kızlar bu arada aldığım şeyler gelip duruyor kargodan bayıldım şu aldıklarıma yaaaaaaaaa
çok cici çok güzell Eki Görüntüle 447337 Eki Görüntüle 447338 bayıldımm
Nasılsınız kızlar, biz geldik :)
aynen canım sabahtan 2 kez o sekreteri koruyan mudure söyledim telefonu baglatabilirmiyiz diyee taamam dedi yaptırmadı ve firmadan ayrıldı bilerek yapıyorlar dediğin gibi bezdirmekzorlamalrına gerek yok bana şurda 3 ay daha sabretsinler sonra gidicem zatennn
anladım canım bu ay bir tanede mustela alayım bakalım hangisinden tam anlamıyla memnun kalırsam onal devam ederim
alışveriş dedinizde madem bizim cinsiyetimiz kesinleşti bende alışveriş startını veriyorummmmmmm
ama internetten çok özel bişi olursa alırım, görerek dokunarak almak istiyorum.
emekiiiiiiiiiiiiiiiii canım gel çıkalım alışverişe ne dersin? topikte kimsenin buluşacağı yok, hem buluşuruz tanışırız, hemde ciciler alırız, seni beklicem 25 haziran dan sonra çarşıya gidelim miiiiiiiiiiiii
alışveriş dedinizde madem bizim cinsiyetimiz kesinleşti bende alışveriş startını veriyorummmmmmm
emekiiiiiiiiiiiiiiiii canım gel çıkalım alışverişe ne dersin? topikte kimsenin buluşacağı yok, hem buluşuruz tanışırız, hemde ciciler alırız, seni beklicem 25 haziran dan sonra çarşıya gidelim miiiiiiiiiiiii
anladım canım bu ay bir tanede mustela alayım bakalım hangisinden tam anlamıyla memnun kalırsam onal devam ederim
hangi kremm kangi krem dicektim ki gördüm :)
hmm anladım canım yaa.. olsun bak idari katta güzeldir.. dediğin gibi koku yoktur en azından... aman boşver sekreteri görmezlikten gel... sıkmasın bi de canını.
ohh rahat koltuklar heeeee... bizim sandalyede canımız çıkyıorrrr
yağsız yoğurtlu ye bidahakine
yeme düzeninde ne değişiklikler yaptın bakıyımmm ben kaçırmışımmm :)
benim de ben tatildeyken aldıklarım geliyo süper oluyo yaa işe geldimizde bebişin cicileri karşılıyor bizi...
ama artık almamaya karar verdim. arkadaşımın başına gelenlerden sonra ürktüm biraz.
aynen ya benim aldıklarımda çok güzel çıkıyor:) sürekli geliyor bişeyler.. bebeğim de bir kısmetli babaannesi pazar günü almış bişeyler, teyzesi almış.. dün poşetlere bir baktım odada kocamn kocaman 10 poşet kıyafeti var bal köpüğünün:)
hoşgeldin kuzum iyiyiz sen nasılsın?
kuzum duymuyorsun, görmüyorsun, bilmiyorsun ve aldırmıyorsun.. boşvermişsin boşvermişsin boşvermişsin dünyaya.....
aynen ya benim aldıklarımda çok güzel çıkıyor:) sürekli geliyor bişeyler.. bebeğim de bir kısmetli babaannesi pazar günü almış bişeyler, teyzesi almış.. dün poşetlere bir baktım odada kocamn kocaman 10 poşet kıyafeti var bal köpüğünün:)
kuzum duymuyorsun, görmüyorsun, bilmiyorsun ve aldırmıyorsun.. boşvermişsin boşvermişsin boşvermişsin dünyaya.....
hangi kremm kangi krem dicektim ki gördüm :)
hmm anladım canım yaa.. olsun bak idari katta güzeldir.. dediğin gibi koku yoktur en azından... aman boşver sekreteri görmezlikten gel... sıkmasın bi de canını.
ohh rahat koltuklar heeeee... bizim sandalyede canımız çıkyıorrrr
yağsız yoğurtlu ye bidahakine
yeme düzeninde ne değişiklikler yaptın bakıyımmm ben kaçırmışımmm :)
benim de ben tatildeyken aldıklarım geliyo süper oluyo yaa işe geldimizde bebişin cicileri karşılıyor bizi...
ama artık almamaya karar verdim. arkadaşımın başına gelenlerden sonra ürktüm biraz.
