:) ya duygu var ya insanı kendinden geçiriyor süper bir şey...
evet cok guzel arkadaslıklarımız oluyo gercekten de aysuna gelınce hak gecmesın kız dedım sana laf attım ona atmasam alınır felan hamıle ya:)) ondan
kızlar geçen haftadan beri bebeğimin hareketleri iyice belirginleşti ve artık elimi koyduğumda hissediyorum hatta artık eşim bile hissediyor. eli sürekli karnımda çok hoşuna gidiyor onun pıtır pıtır vuruşları. sizlerde elinizle hissediyor musunuz?
sen mi bilmezsin yaa esra yapma yaaa ben öğrettim haaaaaa bak sennn yalancıyaa bakkk
maşAllah canımm Allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin hayırlısıylaa
sağlıklı hayırlı olsun ufaklıklarrr yirim ben onun tekmelerini
ya kızlar anneme söyledim LİNA diyee yorumu şu oldu
" LİNA mı neeee gavur ismi gibii kızım dilimiz dönmez bizimmm"
maşAllah canımm Allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin hayırlısıylaa
sağlıklı hayırlı olsun ufaklıklarrr yirim ben onun tekmelerini
ya kızlar anneme söyledim LİNA diyee yorumu şu oldu
" LİNA mı neeee gavur ismi gibii kızım dilimiz dönmez bizimmm"
tunaydın guzel annısleeer nasılsınız sıcaklar basladı ben bunalmaya basladım bıle bıde arada mıdem agrıyr ve yanıyr benım bebıs sanırım yne buyuyr yer acıyor galıba kendıne su plesentanın braz asagıda olması durumuna canım sıkıldı braz ınternetten arastrdıgım kadaryla erken dogum kanama olması hatta bebek 2500kılodan fazla olmaması gerekıyrmus falan hıc vajınal muayne olmuycam bıde normal dogum yapamazmısım buna takmıyrmda normal olmaz sezeryanda olur bebgımde bende ıyı olayım takıbe alınıcak bu durum yukarı cıkma ıhtımalı varmıs ınsallah cıkar kızlar lutfen dua edın bana yaaa doktorum sadce normal dogum yapamazsın sezeryan olur dedı bıde vajınal muayne yapılmaz kesınlıkle asagıya ınerse dedı sadce dgerlerınden bahsetmedı ılıskıyı haftada bır sert olamamak sartyla verdı degr durumlardan bahsetmedı acaba dyorum az asagıda oldugundan fazla rıskılı gormedımıkı
tunaydın guzel annısleeer nasılsınız sıcaklar basladı ben bunalmaya basladım bıle bıde arada mıdem agrıyr ve yanıyr benım bebıs sanırım yne buyuyr yer acıyor galıba kendıne su plesentanın braz asagıda olması durumuna canım sıkıldı braz ınternetten arastrdıgım kadaryla erken dogum kanama olması hatta bebek 2500kılodan fazla olmaması gerekıyrmus falan hıc vajınal muayne olmuycam bıde normal dogum yapamazmısım buna takmıyrmda normal olmaz sezeryanda olur bebgımde bende ıyı olayım takıbe alınıcak bu durum yukarı cıkma ıhtımalı varmıs ınsallah cıkar kızlar lutfen dua edın bana yaaa doktorum sadce normal dogum yapamazsın sezeryan olur dedı bıde vajınal muayne yapılmaz kesınlıkle asagıya ınerse dedı sadce dgerlerınden bahsetmedı ılıskıyı haftada bır sert olamamak sartyla verdı degr durumlardan bahsetmedı acaba dyorum az asagıda oldugundan fazla rıskılı gormedımıkı
mamamızı yedik geldikkk...
ayy canım yaa ne güzel.. bakalım benim eşim de hissedicek mi.. gerçi ben elimi koyduğumda hissetmiyorum.
hihohoo tabi sen öğrettin
ayy annen doğru söylemiş.. bizim arminayada neler neler söylediler
mamamızı yedik geldikkk...
