vee gelelim bugüne
1 ay sonra kuzumu gördüm şükürler olsun herşey yolunda, organlar çok iyi gelişmiş,
ölçümler yerli yerinde haftamla uyumlu gidiyoruz çok şükür
veeeee sonunda bizde öğrendik cinsiyeti
bizimde oğluşumuz oluyor Allah nasip kısmet ederse
yalnız çok komikti, tam ultrason başladı doktoruma hemen sordum cinsiyeti oda bakalım göstercekmi dedi ama önce organları ölçelim dedi bizde eşimle tabi dahada heyecanlandık
doktorum tam anlatmaya başladı ki paşam hemen totosunu dönüp bacaklarını açtı 'alın buyrun annecim babacım çok beklediniz ama artık öğrenebilirsiniz ' der gibi açığa verdi heryerini
doktorum güldü neyse organlarada bakıcaz ama merakınız gitsin erkek dedi
günaydın canlarımmmmmm biz geldikkknasılsınız bebişkolar anacıklarr
bugün yeni odamıza taşınıyoruz biraz hüzünlüyüm
günaydııın ankarada trafik problemsiz ama deniz yok(
günaydın moonsun nasılsın canım
diğer hamişler hepinize kocaman günaydınnnnnn
ben bugun gene yokum anneme gideceğim birazdan
hayırlı olsun oğluşun tatlım sonunda sende öğrendin demek bizim oğluşlar pek bi nazlı olacak canım :)
günaydın fıstıklar biz geldik tüm gece sağ tarafımız sancıdı durdu çok uyuyamadık başımız ağrıyor ama gldik işte bakalım umarım geçer de rahat ederiz gün boyu ...
burcu dün doktordan sorna gelmedi die biliyorum bulemsu
sende çok yorma kendini temizlik yapıcam diee
günaydın kızlar.bir kaç gündür giremedim işelrim çok yoğun.yarında cumaya kadar izine çıkıyorum 3 gün dinlenmek istiyorum evde.dün doktora gittik kızımı gördüm ayy maşallah ne hareketliydi dün kızım.bide utanmaz bi ara ayırdı bacakları2 hafta sonrasına ayrıntılı ultrasona gönderdi bugün randevu alıcam.
günaydın canlarımmmmmm biz geldikkknasılsınız bebişkolar anacıklarr
bugün yeni odamıza taşınıyoruz biraz hüzünlüyüm
günaydın moonsun nasılsın canım
diğer hamişler hepinize kocaman günaydınnnnnn
ben bugun gene yokum anneme gideceğim birazdan
günaydın kızlar.bir kaç gündür giremedim işelrim çok yoğun.yarında cumaya kadar izine çıkıyorum 3 gün dinlenmek istiyorum evde.dün doktora gittik kızımı gördüm ayy maşallah ne hareketliydi dün kızım.bide utanmaz bi ara ayırdı bacakları2 hafta sonrasına ayrıntılı ultrasona gönderdi bugün randevu alıcam.
kızlarrrrr günaydınnnnnn
nasılsınız bugünn??
biz kahvaltımızı yaptık, bugünden itibaren biraz daha dikkat edicektim yediklerime ama arkadaşım poğaca almış bana, gel de yeme :) neyse bi kereden bişey olmaz diyelim
bu arada dün söylemiştim tekrar hatırlatıyım... 5. ayı yani 20. haftası dolanlar kilo takip çizelgemize yazsınlar ekleyeyim... güncellemeyenlerin isimlerini silicem haaaaa
günaydın balım yeni odan şans getirir umarım :)
günaydın cnm kolay gelsin...
günaydın :)
günaydın kuzucuk:) dün elimdeki kitaptan baktım beslenme kısmına valla abartı bir şey yemiyorum kuzum 1,5 kg almakta normalmiş bu aylarda gerilmeyeceğim:) sağlıklı beslendiğimi abur cubur yemediğimi biliyorum sende öylesindir muhtemelen çok dert etme:)
ayy canım sen çok takmışsın kafana ama... ben senin kadar takmadım sanırım.. sadece yediğim ekmeği kesicem o kadar... zaten pilav makarna pek yemiyodum... 5 ayda 5 kilo her aya 1 kilo düşüyo bence de gayet normal ve sağlıklı... ama biraz dikkat edelim yine de. 5. ve 6. aylarda çok alınıyomuş.
iştah artıyo kuzum zaten ekmekle aram çok yok sabah bazlama yiyorum yediğim o... dün 1,5 kg görünce birden irkildim ya çok takmadım aslında ama:)
ben de ince ekmeğe geçiş yaptım
zaten tatlıyla pek aram yoktu uzun zamandır... dengeli beslendiğimi düşünüyorum.. demek ki benim bünyemin ihtiyacı olan bir kiloydu bu. sonuçta diyet yapacak değilim :)
aynen öyle kuzum boşverelim kiloyu hamiliğin tadını çıkaralım 4 aycık kaldı zaten
günaydın kızlar...bugün galiba pek kalabalık değil burası
vee gelelim bugüne
1 ay sonra kuzumu gördüm şükürler olsun herşey yolunda, organlar çok iyi gelişmiş,
ölçümler yerli yerinde haftamla uyumlu gidiyoruz çok şükür
veeeee sonunda bizde öğrendik cinsiyeti
bizimde oğluşumuz oluyor Allah nasip kısmet ederse
yalnız çok komikti, tam ultrason başladı doktoruma hemen sordum cinsiyeti oda bakalım göstercekmi dedi ama önce organları ölçelim dedi bizde eşimle tabi dahada heyecanlandık
doktorum tam anlatmaya başladı ki paşam hemen totosunu dönüp bacaklarını açtı 'alın buyrun annecim babacım çok beklediniz ama artık öğrenebilirsiniz ' der gibi açığa verdi heryerini
doktorum güldü neyse organlarada bakıcaz ama merakınız gitsin erkek dedi
günaydın kızlar...bugün galiba pek kalabalık değil burası
bende hergün dikkat edicem diyorum ama nereede aklıma bişey geliyorr hoop yiyorum ne yapalım bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?