2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
herkese merhaba
nasılsınız bakalım teyzoşlar..biz sabah doktora gittik kızlar...bizim sıpa kocaman olmuş maşallah..ama ayak ayak üstüne atmıştı ve doktorun o kadar çabalamasına rağmen dönmedi.. kaldık diğer haftalarda öğrenmeye malesef ayrıntılı randevumuz taaa 27 temmuz da

cinsiyetlerin çogu ögrenildi bir topik açsak takip ederdik kimin ne oldugu hakkında canlarımm

oh masallah bugun kız haberlerı alıyoruz ne guzel saglıkla gelsınler
merhabalar kasım anneleri.rabbim ömür verirse bende kasım annesi olacam inş.moonsun88 seninle günlerimiz tamı tamına aynı. cinsiyetini haftaya öğrenecez inş.
hosgeldın canım ben senı ıkıncı cocuk ısteyenler topıgınden hatırlaıdm yanlıs mıyım:26:
bugün cinsiyetini de öğrendim canlar kızım olacak yaşasın :) yuppii yupppi
saglıkla gelsın kızın hayırlı olsun
saol canım ben cevreden cok etkılenıyorum herseyde bend etakıntılıyım kıloya bıde almaya cok musaıtım ırı yapılıyım zaten ama 1 gün dıkkat etsem sonrakı gunelr gene kacıyor napım dogumdan sonra ıcabına bakıcam artık
ayy göstermemiş mi sıpa gene dedıgım gıbı dogumda bellı olcak bence onunkı
ama onemlı deıl saglıklıymıs ya cok sevındım

Şimdi hamilesin, tabiki homini gırtlak yapmayacağız ama kilo almamız gayet normal bak bana yakında tam Adile Naşit olacağım az kaldı :))

Son düzenleme:
olmadı hemşom olsunnn muhendislerde asker olur kovboy olur

:98::98::98::98::98:

esraa çıkarıyor beni yoldaannnn yoksa beni bilirsiniz çok usluyumdurrr :89::89::89::89:

Aaaa uslu olma gııı nolcek ki yaramaz olalım biz deee. Ben çocukluğumdan beri hiç uslu olamadım valla

kızımız olucak inşllah teyzesi iki ayrı doktor kız dedi cumartesi kesinleşecek

:18: :18: Bana da kız dediler datlumm ama kesin değil dediler, ya ayrıntılıda ya erkek çıkarsaaa

ayy Aysun bu cumartesi mi ben heyecan yaptım senin yerine, bende aynı durumda olunca :)

evet canım sorma bnde çok heyecanlıyımmmm :18: görücez inşallah sen ne zaaman gidiceksin doktoraaa

hoşgeldin canımmmm senin sıpada göstermedi haaaa yaramaz bu bebiklerrr

cinsiyetlerin çogu ögrenildi bir topik açsak takip ederdik kimin ne oldugu hakkında canlarımm

canım zaten öyle bir topik var benimkide kesinleşirse yani 30 kasımınkiler neredeyse tammalanacak eklicek bulmesu

Aaaa uslu olma gııı nolcek ki yaramaz olalım biz deee. Ben çocukluğumdan beri hiç uslu olamadım valla

:18: :18: Bana da kız dediler datlumm ama kesin değil dediler, ya ayrıntılıda ya erkek çıkarsaaa

aynne yaaa varsın yaramaz olalımmmm hahahaha

banada kız ama kesin değil dedi kendi doktorum başka doktor ise %100 kız dedi ultrasondaaa kocaman ppipi çıkıyormuşş biz böyle oluruz kesinnnn

arcak81 doğrusun canım.bende seni yanlış hatırlamıyorsam hem ikinci çocuk isteyenler topiğinde hemde 2010 ağustos anneleri topiğinden hatırlıyorum.

aysun hayırlı olsun darısı başımıza inş.bizde kız olmasını istiyoruz.

Aysunn ama senin kocan mühendiiisss,, böyle tüfenki olamaz kii bir kere bu benim kocacuma daha çok benzioooooooo hıhhh

:98: :98: :98:

niye canım seninki kovboy mu

olmadı hemşom olsunnn muhendislerde asker olur kovboy olur

:98::98::98::98::98:

esraa çıkarıyor beni yoldaannnn yoksa beni bilirsiniz çok usluyumdurrr :89::89::89::89:

tabbbii çok hanım hanımcık uslu kızdır aysunnn :89: doktor ona izin vermediği halde kocasına gerçeği söylemeyerek adamı yoldan çıkarmış bir kız sadece

hoşgeldin canımmm...ayy seninki de inat çıktı yaaa bizimde temmuzun ortasında taa.. nasıl dayanıcam bilmiyorum

niye canım seninki kovboy mu

tabbbii çok hanım hanımcık uslu kızdır aysunnn :89: doktor ona izin vermediği halde kocasına gerçeği söylemeyerek adamı yoldan çıkarmış bir kız sadece

bak yaa bikerem orada yanlış anlaşılma oldu tamam mıııı :89::89::89: olayları çarpıtmayaallımmmmm

lavinyam şimdi oldu bendee esraya mı katılıyorsun yoksa dedimmm

milanommm bende ondan korkuyorum ama sanmıyorum kız değişmezlerrr

nevgül ve emeki

kilo takip çizelgesine bakar mısınız doğru yazdım mı?

1-2-3. ay olarak yazmayın bir de...

sadece

hamile kaldığınızdaki kilo:

3. ay sonu kilonuz:

4. ay sonu kilonuz:

şeklinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…