ayy canım yaa ne güzel.. bakalım benim eşim de hissedicek mi.. gerçi ben elimi koyduğumda hissetmiyorum.
hihohoo tabi sen öğrettin
ayy annen doğru söylemiş.. bizim arminayada neler neler söylediler
dediğim gibi anlamı da kendide güzel bence düşün bunu.. banada yağız diyemexler 'yaaazz'derler dediler ama takmıyorum isim bulamadım henüz yağız efeden güzel olup hoşuma giden
bebişlerinizin cinsiyetlerinizi öğrendinizmi.ben tam olarak öğrenemedim erkek gibi dedi gibi ne ya sinir oldum .siz öğrendinizmi.
ben mii nayır ben ki şeye ara vermiş biri olarak nasıl bilebilirrimmmmm :78::82::89::89::93::96::94:
doğru mu söylemişşş o zaman onların diline uygun bir isim daha bulalım biz en iyisiiii
yaaazzzzzz mı ay delü bunlarrr
bende ön isim ayse fatma nacciyee koyayım
kızlar üniversiteden bi erkek arkadaşım aradı az önce, sevgilisine evlenme teklifi edicekmiş... bez afişe .. benimle evlenir misin yazdırıp paraşütle önlerinden geçirticekmiş... o anda da yüzüğü takıcakmışsence nasıl olur diyo... dedim bu saatten sonra her an eşime dalabilirim, kan çıkarcaksın aramızda kıskandım dedim böyle bir sürprizi bi lavinyanın eşinden beklerim başkada kimseden beklemem
bak açtırma benim ağzımııı kandırıkçı aysunnnnnnnnnnnnnnn
uğur a da uuuuuuuuuurrrrrrrrr derler ya hani
kızlar geçen haftadan beri bebeğimin hareketleri iyice belirginleşti ve artık elimi koyduğumda hissediyorum hatta artık eşim bile hissediyor. eli sürekli karnımda çok hoşuna gidiyor onun pıtır pıtır vuruşları. sizlerde elinizle hissediyor musunuz?
kızlar üniversiteden bi erkek arkadaşım aradı az önce, sevgilisine evlenme teklifi edicekmiş... bez afişe .. benimle evlenir misin yazdırıp paraşütle önlerinden geçirticekmiş... o anda da yüzüğü takıcakmışsence nasıl olur diyo... dedim bu saatten sonra her an eşime dalabilirim, kan çıkarcaksın aramızda kıskandım dedim böyle bir sürprizi bi lavinyanın eşinden beklerim başkada kimseden beklemem
ben mii nayır ben ki şeye ara vermiş biri olarak nasıl bilebilirrimmmmm :78::82::89::89::93::96::94:
doğru mu söylemişşş o zaman onların diline uygun bir isim daha bulalım biz en iyisiiii
yaaazzzzzz mı ay delü bunlarrr
bende ön isim ayse fatma nacciyee koyayım
ay ben hala bısı hıssedemıyorum yaa
atmasan şaşardım zatiiihatırım kalırr inan
aynenn yaaa neden klasik kocişlerimiz var bizimmmm
aç kız
ayy kuzum saol eşime ileteceğim bu iltifatlarını ama bir şey itiraf edeyim eşim bana evlenme teklif etmedi. her gün başına kakıyorum etmedim, etmezdim de diyor.. sebepse şu: bana lise1deyken çıkma teklifi etti, ettiği günde 14 şubat bir tane bileklik ucuna nazar boncuğu almış.. içine de bir not: güzel bayan bir ömür benimle olur musun? ondan sonrasında da biz senle evlenicez evlenicez demiş ve yapmış.. bir daha teklifi mi olur ta ilk gün dedim diyor
ben de her gün bir evlilik teklifin olmadı diyorum :)
arkadaşın süperrrr düşünmüş valla ne güzel:)
koy koy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?