2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bu arada aldığım şeyler gelip duruyor kargodan bayıldım şu aldıklarıma yaaaaaaaaa

çok cici çok güzell Eki Görüntüle 447337 Eki Görüntüle 447338 bayıldımm

aynen ya benim aldıklarımda çok güzel çıkıyor:) sürekli geliyor bişeyler.. bebeğim de bir kısmetli babaannesi pazar günü almış bişeyler, teyzesi almış.. dün poşetlere bir baktım odada kocamn kocaman 10 poşet kıyafeti var bal köpüğünün:)

Nasılsınız kızlar, biz geldik :)

hoşgeldin kuzum iyiyiz sen nasılsın?

kuzum duymuyorsun, görmüyorsun, bilmiyorsun ve aldırmıyorsun.. boşvermişsin boşvermişsin boşvermişsin dünyaya.....

anladım canım bu ay bir tanede mustela alayım bakalım hangisinden tam anlamıyla memnun kalırsam onal devam ederim

al sabah birini akşam birini kullan bence zararı olmaz:)

ya valla ne iyi olur, dediğiniz gibi buluşan kimse yok.. ben bitirdim alışverişini bir kaç şey kaldı onu da babaannesi ile alacağız:)

Canımmmmm hemen buluşalım bunlarda iş yok gerçekten, evet canım bende gideyim kızımız olduğu kesinleşsin cicilerimizi almaya çıkarız gezeriz bol bol bir yerlerde oturup bişeyler içeriz ohhhh değmeyin keyfimizide 4 kız :))

anladım canım bu ay bir tanede mustela alayım bakalım hangisinden tam anlamıyla memnun kalırsam onal devam ederim

bence ikiside güzeldir zaten, ben şuan memnunum bu bitince belki mustellayıda denerim, ama süper nemlendiriyor rahatsz etmiyor ve emici, yağ gibi değil sonuçta.

evet bence tatlden geldim br sürü cici gelmiş, oyun minderi almıştım o gelmiş bunlar gelmiş, çıkartmaları gelmiş oda doldu var yaaa
ama insan dayanamıyor bunları duysakta bende pek alımıcam diyorum etraftanda çok gelior

dimii çok güzel, ohh babaanesi kurban olur ona, :)

bizim babaannede kapişonlu takım aldı kapşonun üstünde davşan kulağıda var çok güzel,

benim kendi babamda yumoş almış kocaman ayıcık ilk oyuncağı birde gs li bir tulum almış, sülale gs li

şuan boşvermişim dünyaya yı dinliyorumm saol canım aynen öyle yapıcam inşAllah

ahmet mehmet süreyha hepsi boş hepsi rüya birgün hayat bitecek dersin görmüşüm rüyaaa çok doğruuu

yarın önce devlet hastanesi dahiliye gidicem sonrada diyetisyene gidicem canım kilo kontrolü için onun önerdiğinin dısına çıkmamaya calışcam hafta sonları uyamam ama en azından haftaiçi uyarsam daha az kilo alırım

ekmek sdece sabah tuketicem arada canım isterse haftada 2 kez pilav mantı 3 kaşık tuketicem bol salata bol sebze ızagra turu beslenicem dedim canm tuzuda baya azalltıım

buarada esram hergun dustan çıkmadan önce kese yapıyorum selülitlerimde azalma oldu saol

canım yaaaa ne kadar çok bekletti senin oğluş :)) 19+5 e kadar açmadı demek bızdık :))
bundan önce hangi haftada gitmiştin de göstermedi?

hayırlı uğurlu olsunnnnn çok sevindim :))

:118: :118: amanınnn göbek atıyorum duramıyorummmm

ayyy şekerim düşünsene iki hamile ne tatlı oluruz, önce nereye gideceğimize neler alacağımıza karar veririz. sonra saldırırız

geçen karşıyakada çok güzel mağazalar gördüm seni oralara götürcem, bayılacaksın. eşimle beraber baktık biraz senden bahsetmiştim, biz emeki ile gelir alırız dedim. tamam kafanıza göre takılın dedi. sonra bize gideriz kavhe içeriz, sana tamamlanmayan bebek odamızı gösteririmmmm

şekerimmm burcuuuylaaa kırmızı gül takacaktınız yakanıza unutmayınnnn

hemen daldım aranıza ama bende gelcem bu arada e-bebekin şemiklerde yeri varmış bi ara ona gitmek istiyorum, bizim evin orda bebek reyonu var ona gittim ama çok kalitesiz ürünleri ayrıca pahalı, kızlarağasının orda da barış bebe dye bir yer var bol çeşit bir ara oraya da gitmeyi düşünüyorum da malum havalar çok sıcak, barış bebenin internet siteside var barisbebe.com

izmirde bildiğim büyük yerleri söyledim kızlar, sizin başka bildiğiniz var mı

:)) heycan yaptım bak şimdi içim içime sığmıyorr :) herkez bize bakar artık iki hamiş :))) evet ben karşıya gelirim ablamda dedi burada çeşit daha çok diye..gideriz kuzucuğun odasını da görürüm.Anaaaaa ne güzel olur vallahi süper süper :))

kızlar bende anadolu yakasında oturuyorum optimum alısverıs merkezınde demstock dıye bır magaza var
mothercare ın urunlerı tam yarı fıyatına 5li zıbın aldık eşimle 25tl cok guzeller
yolu dusen olursa tavsıye ederım oraya bır bakın

kilolar ne alemde sadece göbekten mi gitti sende de? ne büyük şans sadece göbekten almak......

20. haftanda kesinleşmesi de bi yandan iyi, değişme olasılığı bitmiş gitmişşş

ohh 4 kız falan kıskandım şimdi...

oyy güle güle kullansın cicilerini..

dinle tabi kuzum kendi doktorun kendin ol bitanem:)

Selam kızlar biz geldikk... Nasılsınız bakalım

burcu çok sevindim canım güzel haberlere... Sen çok disiplinli gidiyorsun vallahi bakalım bizimki nasıl çıkacak bende 3 temmuz gibi gidicem detaylıya

İyi oldu söylediğin akşama başına ekşiyim eşimin gidelim diye.. Bu günlerde BUYAKA'ya takıldı ama bir manevra yaptırırız artık bebek için

şekerimmm burcuuuylaaa kırmızı gül takacaktınız yakanıza unutmayınnnn

:)))))) gerek yok, ben tanırım güzel arkadaşımı

gel anam gel, tüm izmirliler davetli. karşıyakaya gitcez, kemeraltınada gideriz sonra. gittim ben e-bebek mağazasına çok tatmin olmadım açıkcası.

ayyy Burcuuu İzmir demişken bu sabah izmirden kardeşim geldiiiiii çok özledimm onuuuuuuuu gelip karnımı öpecekmişş delüü

:)))))) gözün aydın canımmm. dikkatli ol geçen eşim karnımı severken dayanamadı ısırdı dedim ayrıntılıda bir ısırık izi çıksın bebekte seni mafederim

ayyy bende çok heyecanlandım. evet canım karşıyaka süper uygun, bizede yakın. çok eğlenicezzz çokk

Gel canım sende :) evet barış bebeyi bende duydum... yok ben daha o kadar araştırmadım karşıya geçeyim diyorum çarşıda gezerim azcık narlıderede pek bişey yok zaten avmlerden başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…