o msjları yazdıgım ara sen yemekte oldugun ıcın gayet rahat sallamıstım:))) öperim senı daha gelcen emınönuye gıtcez
su hedıye cekılıslerıyle bızım emınönu ısı noldu yaw ılgılenen varmı onlarla
canım hoşgeldin kıyamam sana ben üzülme annesi bak iyi olucak inşAllah plasenta yukarı çıkıcak rhat bir doğumun olucak sağlıcakla bebeğini kucağına alıcaksın sabırlı ol tatlım ağlama sakkın kafanı boşalt rahatla azcıkk
canım tehlike varsa bence ilişkiyi kesin ayda 1 yapın mesela haftada1 bile çok :26:
:2::2::2: valla yaa sürpriz yapmaya çalışsa da ben anlarım ki hemen... biz çok zekiyiz anlarız ya ondan yapamıyolar diyelim bari havamız bozulmasın
yaaa bi gitttttcadı seniiiiiiiii
ama evlilik teklifi yapmış.... bir ömür benimle olur musun demiş
bu durumda sen de daha ilk günden evlilik teklifini kabul etmişsin
bende ota moka aglayasım geliyorrr
dün canım çok bişi çekti burda bahsettim hatta eşim araba bulamamış almadan gelmiş diye oturdumm nasıl ağladımm kocişimm dayanamadı otobüsleee arayışa çıktık ve bulduk şükür ama nasıl ağladım salya sümükkk adam şoka girdihiç öyle görmedi benii tamam aşkım kıyamam sana bu kadar çok mu istiyorsun hadi gel bulana kadar gezelim dedi
evet canım benımde bıkac haftadır ıyıce güçlendi elimi koymasamda dısardan görülüyor hareketlerikızlar geçen haftadan beri bebeğimin hareketleri iyice belirginleşti ve artık elimi koyduğumda hissediyorum hatta artık eşim bile hissediyor. eli sürekli karnımda çok hoşuna gidiyor onun pıtır pıtır vuruşları. sizlerde elinizle hissediyor musunuz?
hah ben sana demsiştim yabancı ismi cagırıstıyor dıyemaşAllah canımm Allah kucaklarımıza almayıda nasip etsin hayırlısıylaa
sağlıklı hayırlı olsun ufaklıklarrr yirim ben onun tekmelerini
ya kızlar anneme söyledim LİNA diyee yorumu şu oldu
" LİNA mı neeee gavur ismi gibii kızım dilimiz dönmez bizimmm"
canım cok gecmıs olsun ekım annelerınde bıkac kısıde var bu durum ıstersen oraya yaz bıarz rahatlarsın kötü düşünme inş yukarı cıkar canımtunaydın guzel annısleeer nasılsınız sıcaklar basladı ben bunalmaya basladım bıle bıde arada mıdem agrıyr ve yanıyr benım bebıs sanırım yne buyuyr yer acıyor galıba kendıne su plesentanın braz asagıda olması durumuna canım sıkıldı braz ınternetten arastrdıgım kadaryla erken dogum kanama olması hatta bebek 2500kılodan fazla olmaması gerekıyrmus falan hıc vajınal muayne olmuycam bıde normal dogum yapamazmısım buna takmıyrmda normal olmaz sezeryanda olur bebgımde bende ıyı olayım takıbe alınıcak bu durum yukarı cıkma ıhtımalı varmıs ınsallah cıkar kızlar lutfen dua edın bana yaaa doktorum sadce normal dogum yapamazsın sezeryan olur dedı bıde vajınal muayne yapılmaz kesınlıkle asagıya ınerse dedı sadce dgerlerınden bahsetmedı ılıskıyı haftada bır sert olamamak sartyla verdı degr durumlardan bahsetmedı acaba dyorum az asagıda oldugundan fazla rıskılı gormedımıkı
aynenn yaaa neden klasik kocişlerimiz var bizimmmm
eşim hissediyordu ama minik hareketleri akşam babası elini karnıma koyunca benim sıpam hızlı bir dönüş yaptı önce babası elini çekmeyince birde tekme salladıkızlar geçen haftadan beri bebeğimin hareketleri iyice belirginleşti ve artık elimi koyduğumda hissediyorum hatta artık eşim bile hissediyor. eli sürekli karnımda çok hoşuna gidiyor onun pıtır pıtır vuruşları. sizlerde elinizle hissediyor musunuz?
