2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar bende 2010 kasım annesiyim ayy sizi okuyunca hamilelik ünlerime döndüm çok stresliydi şimdi kızçemle oyunlar oynuyoruz çok yaramaz bir kızım var allah sizleride kurtarsın bebek kadar güzel birşey annelik kadar özel bir durum yok bir kadın için

teşekkür ederim canım benim.allah sağlıkla kucağımıza almamıza nasip etsin.şimdi heyercanla 4 lü tarama testimizin sonuçlarını bekliyoruz.:18:

çok kıllanmaya müsaitim badem ve kakao bana sıkıntı verir diye korkuyorum ama zeytin yağı olabilir , benimde annişimle annanişimde yok ama ama bende daha bekarken bile vardı tabi dizlerimin arkasında filan

kakao yağı bişey yapmaz canım... ben de badem yağını az koyuyorum...

ya ben hıc bısey surmuyorum vucuduma guvenıyorum:))) çatlamıcaklar:)) üşenıyorum valla ya

inşallah

oo canım hayırlı olsunnn bir kızımız daha geliyor ne güzel... bu topicin kızları çok edepli... zorla gösteriyolar

canlarım merhaba, sabahtan beri gelemedim...ve bi sürede gelemiycem sanırım müfettiş geliyormuş, teyakkuz halindeyiz
herşey yolunda merak etmeyin bizi teyzoşlarrr
biraz okuyum geçmişide ne haberler var göreyim

ayy canım hoşgeldin... işinin başına dön sen o zaman...

iyi maşAllah maşAllah

yok kız annem memleketten telefonda soramam yanında birileri var sürekli öğrenince söylucem yavrum korkmayın

bekliyorussss

canım hoşgeldin... fiyat çok abartı bence bu kadar rutin olağan bir şey için bu kadar para vermek anlamsız...
hadi git gel aydınlat bizi

yok canım bi gün şişti ayaklarım sadece... onun dışında hergün çok düzenli yürüyüş ve bazı hareketleri yapıyorum, ayaklarım evde sürekli havada bir de tuzlu, hamurişi yememeye gayret ediyorum...

ayy olmasın yaaa sürekli nemli kalırsa bişicik olmaz

kızlar çatlaklar evet son ay başlıyo dikkatli olun benim son ayımda çatlamıştı hiç ne krem nede yag filan sürmüştüm badem yagı almıştım kullanmadan kalmıştı son zaman dogal olarak deri iyice geriliyo o zaman bence biraz yaglanmak lazım..

Canım sen hiç üzülme,bak benim işyerimde de var bir tane onu geç büyük ablam sağolsun kimsenin eline su döktürmez olayı abartıp 9 aylık hamile gibisin bile dedi sen hesap et 3 kilo ne ki bak ben 5 kilo aldım boyumda kısa takma hiç KİLO ALMADAN DOĞURAN YOK bunu unutma sakın.Bu arada kilo takıntısı konusunda elime kimse su dökemez :))

Ayyy canım çok geçmiş olsun ben eskiden çok olurdum, zordur Allah şifa versin

bugün cinsiyetini de öğrendim canlar kızım olacak yaşasın :) yuppii yupppi
Gözün aydın canımm..

hoşgeldin tatlım... ne güzel maşallah inşallah biz de o günlere geliriz Allahın izniyle...

Allahın kurtarması gereken bir durum değil canım...çok şükür hepimiz gayet güzel hamilelik dönemi geçiriyoruz... Kurtulmayı düşünmek yerine keyfini sürmeye çalışıyoruz daha çok

o zaman lieracı son iki ayda alıyım ben.. vücudu alıştırmıyım

bugün cinsiyetini de öğrendim canlar kızım olacak yaşasın :) yuppii yupppi

hayırlı olsun canımmmm

merhabalar kasım anneleri.rabbim ömür verirse bende kasım annesi olacam inş.moonsun88 seninle günlerimiz tamı tamına aynı. cinsiyetini haftaya öğrenecez inş.

hoşgeldin canım... hayırlı olsun bebeğinnn

gözünaydın canım.bende bugün kesin öğrendim benimde kızzzzzz

sorma canım bizim kızlar pek nazlı doğuncada böyle edepli olsunlarda çookk bağırmasınlar

hadi hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin nerelerde kaldın bakimmmm

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html

canım burdan kendine çizelge yapabilirsin
teşekkür ederim hepimiz içinde hayırlı olsun bebişlerimiz.hep yazmak vardı aklımda ama bir süredir girmedim siteye kısmet bugüneymiş.
hayırlı olsun canım.allah gönlündekini nasip eder inşallah.

teşekkür ederim.bir oğlum var birde kızım olmasını çok istiyorum.erkek olursada üzülmem asla üç paşayla yuvarlanıp giderim artık.sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.

canım gercekten ınsanın zoruna gıdıyo bütün cilesini anne cekıyo ama bır ısım hakkınıanneye vermıyorlar ..ınsan düsündükce cileden cıkıyo.. benım esımle yaklasık 1 aydır ısım yüzünden bırbırımıze giriyoruz isim konusunda cok anlayıssız ne yapacam bılmıyorum ama asla taviz vermicem oglumun adını ben koyacam tabi izin verirlerse.. illa babamın adını koyacam diyo babasının ısmıde yaşar ..ben ıstemıyorum büyüdügünde bu ısımden memnun olmayacak dıyorum anlamıyo illa babam diye sevicem diyo kayınvalıdem ve görümcelerim telefonla gazı verıyorlar sonra üstüme salıyorlar cok inat ediyo esim bende 6 ay once abım vefat ettı onun ısmını koymak ıstıyorum kabul etmıyo bakalım ne olacak

sağlıklı olmaları herşeyden önemli canım ama insan değişik olsun ister mutlaka .inşallah bir tane prenses gelir sizede

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr

bulemsu daha fazla merak etmeyelim diye aradı haber verdi. bebişinin down sendromu riski yokmuş, doktoru hiç kafaya takma, amiyosenteze gerek yok demiş. :))))

veeeeeeeeeeee bebişinin cisiyetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

maalesef yine göstermemiş veled

sorun olmamasına çoook sevindim ah kuzucum ya cinsiyet merakı ne olacak böle çok şükür ben atlattım darrısı onun başınaaaa

ben bulemsunun bebeğine artık kız olarak bakıyorum bu kadar sakladığğına göre kendini çok sevindim bebişinin sağlıklı olmasına

:52. ayyyy ben korkuyorumm doğunca öğrenicez biz bu bebeişin cinsiyetiniiiii

ohh çok şükür yaa çok sevindim sorun olmadığınaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…