canım gercekten ınsanın zoruna gıdıyo bütün cilesini anne cekıyo ama bır ısım hakkınıanneye vermıyorlar ..ınsan düsündükce cileden cıkıyo.. benım esımle yaklasık 1 aydır ısım yüzünden bırbırımıze giriyoruz isim konusunda cok anlayıssız ne yapacam bılmıyorum ama asla taviz vermicem oglumun adını ben koyacam tabi izin verirlerse.. illa babamın adını koyacam diyo babasının ısmıde yaşar ..ben ıstemıyorum büyüdügünde bu ısımden memnun olmayacak dıyorum anlamıyo illa babam diye sevicem diyo kayınvalıdem ve görümcelerim telefonla gazı verıyorlar sonra üstüme salıyorlar cok inat ediyo esim bende 6 ay once abım vefat ettı onun ısmını koymak ıstıyorum kabul etmıyo bakalım ne olacak
benim pek karnım sivri çıkmamıştı yana dogru gitmişti pek 9 aylık gibi degildim ama sanırım fazla kilodan dolayı çatladı azıcık az alaymıştım heralde çatlamazmıştın tavsiye benim kadar çok kilo almayın sonra vermeside çok zor oluyo benim dogumda 5 kilo gitti zaten çocuk 3,300 olmuştu anlıycagınız kilolar bana kaldı çok çektim yinede tam gitmedi
ya kzılar az once ıs yerınde gıcık oldugum bı kadın geldi sen kılo mu aldın dedı bana
alıyorum artık tabıkı dedım4.5 aylık hamıleyım yanı hep aynı kalmamı beklıyolardı heralde sonra ıctıgım kahveye dıyo dedım sıcaklar mahvettı basım cok agrıyo ondan kahve ıcıyom dedım aa evet dedı
dun basıma grıdıgı ıcın erkenden yatmıstım belkıde şişlikte vardır bıde kıyafetten kıyafete de degısıyor ama ben hamıleyım yaa nıye moralımı bozuyolar zaten kılo takıntım var
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bulemsu daha fazla merak etmeyelim diye aradı haber verdi. bebişinin down sendromu riski yokmuş, doktoru hiç kafaya takma, amiyosenteze gerek yok demiş. :))))
veeeeeeeeeeee bebişinin cisiyetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maalesef yine göstermemiş veled
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bulemsu daha fazla merak etmeyelim diye aradı haber verdi. bebişinin down sendromu riski yokmuş, doktoru hiç kafaya takma, amiyosenteze gerek yok demiş. :))))
veeeeeeeeeeee bebişinin cisiyetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maalesef yine göstermemiş veled
hadi hayırlı olsun canım aramıza hoşgeldin nerelerde kaldın bakimmmm
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...hamile-uyelerimiz-icin-hamilelik-gunlugu.html
canım burdan kendine çizelge yapabilirsin
o zaman lieracı son iki ayda alıyım ben.. vücudu alıştırmıyım
hayırlı olsun canımmmm
hoşgeldin canım... hayırlı olsun bebeğinnn
başın sağolsun canımm aslında eşin bu konuda çok anlayışlı olması gerekir acın taze ve isim hakkı tabiki seninn hakkın olmadı iki isim koyarsınızzya bu görumceler kayınvalidelere noluyor kötüler için söyluyorum isimden size neeeee
üffff yazmayı unuttum. kendisi eve gelmiş fakat interneti kesikmiş, akşam komşunun oğlu gelince yapacakmış, yani 20:30 gibi girerim dedi.
birde bebişi hala doğum kanalına yakın duruyormuş o yüzden pozisyon yakalanamıyormuş.
çizelgeyi nasıl yapacağım.
sana yazdıgım pembe yazılı linki tıkla orayı oku orda yazıyor nasıl yapacağın
teşekkür ederim.
rica ederim olmuşş canımm
canımm kilo takibi yapıyoruz hem seni tanımıyoruz kendini bize tanıtırmısın
kilo
ilk çocuk mu
çalıısyormusun
Son adet tarihin
moonsun88 canım sen 21 ekimdeki iş güvenliği uzmanlık sınavına girecek misin?
nevgül sat ve bebişin doğacağı tarihi gönder yapıyım ben sana...
önceden aysun yapardı herkese, bıktı sanırım
veee buraya da alalım seni:
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...-kasim-hamislerinin-kilo-takip-cizelgesi.html
ayy yeni işe başlama formları gibi oldu bunlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?