günaydınnnn güzel anneciklerr ve bebeleri
bu gün kendime topil geçtim hamileliğimden beri ilk defa sabah kalvaltısında börek yedimmdayanamadım napimm :)
Canım çok çok teşekkür ederim.O kadar mutlu oldum ki neredeyse topikteki tüm arkadaşlarım kutladınız..
Hep birlikte nice mutlu yıllara inşallah...
Bu arada senin de oğlun hayırlı olsun canımm,çok sevindimmm..
şeker hastası mısın ki neden börek yemiyorsun?günaydınnnn güzel anneciklerr ve bebeleri
bu gün kendime topil geçtim hamileliğimden beri ilk defa sabah kalvaltısında börek yedimmdayanamadım napimm :)
benimde oturunca kuyruk sokumum ağrıyorgünaydın güzel annişlerrr :))nasılsınız umarım keyifler yerindedir..Benim biraz sıkıntım var geceleri yatarken sırtımda ,belimde özellikle kuyruk sokumumda çok agrı oluyor.saga sola dönerken çok canım yanıyorneyse geçicektir heralde ogluşum iyi olsun da.. bebegimde annesine hiç yüz vermiyor bi minik tekme bile atmadı hala..babası gibi sakin olucak sanırım :))
canım gözün aydın hadi bakalım ebnde sabırsızlanıyorum ayrıntılı için...Günaydın tatlı hamişlerrrrrrrrrrr, inşallah iyisiniz.
Ben dün bir dünya güzeli gördümmmmmmmmm
canlarım ayrıntılıya girdik, bebişimiz uyuyordu, hazır fırsat doktor güzelce inceledi. sonra hadi uyandıralım dedi dürtükledi, bebişim bize gülümsedi, canım benim gözlerini açtı baktı sonra tekrar uykuya daldı. doktor bir sıkıntı görünmüyor dedi. çok şükür Allahım üzerimden koca bir yük kalktı.
eşim doktora girmeden evvel bak burcu ben kız çocuk istiyorum hemde çok itiraf ediyorum ama erkek olursa da bişi değişmeyecek dedi. ben kız bebek istyediğini biliyordum da bu derece bilmiyordum valla :)) doktora girince doktor tamam çocuk iyi dedikten sonra ben dünyayı unuttum, allahtan eşim akıl ettide sordu bebeğimiz kız mı dedi, doktor %100 dedi. bizimki havalara uçtu :)))))
sonra yemeğe gittik ağır çıkmak için baya yedimkendi doktorumuza gittik doktor beni tarttı 2 kilo fazla çıktım tabi 1 kilosu demin yediğim yemekti ama çaktırmadım nasıl dedim? harikasın dedi. :)))) bebişim 380 gr 20 cm imiş. açıkcası bu kadar tombiş beklemiyordum bana çok büyük moral oldu. o kadar aç yattığım geceler, istifralar sonucunda bu duyduğum çok iyi geldi. demek ki gerçekten dengeli besleniyorum, 1 kilo almıştım oda bebişime yapışmış çok şükür. böyle devam et dedi doktor.
demir hapı yazdı, artık başla dedi. 12 - 4 arası dışarı çıkmak yasak, denize girebilirsin ama havuz kesinlikle yasak dedi. balık hapını bırakmaya karar verdim artık balık yicem. eşimle yemek programı yaptık haftalık. o pişircek, kokusunu duymadan haftada 2 yicem inşallah.
sonra sağlık ocağında tetanoz olduk, hiç acımadı, hiçte kolum ağırmadı, doktorlara bakmayın tetanoz sadece sezeryanda geçmez mutlaka yaptırın kızlar.
hemşire bir kalp atışına bakalaım dedi, aradı aradı bulamadı bebişimi. bende evde dinliyorum ya biliyorum tabi yavrumun yerini, hemşireye bebişim tam şurda dedim. kadın oraya tuttu ve duydu sesini. kuzum benim hep solumda aşağıda duruyor :)))
çok güzel bir gün geçirdik, akşam kayınvalidelere gittik, güzel güzel mamalar yapmış, yedik sonra evde baya geç bir saate kadar pes oynadık
şeker hastası mısın ki neden börek yemiyorsun?
benimde oturunca kuyruk sokumum ağrıyor
canım gözün aydın hadi bakalım ebnde sabırsızlanıyorum ayrıntılı için...
kuzum tetanoz 3 gün ağrır daha dur yeni oldun 3 gün sonra dinlerim seni....daha ağrıyacak.....
burcu oh çok sevindim bebişin sağlıkla devam ediyor yoluna...kilosuda iyiymiş bak...ne güzel dün bol bol görmüşsün prensesi...bende geçen afta gittiğimde hiç ultrasondan çıkasım gelmemişti..2-3 gün onun o görüntüler gözümün önünden gitmemişti..o anki mutluluk bile tarif edilemez bide kucağımıza alınca ne kadar mutlu olacağız Allah bilir...
