rapor izin almak o kadar kolay mı yaa :44: bizde insanlar 1 hafta zor izine çıkıyorlar oda patron konusuyor yaniiidevlet memuru olmak varmış arkadaş öyle imkanın varsa sende al kuzum 10 gün git kocişinle eğlen gezzz
toz magnezyum mu hap mı canım?? ben de tozu var bi kere kullandım içemiyorum, kireç gibi geliyo midemi bulandırıyo...
Günaydınn şekerimmmm.... ben de özledim yaaa.. yeni listemizi gördün mü????
günaydın tatlım ayy canımmm bebişi mi özledin sennn.. bence bugünlerin de keyfini çıkar...
yok hap canım harika bir tadı var tavsiye ederim magnorm
yok hap canım harika bir tadı var tavsiye ederim magnorm
Artık tatil istiyorum ben yüzmek
kızlarrr yazmayanlar yazsın lutfennn
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım geçmişe hiç bakmadım malum eşim evde ve sizlerle sınırlı zamanda bulunacağım
bir tarafdan kahvaltı hazırlıyorum bir tarafdan sizlere selam veriyorum1 saat sonra evden çıkacağım bilin bakalım nere gideceğim
kızlarrr yazmayanlar yazsın lutfennn
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
neyi var kii canım git acile yazdır raporunu... yada aile hekimliğinden yazdır ... ahh ahh ben bi iki kere almıştım sonra içim rahat etmedi.. çok büyük vebal altına giriyosun sonuçta... düşünsene günlüğün 70-80 tl olsa direkt haram para yemiş oluyosun... emeğinin karşılığı olmadığı gibi kandırmış oluyosun herkesi bide hastayım diye...
günaydın güzel anne adayları nasılsınız bakalım geçmişe hiç bakmadım malum eşim evde ve sizlerle sınırlı zamanda bulunacağım
bir tarafdan kahvaltı hazırlıyorum bir tarafdan sizlere selam veriyorum1 saat sonra evden çıkacağım bilin bakalım nere gideceğim
canımm ay sonundaki mi doğru kilomuz şimdi ben 16 haftalık oldum ya o kilom 83 doğru yazdım dimi :44: 5. aylık kilomuda 20. hfta sonunda yazıcam değil mi bitanem
haklısın bitanem hak geçiyor kıyamam yaaa
hoşgeldin şeker nasılsınızbeysalınki göstermedi erkek oldu i,nşAllah seninkide erkek çıkar bitanem hayırlısıylaaa
yoksa o aldıgınız ekin arazisine mi gidiyorsunuz
doktoraaaaaaaaaa
bilemedin şekerim doktora gidiyorummcanımm ay sonundaki mi doğru kilomuz şimdi ben 16 haftalık oldum ya o kilom 83 doğru yazdım dimi :44: 5. aylık kilomuda 20. hfta sonunda yazıcam değil mi bitanem
haklısın bitanem hak geçiyor kıyamam yaaa
hoşgeldin şeker nasılsınızbeysalınki göstermedi erkek oldu i,nşAllah seninkide erkek çıkar bitanem hayırlısıylaaa
yoksa o aldıgınız ekin arazisine mi gidiyorsunuz
sağol canım evet doktora gidiyorum 11 de randevum var dua edin artıkcanımm benimmmmm doktora mı gidiyosunnn.. hadi hayırlı haberlerle gel inşşallahhh
afiyet olsunn :)
aysuncum 4. ay kısmına 4. ayın bitişini yazıyosun bebişim... 16.hafta sonu kilon 4. ay kısmına yani :)
gerçi okudum da doğru anlamışsın zaten ben niye bu kadar açıklama yapıyorum ki
takip etmekle kalma şekerim katıl aramıza her daimmOnceden yazmasamda takip ediyordum bence oğlun var hayirlisiyla gelsin ins
Onceden yazmasamda takip ediyordum bence oğlun var hayirlisiyla gelsin ins
bilemedin şekerim doktora gidiyorumm
sağol canım evet doktora gidiyorum 11 de randevum var dua edin artık
takip etmekle kalma şekerim katıl aramıza her daimm
konyaya bakacağım son defa ondan sonra senden isteyeceğim canım belki bulurum saray çarsısına bak dediler bana bulamazsam senden isterim :13:canım sen ne kadan zayıfsın öyleee şok oldummmm
ayy hadi yaaa çabuk git çabuk gel, bizi habersiz bırakma... ben de Çarşamba günü Kenya'ya geliyorum.. istediğin bişey vardı, hatırladın mı?
bende 2 kız var 2 elti var bir kaynana var ama bak ben gene yetişiyorum bu hızaaaEvde 1yasinda oğlum var ve topik hızlı ilerliyor hem oğlana hem topigin hızına yetişemem gibi geliyor :)
bilemedin şekerim doktora gidiyorumm
sağol canım evet doktora gidiyorum 11 de randevum var dua edin artık
canımm benimmmmm doktora mı gidiyosunnn.. hadi hayırlı haberlerle gel inşşallahhh
afiyet olsunn :)
aysuncum 4. ay kısmına 4. ayın bitişini yazıyosun bebişim... 16.hafta sonu kilon 4. ay kısmına yani :)
gerçi okudum da doğru anlamışsın zaten ben niye bu kadar açıklama yapıyorum ki
hoşgeldin burcummmgünaydın kızlar,
bulemsunun doktora gideceğini gördüm direkt daldım valla.
inşallah canım bu defa sonuca ulaşırız.
ayrıca sağlığı hakkında da iyi haberler alırız.
bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
DeliKizinDirdiri : kız
güzelkızMS : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
cvr : pipiloş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?