2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
selam kızlar.. yarın doktor randevum var gecen gıttıgımde bu hafta detaylı ultrason cekılecegını söylemıstı. aranızda bunu yaptıran var mı nasıl oluyo merak edıyorum ya hani şu bebişlerin çok net gozuktugu ultrasonmu bu yoksa bebegın iç organlarını gosteren renkli film gibi bişey mi:26:

bide bişeyler alıyım artık oğluma diyorum aldıklarımızı paylaşalım mı ya belki aklıma gelmeyen şeyler vardır yardımcı olsak dıyorm birbirimize:)

Son düzenleme:

Tatlım ben yaptırmadım perşembe gideceğim ama çekilen arkadaşlarım var. 4 boyutlu ultrasona giriyorsun bebişini çok net görüyorsun, doktor bu sırada yine 4 boyutludan bebişinin de iç organlarına bakıyor. Çok önemli bir şey bence. Allahım sağlıklı haberlerini almamızı nasip etsin bebeklerimizin inşallah
Bu arada heyecan doruktadır sende de değil mi canımmm???Bebişle kavuşmak gibisi var mı yaa

bende hiç sevmiyorum ama kızıma da bir şey yapmak istiyorum ya başlarsamda bitiremezsem diye korkuyorum biraz ama dediğin gibi bir şeyler olsun benden diye yapacağım sanırım bir yelek yada hırka cici cici bir şeyler

Son düzenleme:

evet canım ya çok heyecanlanıyorum ilk çocugumda yaptırmamıştım bu kadar yaygın değildi yada yoktu hatırlamıyorum 12 yıl geçti aradan :) amin güzel duaların ıcınde.hepımız ıcın hersey yolunda gıder inşallah..
bu arada bebişlerinize bişeyler aldınız mı ya ben bi iki body dısında bişey almadım acaba başlasam mı dıyorum yoksa cok mu erken sizce?

Yok tatlım ben almadım daha öyle,, anneannemiz alıyor sağolsun uyku setine varana kadar almış Ben bir de fazla sağlamcıyım sanırsam, doktor %95 kız dedi bana, ayrıntılıda ya erkek çıkarsa diye pek bir şeyler almaya gitmiyor elim Ama geç değil bence burdaki arkadaşlar neler neler aldı bebişlerine

verdıgın topiğe bakıyorum su an canım bende başlıcam bu hafta o zaman benim başım kel mi bu arada kızlar bende örgü örmeyi sevmıyorum pek,ama bi tane yelek ördüm kışa gelecegı ıcın ısıme yarıcak dıye dusunuyorum..sizede tavsıye ederım bebişinizin uzerınde görunce cok mutlu olcaksınız bence bi tane bişey yapın en azından kendı elınızle:)

kızlar malum 2 gundur mısafırım vardı cok eglendık canım arkadaslarımla cok özlemısım.kadıköy felan gezdık bıgun pendıgı gezdık cok yoruldum havalar da sıcak oldugundan daha fazla gezemedık.gecmısı okuyorum da öne cıkan haberlere yorum yapayımm

esracımmm kocacın gelıyomus buna cok sevındım gözun aydın ınsallah sımdıden sonra hersey ucunuz ıcın cok daha guzel olucak

aysun kız 5 kılo ıcın nıye uzuluyosun kızım ya aramızda var kı 3 kılo 5 kılo alanlar bence senın doktorun senı korkutuyo bıraz bırak ta bu tur kaygıları ben yasıyım dımı agız tadıyla kıskançç merak etme uzme kendını de senın doktorun abartmıs bence bıraz 70 kıloyla hamıle kalıp 100 kıloyla normal doğuranlar olabılıyor o doğun kesınlıkle o andakı bebegın ve annenın saglıgına seklıne göre alınan bı karar sen bu kararlılıkla normal dogrursun bebısım

tetenoz asısıyla ılgılı saglık ocagıyla görusun doktorlarınız bu konuyu atlayabılır cunku saglık ocagıyla alakalı bı durum benımkı 27 hazıran da

bugun 3lu testımın sonucunu aldım doktor yoktu gösteremedım bende bı cacık anlamadım carsamba özele gıtcem baktırcama rtık

hayat bana guzel tatılının guzel ve sorunsuz bıtmesıne sevındım antalyamın nerelerıne gıttın bakım nerde kaldınız

hadı bakalım sabah hepınız burda olursunuz görusuruz öpüldünüz

Haklısın kuzum da işte bebeğimin şimdiden kaç tane yeleği hırkası oldu. Bir de ben çalışıyorum, rapor alırsam ağustosa alamassam eylüle kadar çalışıcam. Ama bakalım en azından bir patik örmek istiyorum meleğime.
Bu arada kızçemin tekmeleri artık dışardan elimizi koyduğumuzda da hissediliyor kızlarr. Hareket ederken söyledim babası gel bak diye, elini koydu karnıma üç kez tekme attı bebeğim babacığınaa İlk kez hissetti yaa uçtu havalara kocişimmm

ay çok tatlı ya bizde görsek o günleri

Fıstıklar ben çıkıyorumm,, yarın yine görüşmek üzere çoooooook öptük sizleri ve bebişlerinizi

kendine iyi bak AOL hayırlı akşamlar bende kaçtım

evet canım haklısın çalışıyorsan zor tabi Allah yardımcımız olsun yaz aylarıda gelıyo zor gunler bizi beklıyo:)tekmeler artık gözle görulur bıle olmaya basladı çikolata felan yiyince çok hareketleniyo bi deneyin görceksniz:)
bende cıkıyorum Allaha emanet olun hepınız.bay bayyy

benimkisi belli olmuyor yaa benim başım kelmi bu kızçemin totoşunu ısırıcam inan ki doğunca beni bu kadar bekletiyor ben daha koçiş bekler yemeğe

aol canım bayyy bayyy

slm iyi akşamlar.yorumlardan bikaç tanesini okudumda resmen bunalıma girdim.herkez 3-5 kilo almış ben 21 haftaya girdim yeni ve 8 kilo aldımmmm
offffffffffffffffffff ne yapıcam c.tesi dr gittiğimde diyetisyenede gitmem lazımmmmm

slm herkese bugün dr.uma gittim oğlumla kardeşiyle ilk kez tanıştı kalp sesini duydu hareketlerini gördü ama cinsiyetini öğrenemedi kordon bağı bacak arasında duruyo çekilmiyo ordan ama oğlum bi harikaydı ekrana dokunuyo öpebilirmiyim dedi ayy hep öle olur kıskanmaz inşallah

üzülme canım bede 8 kilo aldım, ama abartmadan normal yiyiyorum , neden böyle oluyor anlamadım , demekki bünyemizden birde bazı insanların vücudu su toplamaya çok müsaitmiş bu yüzden tartıy akiloları çok gelirmiş, böyle olunca sonrasında vermeside kolay olacak tabi.

ay yerim ben onu kardeşinide severmiş,seninkide bekletiyor ,meraklandırıp, desene canım, boşver ne yapalım sağlıklı olsunda elbette öğrenicez.

birçok kişi perşembeye gidiyormuş ,benimde randevum perşembe , çok özledim bebeğimi gel perşembe

güzel annelerr ve güzel meleklerii
herkes mışıl mışıl uyuyordur şimdi muhtemelen, ben izinliyim 2 hafta rahatım yani

niltt canım doğum günün kutlu olsun eşinle, oğlunla ve bizimlee sağlıklı huzurlu mutlu nice senelere inşallah kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…