selam kızlar.. yarın doktor randevum var gecen gıttıgımde bu hafta detaylı ultrason cekılecegını söylemıstı. aranızda bunu yaptıran var mı nasıl oluyo merak edıyorum ya hani şu bebişlerin çok net gozuktugu ultrasonmu bu yoksa bebegın iç organlarını gosteren renkli film gibi bişey mi:26:
Tatlımm aden, asel isimlerinin anlamlarına baktım da sanki şimdilerde netteki isimleri cennetle ilişkilendirme furyasına uyulmuş gibime geldi. Yeni isimler çıkarıyorlar, anlamından tamamen farklı şeyler söyleyip insanlar arasında moda yaratmaya çalışıyorlar. Ecrin ismi gibi... Aslında ücret anlamına geliyormuş. Berre-Berra ismi gibi. Peygamberimizin değiştirdiği isimlermiş bunlar da . Mina benim de çok hoşuma gidiyor ama şimdiden iki arkadaşım kızlarına koydu bile.. Bakalım Alya ismi çok yakın şimdilerde bana.
beğendiğim ve heh belki bu olabilir dediğim ismi imam arkadaşımız ve arapça hocası arkadaşım var anlamını tam olarak öğreneceğim , yoksa dediğin gibi tüm isimler cennete bir şey artıkinanmak güç dediğin gibi ben sadece farklı istiyorum takıntılıyım bu konuda daha evlenmeden bile değişik isim istiyordum , alya çok hoşmuş misal söylemesi güzel
Örgü konusunda da ben bir türlü sevemedim örgüyü danteli nedenseAma bebişin için senin elinden çıkan özel bişey güzel olurdu Başla istersen küçük bi yelek,sıkıldıkça örersin,,4,5 ay var önümüzde çoktaan biter herhalde
bide bişeyler alıyım artık oğluma diyorum aldıklarımızı paylaşalım mı ya belki aklıma gelmeyen şeyler vardır yardımcı olsak dıyorm birbirimize:)
Tatlım ben yaptırmadım perşembe gideceğim ama çekilen arkadaşlarım var. 4 boyutlu ultrasona giriyorsun bebişini çok net görüyorsun, doktor bu sırada yine 4 boyutludan bebişinin de iç organlarına bakıyor. Çok önemli bir şey bence. Allahım sağlıklı haberlerini almamızı nasip etsin bebeklerimizin inşallah
Bu arada heyecan doruktadır sende de değil mi canımmm???Bebişle kavuşmak gibisi var mı yaa
evet canım ya çok heyecanlanıyorum ilk çocugumda yaptırmamıştım bu kadar yaygın değildi yada yoktu hatırlamıyorum 12 yıl geçti aradan :) amin güzel duaların ıcınde.hepımız ıcın hersey yolunda gıder inşallah..
bu arada bebişlerinize bişeyler aldınız mı ya ben bi iki body dısında bişey almadım acaba başlasam mı dıyorum yoksa cok mu erken sizce?
Yok tatlım ben almadım daha öyle,, anneannemiz alıyor sağolsun uyku setine varana kadar almışBen bir de fazla sağlamcıyım sanırsam, doktor %95 kız dedi bana, ayrıntılıda ya erkek çıkarsa diye pek bir şeyler almaya gitmiyor elim Ama geç değil bence burdaki arkadaşlar neler neler aldı bebişlerine
verdıgın topiğe bakıyorum su an canım bende başlıcam bu hafta o zaman benim başım kel mibu arada kızlar bende örgü örmeyi sevmıyorum pek,ama bi tane yelek ördüm kışa gelecegı ıcın ısıme yarıcak dıye dusunuyorum..sizede tavsıye ederım bebişinizin uzerınde görunce cok mutlu olcaksınız bence bi tane bişey yapın en azından kendı elınızle:)
Haklısın kuzum da işte bebeğimin şimdiden kaç tane yeleği hırkası oldu. Bir de ben çalışıyorum, rapor alırsam ağustosa alamassam eylüle kadar çalışıcam. Ama bakalım en azından bir patik örmek istiyorum meleğime.
Bu arada kızçemin tekmeleri artık dışardan elimizi koyduğumuzda da hissediliyor kızlarr. Hareket ederken söyledim babası gel bak diye, elini koydu karnıma üç kez tekme attı bebeğim babacığınaaİlk kez hissetti yaa uçtu havalara kocişimmm
Fıstıklar ben çıkıyorumm,, yarın yine görüşmek üzere çoooooook öptük sizleri ve bebişlerinizi
Haklısın kuzum da işte bebeğimin şimdiden kaç tane yeleği hırkası oldu. Bir de ben çalışıyorum, rapor alırsam ağustosa alamassam eylüle kadar çalışıcam. Ama bakalım en azından bir patik örmek istiyorum meleğime.
Bu arada kızçemin tekmeleri artık dışardan elimizi koyduğumuzda da hissediliyor kızlarr. Hareket ederken söyledim babası gel bak diye, elini koydu karnıma üç kez tekme attı bebeğim babacığınaaİlk kez hissetti yaa uçtu havalara kocişimmm
evet canım haklısın çalışıyorsan zor tabi Allah yardımcımız olsun yaz aylarıda gelıyo zor gunler bizi beklıyo:)tekmeler artık gözle görulur bıle olmaya basladı çikolata felan yiyince çok hareketleniyo bi deneyin görceksniz:)
bende cıkıyorum Allaha emanet olun hepınız.bay bayyy
üzülme canım bede 8 kilo aldım, ama abartmadan normal yiyiyorum , neden böyle oluyor anlamadım , demekki bünyemizden birde bazı insanların vücudu su toplamaya çok müsaitmiş bu yüzden tartıy akiloları çok gelirmiş, böyle olunca sonrasında vermeside kolay olacak tabi.slm iyi akşamlar.yorumlardan bikaç tanesini okudumda resmen bunalıma girdim.herkez 3-5 kilo almış ben 21 haftaya girdim yeni ve 8 kilo aldımmmm
offffffffffffffffffff ne yapıcam c.tesi dr gittiğimde diyetisyenede gitmem lazımmmmm
ay yerim ben onu kardeşinide severmiş,seninkide bekletiyor ,meraklandırıp, desene canım, boşver ne yapalım sağlıklı olsunda elbette öğrenicez.slm herkese bugün dr.uma gittim oğlumla kardeşiyle ilk kez tanıştı kalp sesini duydu hareketlerini gördü ama cinsiyetini öğrenemedi kordon bağı bacak arasında duruyo çekilmiyo ordan ama oğlum bi harikaydı ekrana dokunuyo öpebilirmiyim dedi ayy hep öle olur kıskanmaz inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?