2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benim düşünceli kocam sağolsun kursumuda ayarlamış, bebek olmadan çalışır sınava girersin dedi. 9 aylık karınla ankara mı gitcem ben şimdi yaaaaa, bide benim 5 kasım görünüyor normal şartlarda doğum yani o tarihte de doğum yapabilirim.

doğum çantamla gitcem, bide ankarada hastane araştırıcam, öyle gitcem. eşim arabayla dinlene dinlene götürürüm seni diyor. bu adam harbi çılgın.

rapor gösterdin heralde dimi? yoksa kurs parası yanar dedi eşim. yani doğum yaparsam giremezsem sınava, rapor verecekmişim. 2 sınav hakkımı kaybetmeyecekmişim.

tabiki tanıtırım.ağustos 19 da 31 yaşında olacam.boyum 1,55.hamile kalmadan önce 60 kiloydum.3 hafta önce dr kontrolunde tartıldığımda 56 idim.bir oğlum var 22 ayını bitirecek bu ayın sonunda.özel bir sektörde çalışıyorum.son adet tarihim 22 şubat.bebeğin cinsiyetini daha öğrenmedik haftaya inş.30 kasımda bekliyorum bebeğimi tabiki oğlum gibi acele edip 15 gün önceden gelmezse.ilk oğlumu normal doğumla yaptım dilerim bunmuda normal doğumla yapmayı nasip eder mevlam.

canım rapor filan yok öyle birşey iş sağlığı ve güvenliği genel müdürlüğünü aradım canım ben kursa gittim ama sınava girmezsem hakkım yanar mı dedim adam bana parayı yatırdınız sınava girmediniz hakkınız yanmaz veya hiç basvuruda bulunmadınız sınava girmediniz yine yanmaz sınava girer 70 i geçemezseniz o zaman yanar bir hakkınız dedi ben kurslada görüştüm yok öyle birşey dediler ve aynı şeyleri tekrarladılar bence sende riske atma hatta kursa gitme doğumdan sonra gidersin 5 kasım ve 21 eki sınav çok tehlikeli

cancağızlarım ben şimdilik kaçıyorum biraz işlerim var halledip dönmeye çalışıcam sizlere

vayyy sıpa vayyyyyyyyyyyyyy....

kızlar pcde bir arıza var neden anlamadım geçmişi okudum ama cevap yazamadım çoklu alıntı yapamıyorum... mantar konusu ile ilgili hepinize teşkkür ederim(( aldık kremi bakalım nasıl olacak?

yok kız bıkmam da çizelgesinde ilk bebişi yazıyor istese yapar diye dusundumm hamilelik çizelgesini yaptırdım

doğru aslında hep kendi işimi kendim yapmayı severimde ben ilk internet sayfasına tıkladım direk karşıma hafta hafta gelişim takvimi gelince nasıl yapacam diye sordum.acele ettim annıyacağınız.

ancak onu doktor ikna eder. haftaya sorarım doktora oda şahit olur. yoksa koymuş kafaya hatta kursa kayıt bile yaptırmış, kurs paranızı iade ederiz, gelemezse eşiniz demiş allahtan.

ancak onu doktor ikna eder. haftaya sorarım doktora oda şahit olur. yoksa koymuş kafaya hatta kursa kayıt bile yaptırmış, kurs paranızı iade ederiz, gelemezse eşiniz demiş allahtan.

canım sen doktorla anlaş hatta ne işin var kuzum ya Allah esirgesin :2: 6.ayına filan denk gelse neysede 9 aylık olmaz yahuuu bebiş doğsun sonra rahat rahat girersin sınva

Aysunn ama senin kocan mühendiiisss,, böyle tüfenki olamaz kii bir kere bu benim kocacuma daha çok benzioooooooo hıhhh

:98: :98: :98:

olmadı hemşom olsunnn muhendislerde asker olur kovboy olur

:98::98::98::98::98:

esraa çıkarıyor beni yoldaannnn yoksa beni bilirsiniz çok usluyumdurrr :89::89::89::89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…