2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hoşgeldin canım, ben çatlaklar için kakao yağı kullanıyorum.daha enüz çatlamadım.geceleri aynen 3-4 kere tuvalete çıkıp, kalktığımda sanki 2 gündür su içmemeiş gibi içim yanıyor,bol su içiyorum

Hoşgeldin canım aramıza benim göğsümde bir de kollarım da başladı hafif çatlaklar ben ELANCYL adlı bir krem aldım göğsümde ki çatlaklar hemen soldu farkı gördüm yani karnımda sürüyorum daha hiç bir şey yok normalde çatlamaya çok müsaitim yani ,bu birde krem gibi çok rahat sürülüyor tavsiye ederim ama tabi sen blilirsin , tuvalet sorunu bendede var bir de ben çok derin uykuya dalıyorum çok tutmuş oluyorum kasık ağrısıyla uyanıyorum tuvalate gitsemde yarım saat ağrım oluyor

Hoşgeldin olaa hayırlı olsun :) çatlaklar için lierac diye bir krem tavsiye edebilirim.eczanede pahalı 79 tl filan oluyor.internetten 35 40 a alabiliyorsun.ben bebe yagı da kullanıyorum.bir de kakao ve badem yaglarını karıştırıp sürebilirsin.çatlamaya çok müsait oldugum için çok fazla yaglanıyorum :))

bebe yağı olarak ne kullanıyorsunuz acaba bende almayı düşünüyorum ama bilemiyorum

Günaydın cici anneler ve sevgili tatlı mı tatlı güzel bebekleri

nasılsınız kuzularımmm özledim yahuuuu

haftasonu girdim ama yazamadım

beysalımmmm çok ama çok sevindim sağlıklı hayırlı şekilde gelsin pipiloşunnnn sonunda gösterdi haa

günaydın yine ve yeniden bir pazartesiye başladık bebiş olmadan acaba bu sondan kaçıncı pazartesi en fazla 20 daha kaldı artık zaman geçse ve gelse öbür yıl bu zamanlarda bebişimizinde rahat edebileceği tatil mekanları baksak ona mayo simit güneş kremi önersek birbirimize emekliliğime az kaldı onu yaz okulana götürürken ben de yandaki anneler için yapılan havuzda eğlensem sonra dondurma yiyerek eve gelsek .... Offf yakında zaman duracak bizim için akreple yelkovan kovalamaca oynamaktan sıkılacak yorulacak bilşyormusunuz son üç ay vakit hiç geçmiyormuş

günaydın kızlar 18. haftamın içindeyim doktorum ayrıntılı ultroson istedi çok heyecanlı ve gerginim.... Çok korkuyorum kötü birşey çıkmasından neolur bana dua edin. belki bugün cinsiyetini de ögrenirim...

Günaydın arkadaslar daha oncede yazmıştım Allah'ın izniyle bı kızım olacak ve isim bulamadık biz bulamicakmis gibide duruyoruz kizima ismiyle hitap etmek istiyorum ve babasida öyle ama isim yok ortada
Yardım edinde bı isim bulalım lütfen :)

günaydın canımm kızın hayırlı olsun öncelikle benimde kızım olucak inşAllah bizde daha isim bulamadık anlamlı güzel kulağa hoşgelen bir isim bulsam keşkee

Günaydınn şekerimmmm.... ben de özledim yaaa.. yeni listemizi gördün mü????

günaydın tatlım ayy canımmm bebişi mi özledin sennn.. bence bugünlerin de keyfini çıkar...

günaydın fıstıklar nasılsınız bakalım biz çok şükür iyiyiz kahvaltımızı babamız hazırladı yaptık işe geldik arkadaşım hediye almış oğluşum ve bana onlara sevindik bayıldık
sizeleri özlemişiz sizlere bakmaya geldik aysun teyzesi yaa sonunda gösterdi kuzum kendini bize

günaydınn canımm.. biz de zorla uyandık sabah

kahvaltılık getirmedim işyerine..kantinden alırım dedim ama kantinde öyle sıra vardı ki vazgeçtim

ağrın geçtimi canım? iyi misin??

Günaydınn şekerimmmm.... ben de özledim yaaa.. yeni listemizi gördün mü????

günaydın tatlım ayy canımmm bebişi mi özledin sennn.. bence bugünlerin de keyfini çıkar...

günaydın balım hoşgeldiniz kuzunlaaa nasılsınız bakalımmmm gördük görmezmiyizzz yazdık hatta benide eklersin bir zahmet listeye dimiii :26:

günaydın canımmm hoşgeldiniz pipiloş anasııı yiirim sizziiii evet ya göstermişşş sonundaaa Allahım sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin aminnnnn

kahvaltılık getirmedim işyerine..kantinden alırım dedim ama kantinde öyle sıra vardı ki vazgeçtim

sabah sabah birine sinir oldum yaaa...kızın tekinin 25 gün izni var geçen hafta izinliydi kalkmış bi de bu hafta rapor almış... benim 9 gün iznim kaldı (ki onları da bir-iki gün harcamıştım konyaya gitmek için)... kız keyfine rapor aldı yaaa.. kendimi saf hissediyorum

yok canım doktor amcamız magnezyum verdi ve 15 gün çok dikkatli ol dedi dikkat ediyorum bende bakalım geçicek inşallah teyzesi

rapor izin almak o kadar kolay mı yaa :44: bizde insanlar 1 hafta zor izine çıkıyorlar oda patron konusuyor yaniii devlet memuru olmak varmış arkadaş öyle imkanın varsa sende al kuzum 10 gün git kocişinle eğlen gezzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…