kızımız olucak inşllah teyzesi iki ayrı doktor kız dedi cumartesi kesinleşecek
oh masallah bugun kız haberlerı alıyoruz ne guzel saglıkla gelsınlerselam kızlar.az önce geldim doktordan cinsiyetimiz kesin belli oldu kızımız olcak inşallah.kilosoda 205 gr olmuş teyzeleri.yüzüstü duruyo doktor döndürmek için çok uğraştı niyahet zahmet etti ve bize doğru yan döndüde gördük kızımın tutusunu
hosgeldın canım ben senı ıkıncı cocuk ısteyenler topıgınden hatırlaıdm yanlıs mıyım:26:merhabalar kasım anneleri.rabbim ömür verirse bende kasım annesi olacam inş.moonsun88 seninle günlerimiz tamı tamına aynı.cinsiyetini haftaya öğrenecez inş.
saglıkla gelsın kızın hayırlı olsunbugün cinsiyetini de öğrendim canlar kızım olacak yaşasın :) yuppii yupppi
saol canım ben cevreden cok etkılenıyorum herseyde bend etakıntılıyım kıloya bıde almaya cok musaıtım ırı yapılıyım zaten ama 1 gün dıkkat etsem sonrakı gunelr gene kacıyor napım dogumdan sonra ıcabına bakıcam artık
Canım sen hiç üzülme,bak benim işyerimde de var bir tane onu geç büyük ablam sağolsun kimsenin eline su döktürmez olayı abartıp 9 aylık hamile gibisin bile dedi sen hesap et 3 kilo ne ki bak ben 5 kilo aldım boyumda kısa takma hiç KİLO ALMADAN DOĞURAN YOK bunu unutma sakın.Bu arada kilo takıntısı konusunda elime kimse su dökemez :))
Ayyy canım çok geçmiş olsun ben eskiden çok olurdum, zordur Allah şifa versin
Gözün aydın canımm..
ayy göstermemiş mi sıpa gene dedıgım gıbı dogumda bellı olcak bence onunkıkızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr
bulemsu daha fazla merak etmeyelim diye aradı haber verdi. bebişinin down sendromu riski yokmuş, doktoru hiç kafaya takma, amiyosenteze gerek yok demiş. :))))
veeeeeeeeeeee bebişinin cisiyetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
maalesef yine göstermemiş veled
saol canım ben cevreden cok etkılenıyorum herseyde bend etakıntılıyım kıloya bıde almaya cok musaıtım ırı yapılıyım zaten ama 1 gün dıkkat etsem sonrakı gunelr gene kacıyor napım dogumdan sonra ıcabına bakıcam artık
olmadı hemşom olsunnn muhendislerde asker olur kovboy olur
:98::98::98::98::98:
esraa çıkarıyor beni yoldaannnn yoksa beni bilirsiniz çok usluyumdurrr :89::89::89::89:
kızımız olucak inşllah teyzesi iki ayrı doktor kız dedi cumartesi kesinleşecek
esraa çıkarıyor beni yoldaannnn yoksa beni bilirsiniz çok usluyumdurrr :89::89::89::89:
Burcu msj attım..
yazdım canım cevap.
bugün biraz yoğunum. çok katılamıyorum kusura bakmayın.
ayy Aysun bu cumartesi mi ben heyecan yaptım senin yerine, bende aynı durumda olunca :)
herkese merhaba
nasılsınız bakalım teyzoşlar..biz sabah doktora gittik kızlar...bizim sıpa kocaman olmuş maşallah..ama ayak ayak üstüne atmıştı ve doktorun o kadar çabalamasına rağmen dönmedi..kaldık diğer haftalarda öğrenmeye malesef ayrıntılı randevumuz taaa 27 temmuz da
cinsiyetlerin çogu ögrenildi bir topik açsak takip ederdik kimin ne oldugu hakkında canlarımm
Aaaa uslu olma gııı nolcek ki yaramaz olalım biz deee. Ben çocukluğumdan beri hiç uslu olamadım valla
:18: :18: Bana da kız dediler datlumm ama kesin değil dediler, ya ayrıntılıda ya erkek çıkarsaaa
bilirizzzzzzzzzzzzzzzzzzz çok uslusundur çokkkkkkkkkkkkkkkk
Aysunn ama senin kocan mühendiiisss,, böyle tüfenki olamaz kiibir kere bu benim kocacuma daha çok benzioooooooo hıhhh
:98: :98: :98:
herkese merhaba
nasılsınız bakalım teyzoşlar..biz sabah doktora gittik kızlar...bizim sıpa kocaman olmuş maşallah..ama ayak ayak üstüne atmıştı ve doktorun o kadar çabalamasına rağmen dönmedi..kaldık diğer haftalarda öğrenmeye malesef ayrıntılı randevumuz taaa 27 temmuz da
lavinyam sende mi yaaa :89::89::89::89::100::100::119::119::118::118::118:
Haziran 25 canım daha varevet canım sorma bnde çok heyecanlıyımmmm :18: görücez inşallahsen ne zaaman gidiceksin doktoraaa
aynne yaaa varsın yaramaz olalımmmm hahahaha
banada kız ama kesin değil dedi kendi doktorum başka doktor ise %100 kız dedi ultrasondaaa kocaman ppipi çıkıyormuşş bizböyle oluruz kesinnnn
niye canım seninki kovboy mu
tabbbii çok hanım hanımcık uslu kızdır aysunnn :89: doktor ona izin vermediği halde kocasına gerçeği söylemeyerek adamı yoldan çıkarmış bir kız sadece
Haziran 25 canım daha var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?