aysundan beklenmeyen yorumlar ılıskıye ara verın felan:))
ama katılıyorum 1-2 hafta kadar ayaklarını yuksege koy ve mumkunse yataktan kalkma ılışkıye de ara verın en azından doktor yukarı cıkmıs dıyene kadar hersey yoluna gırıcek bence dıkkat et kendıne
kızlar üniversiteden bi erkek arkadaşım aradı az önce, sevgilisine evlenme teklifi edicekmiş... bez afişe .. benimle evlenir misin yazdırıp paraşütle önlerinden geçirticekmiş... o anda da yüzüğü takıcakmışsence nasıl olur diyo... dedim bu saatten sonra her an eşime dalabilirim, kan çıkarcaksın aramızda kıskandım dedim böyle bir sürprizi bi lavinyanın eşinden beklerim başkada kimseden beklemem
:2::2::2: valla yaa sürpriz yapmaya çalışsa da ben anlarım ki hemen... biz çok zekiyiz anlarız ya ondan yapamıyolar diyelim bari havamız bozulmasın
yaaa bi gitttttcadı seniiiiiiiii
ama evlilik teklifi yapmış.... bir ömür benimle olur musun demiş
bu durumda sen de daha ilk günden evlilik teklifini kabul etmişsin
ama katılıyorum 1-2 hafta kadar ayaklarını yuksege koy ve mumkunse yataktan kalkma ılışkıye de ara verın en azından doktor yukarı cıkmıs dıyene kadar hersey yoluna gırıcek bence dıkkat et kendıne
canım normal sen ben baya yağlıyız ondan heralttt
oğlum bak giiiiittttttttttttttttttttt oğlummm bak gittttttttt gibi olduuuu
gidersem ağlarsın ama şimdi sen konyaya kapadokyaya gideceksin yaa özlersin biziii
ay çok yoruldum ben yaaa eşimin evde olması işime gelmedi benim gerçi onun sayesinde yaz temizliğim bitmek üzere ama ben genede yoruluyorum sizlerdende uzak kaldımmm zatennn
eşim hissediyordu ama minik hareketleri akşam babası elini karnıma koyunca benim sıpam hızlı bir dönüş yaptı önce babası elini çekmeyince birde tekme salladıbaya sert davrandı akşamleyin nedense:44:
öyle olmuş evet çıkarken aman biraz vakit geçiririm olur biter diyordum ama 13 yıl oldu valla :)
konuşulmadı dahaaman burcuyla emek duymasın biz ne yaparsak aynılarını yapacaklarmışş en iyisi özeldenn yapalım biz bu b ulusmayı hihohohhohohohoh
öp öp böylee
yemekte oldugumdan faydalanırsın haa
canım anladığım kadarıyla çok streslisin... bi de şunu düşün bebeğin seninle... erken doğum olsa da sezeryan olsa da kavuşacaksın bebeğine... bunlar en kötüleriydi.... bir çok hamilenin başına geliyor bu durum, dikkat edersen olması gerekn yere çıkacaktır canım... haftada bir ilişkiden de rahatsız olabilirsiniz bence bi müddet ara verin.
o msjları yazdıgım ara sen yemekte oldugun ıcın gayet rahat sallamıstım:))) öperim senı daha gelcen emınönuye gıtcez
su hedıye cekılıslerıyle bızım emınönu ısı noldu yaw ılgılenen varmı onlarla
öyle olmuş evet çıkarken aman biraz vakit geçiririm olur biter diyordum ama 13 yıl oldu valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?