canımmm ailenle eşinle oğluşunla nice mutlu yıllaraaa doğum günün kutlu olsunnnnn
güzel annelerr ve güzel meleklerii
herkes mışıl mışıl uyuyordur şimdi muhtemelen, ben izinliyim 2 hafta rahatım yani
niltt canım doğum günün kutlu olsun eşinle, oğlunla ve bizimleesağlıklı huzurlu mutlu nice senelere inşallah kuzum
İnşallah canımm
rahatladık sonunda bizde herkes erkek diyordu bi ben kız demiştim ama tutturamadım,
bu arada bu ye tatlıyı çıkar hakkıyı , ye ekşiyi çıkar ayşeyi bana uğramadı nedense
ben ekşi yedim hep halada yiyorum bi ay önce tatlıya döndüm biraz o kadar
NİLTT: canım nice mutlu sağlıklı iyi ki yaşıyorum diyeceğin senelere inşallah. yeni yaşın senin tüm mutluluklarını katlasın.
HEVİN: oğluşun hayırlı olsun. benim de oğlum olucak... sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim.
Teşekkür ederim canım güzel dileklerin için.Çoook sağolun hepiniz.Sizleri seviyorum..
Aynen canım,bende tuzlu ve ekşi yedim hep bana da aynısı oldu yani :)
NİLTT: canım nice mutlu sağlıklı iyi ki yaşıyorum diyeceğin senelere inşallah. yeni yaşın senin tüm mutluluklarını katlasın.
HEVİN: oğluşun hayırlı olsun. benim de oğlum olucak... sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin rabbim.
sağlık olsunda
canım çok sağol seninde oğluşun hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah
amin canım
topikte çoğumuzun oğluşu var prensesler naza çekicek
günaydın canlarımmmmmm biz geldikkknasılsınız bebişkolar anacıklarr
bugün yeni odamıza taşınıyoruz biraz hüzünlüyüm
günaydın moonsun nasılsın canım
diğer hamişler hepinize kocaman günaydınnnnnn
ben bugun gene yokum anneme gideceğim birazdan
günaydın moonsun nasılsın canım
diğer hamişler hepinize kocaman günaydınnnnnn
ben bugun gene yokum anneme gideceğim birazdan
Havalandırması vardır umarım hayırlı olsun
gezme değil tatlım annemin mutfağını temizliyoruz kardeşimle beraber bu yüzden gidiyorum pek bir iş yapmıyorum ama yorulmuşum gene mecbur olmasam akşama kadar yatacağımGezmeci seni bizimse oturduğumjz koltuk bile aynı hergün çalışanlar adına yani
yeni odan hayırlı olsun tatlım bizle konusursun tabi gıcık olduğun adamların yüzüne bakmaktansa pc ekranına bakarsıngünaydın canımdün neredeydin sen gözlerim seni aradı
saol canımmm evet idari binaya geçiyorum baya donanımlı orası ama arkadaşımdan ayrı kalıcam siizinle bu kadar rahat konusurmuyum bilemiyorum ve gıcık olduugm adamları surekli görucem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?