merhabalar kasım anneleri.rabbim ömür verirse bende kasım annesi olacam inş.moonsun88 seninle günlerimiz tamı tamına aynı.cinsiyetini haftaya öğrenecez inş.
bir bıdış anası dahaa hayırlı olsun şekerim kızınnnnn gözun aydın
canımm çatlaklar 37.haftadan sonra birden oluyormuşş benden söylemesi ama ırsılik varsa buyuk ıhtımalle çatlamazsın
çok kıllanmaya müsaitim badem ve kakao bana sıkıntı verir diye korkuyorumama zeytin yağı olabilir , benimde annişimle annanişimde yok ama ama bende daha bekarken bile vardı tabi dizlerimin arkasında filan
ya ben hıc bısey surmuyorum vucuduma guvenıyorum:))) çatlamıcaklar:)) üşenıyorum valla ya
selam kızlar.az önce geldim doktordan cinsiyetimiz kesin belli oldu kızımız olcak inşallah.kilosoda 205 gr olmuş teyzeleri.yüzüstü duruyo doktor döndürmek için çok uğraştı niyahet zahmet etti ve bize doğru yan döndüde gördük kızımın tutusunu
canlarım merhaba, sabahtan beri gelemedim...ve bi sürede gelemiycem sanırımmüfettiş geliyormuş, teyakkuz halindeyiz
herşey yolunda merak etmeyin bizi teyzoşlarrr
biraz okuyum geçmişide ne haberler var göreyim
iyi maşAllah maşAllah
yok kız annem memleketten telefonda soramam yanında birileri var sürekliöğrenince söylucem yavrum korkmayın
Selam fıstıklar;
Haftasonu gezip tozdum valla pek giremedim.Boğaz sefası yaptım :))
Şimdi de dr a gidip ayrıntılı usg için görüşeceğim aylardır gittiğim hastane bana fiyat vermedi.Gidip bütün hıncımı alayım diyorum
Zaten başka bir dr a gitme ihtimalim de var çok şükür o da alanında uzman ve tanıdık ayrıca doğum ücretleri,test,tahlil ücretleri çok çok ucuz,şu ana kadar gittiğim hastane zamsız 2600-3000 civarından bahsediyor ve ben bu parayı vermek istemiyorum açıkçası bakalım...
Bu arada dün bebişime BJK tulum aldım çook tatlııııııııı..
Neyse kızla ben kaçayım bi dr a gideyim sonra görüşürüzzz
minderlerın ustune uzatyrm ,işten eve gıttıgımde böle oluyor.eşimde cok üzülüyor zavallaım nıe sısıo dıe tuzlu yemekten dıyorlar
ama tuzlu yemıyrm kı ben.sende calısıyorsun esra senınde bölemıı
bir bıdış anası dahaa hayırlı olsun şekerim kızınnnnn gözun aydın
canımm çatlaklar 37.haftadan sonra birden oluyormuşş benden söylemesi ama ırsılik varsa buyuk ıhtımalle çatlamazsın
ya kzılar az once ıs yerınde gıcık oldugum bı kadın geldi sen kılo mu aldın dedı bana
alıyorum artık tabıkı dedım4.5 aylık hamıleyım yanı hep aynı kalmamı beklıyolardı heralde sonra ıctıgım kahveye dıyo dedım sıcaklar mahvettı basım cok agrıyo ondan kahve ıcıyom dedım aa evet dedı
dun basıma grıdıgı ıcın erkenden yatmıstım belkıde şişlikte vardır bıde kıyafetten kıyafete de degısıyor ama ben hamıleyım yaa nıye moralımı bozuyolar zaten kılo takıntım var
kızlar sürekli sirkeli suyla temizlememe her tuvaltte suyla yıkamam rağmen mantar oldum ve geçiremiyorum doktorumu aradım travazol krem kullan geçmezse fitil veririz dediaman dikkat edin bu aylarda çok sık oluyormuş gebelerde ((
Gözün aydın canımm..bugün cinsiyetini de öğrendim canlar kızım olacak yaşasın :) yuppii yupppi
selam kızlar bende 2010 kasım annesiyim ayy sizi okuyunca hamilelik ünlerime döndüm çok stresliydi şimdi kızçemle oyunlar oynuyoruz çok yaramaz bir kızım var allah sizleride kurtarsın bebek kadar güzel birşey annelik kadar özel bir durum yok bir kadın için
merhabalar kasım anneleri.rabbim ömür verirse bende kasım annesi olacam inş.moonsun88 seninle günlerimiz tamı tamına aynı.cinsiyetini haftaya öğrenecez inş.
