2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Allah yardımcımız olsun canım 4 ay var sanırım doğum iznine

canımm iyi haftasonlarııııııı...

kız ütüm de sorun yok, fırındaki yandıııı

neremle anlıyorsam artık

bensiz yersen boğazında kalır tabiii afiyet olsun canım yanık yanıkk

canım sen rahat edebilir misin bikiniyle peki hamileyken? sonra pişman olma.. sen bikinini de hamile mayonu da al yanına yine de.. ne olur ne olmaz...

ahh ahhh gitti kapadokya tatilimmm.. şuanda biz tatilde olucaktıkkk...

Ederim diye düşünüyorum canım ya nasılsa ne kaydırağa binicem ne havuza giricem bu sene sadece deniz,zaten havuz yaramıyor bana,hani bikiniyi de sık sık alt değiştirdiğim için tercih ediyorum o konuda rahat oluyor..

Islak kalmamak lazım..Ama dediğin gibi ikisini de alırım yanıma inşallah hayırlısıyla..

Ay ben çok şey kaçırmışım yaa evet sen kapadokya'ya gidecektin ne oldu?

cnm 19 haftalarda benimde kasıklarım agrıyodu ama şuan geçtii merak etme bişi olmass

inşlh karnımın yantaraflari agrıyor benım hafıf hafıf balkon kapısi açık uyumuşum ondandir belki dıyorum üşütmüşsem hi çagrımadi çünki benım ne belım ne karnım bügüne kadar inşlh geçer(

off kötü olmuş balım ama nasip değilmiş napalım..

aynen bizde bugün sinemaya gidecektik sabah baktım hiç film yoktu bizde evde izlemeye karar verdik.. bugün babalara hediye bakar sonra film izleriz...

evet yaa çok ta özenmiştim :26:

Allah yardımcımız olsun canım 4 ay var sanırım doğum iznine

neremle anlıyorsam artık

bensiz yersen boğazında kalır tabiii afiyet olsun canım yanık yanıkk

kız kayınvalidemlere yapıyodum napalım yokmuş kısmetlerinde

ayy canım sorma... beraber gideceğimiz kız 6,5 aylık hamileydi.. dün erken doğuma aldılar.. hastanedeler bekliyolar hala...

normal doğum mu yaptın canımmm çok agrılı ve korkunc mu doğum yapmak ortam vs geriyor dimi insanı

kuzusu kurcalama şimdi korkarsın psikolojini ona göre hazırlarsın sana zor gelir ben 2 gün önce doğum odasını görünce nasıl tırstım dedim hiç bişeyi düşünmeyecem... bırakk Allaha kendini balım..

ayy canım sorma... beraber gideceğimiz kız 6,5 aylık hamileydi.. dün erken doğuma aldılar.. hastanedeler bekliyolar hala...

Aaaa Ay canım Allah yardımcısı olsun inşallah,peki nasıl bir gebeliği vardı,rahat mıydı,riskli miydi?
Çok çok geçmiş olsun haber aldığında bildir bize...

Ay bende 6 aylık gibi gideceğim ya kısmetse korktum bak şimdi:26:

ya bu yağız efemi bugün yiyecem ben ya acayip bir sevgim var bu çocuğa bugün neden acaba? pıtır pıtır tekmeleri patır patır oldu bugün... 2 saattir hiç durmuyor nasıl vuruyor... bir de yuvarlanıyor sanıyor döndüğünü hissediyorum içimde ya ne mükemmel bir şey ya.. videosunu izleyip izleyip çıldırıyorum minnoşum benim ya..........

2 hafta önceden ciğer geliştirici mi vurdurdun...???????

çok şanslı bir annesin....bu dünyada anne olmak nasip olmuş...bebeğinin yuvası nasıl yıkıldı orayı tam anlamadım eşinden mi ayrıldın ?

ilk 3 ay yattı ama sonrasında doktor çok normal bir seyire girdiğini söyledi... çok iyisin dedi... sabah eşi işe gitmek için hazırlanırken bu da yatakta uzanıyomuş, bi anda altıma kaçırdım galiba deiş, bi bakmış ki suyu gelmiş meğerse... apar topar hastaneye gitmişler.. doğum başlamış... bebeğin ciğerleri gelişmediği iin son ana kadar beklicekler... dün sabahtan beri hastanede kız.

kızlar şuan bana 5 aymı bitti 4 aymı bitti ben şuan kaç aylık hamileyim ya :

ay canımm nazar değmesin efemizeee darısı basımıza vurmaların

ewt cnm ama benim erken dogurma ihtimalimi önceden doktor tahmin etti tansiyonum düşmüyodu kolay kolay birinci eşimden ayrıyım ikinci evliligim buu cnm ha o oglumda çok mutlu ama yinede anne baba ayrı boynu bükü buda beni çok üzüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…