2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
laynnn 1saat temızlık yaptım ne hale geldım kamyon carpmıs gıbıyım ne kaddar cok hamlamısım sızmısım koltuktaa

aman dikkat kuzum çok yormadan yap..

bence ver zaten yemeğe de gidiyormuşsunuz güzel olur... ben 1 ay önceden verdim

dikiyordur zaten canımm esra bu kaçar mı

noldu kız nedne öyle dedin sorun bende mi yaniii :26:

Yok hayatım geçen anlatmıştın ya,iş yerinde hamile hamile bi sürü sıkıntı çektin ettin ondan dolayı dedim yavrııımmm
laynnn 1saat temızlık yaptım ne hale geldım kamyon carpmıs gıbıyım ne kaddar cok hamlamısım sızmısım koltuktaa

Aynen yaa,bende süpürge tutayım dedim vazgeçtim hemen belim ağrıdı,kocişe tutturuyorum süpürgeyi
valla yaz da geldi iyice sıcaktan mahfolacağız...

sen le ben ayinyız zaten haftamız bende 19 haftamın içindeyım ayni gün dogum tarihımızde benımde 11 kasim

aa öyle mi ben diğer mesajında 9 haftalık diye yazdığından 9 haftalık olduğunu sandım. bu haftalarda benim ağrıdan ziyade böyle ağırlık hissediyorum karnımda belki ikiz gebeliğin etkisidir bilmiyorum ama sen üşütmüş de olabilirsin cinsiyeti ne bebişin ?

ütü yaparken fırındaki şeyi unuttum yaktımmmm.. kokusu da gelmedi burnuma :26: o kadar özenmişti halbukimmm

aysunnn hep senin yüzündennnn

annesininbirtanesi, ben daha hiç bişi almadım.. pazar günü bi pasta alıp kutlamayı düşünüyorum... yapıcak bişey yok artık :)

ay çok tatlı yaaa maşAllah sende mi hediye aldın canım senin kociş benimki gibi almayıp ayıp etmişti dimiii ben almıcam herhaldee

hee aynen öylee olmuştu şekerimm amannnn napayımm ben hediye vermeyide seviyorum...nasıl heyecanlanıyorum..çok büyük bişey olmasa bilee merak ediyorum aldıgında ne yapacagını, hele mektubumuzu okudugundaki tavrınıı

lavinyammm bencede vereyim bu akşamm ben yaaa zatenn dayanamıycammm sinyalleri vermeye başladıı vucudummm

kızlarr yaa eşim sinemaya gidelim dedi ama ben dogru dürüst film bulamadım kayseri salonlarındaa:44:

Cinemaximum Forum Kayseri - Sinemalar.com

şu filmlerden gitiğiniz ve memnun kaldıgınız varmı?:44:

kuzum sende pastanla kutlarsınn babanızın gününüü
biz bu pazar annemlerin bağ evine gidicez, giderken yaş pasta yapıcamm hem eşiminkini hemde babamınkini kutlamış olurumm ama bugun kocişin hediyesini vericemmmm

öpüyorum canlarım..iyi haftasonları...sizi sefiyoruzzz

cnaım bugunde baya olaylar olduda onu okudun sandım

patronun oglu aradı şimdi yuzyuze görüşecekmişş sekreterde ağlıcak çok sıgındıgı mudurune gidecek oda bize pislik yapıck vs vs

ben hani camlar acılıyor dıye rahasız oluyordum yaa bugun benim taraftan birtane daha açmıslr işte o kızın guveniği beyefndi açtırmışş bende rica ettim kapatılsın diyee bkalım daha neeler yapcaklar

hahahahah ben naptım kızz sende benim gibi tefal ütü al unutsan bile otomatik kapansın ve yanmasın reklamlarrr

Kızlar pasta alıp kutlayacaksanız pazar günü benim için de dilek tutun aynı zamanda doğum günüm.
Bakalım eşim büyük ihtimalle tatil ayarlayacak

Kısmetse temmuz 20 civarında düşünüyoruz 6 aylık olmuş olacağım Allah izin verirse..bikinilerimi giyinsem nasıl olur ki..:26:
eşime dedim hamile mayosu alırız,yok bikini giyin o göbek çok tatlı görünüyor diyo

Artık güneşlenmek yerine gölgede bol bol kitap okuruz herhalde bu sene:))

Okuyamadım tatlım yaa,
zaten o işyerindeki işgüzarların yüzünden insan işe giderken bile ayakları geri geri gidiyor.Hiç stres yapma nasılsa şurda az bi zamanın kaldı..

GEçen sene bende dengesizin biriyle çalışıyordum çünkü,artık gidesim gelmiyordu,allahtan şirket küçüldü de kurtuldum

Canım sen 3 ay sonra mı doğum iznine ayrılacaksın?

canımm iyi haftasonlarııııııı...

hahahahah ben naptım kızz sende benim gibi tefal ütü al unutsan bile otomatik kapansın ve yanmasın reklamlarrr

kız ütüm de sorun yok, fırındaki yandıııı

canım sen rahat edebilir misin bikiniyle peki hamileyken? sonra pişman olma.. sen bikinini de hamile mayonu da al yanına yine de.. ne olur ne olmaz...

ahh ahhh gitti kapadokya tatilimmm.. şuanda biz tatilde olucaktıkkk...

evet onda dalgınlıkda öle yazmışim sonradan farketım cinsiyeti kız ilk hamileligim

yok be normal bi cihaz sanırım eski:) değiştirsemi ne doktoru.

off kötü olmuş balım ama nasip değilmiş napalım..

aynen bizde bugün sinemaya gidecektik sabah baktım hiç film yoktu bizde evde izlemeye karar verdik.. bugün babalara hediye bakar sonra film izleriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…