahat olsun diye kalça kemiklerimiz genişlermiş ve bebeğe uygun hale gelirmiş...
Oyüzden kalça kemiklerindeki ağrılar normal...
Cuma günü doktoruma da sordum, çok normal vücudun uyum sağlamak için değişiyor dedi...
Korkma yani, dayanamayacak bir acı olursa basit bir ağrı kesici alabilirsin....
Selam canım al benden de o kadar,dün tatil yüzünden eşimle tartıştık,çok şükür düzeldik eşimle
bugün ablamla tartıştık o kadar gerginim ki karnım bile öyle..
Ağlayıp duruyorum dünden beri napıcaz böyle?
Hava çok sıcak dışarı çıkmaya korkuyorum,arkadaşlar çağırıyo gidesim yok
Ne paklar bizi acaba? Naapsak ki?:26:
mrb kızlar nasılsınız ben bi duygu selidir yaşayıp gidiyorum dünden beri ağlayıp duruyorum eşimde şaşırdı gezmeyi çok severim eskişehire gitcektik onu bile istemedim noldu bana anlamadım gözlerim duluyor hemen anlamıyorum
mrb kızlar bugun kontrole gıttım bebegım cınsıyetı kızmıs yuzde yuz kesınlestı kız anası olacam:)16 haftayı doldurduk 164 gram olms bızım yavru ama dr boyunu olcmeyı unutmus cıkınca sordum bıdakı sefere dedı ıkılı testte rısk az cıktıgı ıcın 3luye gerek duymadı ıste bole benden haberler
oyy kıyaamamm bu hormonlar yokmu bu hormonlar ondan o canım ağla boşver bende koyverıyom gıdıo valla:))
KAZIM KOYUNCU & ŞEVVAL SAM KOYVERDİN GİTTİN BENİ - YouTube
çok hoşuma gidiyor buşarkı bilmiyorum ekleyebildimmi ama bu 2 gün hormonlarım pik yaptı :)))
bunları dınlersen yandın annem sen:))
valla canım duş aldım dışarı çıktım kendime bişeyler aldım güzel bi yemek yedim ama yok içimdeki o şey gitmiyor eşimde kızdı biraz daha ne yapalım diye ama yok engel olamıyorum kendime bunalım takılasım var balkona oturcaksın müziği açıcaksın hamile olmasam bi sigara yakcaksın ama şeytana uymamak lazım :)))
merhaba arkadaşlar,
çok güzel haberlerinizi aldım annesininbirtanesi iletti(çok tatlı bi hatun bu arada),bebeklerin cinsiyetleri belli olmuş,hepinizi tebrik ederim.yazılarınıza biraz göz attım,çok hoşsunuz.Allah yardımcınız olsun ,çok ilerlemişsiniz.sizleri özlüyorum.temmuz da gelebilirim çömez anne olarak hayalim bu :) bu ay korunma sürem bitti.ruhen hazırım ama bedenen bi incelemeden geçeceğim haftaya.benden böyle.tebrik etmek istedim
kızlar selam ,
benim elim ayağım çok şişti , özellikle ayaklarım ayakkabılarım olmuyor yarın işe gidicem ne giyicem bilmiyorum acil bu şişliği indirmem lazım ne yapıcam ben yaaa:44: ne olur tavsiyesi olan varsa yazsın.:18:
evet canım , biraz yoruldum malum afta sonu temizliği filan evet tuzlu yiyiyorum yani hiç kesmiyorumki zaten. ama daha dikkat edicem ,havalarda çok sıcak , daha şimdiden böyle olursam ilerde ne yapıcam , çok sağol canım, dediğin gibi bir duş alıp havaya dikeyim bacaklarımıkıyamam akşam tuzlu filan mı yedin yada çok mu yoruldun ılık bi duş al ve dinlen başka yapacak birşey yok diye biliyorum canım dikkat et kendine
evet canım , biraz yoruldum malum afta sonu temizliği filan evet tuzlu yiyiyorum yani hiç kesmiyorumki zaten. ama daha dikkat edicem ,havalarda çok sıcak , daha şimdiden böyle olursam ilerde ne yapıcam , çok sağol canım, dediğin gibi bir duş alıp havaya dikeyim bacaklarımı
Selamm, ben aranıza yeni katılıyorum , benimde kızım kısmetse kasım başında doğacak. Cinsiyetimiz belli oldu, ancak ismimiz henuz yok :))
Vucudumda catlaklar oluşmaya başladı çatlak için ne kullanıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz ?Genel olarak yazılara bir göz attım gögüste olan damar görüntüsünden benim karmında da var normal midir? bir de gece sürekli susuyorum ve cok sık tuvalete cıkıyorum bu yuzden sizde durum nasıl???
Selamm, ben aranıza yeni katılıyorum , benimde kızım kısmetse kasım başında doğacak. Cinsiyetimiz belli oldu, ancak ismimiz henuz yok :))
Vucudumda catlaklar oluşmaya başladı çatlak için ne kullanıyorsunuz yardımcı olabilir misiniz ?Genel olarak yazılara bir göz attım gögüste olan damar görüntüsünden benim karmında da var normal midir? bir de gece sürekli susuyorum ve cok sık tuvalete cıkıyorum bu yuzden sizde durum nasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?