2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

saol cnmm inşAllah bulurlar canımmm telefon baglantısı için rica ettim daha yapacaklarrr ne tuhaf insanlarla çalısıyorum ben yaa

dün ben bişi yaptım kızmayın ama taamam mı aksam 9 da canım makarna çekti az yağlı makarna yedim 1 tabak

lierac canım:) doğru anımsadım unnadodan mı butik bebeden mi getirtmiştin şimdi anımsadım:) evet güzel kremler ikiside:) en eskisi lierac zaten

bebeği doktor bana mustelayı önerdi ama lierac kullansam ne farkı var lierac önceki çatlaklarımı baya inceltti

bu arada nasılsınız kuzularınızlaa kızlarrrr hersy yolunda değil miiii

lierac canım:) doğru anımsadım unnadodan mı butik bebeden mi getirtmiştin şimdi anımsadım:) evet güzel kremler ikiside:) en eskisi lierac zaten

evet canım hatırladım baktm aldıklarıma daha doğrusu :)

Lierac Phytolastil Jel Çatlak Kremi-100 ml

fatmaaa56 kullanıcısından alıntı

canım adı ne bende yağ filan kullanmaktan korkuyorum kıyafetlerim yağ olur diye. ismini verirsen sevinirim madem memnunsun bende krem alayım yağ işi bana zor geliyo.

Lierac Phytolastil Jel Çatlak Kremi-100 ml canım unnadoya gelmişti 39,9 tl idi.

Son düzenleme:

canlarım ben gittigidiyor.comdan almıştım lieracı 33.90 TL

aysun ben anladım senı bezdırmeye calısıyolar:)) ama bezmek yooookkkk:)

bebeği doktor bana mustelayı önerdi ama lierac kullansam ne farkı var lierac önceki çatlaklarımı baya inceltti

bu arada nasılsınız kuzularınızlaa kızlarrrr hersy yolunda değil miiii

bişey olmaz kuzum ben mustela kullanıyorum anlatmıştım sebebini de daha nemli ve sürülmesi daha kolay olduğu için. bir de içeriği daha iyimiş öyle okumuştum araştırırken:) ayşenur yazıcı onu önermişti bana ben lierac alacaktım o mustela al dedi..

aysun ben anladım senı bezdırmeye calısıyolar:)) ama bezmek yooookkkk:)

aynen canım sabahtan 2 kez o sekreteri koruyan mudure söyledim telefonu baglatabilirmiyiz diyee taamam dedi yaptırmadı ve firmadan ayrıldı bilerek yapıyorlar dediğin gibi bezdirmek zorlamalrına gerek yok bana şurda 3 ay daha sabretsinler sonra gidicem zatennn

neyse bu defalık affedelim ama sızlanma sonra doktor kızacak diye :)))

kızlar bu arada aldığım şeyler gelip duruyor kargodan bayıldım şu aldıklarıma yaaaaaaaaa

çok cici çok güzell Eki Görüntüle 447337 Eki Görüntüle 447338 bayıldımm

çok güzeller güle güle giydir canım :)) ne güzel sipariş veriyon sonra hediye gibi gelip duruyorlar dimi

anladım canım bu ay bir tanede mustela alayım bakalım hangisinden tam anlamıyla memnun kalırsam onal devam ederim

neyse bu defalık affedelim ama sızlanma sonra doktor kızacak diye :)))

çok güzeller güle güle giydir canım :)) ne güzel sipariş veriyon sonra hediye gibi gelip duruyorlar dimi

Oturduğum ilçe olduğu için eskiden beri netten alışveriş yapmaya bayılırım :) masa başı işi birde hep pc başındayım, valla iyi oluyor hediye gibi geliyor birde bunların kampanya zamanlarını bekliyorum ya, 10-20 gün sonra geliyor aldığımı bile unutuyorum bazen kargocu beni tanıyor artık yine sana diyor

alışveriş dedinizde madem bizim cinsiyetimiz kesinleşti bende alışveriş startını veriyorummmmmmm

ama internetten çok özel bişi olursa alırım, görerek dokunarak almak istiyorum.

emekiiiiiiiiiiiiiiiii canım gel çıkalım alışverişe ne dersin? topikte kimsenin buluşacağı yok, hem buluşuruz tanışırız, hemde ciciler alırız, seni beklicem 25 haziran dan sonra çarşıya gidelim miiiiiiiiiiiii

Son düzenleme:

hangi kremm kangi krem dicektim ki gördüm :)

hmm anladım canım yaa.. olsun bak idari katta güzeldir.. dediğin gibi koku yoktur en azından... aman boşver sekreteri görmezlikten gel... sıkmasın bi de canını.

ohh rahat koltuklar heeeee... bizim sandalyede canımız çıkyıorrrr

yağsız yoğurtlu ye bidahakine

yeme düzeninde ne değişiklikler yaptın bakıyımmm ben kaçırmışımmm :)

kızlar bu arada aldığım şeyler gelip duruyor kargodan bayıldım şu aldıklarıma yaaaaaaaaa

çok cici çok güzell Eki Görüntüle 447337 Eki Görüntüle 447338 bayıldımm

benim de ben tatildeyken aldıklarım geliyo süper oluyo yaa işe geldimizde bebişin cicileri karşılıyor bizi...

ama artık almamaya karar verdim. arkadaşımın başına gelenlerden sonra ürktüm biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…