günaydın güzel annişlerrr :))nasılsınız umarım keyifler yerindedir..Benim biraz sıkıntım var geceleri yatarken sırtımda ,belimde özellikle kuyruk sokumumda çok agrı oluyor.saga sola dönerken çok canım yanıyorneyse geçicektir heralde ogluşum iyi olsun da.. bebegimde annesine hiç yüz vermiyor bi minik tekme bile atmadı hala..babası gibi sakin olucak sanırım :))
Günaydın tatlı hamişlerrrrrrrrrrr, inşallah iyisiniz.
canlarım ayrıntılıya girdik, bebişimiz uyuyordu, hazır fırsat doktor güzelce inceledi. sonra hadi uyandıralım dedi dürtükledi, bebişim bize gülümsedi, canım benim gözlerini açtı baktı sonra tekrar uykuya daldı. doktor bir sıkıntı görünmüyor dedi. çok şükür Allahım üzerimden koca bir yük kalktı.
eşim doktora girmeden evvel bak burcu ben kız çocuk istiyorum hemde çok itiraf ediyorum ama erkek olursa da bişi değişmeyecek dedi. ben kız bebek istyediğini biliyordum da bu derece bilmiyordum valla :)) doktora girince doktor tamam çocuk iyi dedikten sonra ben dünyayı unuttum, allahtan eşim akıl ettide sordu bebeğimiz kız mı dedi, doktor %100 dedi. bizimki havalara uçtu :)))))
sonra yemeğe gittik ağır çıkmak için baya yedimkendi doktorumuza gittik doktor beni tarttı 2 kilo fazla çıktım tabi 1 kilosu demin yediğim yemekti ama çaktırmadım nasıl dedim? harikasın dedi. :)))) bebişim 380 gr 20 cm imiş. açıkcası bu kadar tombiş beklemiyordum bana çok büyük moral oldu. o kadar aç yattığım geceler, istifralar sonucunda bu duyduğum çok iyi geldi. demek ki gerçekten dengeli besleniyorum, 1 kilo almıştım oda bebişime yapışmış çok şükür. böyle devam et dedi doktor.
demir hapı yazdı, artık başla dedi. 12 - 4 arası dışarı çıkmak yasak, denize girebilirsin ama havuz kesinlikle yasak dedi. balık hapını bırakmaya karar verdim artık balık yicem. eşimle yemek programı yaptık haftalık. o pişircek, kokusunu duymadan haftada 2 yicem inşallah.
sonra sağlık ocağında tetanoz olduk, hiç acımadı, hiçte kolum ağırmadı, doktorlara bakmayın tetanoz sadece sezeryanda geçmez mutlaka yaptırın kızlar.
hemşire bir kalp atışına bakalaım dedi, aradı aradı bulamadı bebişimi. bende evde dinliyorum ya biliyorum tabi yavrumun yerini, hemşireye bebişim tam şurda dedim. kadın oraya tuttu ve duydu sesini. kuzum benim hep solumda aşağıda duruyor :)))
çok güzel bir gün geçirdik, akşam kayınvalidelere gittik, güzel güzel mamalar yapmış, yedik sonra evde baya geç bir saate kadar pes oynadık
kızlar malum 2 gundur mısafırım vardı cok eglendık canım arkadaslarımla cok özlemısım.kadıköy felan gezdık bıgun pendıgı gezdık cok yoruldum havalar da sıcak oldugundan daha fazla gezemedık.gecmısı okuyorum da öne cıkan haberlere yorum yapayımm
esracımmm kocacın gelıyomus buna cok sevındım gözun aydın ınsallah sımdıden sonra hersey ucunuz ıcın cok daha guzel olucak
aysun kız 5 kılo ıcın nıye uzuluyosun kızım ya aramızda var kı 3 kılo 5 kılo alanlar bence senın doktorun senı korkutuyo bıraz bırak ta bu tur kaygıları ben yasıyım dımı agız tadıyla kıskançç merak etme uzme kendını de senın doktorun abartmıs bence bıraz 70 kıloyla hamıle kalıp 100 kıloyla normal doğuranlar olabılıyor o doğun kesınlıkle o andakı bebegın ve annenın saglıgına seklıne göre alınan bı karar sen bu kararlılıkla normal dogrursun bebısım
tetenoz asısıyla ılgılı saglık ocagıyla görusun doktorlarınız bu konuyu atlayabılır cunku saglık ocagıyla alakalı bı durum benımkı 27 hazıran da
bugun 3lu testımın sonucunu aldım doktor yoktu gösteremedım bende bı cacık anlamadım carsamba özele gıtcem baktırcama rtık
hayat bana guzel tatılının guzel ve sorunsuz bıtmesıne sevındım antalyamın nerelerıne gıttın bakım nerde kaldınız
hadı bakalım sabah hepınız burda olursunuz görusuruz öpüldünüz
Günaydın kızlar. Hafta sonu bişey öğrendim sizinle de paylaşmak istedim. misafirimiz vardı pazar günü kendisinin 5 yaşında kızı var. ve kızına hamileyken 22 kilo almış normalde zayıf bi bayan. Çatlaman oldumu dedim hemde çok dedi. Peki dedim hiç yağ filan sürmedin mi malum merak ettiğim araştırdığım konu. İlk başlarda badem yağı kullanıyodum dedi. sonra çok kıllanma oldu göbeğimde dedi. resmen erkek göğsü gibi olmuştu kendi göbeğimden tiksiniyodum dedi. Doktora kontrole gittiğinde doktor görmüş göbeğindeki kılları ve badem yağımı kullanıyosun demiş. oda evet demiş. doktor hemen bırak demiş badem yağını insanlar boşunamı kaşlarına kirpiklerine sürüyolar demiş. meğer badem yağı tüyleri sıklaştırıp kalınlaştırıyomuş ve karartıyomuş. haberiniz olsun sizinde, kullanmayı düşünen yada kullanan varsa aklında bulunsun istedim. Gerçi kullanmayı bıraktıktan sonra döküldü diyo ama herkesinki bir olmaz.
