hee anladım canım... ben de karıştır içine kakao badem zeytin yağlarını öyle kullan dicektim...
ben daha çatlamadım inşallah çatlamam... cildim yağlı, annemin de hiç çatlağı yok hatta ananem de 9 tane doğurmuş ama maşallah bacakları sütun gibi
sanırım bu yolu atlatma sırası bende benim daha ilk belli olduğunda bile hemen burda kayınpederiniz var o varken kim koyucak filan diye laf ettiler bende , hiçbir şey demedim eşim cevap verir diye ama vermedi tabi gıcık oldum şimdi kız gibi büyük ihtimal , birde benim kayınpederlerin hiç kızı yok anneside vefat etmiş kesin atlıyacaklar ama kesinlikle kabul etmem kendim vereceğim artık agızlarının payını
hee anladım canım... ben de karıştır içine kakao badem zeytin yağlarını öyle kullan dicektim...
ben daha çatlamadım inşallah çatlamam... cildim yağlı, annemin de hiç çatlağı yok hatta ananem de 9 tane doğurmuş ama maşallah bacakları sütun gibi
isim hakkı annenındır ya bıde dıokı bana bu bırıncı cocuk koyuverın ıkıncıde sız koyarsınız 2cının olacagı ne malum ya:) tövbe tövbe
ya ben hıc bısey surmuyorum vucuduma guvenıyorum:))) çatlamıcaklar:)) üşenıyorum valla ya
selam kızlar.az önce geldim doktordan cinsiyetimiz kesin belli oldu kızımız olcak inşallah.kilosoda 205 gr olmuş teyzeleri.yüzüstü duruyo doktor döndürmek için çok uğraştı niyahet zahmet etti ve bize doğru yan döndüde gördük kızımın tutusunu
çok sevindim canım gözün aydın maşallah kilosu da güzeloh sıcaktan mayışmış kendini atmış yüzüstü demek ki
haftaya 4 lü test sonuçlarımı göstermeye gidicem o zman gene bakarız dedi doktor.20. haftada da ayrıntılıya göndercem dedi.
bu haftadan sonra boy kg su belli olmuyormuş kızlarrbüyümüş oluyolarmışşş sağlıklı olsunlarda allahın izniylee
evet benim acil ışınlanmam lazım konyaya
buarada annene sordun mu kaç yaşına kadar annenin odasında yatmışsın, herkes senden cevap bekiyor
8 gün oldu tam... 10.günde görüşmüş kavuşmuş olacağız innşallahhhh
canlarım merhaba, sabahtan beri gelemedim...ve bi sürede gelemiycem sanırımmüfettiş geliyormuş, teyakkuz halindeyiz
herşey yolunda merak etmeyin bizi teyzoşlarrr
biraz okuyum geçmişide ne haberler var göreyim
evet canım ya aynı şeyleri düşünüyorum yarıladık resmen akşamları benim tüm vücudum şiş oluyor sabah kilom ile akşam kilom aarasında 2 kilo fark ediyor :)
ohhh tam da bizim istediğimiz şey her hafta gel dese gideriz zatenbenim daha 20 günüm var ayrıntılıya gitmek için
hoşgeldin canım.. iyiyiz çok şükür...sen nasılsın?
Ayaklarını bol bol yukarı kaldır canım... en iyi tedavi bu kesinlikle... Ayaklarının birini duvara daya, diğer ayağını hareket ettir sürekli ileri geri ya da yuvarlak.. bunu bolca tekrarla damarlarındaki kan akışını rahatlatır...
selam kızlar.az önce geldim doktordan cinsiyetimiz kesin belli oldu kızımız olcak inşallah.kilosoda 205 gr olmuş teyzeleri.yüzüstü duruyo doktor döndürmek için çok uğraştı niyahet zahmet etti ve bize doğru yan döndüde gördük kızımın tutusunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?