2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
vee gelelim bugüne
1 ay sonra kuzumu gördüm şükürler olsun herşey yolunda, organlar çok iyi gelişmiş,
ölçümler yerli yerinde haftamla uyumlu gidiyoruz çok şükür

veeeee sonunda bizde öğrendik cinsiyeti

bizimde oğluşumuz oluyor Allah nasip kısmet ederse

yalnız çok komikti, tam ultrason başladı doktoruma hemen sordum cinsiyeti oda bakalım göstercekmi dedi ama önce organları ölçelim dedi bizde eşimle tabi dahada heyecanlandık
doktorum tam anlatmaya başladı ki paşam hemen totosunu dönüp bacaklarını açtı 'alın buyrun annecim babacım çok beklediniz ama artık öğrenebilirsiniz ' der gibi açığa verdi heryerini
doktorum güldü neyse organlarada bakıcaz ama merakınız gitsin erkek dedi

3 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak ama kendimde sağlıkcı olduğum için kendi işyerimizde yapıcam benim patronumda iç hastalıkalrı doktoru ve diyabet uzmanı teklif etti sağolsun, sonucunuda doktoruma göstericem 23 temmuzda, 30 temmuzda da 3d ye giriyoruz, inşallah oğlum güzel pozlar verirde cdmiz güzel olur

Canım çok çok teşekkür ederim.O kadar mutlu oldum ki neredeyse topikteki tüm arkadaşlarım kutladınız..
Hep birlikte nice mutlu yıllara inşallah...

Bu arada senin de oğlun hayırlı olsun canımm,çok sevindimmm..

İnşallah canımm

rahatladık sonunda bizde herkes erkek diyordu bi ben kız demiştim ama tutturamadım,
bu arada bu ye tatlıyı çıkar hakkıyı , ye ekşiyi çıkar ayşeyi bana uğramadı nedense
ben ekşi yedim hep halada yiyorum bi ay önce tatlıya döndüm biraz o kadar

Aynen canım,bende tuzlu ve ekşi yedim hep bana da aynısı oldu yani :)

NİLTT: canım nice mutlu sağlıklı iyi ki yaşıyorum diyeceğin senelere inşallah. yeni yaşın senin tüm mutluluklarını katlasın.

HEVİN: oğluşun hayırlı olsun. benim de oğlum olucak... sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim.

Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.Çoook sağolun hepiniz.Sizleri seviyorum..

Aynen canım,bende tuzlu ve ekşi yedim hep bana da aynısı oldu yani :)

sağlık olsunda

canım çok sağol seninde oğluşun hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah

günaydın canlarımmmmmm biz geldikkk nasılsınız bebişkolar anacıklarr

bugün yeni odamıza taşınıyoruz biraz hüzünlüyüm

günaydın moonsun nasılsın canım
diğer hamişler hepinize kocaman günaydınnnnnn
ben bugun gene yokum anneme gideceğim birazdan

günaydın moonsun nasılsın canım
diğer hamişler hepinize kocaman günaydınnnnnn
ben bugun gene yokum anneme gideceğim birazdan

günaydın canım dün neredeydin sen gözlerim seni aradı

Havalandırması vardır umarım hayırlı olsun

saol canımmm evet idari binaya geçiyorum baya donanımlı orası ama arkadaşımdan ayrı kalıcam siizinle bu kadar rahat konusurmuyum bilemiyorum ve gıcık olduugm adamları surekli görucem

Gezmeci seni bizimse oturduğumjz koltuk bile aynı hergün çalışanlar adına yani
gezme değil tatlım annemin mutfağını temizliyoruz kardeşimle beraber bu yüzden gidiyorum pek bir iş yapmıyorum ama yorulmuşum gene mecbur olmasam akşama kadar yatacağım

yeni odan hayırlı olsun tatlım bizle konusursun tabi gıcık olduğun adamların yüzüne bakmaktansa pc ekranına bakarsın
dün kızı yaz kursuna verdim sabahtan sonra eşimin babannesini dr gösterdim sonra annemde kardeşimle mutfak temizliği yaptık gibi bişe bugunse devam edeceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…