Okuyamadım tatlım yaa,
zaten o işyerindeki işgüzarların yüzünden insan işe giderken bile ayakları geri geri gidiyor.Hiç stres yapma nasılsa şurda az bi zamanın kaldı..
GEçen sene bende dengesizin biriyle çalışıyordum çünkü,artık gidesim gelmiyordu,allahtan şirket küçüldü de kurtuldum
Canım sen 3 ay sonra mı doğum iznine ayrılacaksın?
canımm iyi haftasonlarııııııı...
kız ütüm de sorun yok, fırındaki yandıııı
canım sen rahat edebilir misin bikiniyle peki hamileyken? sonra pişman olma.. sen bikinini de hamile mayonu da al yanına yine de.. ne olur ne olmaz...
ahh ahhh gitti kapadokya tatilimmm.. şuanda biz tatilde olucaktıkkk...
moon sun evet ikinci gelen.tecrübeliyim herşeyi sorabilirsiniz cevaplarım .:)
cnm 19 haftalarda benimde kasıklarım agrıyodu ama şuan geçtii merak etme bişi olmass
off kötü olmuş balım ama nasip değilmiş napalım..
aynen bizde bugün sinemaya gidecektik sabah baktım hiç film yoktu bizde evde izlemeye karar verdik.. bugün babalara hediye bakar sonra film izleriz...
Allah yardımcımız olsun canım 4 ay var sanırım doğum iznine
neremle anlıyorsam artık
bensiz yersen boğazında kalır tabiiiafiyet olsun canım yanık yanıkk
Ederim diye düşünüyorum canım ya nasılsa ne kaydırağa binicem ne havuza giricem bu sene sadece deniz,zaten havuz yaramıyor bana,hani bikiniyi de sık sık alt değiştirdiğim için tercih ediyorum o konuda rahat oluyor..
Islak kalmamak lazım..Ama dediğin gibi ikisini de alırım yanıma inşallah hayırlısıyla..
Ay ben çok şey kaçırmışım yaa evet sen kapadokya'ya gidecektin ne oldu?
Oğluşlarınıza ne isim vermeyi düşünüyorsunuz kızlar..
normal doğum mu yaptın canımmmçok agrılı ve korkunc mu doğum yapmak ortam vs geriyor dimi insanı
ayy canım sorma... beraber gideceğimiz kız 6,5 aylık hamileydi.. dün erken doğuma aldılar.. hastanedeler bekliyolar hala...
kuzusu kurcalama şimdi korkarsın psikolojini ona göre hazırlarsın sana zor gelir ben 2 gün önce doğum odasını görünce nasıl tırstım dedim hiç bişeyi düşünmeyecem... bırakk Allaha kendini balım..
2 hafta önceden ciğer geliştirici mi vurdurdun...???????bende ilk oğlumu erken dogumla yaptım 30 haftalık ve 1 700 gr şuan yaşıyor allaha şükür ama küçük meleğimin kaderi yokmuş bundada yuvası yıkıldı yani biz yıktık allaha emanett ama çok zayıf durumuna çok üzülüyorum ha ben yüksek tansiyon vardııı bende dr takip edip dogumdan iki hafta önce igne vurdurmuştu ondan bi sorun çıkmadı allaha çok şükürüzüldüm arkadaşının durumuna cnm
Aaaa Ay canım Allah yardımcısı olsun inşallah,peki nasıl bir gebeliği vardı,rahat mıydı,riskli miydi?
Çok çok geçmiş olsun haber aldığında bildir bize...
Ay bende 6 aylık gibi gideceğim ya kısmetse korktum bak şimdi:26:
ya bu yağız efemi bugün yiyecem ben ya acayip bir sevgim var bu çocuğa bugün neden acaba? pıtır pıtır tekmeleri patır patır oldu bugün... 2 saattir hiç durmuyor nasıl vuruyor... bir de yuvarlanıyor sanıyor döndüğünü hissediyorum içimde ya ne mükemmel bir şey ya.. videosunu izleyip izleyip çıldırıyorum minnoşum benim ya..........
kızlar şuan bana 5 aymı bitti 4 aymı bitti ben şuan kaç aylık hamileyim ya:
hahahahah ben naptım kızz sende benim gibi tefal ütü al unutsan bile otomatik kapansın ve yanmasın reklamlarrr
2 hafta önceden ciğer geliştirici mi vurdurdun...???????
çok şanslı bir annesin....bu dünyada anne olmak nasip olmuş...bebeğinin yuvası nasıl yıkıldı orayı tam anlamadım eşinden mi ayrıldın ?
sende esra gıbı yarım okuyon haa msjı kız utu yaparken fırındakını yakmıs utuyu yakmamıs :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?