Yaaa o değil diğeri neydi adı, L ile başlıyordu :44: hani sen buda çok iyi demiştin yıllardır kullanılan br marka
net resim yok maalesef, bişi anlaşılmıyor resimlerden.
canım börek yerine tam tahıllı buğday ekmeğinden tost öneririm, börekte yağ oluyor, onu yemesende olur. ayrıca hangi meyveleri yiyorsun? karpuz ve muz kilo aldırabilir. diğerlerinin kilo yapacağını sanmıyorum.
ohhh çok sevindim, o sekreterin kışkırtmalarına kanma canım, sen işinle meşgul ol rahat davran biraz, bebişine yazık. Allahından bulsun.
inşallah canım, sende güzel haberlerle geleceksin. dün gördüm bazı değişiklikler yapmışsın yeme düzeninde çok faydalı buldum. o şekilde devam edersen bişicik olmaz alsanda en azından için rahat eder. karbonhidrat çok fazla alınmamalı, yağlı şekerli gazlı yiyeceklerden uzak durulmalı. bunlar kilo yapıyor, atıştırmalık sadece meyve kuruyemiş yenmeli bence.
hayırlı olsun canım yeni odan ...demek sekreter karsında artık aman dikkat et sinirlerini bozmasına izin verme....
neymiş o krem merak ettim bende almak istiyorum
lierac canım:) doğru anımsadım unnadodan mı butik bebeden mi getirtmiştin şimdi anımsadım:) evet güzel kremler ikiside:) en eskisi lierac zaten
lierac canım:) doğru anımsadım unnadodan mı butik bebeden mi getirtmiştin şimdi anımsadım:) evet güzel kremler ikiside:) en eskisi lierac zaten
hayırlı olsun kuzum kokusuz odan:) manzaranda pek hoşmuş bayıldım :)
evet canım hatırladım baktm aldıklarıma daha doğrusu :)
Lierac Phytolastil Jel Çatlak Kremi-100 ml
fatmaaa56 kullanıcısından alıntı
canım adı ne bende yağ filan kullanmaktan korkuyorum kıyafetlerim yağ olur diye. ismini verirsen sevinirim madem memnunsun bende krem alayım yağ işi bana zor geliyo.
Lierac Phytolastil Jel Çatlak Kremi-100 ml canım unnadoya gelmişti 39,9 tl idi.
Canlarım ben geldimmmmm
yeni odamdayım nefes alabiliyorum bende her normal insan gibi hamd olsunnn
o malum kişiler beni yine sabah snir etti ahiret sorusuu gibi moonsun hanım nedn odaya tasınıyorsunuz kim karar verdi vs vs sanaaaneeeeeeee
bebeği doktor bana mustelayı önerdi ama lierac kullansam ne farkı var lierac önceki çatlaklarımı baya inceltti
bu arada nasılsınız kuzularınızlaa kızlarrrr hersy yolunda değil miiii
aysun ben anladım senı bezdırmeye calısıyolar:)) ama bezmek yooookkkk:)
saol cnmminşAllah bulurlar canımmm telefon baglantısı için rica ettim daha yapacaklarrr ne tuhaf insanlarla çalısıyorum ben yaa
dün ben bişi yaptım kızmayın ama taamam mı aksam 9 da canım makarna çekti az yağlı makarna yedim 1 tabak
kızlar bu arada aldığım şeyler gelip duruyor kargodan bayıldım şu aldıklarıma yaaaaaaaaa
çok cici çok güzell Eki Görüntüle 447337 Eki Görüntüle 447338 bayıldımm
Nasılsınız kızlar, biz geldik :)
bişey olmaz kuzum ben mustela kullanıyorum anlatmıştım sebebini de daha nemli ve sürülmesi daha kolay olduğu için. bir de içeriği daha iyimiş öyle okumuştum araştırırken:) ayşenur yazıcı onu önermişti bana ben lierac alacaktım o mustela al dedi..
sağol emeki iyiyiz sen nasılsın
neyse bu defalık affedelim ama sızlanma sonra doktor kızacak diye :)))
çok güzeller güle güle giydir canım :)) ne güzel sipariş veriyon sonra hediye gibi gelip duruyorlar dimi
lavinyacımmm geçenlerde sana sorarak aldığım çatlak kreminden müthişş memnun olduğumu sölemek istiyorum acayip nemlendiriyor ve etkisi uzun srüyor akşam 8 gibi sürmeme rağmen sabah kalktm halen sürdüğüm yerler nemliydi çok güzell çok teşekkür ederim arkadaşım, herkese tavsiye ederim kızlarrrrrrrrrrr
ya üretimin camlarını kapatmalarını muhendis arkadasıma rica ettim oda amirine söyledi ( o gıcığı tuutan en önemli şahıs ) oda moonsun beni arasın demiş bende hemen aradım oda ksura bakma moosnun kapatamam dedi bende neden dedim 7-8 tane çalısanım camların acıldıgını gördü kapatamam dedi bende benim durumu bılıyorsunuz dedim oda sende haklısın sen paulanın odasına geç dedi mudurlerın oldugu bölum idari kısım bende geçemem dedim burada arkadasıma yardım ediyorum dedim oda yapacak biişi yok dedi bendee patronla konustum oda geçebilitsin odaya dedi bende mecburen ayrıldım odamdan eğer çıkmasaydım gıcıklıgına yapıyor olacaktımmm oda muhteşem buro mobilyaları koltuklar vs çok rahat sekreter karısmda oturuyorrr aynı odada degiliz benım odamdan ayru ortada oturuyor karsımdaaa
saol cnmminşAllah bulurlar canımmm telefon baglantısı için rica ettim daha yapacaklarrr ne tuhaf insanlarla çalısıyorum ben yaa
dün ben bişi yaptım kızmayın ama taamam mı aksam 9 da canım makarna çekti az yağlı makarna yedim 1 tabak
kızlar bu arada aldığım şeyler gelip duruyor kargodan bayıldım şu aldıklarıma yaaaaaaaaa
çok cici çok güzell Eki Görüntüle 447337 Eki Görüntüle 447338 bayıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?