2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
burcuxxx ayrıntılaya girecekti dün ne oldu ne bitti ben çıkmadan anlatın bakalım

hayırlı olsun oğluşun tatlım sonunda sende öğrendin demek bizim oğluşlar pek bi nazlı olacak canım :)

günaydın fıstıklar biz geldik tüm gece sağ tarafımız sancıdı durdu çok uyuyamadık başımız ağrıyor ama gldik işte bakalım umarım geçer de rahat ederiz gün boyu ...
burcu dün doktordan sorna gelmedi die biliyorum bulemsu
sende çok yorma kendini temizlik yapıcam diee

günaydın kızlar.bir kaç gündür giremedim işelrim çok yoğun.yarında cumaya kadar izine çıkıyorum 3 gün dinlenmek istiyorum evde.dün doktora gittik kızımı gördüm ayy maşallah ne hareketliydi dün kızım.bide utanmaz bi ara ayırdı bacakları 2 hafta sonrasına ayrıntılı ultrasona gönderdi bugün randevu alıcam.

kızlarrrrr günaydınnnnnn

nasılsınız bugünn??

biz kahvaltımızı yaptık, bugünden itibaren biraz daha dikkat edicektim yediklerime ama arkadaşım poğaca almış bana, gel de yeme :) neyse bi kereden bişey olmaz diyelim

bu arada dün söylemiştim tekrar hatırlatıyım... 5. ayı yani 20. haftası dolanlar kilo takip çizelgemize yazsınlar ekleyeyim... güncellemeyenlerin isimlerini silicem haaaaa

günaydın canlarımmmmmm biz geldikkk nasılsınız bebişkolar anacıklarr

bugün yeni odamıza taşınıyoruz biraz hüzünlüyüm

ayy canım hayırlı olsunnn.... boşver üzülme... bi koltuğa saplanıp kalıcak değildik ya... rahat ol. inşallah rahat rahat konuşuruz yine...

günaydııın ankarada trafik problemsiz ama deniz yok(

trafik olsun ama deniz de olsun razıyımmm

günaydın moonsun nasılsın canım
diğer hamişler hepinize kocaman günaydınnnnnn
ben bugun gene yokum anneme gideceğim birazdan

günaydın canımm.. aaa ne zamandır görüşemiyoruz amaaa kaçıyosun yineeee :26:

günaydın canımm... sola yatmaya özen göster... sırt üstü kesinlikle yatma...

bi kaç esneme hareketi yap yatmadan..

günaydın canım... edepsiz kız heeee

bugün benim kızım çıldırdı heralde sabahtan beri vurup vurup kaçıyoooo

günaydın canlarımmmmmm biz geldikkk nasılsınız bebişkolar anacıklarr

bugün yeni odamıza taşınıyoruz biraz hüzünlüyüm

günaydın balım yeni odan şans getirir umarım :)

günaydın moonsun nasılsın canım
diğer hamişler hepinize kocaman günaydınnnnnn
ben bugun gene yokum anneme gideceğim birazdan

günaydın cnm kolay gelsin...

günaydın :)

günaydın kuzucuk:) dün elimdeki kitaptan baktım beslenme kısmına valla abartı bir şey yemiyorum kuzum 1,5 kg almakta normalmiş bu aylarda gerilmeyeceğim:) sağlıklı beslendiğimi abur cubur yemediğimi biliyorum sende öylesindir muhtemelen çok dert etme:)

ayy canım sen çok takmışsın kafana ama... ben senin kadar takmadım sanırım.. sadece yediğim ekmeği kesicem o kadar... zaten pilav makarna pek yemiyodum... 5 ayda 5 kilo her aya 1 kilo düşüyo bence de gayet normal ve sağlıklı... ama biraz dikkat edelim yine de. 5. ve 6. aylarda çok alınıyomuş.

iştah artıyo kuzum zaten ekmekle aram çok yok sabah bazlama yiyorum yediğim o... dün 1,5 kg görünce birden irkildim ya çok takmadım aslında ama:)

iştah artıyo kuzum zaten ekmekle aram çok yok sabah bazlama yiyorum yediğim o... dün 1,5 kg görünce birden irkildim ya çok takmadım aslında ama:)

ben de ince ekmeğe geçiş yaptım
zaten tatlıyla pek aram yoktu uzun zamandır... dengeli beslendiğimi düşünüyorum.. demek ki benim bünyemin ihtiyacı olan bir kiloydu bu. sonuçta diyet yapacak değilim :)

ben de ince ekmeğe geçiş yaptım
zaten tatlıyla pek aram yoktu uzun zamandır... dengeli beslendiğimi düşünüyorum.. demek ki benim bünyemin ihtiyacı olan bir kiloydu bu. sonuçta diyet yapacak değilim :)

aynen öyle kuzum boşverelim kiloyu hamiliğin tadını çıkaralım 4 aycık kaldı zaten

gözün aydın canım ayyy yerim ben onu :))okurken heycanlandım benimde 10 gün var daha oglumu görmeme özledim :

bende hergün dikkat edicem diyorum ama nereede aklıma bişey geliyorr hoop yiyorum ne yapalım bakalım

günaydınnnn güzel anneciklerr ve bebeleri

bu gün kendime topil geçtim hamileliğimden beri ilk defa sabah kalvaltısında börek yedimm dayanamadım napimm :)

günaydın güzel annişlerrr :))nasılsınız umarım keyifler yerindedir..Benim biraz sıkıntım var geceleri yatarken sırtımda ,belimde özellikle kuyruk sokumumda çok agrı oluyor.saga sola dönerken çok canım yanıyor neyse geçicektir heralde ogluşum iyi olsun da.. bebegimde annesine hiç yüz vermiyor bi minik tekme bile atmadı hala..babası gibi sakin olucak sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…