2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

yok canım daha almadım ama almam lazım sanırım otururken de oluyor özellikle uzun oturursam fena batıyor resmen sen kullanıyor muydun simit ? kullanan var mı?

karışım içine azcık koyacaksın sırf badem yağı mahveder...

oyy oyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ben de aynen karışım içine azıcık koyuyorum canımm

Canlarım ben geldimmmmm

yeni odamdayım nefes alabiliyorum bende her normal insan gibi hamd olsunnn

o malum kişiler beni yine sabah snir etti ahiret sorusuu gibi moonsun hanım nedn odaya tasınıyorsunuz kim karar verdi vs vs sanaaaneeeeeeee

yok canım daha almadım ama almam lazım sanırım otururken de oluyor özellikle uzun oturursam fena batıyor resmen sen kullanıyor muydun simit ? kullanan var mı?

ben kullanıyorum canım uzun süredir çok rahatım kesin almanı öneririrm

neden canım kio problemin yok galiba...zaten öyle şeyleri akşam yemektense sabah kahvaltıda yemek daha mantıklı

ama kuşum bu tarz şeyler zararlı kilo ve yağ yapıyor gerek yok, benim normale beslenme tarzımda da sabahları ev yapımı değilse yemezdim, arada kendime ödül verirdim sadece :)
hamişken hiç yememiştim ev yapımı yiyorumda, bu hazırlardan yemiyordum, bu sabah yedim :)

ben nerdeyse her gün börek yiyorumda....ama meyveyi fazla abarttım...bana meyve kilo aldırıyo büüyk ihtimal..

tatlım meyve o kdarda kilo aldırmaz bence böreği kesersen daha iyi olur

canım benim sağol. inşallah canım sende güzel haberlerle geleceksin, bebişine doyacaksın. ayyy dünü bir daha yaşamak istiyorummmmmmmm

canım sağol. foto varda bişi anlaşılmıyor. 3 tane video vardı cd de. bizde ağzının burnunun neresi olduğunu hareket edince anladık. hatta ben kulağını burnu sandım, görünce şok oldum doktor bey ne kadar büyük bir burun dedim. doktor güldü :))) evde anladım ki orası kulakmış . tam o gözünü açma gülümseme anı videoya denk gelmiş. eşim kayınvalidem bebişi bana benzetti. ben emin değilim kime benzediğinden ama sanki göz çukurları bana benziyor, galiba bide dudakları sanırım :))

hayırlı olsun yeni odan kuzum aysunum :)

hepiniz saolun kızlar umarım gerçekten hayırlı olur paula ile aynı odayı paylaşıyoruzz polonyalı iyice gıcık oldular bana
oh beee solvent yağ buharı kokmuyor ama sekrter karsımda oturuyorrr

burcum bebeğin sağlıklıymış gözün aydın olsun canımmm darısı basıma 14 temmuzdada ben gidicem umarım gittiğimde 500 gram farkederim oda bebişimin olurrr

kullanıyorum o olsa hlim ne olurdu bilmiyorum :)

hoşgeldin şekerüümmmmmmm

hakkaten kim karar verdi kız? sen mi istedin? ama sekretere neden daha yakın oldun yaa? aynı odadamısın??

hoşgeldinn yeni odan hayırlı olsun tatlım, o kızı gelip ben hırapalıcam o olcakk

karışım içine azcık koyacaksın sırf badem yağı mahveder...

oyy oyy maşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

ben de aynen karışım içine azıcık koyuyorum canımm

lavinyacımmm geçenlerde sana sorarak aldığım çatlak kreminden müthişş memnun olduğumu sölemek istiyorum acayip nemlendiriyor ve etkisi uzun srüyor akşam 8 gibi sürmeme rağmen sabah kalktm halen sürdüğüm yerler nemliydi çok güzell çok teşekkür ederim arkadaşım, herkese tavsiye ederim kızlarrrrrrrrrrr

hayırlı olsun kuzum kokusuz odan:) manzaranda pek hoşmuş bayıldım :)

kullanıyorum o olsa hlim ne olurdu bilmiyorum :)

hoşgeldin şekerüümmmmmmm

hakkaten kim karar verdi kız? sen mi istedin? ama sekretere neden daha yakın oldun yaa? aynı odadamısın??