canım sağol , darısı başınıza, inşallah herkesin iyi geçecek.
canım ben mühendisim iş gereği 2 doz daha önceden olmuştum, o zamanda ağırmamıştı, bu dozu ikinci doz olarak kabul ettiler, artık doğumdan sonra bir doz olacam. ağırmaz yani, ilk aşım değil.
Afiyet olsun canım :))
şeker hastası mısın ki neden börek yemiyorsun?
benimde oturunca kuyruk sokumum ağrıyor
canım gözün aydın hadi bakalım ebnde sabırsızlanıyorum ayrıntılı için...
kuzum tetanoz 3 gün ağrır daha dur yeni oldun 3 gün sonra dinlerim seni....daha ağrıyacak.....
kız mesajım arkada kalmıs :) hemen önn saflarda yerını almalı:))
herkese gunaydınlarrr dun aksam cok muthıs bı haber aldım esımın kuzenı var 5 yıllık evlı butun degerlerı herseylerı normal olmasına ragmen bebıslerı olmuyodu 1 kez asılama oldu tutmadı ıkıncı asılama ıcın bu ay gıdıcektı aksam ögrendık kııı aıleye bı bebıs daha gelıyorr cok mutluyum nazarlara gelmesın bebısımız ınsallah amınnn
günaydın güzel annişlerrr :))nasılsınız umarım keyifler yerindedir..Benim biraz sıkıntım var geceleri yatarken sırtımda ,belimde özellikle kuyruk sokumumda çok agrı oluyor.saga sola dönerken çok canım yanıyorneyse geçicektir heralde ogluşum iyi olsun da.. bebegimde annesine hiç yüz vermiyor bi minik tekme bile atmadı hala..babası gibi sakin olucak sanırım :))
günaydın canım... yarasın bebişe... bi kereden bişi olmaz
canım günaydın... senle konuşmuştuk daha önce otururken ağrın oluyo mu? oturma simidi aldın mı?
ohhh maşallah canım, güzel bi muayene geçirmişsin, çok sevindim...
kız mesajım arkada kalmıs :) hemen önn saflarda yerını almalı:))
herkese gunaydınlarrr dun aksam cok muthıs bı haber aldım esımın kuzenı var 5 yıllık evlı butun degerlerı herseylerı normal olmasına ragmen bebıslerı olmuyodu 1 kez asılama oldu tutmadı ıkıncı asılama ıcın bu ay gıdıcektı aksam ögrendık kııı aıleye bı bebıs daha gelıyorr cok mutluyum nazarlara gelmesın bebısımız ınsallah amınnn
canım sağol Allah razı olsun. evet 10 dakika full gördüm kendi doktorumda bakalım dedi istemedim, yazık o kadar ultrasonda iyi değil. artık 1 ay sabretmem lazım bir dahaki randevu 23 temmuz ve şeker yüklemesi yapılacak.
ahhh evet o an yok mu? normal doğumun her acısına katlanabilirim, doğurur doğurmaz onu kucağıma almak için. inşalllah o günleride göreceğiz.
ben nerdeyse her gün börek yiyorumda....ama meyveyi fazla abarttım...bana meyve kilo aldırıyo büüyk ihtimal..ayyy canım ne güzel haberler bunlar bebişinin sağlıklı ve iyi olduğuna çooook sevindimmm maşallah size
bak bebişine yarayışlı şeyler yiyormuşsun sonuçta, sağlık ocağında kalp atışını benim hemişerede zor buldu :) tatonozda olmuşsunuz ohhh her bişiniz tamam,
bence cumartesiyi iple çekiyorummm çok özledim bebeğimii
sağol tatlımmm
yok değilimde şu yağlı kıymalı var ya yuvarlak yuvarlak kesiyorlar normalde de pek tüketmek zararlı diye, direk kilo yanii ev yapı mı değil kii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?