2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

başın sağolsun canımm aslında eşin bu konuda çok anlayışlı olması gerekir acın taze ve isim hakkı tabiki seninn hakkın olmadı iki isim koyarsınızz ya bu görumceler kayınvalidelere noluyor kötüler için söyluyorum isimden size neeeee

üffff yazmayı unuttum. kendisi eve gelmiş fakat interneti kesikmiş, akşam komşunun oğlu gelince yapacakmış, yani 20:30 gibi girerim dedi.

birde bebişi hala doğum kanalına yakın duruyormuş o yüzden pozisyon yakalanamıyormuş.

hmm anldım canım... bir de yağları sürerken önemli olan bişey var ki o da kasığa doğru sürülmesi gerekiyor özellikle... genelde çatlaklar göbeğin baya altından olmaya başlıyor çünkü.... çok iyi masajla yağlamak lazım...
valla kilo konusunda yapacak bişey görmyüorum ben... dengeli beslenip, yürüyüşe spora önem verdikten sonra varsın alalım... haa ama dengesiz yiyip, sürekli hareketsiz kalıp, yağlı hamurlu yememek kaydıyla tabii...

Canımm,hemşommm,,, hiç takma boşver sen, kilo da alıcaz, şişliğimiz de olacak, dünyanın en güzel varlıklarıyız biz,anneyiz...karnımızda mucize taşıyoruz, tüm zorluğuna katlanıyoruz sağlığımız iyi olsun da veririz aldıklarımızı. Ayrıca çizelgeden baktım da öyle abarttığın gibi kilolu değilsin bence, kesin seni çekemiyordur ondandır

Offf kızlar şurda 1 ay kaldı kpss sınavına ama ben iyice balık hafızalı oldum çıktım. Tıkır tıkır çözdüğüm soruları şimdi nasıl çözdüğümü hatırlayamıyorum. Bir de ders çalışmak istemiyor canım zorluyorum kendimi ama artık çok ağır geliyor. Hem iş, hem ev, hem hamilelik ve getirdiği zorluklar, hem bebek gibi koca bir de üstüne hafta sonları dershane......Ne yapıcam bennn.

delüüüüüüü çok şüküürrr sağlıklı hamd olsun

VEEEEEE yazıncaaaa kalbim küt küt atmaya başladı ki göstermemiş velet yazıncaaa koptummmm

ne keçi bu yaaaahuuuuuu

:)) çokk sevindimm, anaaaaa ne inat çıktı bak velede...

başın sağolsun canım benim.bebeği taşıyan tüm zorluklarını çeken sensin ama karar sana bırakılmıyour çok kızıyorum böyle şeylere.eşinin anlayışlı olması gerekli yani.

Allah yardımcısı olsun şifa bulsun inşAllah

of kızlar demekki erkek çocugu olacak olanlarda hep aynı dert var bizimde 3 yıl önce öyleydi doguracagım zamana kadar adı kayınbabamla babamın adıydı mustafa ali son günlerde eşim bir döndü ben koymam babanın adını kardeşin koysun diye mübarek neden baştan söylemiyosunuz o zaman bütün akrabalarda biliyodu adının ne olacagını bayabi zor günler geçirmiştim son zaman sonunda eşim tek babamın adı olacak dedi bende o zaman bende yanına bi isim koyucam dedim mustafa göktug oldu bu isim problemi eger eşiniz ailesinin gazıyla hareket ediyosa pek çözebileceginizi sanmıyorum benim öyle oldu çünkü insan sinir oluyo ama elden bişey gelmiyo

nevgül sat ve bebişin doğacağı tarihi gönder yapıyım ben sana...

önceden aysun yapardı herkese, bıktı sanırım

moonsun88
canım sen 21 ekimdeki iş güvenliği uzmanlık sınavına girecek misin?

canımmm yaa bu mayıstakine girmedim biraz pişman oldumm sınav çok kolaymışş rahat 80 alırdım bu bilgilerimleee offf

dert yandım sana

21 ekimde 8 aylık olucam nasıl giderim bilemiyorum son aylarda yolculuk tehlikeli baya :26: seneeye mayısa kalabilir sen girecekmisin canım :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…