hoşgeldinn yeni odan hayırlı olsun tatlım, o kızı gelip ben hırapalıcam o olcakk

ya üretimin camlarını kapatmalarını muhendis arkadasıma rica ettim oda amirine söyledi ( o gıcığı tuutan en önemli şahıs ) oda moonsun beni arasın demiş bende hemen aradım oda ksura bakma moosnun kapatamam dedi bende neden dedim 7-8 tane çalısanım camların acıldıgını gördü kapatamam dedi bende benim durumu bılıyorsunuz dedim oda sende haklısın sen paulanın odasına geç dedi mudurlerın oldugu bölum idari kısım bende geçemem dedim burada arkadasıma yardım ediyorum dedim oda yapacak biişi yok dedi bendee patronla konustum oda geçebilitsin odaya dedi bende mecburen ayrıldım odamdan eğer çıkmasaydım gıcıklıgına yapıyor olacaktımmm oda muhteşem buro mobilyaları koltuklar vs çok rahat sekreter karısmda oturuyorrr aynı odada degiliz benım odamdan ayru ortada oturuyor karsımdaaa

Selam kızlar....
Sabah kötü haberlerle uyandım malum şehitlerimiz var, burnumun direği sızladı, Rabbim ailelerine sabır versin, bundan başka diyebilecek bir şey bulamıyorum...

Nasılsınız bakalım, bebekler nasıl???
Ben şimdiden 18 temmuzu bekliyorum ayrıntılı için kasım sonu olunca hepinizden geriden takip ediyorum sizleri ben...

canım adı ne bende yağ filan kullanmaktan korkuyorum kıyafetlerim yağ olur diye. ismini verirsen sevinirim madem memnunsun bende krem alayım yağ işi bana zor geliyo.

mustela mı aldın kuzum sende? (ben unutuyorum benim kusuruma bakmayın aklım kalmadı hamilelikten, bugünde elimi haşladım çayı demlerken çok sakar ve şakın oldum)

burcu 3 boyutlunun resımlerını yukledınmı yada nezmn yuklıceksın:))

net resim yok maalesef, bişi anlaşılmıyor resimlerden.

ben nerdeyse her gün börek yiyorumda....ama meyveyi fazla abarttım...bana meyve kilo aldırıyo büüyk ihtimal..

canım börek yerine tam tahıllı buğday ekmeğinden tost öneririm, börekte yağ oluyor, onu yemesende olur. ayrıca hangi meyveleri yiyorsun? karpuz ve muz kilo aldırabilir. diğerlerinin kilo yapacağını sanmıyorum.

ohhh çok sevindim, o sekreterin kışkırtmalarına kanma canım, sen işinle meşgul ol rahat davran biraz, bebişine yazık. Allahından bulsun.

inşallah canım, sende güzel haberlerle geleceksin. dün gördüm bazı değişiklikler yapmışsın yeme düzeninde çok faydalı buldum. o şekilde devam edersen bişicik olmaz alsanda en azından için rahat eder. karbonhidrat çok fazla alınmamalı, yağlı şekerli gazlı yiyeceklerden uzak durulmalı. bunlar kilo yapıyor, atıştırmalık sadece meyve kuruyemiş yenmeli bence.

hayırlı olsun canım yeni odan ...demek sekreter karsında artık aman dikkat et sinirlerini bozmasına izin verme....

neymiş o krem merak ettim bende almak istiyorum

canım adı ne bende yağ filan kullanmaktan korkuyorum kıyafetlerim yağ olur diye. ismini verirsen sevinirim madem memnunsun bende krem alayım yağ işi bana zor geliyo.

mustela mı aldın kuzum sende? (ben unutuyorum benim kusuruma bakmayın aklım kalmadı hamilelikten, bugünde elimi haşladım çayı demlerken çok sakar ve şakın oldum)

Yaaa o değil diğeri neydi adı, L ile başlıyordu :44: hani sen buda çok iyi demiştin yıllardır kullanılan br marka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…