bugün cinsiyetini de öğrendim canlar kızım olacak yaşasın :) yuppii yupppi
kızlar çatlaklar evet son ay başlıyo dikkatli olun benim son ayımda çatlamıştı hiç ne krem nede yag filan sürmüştüm badem yagı almıştım kullanmadan kalmıştı son zaman dogal olarak deri iyice geriliyo o zaman bence biraz yaglanmak lazım..
kakao yağı bişey yapmaz canım... ben de badem yağını az koyuyorum...
inşallah
oo canım hayırlı olsunnnbir kızımız daha geliyor ne güzel... bu topicin kızları çok edepli... zorla gösteriyolar
ayy canım hoşgeldin... işinin başına dön sen o zaman...
bekliyorussss
canım hoşgeldin... fiyat çok abartı bence bu kadar rutin olağan bir şey için bu kadar para vermek anlamsız...
hadi git gel aydınlat bizi
yok canım bi gün şişti ayaklarım sadece... onun dışında hergün çok düzenli yürüyüş ve bazı hareketleri yapıyorum, ayaklarım evde sürekli havadabir de tuzlu, hamurişi yememeye gayret ediyorum...
ayy olmasın yaaa sürekli nemli kalırsa bişicik olmaz
gözünaydın canım.bende bugün kesin öğrendim benimde kızzzzzz
teşekkür ederim hepimiz içinde hayırlı olsun bebişlerimiz.hep yazmak vardı aklımda ama bir süredir girmedim siteye kısmet bugüneymiş.hadi hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin nerelerde kaldın bakimmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
canım burdan kendine çizelge yapabilirsin
hayırlı olsun canım.allah gönlündekini nasip eder inşallah.
ayy dun kayananm gene dıokı bebege ıkı ısım koyun dıo bırını kayınpeder koycakmıs dedesının adını bırını de bız secebılırmısız:)) daha önce ben bunun agzına bı tıkamıstım lafı dun esım yanımda o tıkasın dıe bısı demedım.o da tıkamadı:)) kayınpederın dedesının adı huseyın:))
ılla bı dedenın ısmı konulcaksa kendı dedemın adını koyarım hasan yanı adamcagız bebeklıgımızden berı bızı yasattı valla bı dedıgımızı ıkı etmezdı erken rahmetlı oldu bıraz da mal mulk bıraktı saolsun
esım dun gıcık edıyo benı huseyın oglum dıo:)) dedım bak bu konularda benı germeyın cabucak gerılıverıyorum zaten :)) bıdahasında sen ağızlarını tıkamazsan ben tıkıcam ona göre dedım:) dıo kı onların demesıyle mı koycam ben cocuguma ısım dıo ayrıca 2 ısım olursa 2.ısmı hep efe dıye dusunduk bız ama esım tek ısım yeterlı demıstı . valla bıdaha huseyın konusu gecer de sende bugunku gıbı bısı demezsen cunku sen her bısey demedıgınde onlar umutlanıyo dedım ben dıcem dedım madem dede bukadar muhteremdı nıe ılkere koymadınız adını derım dıom:))
sımdı 2.raundu beklıyorum hüsük konusu gecınce esım ne dıcek o bısı demezse ben neler dıcem bakın görun yanı:))
teşekkür ederim hepimiz içinde hayırlı olsun bebişlerimiz.hep yazmak vardı aklımda ama bir süredir girmedim siteye kısmet bugüneymiş.
teşekkür ederim.bir oğlum var birde kızım olmasını çok istiyorum.erkek olursada üzülmem asla üç paşayla yuvarlanıp giderim artık.sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bulemsu daha fazla merak etmeyelim diye aradı haber verdi. bebişinin down sendromu riski yokmuş, doktoru hiç kafaya takma, amiyosenteze gerek yok demiş. :))))
veeeeeeeeeeee bebişinin cisiyetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maalesef yine göstermemiş veled
o zaman lieracı son iki ayda alıyım ben.. vücudu alıştırmıyım
benim pek karnım sivri çıkmamıştı yana dogru gitmişti pek 9 aylık gibi degildim ama sanırım fazla kilodan dolayı çatladı azıcık az alaymıştım heralde çatlamazmıştın tavsiye benim kadar çok kilo almayın sonra vermeside çok zor oluyo benim dogumda 5 kilo gitti zaten çocuk 3,300 olmuştu anlıycagınız kilolar bana kaldı çok çektim yinede tam gitmedi
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bulemsu daha fazla merak etmeyelim diye aradı haber verdi. bebişinin down sendromu riski yokmuş, doktoru hiç kafaya takma, amiyosenteze gerek yok demiş. :))))
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?