günaydın canım... yarasın bebişe... bi kereden bişi olmaz
canım günaydın... senle konuşmuştuk daha önce otururken ağrın oluyo mu? oturma simidi aldın mı?
ohhh maşallah canım, güzel bi muayene geçirmişsin, çok sevindim...
Günaydın kızlar. Hafta sonu bişey öğrendim sizinle de paylaşmak istedim. misafirimiz vardı pazar günü kendisinin 5 yaşında kızı var. ve kızına hamileyken 22 kilo almış normalde zayıf bi bayan. Çatlaman oldumu dedim hemde çok dedi. Peki dedim hiç yağ filan sürmedin mi malum merak ettiğim araştırdığım konu. İlk başlarda badem yağı kullanıyodum dedi. sonra çok kıllanma oldu göbeğimde dedi. resmen erkek göğsü gibi olmuştu kendi göbeğimden tiksiniyodum dedi. Doktora kontrole gittiğinde doktor görmüş göbeğindeki kılları ve badem yağımı kullanıyosun demiş. oda evet demiş. doktor hemen bırak demiş badem yağını insanlar boşunamı kaşlarına kirpiklerine sürüyolar demiş. meğer badem yağı tüyleri sıklaştırıp kalınlaştırıyomuş ve karartıyomuş. haberiniz olsun sizinde, kullanmayı düşünen yada kullanan varsa aklında bulunsun istedim. Gerçi kullanmayı bıraktıktan sonra döküldü diyo ama herkesinki bir olmaz.
kız mesajım arkada kalmıs :) hemen önn saflarda yerını almalı:))
herkese gunaydınlarrr dun aksam cok muthıs bı haber aldım esımın kuzenı var 5 yıllık evlı butun degerlerı herseylerı normal olmasına ragmen bebıslerı olmuyodu 1 kez asılama oldu tutmadı ıkıncı asılama ıcın bu ay gıdıcektı aksam ögrendık kııı aıleye bı bebıs daha gelıyorr cok mutluyum nazarlara gelmesın bebısımız ınsallah amınnn
günaydın canım... badem yağı yerine zeytin yapı kakao yağı e vitamini sürülmesi daha mantıklı... kesinlikle kıllanma yapıyor... ben hazırladığım karışıma bir kaç damla koyuyorum sadece..
yok canım daha almadım ama almam lazım sanırım otururken de oluyor özellikle uzun oturursam fena batıyor resmensen kullanıyor muydun simit ? kullanan var mı?
neden canım kio problemin yok galiba...zaten öyle şeyleri akşam yemektense sabah kahvaltıda yemek daha mantıklı
ben nerdeyse her gün börek yiyorumda....ama meyveyi fazla abarttım...bana meyve kilo aldırıyo büüyk ihtimal..
ayyy canım ne güzel haberler bunlar bebişinin sağlıklı ve iyi olduğuna çooook sevindimmm maşallah size
bak bebişine yarayışlı şeyler yiyormuşsun sonuçta, sağlık ocağında kalp atışını benim hemişerede zor buldu :) tatonozda olmuşsunuz ohhh her bişiniz tamam,
bence cumartesiyi iple çekiyorummm çok özledim bebeğimii
sağol tatlımmm
günaydın cnm afiyet olsun:)
ağrılar bendede oluyor sırtını destekleyrek otur ben sırt minderi aldım bir de hafif topuklu olan ayakkabılardan giy, babet ve düz taban olmasın...
maşallah küçük prensese annesi:) fotosu yok mu?
hayırlı olsun yeni odan kuzum aysunum :)
yok canım daha almadım ama almam lazım sanırım otururken de oluyor özellikle uzun oturursam fena batıyor resmensen kullanıyor muydun simit ? kullanan var mı?
Canlarım ben geldimmmmm
yeni odamdayım nefes alabiliyorum bende her normal insan gibi hamd olsunnn
o malum kişiler beni yine sabah snir etti ahiret sorusuu gibi moonsun hanım nedn odaya tasınıyorsunuz kim karar verdi vs vs sanaaaneeeeeeee
Canlarım ben geldimmmmm
o malum kişiler beni yine sabah snir etti ahiret sorusuu gibi moonsun hanım nedn odaya tasınıyorsunuz kim karar verdi vs vs sanaaaneeeeeeee
karışım içine azcık koyacaksın sırf badem yağı mahveder...
oyy oyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
ben de aynen karışım içine azıcık koyuyorum canımm
hepiniz saolun kızlar umarım gerçekten hayırlı olur paula ile aynı odayı paylaşıyoruzz polonyalıiyice gıcık oldular bana
oh beee solvent yağ buharı kokmuyor ama sekrter karsımda oturuyorrr
burcum bebeğin sağlıklıymış gözün aydın olsun canımmm darısı basıma 14 temmuzdada ben gidicemumarım gittiğimde 500 gram farkederim oda bebişimin olurrr
kullanıyorum o olsa hlim ne olurdu bilmiyorum :)
hoşgeldin şekerüümmmmmmm
hakkaten kim karar verdi kız? sen mi istedin? ama sekretere neden daha yakın oldun yaa? aynı odadamısın??
hoşgeldinn yeni odan hayırlı olsun tatlım, o kızı gelip ben hırapalıcam o olcakk
lavinyacımmm geçenlerde sana sorarak aldığım çatlak kreminden müthişş memnun olduğumu sölemek istiyorum acayip nemlendiriyor ve etkisi uzun srüyor akşam 8 gibi sürmeme rağmen sabah kalktm halen sürdüğüm yerler nemliydi çok güzell çok teşekkür ederim arkadaşım, herkese tavsiye ederim kızlarrrrrrrrrrr
lavinyacımmm geçenlerde sana sorarak aldığım çatlak kreminden müthişş memnun olduğumu sölemek istiyorum acayip nemlendiriyor ve etkisi uzun srüyor akşam 8 gibi sürmeme rağmen sabah kalktm halen sürdüğüm yerler nemliydi çok güzell çok teşekkür ederim arkadaşım, herkese tavsiye ederim kızlarrrrrrrrrrr
burcu 3 boyutlunun resımlerını yukledınmı yada nezmn yuklıceksın:))
ben nerdeyse her gün börek yiyorumda....ama meyveyi fazla abarttım...bana meyve kilo aldırıyo büüyk ihtimal..
Canlarım ben geldimmmmm
hepiniz saolun kızlar umarım gerçekten hayırlı olur paula ile aynı odayı paylaşıyoruzz polonyalıiyice gıcık oldular bana
oh beee solvent yağ buharı kokmuyor ama sekrter karsımda oturuyorrr
burcum bebeğin sağlıklıymış gözün aydın olsun canımmm darısı basıma 14 temmuzdada ben gidicemumarım gittiğimde 500 gram farkederim oda bebişimin olurrr
hayırlı olsun canım yeni odan ...demek sekreter karsında artık aman dikkat et sinirlerini bozmasına izin verme....Canlarım ben geldimmmmm
canım adı ne bende yağ filan kullanmaktan korkuyorum kıyafetlerim yağ olur diye. ismini verirsen sevinirim madem memnunsun bende krem alayım yağ işi bana zor geliyo.
mustela mı aldın kuzum sende? (ben unutuyorum benim kusuruma bakmayın aklım kalmadı hamilelikten, bugünde elimi haşladım çayı demlerken çok sakar ve şakın oldum)
ben kullanıyorum canım uzun süredir çok rahatım kesin almanı öneririrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?