vee gelelim bugüne
1 ay sonra kuzumu gördüm şükürler olsun herşey yolunda, organlar çok iyi gelişmiş,
ölçümler yerli yerinde haftamla uyumlu gidiyoruz çok şükür
veeeee sonunda bizde öğrendik cinsiyeti
bizimde oğluşumuz oluyor Allah nasip kısmet ederse
yalnız çok komikti, tam ultrason başladı doktoruma hemen sordum cinsiyeti oda bakalım göstercekmi dedi ama önce organları ölçelim dedi bizde eşimle tabi dahada heyecanlandık
doktorum tam anlatmaya başladı ki paşam hemen totosunu dönüp bacaklarını açtı 'alın buyrun annecim babacım çok beklediniz ama artık öğrenebilirsiniz ' der gibi açığa verdi heryerini
doktorum güldü neyse organlarada bakıcaz ama merakınız gitsin erkek dedi
Canımmmmm hemen buluşalım bunlarda iş yok gerçekten, evet canım bende gideyim kızımız olduğu kesinleşsin cicilerimizi almaya çıkarız gezeriz bol bol bir yerlerde oturup bişeyler içeriz ohhhh değmeyin keyfimizide 4 kız :))
:
Canımmmmm hemen buluşalım bunlarda iş yok gerçekten, evet canım bende gideyim kızımız olduğu kesinleşsin cicilerimizi almaya çıkarız gezeriz bol bol bir yerlerde oturup bişeyler içeriz ohhhh değmeyin keyfimizide 4 kız :))
:118: :118: amanınnn göbek atıyorum duramıyorummmm
ayyy şekerim düşünsene iki hamile ne tatlı oluruz, önce nereye gideceğimize neler alacağımıza karar veririz. sonra saldırırız
geçen karşıyakada çok güzel mağazalar gördüm seni oralara götürcem, bayılacaksın. eşimle beraber baktık biraz senden bahsetmiştim, biz emeki ile gelir alırız dedim. tamam kafanıza göre takılın dedi. sonra bize gideriz kavhe içeriz, sana tamamlanmayan bebek odamızı gösteririmmmm
İnşallah canımm
rahatladık sonunda bizde herkes erkek diyordu bi ben kız demiştim ama tutturamadım,
bu arada bu ye tatlıyı çıkar hakkıyı , ye ekşiyi çıkar ayşeyi bana uğramadı nedense
ben ekşi yedim hep halada yiyorum bi ay önce tatlıya döndüm biraz o kadar
bence ikiside güzeldir zaten, ben şuan memnunum bu bitince belki mustellayıda denerim, ama süper nemlendiriyor rahatsz etmiyor ve emici, yağ gibi değil sonuçta.
evet bence tatlden geldim br sürü cici gelmiş, oyun minderi almıştım o gelmiş bunlar gelmiş, çıkartmaları gelmiş oda doldu var yaaa
ama insan dayanamıyor bunları duysakta bende pek alımıcam diyorum etraftanda çok gelior
dimii çok güzel, ohh babaanesi kurban olur ona, :)
bizim babaannede kapişonlu takım aldı kapşonun üstünde davşan kulağıda varçok güzel,
benim kendi babamda yumoş almış kocaman ayıcıkilk oyuncağı birde gs li bir tulum almış, sülale gs li
şuan boşvermişim dünyaya yı dinliyorummsaol canım aynen öyle yapıcam inşAllah
ahmet mehmet süreyha hepsi boş hepsi rüya birgün hayat bitecek dersin görmüşüm rüyaaa çok doğruuu
yarın önce devlet hastanesi dahiliye gidicem sonrada diyetisyene gidicem canım kilo kontrolü için onun önerdiğinin dısına çıkmamaya calışcam hafta sonları uyamam ama en azından haftaiçi uyarsam daha az kilo alırım
ekmek sdece sabah tuketicem arada canım isterse haftada 2 kez pilav mantı 3 kaşık tuketicem bol salata bol sebze ızagra turu beslenicem dedim canm tuzuda baya azalltıım
buarada esram hergun dustan çıkmadan önce kese yapıyorum selülitlerimde azalma oldu saol
Günaydın tatlı hamişlerrrrrrrrrrr, inşallah iyisiniz.
