2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

konuşulmadı daha aman burcuyla emek duymasın biz ne yaparsak aynılarını yapacaklarmışş en iyisi özeldenn yapalım biz bu b ulusmayı hihohohhohohohoh

öp öp böylee

yemekte oldugumdan faydalanırsın haa

aysundan beklenmeyen yorumlar ılıskıye ara verın felan:))

ama katılıyorum 1-2 hafta kadar ayaklarını yuksege koy ve mumkunse yataktan kalkma ılışkıye de ara verın en azından doktor yukarı cıkmıs dıyene kadar hersey yoluna gırıcek bence dıkkat et kendıne

oğlum bak giiiiittttttttttttttttttttt oğlummm bak gittttttttt gibi olduuuu

gidersem ağlarsın ama şimdi sen konyaya kapadokyaya gideceksin yaa özlersin biziii

Kız çokk çakalsın var ya

Sırf gezmek için kocişini de en büyük silahımız olan gözyaşıyla vurdun di miiii...

Şaka bi yana ama iyi ki bulmuşsun canım,afiyet şeker olsun yarasın fıstığınaa...

evet canım benımde bıkac haftadır ıyıce güçlendi elimi koymasamda dısardan görülüyor hareketleri
hah ben sana demsiştim yabancı ismi cagırıstıyor dıye
canım cok gecmıs olsun ekım annelerınde bıkac kısıde var bu durum ıstersen oraya yaz bıarz rahatlarsın kötü düşünme inş yukarı cıkar canım
aynenn yaaa neden klasik kocişlerimiz var bizimmmm

ayy canım malesef ben senın kadar kibar olamıycam ve klasik kelimesini odunla değiştircem benımkıne bu daha cok uyuyor

ay çok yoruldum ben yaaa eşimin evde olması işime gelmedi benim gerçi onun sayesinde yaz temizliğim bitmek üzere ama ben genede yoruluyorum sizlerdende uzak kaldımmm zatennn
eşim hissediyordu ama minik hareketleri akşam babası elini karnıma koyunca benim sıpam hızlı bir dönüş yaptı önce babası elini çekmeyince birde tekme salladı baya sert davrandı akşamleyin nedense:44:

hocanın dediğini yap yaptığını yapma hesabı

anammmm hıc öle romantıklere denk gelemem zaten odun modun ama severım kocamı:)))

öyle olmuş evet çıkarken aman biraz vakit geçiririm olur biter diyordum ama 13 yıl oldu valla :)

merveeee sende mi brütüsss esranın ortağı aaaaaaa benden beklenmeyen sözler mii hiç yakıştıraamadımm

lavinyammm eşin işte lise 1 de evlilik tekliifiini gayet güzel yapmışş ne bekliyorsun uçaktan benimle evlenirmisin paraşutuyleee miiii atlasınnn

şaka bir yana gerçekten düşünsene öyle bir teklif yaptıgını :123::123::118:

Son düzenleme:

merveeee sende mi brütüsss esranın ortağı aaaaaaa benden beklenmeyen sözler mii hiç yakıştıraamadımm

lavinyammm eşin işte lise 1 de evlilik tekliifiini gayet güzel yapmışş ne bekliyorsun uçaktan benimle evlenirmisin paraşutuyleee miiii atlasın

canım normal sen ben baya yağlıyız ondan heralttt

yaglarımdan ılk defa bukadar rahatsızım yanı usg de bebekde net görunmuyo kocıs de dıokı nıe bu cocuk görunmuyo halaaaa dıo:))) arkadasımızınkı net görunuyodu 12 haftalıktan ıtıbaren bızımkını göremeyınce kuduruyo:))

lavinyammm eşin işte lise 1 de evlilik tekliifiini gayet güzel yapmışş ne bekliyorsun uçaktan benimle evlenirmisin paraşutuyleee miiii atlasın

oğlum bak giiiiittttttttttttttttttttt oğlummm bak gittttttttt gibi olduuuu

gidersem ağlarsın ama şimdi sen konyaya kapadokyaya gideceksin yaa özlersin biziii

ne ağlıcamm yaaa bi çekil şurdan ... Kocam 7/24 yanımda olucak.. aklıma bile gelmezsiniz valla

ohohh maşallahh.. ne güzel yardım ediyo.
babasına hala kızgın heralde seni üzdüğü için

öyle olmuş evet çıkarken aman biraz vakit geçiririm olur biter diyordum ama 13 yıl oldu valla :)

nice 13 yılları geçirin inşallah mutlu mesut........

evet özelden yazalım kıskanç ızmırlıler duymasın görmesın bılmesın:))

okadar stres yapıyrm cnm ama aklıma takıldı işte zorla bulunca bebegı korkuyr ınsan ılıskı konusunda zaten daha yenı baslamstk ılıskıye ama sımdı bende zaten korkuyrm esımde sagolsun anlayslı bu konuda artık kırkta bır gorucez bırbırımızı napalım artık heryes yolunda olsn yetrkı

Kızlar şu çekiliş işini ara ara hatırlatın hee ben unutkan bi tipimdir,mümkünse araya kaynamasın..

Eminönü'ne kim gelecek yaw_?

Gelin hep birlikte havuzlu han'a gidelimmmmm....

eşim baan evlenme teklif ettiğinde ben ona zaten evlenmek için çıkmaya başlamadık mı demiştim meğer adam çok çapkınmış dalga olarak görmüş beni ama o dalga tusunami olsu yuttu onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…