2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

çok kıllanmaya müsaitim badem ve kakao bana sıkıntı verir diye korkuyorum ama zeytin yağı olabilir , benimde annişimle annanişimde yok ama ama bende daha bekarken bile vardı tabi dizlerimin arkasında filan

isim hakkı annenındır ya bıde dıokı bana bu bırıncı cocuk koyuverın ıkıncıde sız koyarsınız 2cının olacagı ne malum ya:) tövbe tövbe

isim hakkı annenındır ya bıde dıokı bana bu bırıncı cocuk koyuverın ıkıncıde sız koyarsınız 2cının olacagı ne malum ya:) tövbe tövbe

ay hayır olsa bile 10 tane pırtlatmayacağım herhalde 2 tane olsa da ben koymak isterim yani ne 3 tane doğurmuşun gözün doysun daha ne olacak gel bir de benimkinin ismini koy yok ya pışıkkkkk

ya ben hıc bısey surmuyorum vucuduma guvenıyorum:))) çatlamıcaklar:)) üşenıyorum valla ya

ben de güvenebilsem keşke ya sankim yağlı güreşe çıkacakmışım gibi yağlandım sabah sabah

ben üşensem de eşim sürer ben üzülüyorum diye kıyamıyor garibim bir de nefret eder elinin kremli olmasından ama bana kıyamaz

selam kızlar.az önce geldim doktordan cinsiyetimiz kesin belli oldu kızımız olcak inşallah.kilosoda 205 gr olmuş teyzeleri.yüzüstü duruyo doktor döndürmek için çok uğraştı niyahet zahmet etti ve bize doğru yan döndüde gördük kızımın tutusunu

çok sevindim canım gözün aydın maşallah kilosu da güzel oh sıcaktan mayışmış kendini atmış yüzüstü demek ki

çok sevindim canım gözün aydın maşallah kilosu da güzel oh sıcaktan mayışmış kendini atmış yüzüstü demek ki

haftaya 4 lü test sonuçlarımı göstermeye gidicem o zman gene bakarız dedi doktor.20. haftada da ayrıntılıya göndercem dedi.

bu haftadan sonra boy kg su belli olmuyormuş kızlarr büyümüş oluyolarmışşş sağlıklı olsunlarda allahın izniylee

canlarım merhaba, sabahtan beri gelemedim...ve bi sürede gelemiycem sanırım müfettiş geliyormuş, teyakkuz halindeyiz
herşey yolunda merak etmeyin bizi teyzoşlarrr
biraz okuyum geçmişide ne haberler var göreyim

iyi maşAllah maşAllah

yok kız annem memleketten telefonda soramam yanında birileri var sürekli öğrenince söylucem yavrum korkmayın

canlarım merhaba, sabahtan beri gelemedim...ve bi sürede gelemiycem sanırım müfettiş geliyormuş, teyakkuz halindeyiz
herşey yolunda merak etmeyin bizi teyzoşlarrr
biraz okuyum geçmişide ne haberler var göreyim

hemşom hoşgeldin kuzunla hadi ya Allah yardımcın olsun şimdi herkes yusuf yusuftur

Selam fıstıklar;

Haftasonu gezip tozdum valla pek giremedim.Boğaz sefası yaptım :))
Şimdi de dr a gidip ayrıntılı usg için görüşeceğim aylardır gittiğim hastane bana fiyat vermedi.Gidip bütün hıncımı alayım diyorum

Zaten başka bir dr a gitme ihtimalim de var çok şükür o da alanında uzman ve tanıdık ayrıca doğum ücretleri,test,tahlil ücretleri çok çok ucuz,şu ana kadar gittiğim hastane zamsız 2600-3000 civarından bahsediyor ve ben bu parayı vermek istemiyorum açıkçası bakalım...

Bu arada dün bebişime BJK tulum aldım çook tatlııııııııı..

Neyse kızla ben kaçayım bi dr a gideyim sonra görüşürüzzz

minderlerın ustune uzatyrm ,işten eve gıttıgımde böle oluyor.eşimde cok üzülüyor zavallaım nıe sısıo dıe tuzlu yemekten dıyorlar
ama tuzlu yemıyrm kı ben.sende calısıyorsun esra senınde bölemıı

bir bıdış anası dahaa hayırlı olsun şekerim kızınnnnn gözun aydın

canımm çatlaklar 37.haftadan sonra birden oluyormuşş benden söylemesi ama ırsılik varsa buyuk ıhtımalle çatlamazsın

merhabalar kasım anneleri.rabbim ömür verirse bende kasım annesi olacam inş.moonsun88 seninle günlerimiz tamı tamına aynı. cinsiyetini haftaya öğrenecez inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…