Ben dün bir dünya güzeli gördümmmmmmmmm
canlarım ayrıntılıya girdik, bebişimiz uyuyordu, hazır fırsat doktor güzelce inceledi. sonra hadi uyandıralım dedi dürtükledi, bebişim bize gülümsedi, canım benim gözlerini açtı baktı sonra tekrar uykuya daldı. doktor bir sıkıntı görünmüyor dedi. çok şükür Allahım üzerimden koca bir yük kalktı.
eşim doktora girmeden evvel bak burcu ben kız çocuk istiyorum hemde çok itiraf ediyorum ama erkek olursa da bişi değişmeyecek dedi. ben kız bebek istyediğini biliyordum da bu derece bilmiyordum valla :)) doktora girince doktor tamam çocuk iyi dedikten sonra ben dünyayı unuttum, allahtan eşim akıl ettide sordu bebeğimiz kız mı dedi, doktor %100 dedi. bizimki havalara uçtu :)))))
sonra yemeğe gittik ağır çıkmak için baya yedimkendi doktorumuza gittik doktor beni tarttı 2 kilo fazla çıktım tabi 1 kilosu demin yediğim yemekti ama çaktırmadım nasıl dedim? harikasın dedi. :)))) bebişim 380 gr 20 cm imiş. açıkcası bu kadar tombiş beklemiyordum bana çok büyük moral oldu. o kadar aç yattığım geceler, istifralar sonucunda bu duyduğum çok iyi geldi. demek ki gerçekten dengeli besleniyorum, 1 kilo almıştım oda bebişime yapışmış çok şükür. böyle devam et dedi doktor.
demir hapı yazdı, artık başla dedi. 12 - 4 arası dışarı çıkmak yasak, denize girebilirsin ama havuz kesinlikle yasak dedi. balık hapını bırakmaya karar verdim artık balık yicem. eşimle yemek programı yaptık haftalık. o pişircek, kokusunu duymadan haftada 2 yicem inşallah.
sonra sağlık ocağında tetanoz olduk, hiç acımadı, hiçte kolum ağırmadı, doktorlara bakmayın tetanoz sadece sezeryanda geçmez mutlaka yaptırın kızlar.
hemşire bir kalp atışına bakalaım dedi, aradı aradı bulamadı bebişimi. bende evde dinliyorum ya biliyorum tabi yavrumun yerini, hemşireye bebişim tam şurda dedim. kadın oraya tuttu ve duydu sesini. kuzum benim hep solumda aşağıda duruyor :)))
çok güzel bir gün geçirdik, akşam kayınvalidelere gittik, güzel güzel mamalar yapmış, yedik sonra evde baya geç bir saate kadar pes oynadık
kızlar bende anadolu yakasında oturuyorum optimum alısverıs merkezınde demstock dıye bır magaza var
mothercare ın urunlerı tam yarı fıyatına 5li zıbın aldık eşimle 25tl cok guzeller
yolu dusen olursa tavsıye ederım oraya bır bakın
şekerimmm burcuuuylaaa kırmızı gül takacaktınız yakanıza unutmayınnnn
hemen daldım aranıza ama bende gelcembu arada e-bebekin şemiklerde yeri varmış bi ara ona gitmek istiyorum, bizim evin orda bebek reyonu var ona gittim ama çok kalitesiz ürünleri ayrıca pahalı, kızlarağasının orda da barış bebe dye bir yer var bol çeşit bir ara oraya da gitmeyi düşünüyorum da malum havalar çok sıcak, barış bebenin internet siteside var barisbebe.com
izmirde bildiğim büyük yerleri söyledim kızlar, sizin başka bildiğiniz var mı
ayyy Burcuuu İzmir demişken bu sabah izmirden kardeşim geldiiiiiiçok özledimm onuuuuuuuu gelip karnımı öpecekmişş delüü
:)) heycan yaptım bak şimdi içim içime sığmıyorr :) herkez bize bakar artık iki hamiş :))) evet ben karşıya gelirim ablamda dedi burada çeşit daha çok diye..gideriz kuzucuğun odasını da görürüm.Anaaaaa ne güzel olur vallahi süper süper :))
hemen daldım aranıza ama bende gelcembu arada e-bebekin şemiklerde yeri varmış bi ara ona gitmek istiyorum, bizim evin orda bebek reyonu var ona gittim ama çok kalitesiz ürünleri ayrıca pahalı, kızlarağasının orda da barış bebe dye bir yer var bol çeşit bir ara oraya da gitmeyi düşünüyorum da malum havalar çok sıcak, barış bebenin internet siteside var barisbebe.com
izmirde bildiğim büyük yerleri söyledim kızlar, sizin başka bildiğiniz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?