gözün aydın kuzum artık birer magnum ısmarlarsın bunun şerefine benim ki bademli olsun
benim tanımadan öncede beğendiğim bir isimdi. şansıma tabiki. ben bildiğimiz duyulmuş, çocuğumun iki kere söylemek zorunda kalmayacağı, dalga geçilmeyecek bir isim koyacam çocuğuma.
hadi gözün aydın. aysunun tayini çıkcak gibi görünüyor bu gidişle :))
oh ohhhh kendim almışş kadar sevindimmm canımmmmm
darısı basımaaaaaAllah büyükkkk işteeeee
benimkideee beyaz olsunn magnum beyazzz
ayy öle bişi yapmasın bizimki sormadan yapamazdayoksa canına okurum bulur 2. çocuğuu rüyasında kayınvalidenin ismi ne tatlım ?
benimki isim beğenmedi şimdiye kadr cıkk diyor, kayınpederde volkan koyun dedi ben murata koyacaktım koyamadım siz bari koyun dedi, bende cevap olarak senin tren kaçmışş bir kere koysaydın oğluna biz koymucaz volkan başka düşünüyoruz dedi eşimin yanındaumrumda olmaz valla hele bir eşime öle bişi yaptırsınn torununu zor görür
yaa sorma burcummm gündemimizdee sorun hiç eksik olmuyorrhainlik yapıyorr eşim... aybükee kulagına hoş gelmiyormuş beyefendinin, yine benim dediğim olcakmışştaaa hani, ben bulacakmışım o seçecekmişş...eee dedimm bulduklarımın her birine bi kulp takıyorsun... nasıl benim istediğim olacak o zaman:44: ve ben aybükee istiyorummm...yok diyor kabul etmiyor gıcık
ama yılmıycammm aybükee değilsede yine kendi istediğim bi isim için diretcemmm
oh ohhhh kendim almışş kadar sevindimmm canımmmmm
darısı basımaaaaaAllah büyükkkk işteeeee
benimkideee beyaz olsunn magnum beyazzz
sabahtan beri daha toparlanamadım ya noldu bugün bize anlamadım çok kötüyüm her yerim ağrıyor bir şey yiyemedimaz iyi oldum bari sohbete katılayım unuturum dedim bizde isim bulamadık ya kızıma ismiyle seslenmek istiyorum
walla ben de lavınya ya katılıyorumvalla moonsunıma katılıyorum:)
gözün aydınn gııııı zilleri takkkk:119:
ohhhhh gözün aydınbenimki de bademli olsun belki kızçeme iyi gelir
aaano dondurmaaaa.. çok zararlı çokkkkkk ! ben size sütlü tatlı ısmarlıyım
sağol canım... olabilir :)
inşalahhhhh...
aaa sizin de aklınız yemekte amaaa aaaaaa
kızım sizin yüzünüzden eşimi özledim yine ben yaaaa açmayın şöyle konuları bi daha olan var olmayan var yani
yaa sorma burcummm gündemimizdee sorun hiç eksik olmuyorrhainlik yapıyorr eşim... aybükee kulagına hoş gelmiyormuş beyefendinin, yine benim dediğim olcakmışştaaa hani, ben bulacakmışım o seçecekmişş...eee dedimm bulduklarımın her birine bi kulp takıyorsun... nasıl benim istediğim olacak o zaman:44: ve ben aybükee istiyorummm...yok diyor kabul etmiyor gıcık
ama yılmıycammm aybükee değilsede yine kendi istediğim bi isim için diretcemmm
sabahtan beri daha toparlanamadım ya noldu bugün bize anlamadım çok kötüyüm her yerim ağrıyor bir şey yiyemedimaz iyi oldum bari sohbete katılayım unuturum dedim bizde isim bulamadık ya kızıma ismiyle seslenmek istiyorum
zaten bende zeynep lina koysam herkes zeynep dicek biliyorummm
aynen benim tahyin 3 ay sonraa
canım hayırlı olsun inşallah hayırlı sağlıklı bir evlat olur..
tam da şimdi haberlere göz atıyordum şehit haberine gözüm takıldı oğlan annesi olmak da çok zor diye geçiriyordum aklımdan.
ben 20. hafta bitiminde ayrıntılıya gireceğim, seninkine neden bu kadar geç tarih vermiş? çok daha iyi görürsünüz gerçi ama sabır meselesi işte :)
vovvvvv güzel rest
hayırdır üsüşttün mü
ayy kuşum benim sana alırım dondurma hem de ne kadann istersen...
vovvvvv güzel rest
diret kuzucum kadının fendi erkeği yendi...
onlar gider biz kalorileri alırız :)
hayırdır üsüşttün mü
walla ben de lavınya ya katılıyorum
hayır yanı bende k.valıdemden nefret etmem bgune kadar yararı olmustur zararı olmamıstr orası ayrı ama
sonucta ıkımızın evladı o kadar yolunu gozledgmız bırıcımz olucak
daha ozel daha ıkımze ozgu bı yaklasım bekledgımden tepkım
anneyse hepımızın annesının hakkı cok uzerımızde orası zaten tartıslmaz bı gercek
vovvvvv güzel rest
diret kuzucum kadının fendi erkeği yendi...
onlar gider biz kalorileri alırız :)
hayırdır üsüşttün mü
ayy kuşum benim sana alırım dondurma hem de ne kadann istersen...
benim koçiş gece camı açmış yatmış bide benim tarafımda cam sabah bir kalktım her yerim ağrıyor sonra aç karnına çıkardım , kahvaltı yapamadım mide bulantısından kesin üşüttüm :2::2: kızçemde kasıldı çıkartırken hareketsiz bugün başım da çok fena hiç keyfimiz yookk :2::2:
bak kızım esra teyzen bize torpil geçti ooohhhh sevin artık bir kıpraş
lavinyacım napimm bazen sinirim zıplıyo biz onlara ne koysak diye sormadıkki onlara ne dimi ama çok yüz bulup hayatıma karışmalarını istemiyorumm
oglen geldıgımde aynı seyı bende yasadım canım bosver bırak sen gecmısı gecmıs gecmıstr buldugun yerden dal yoksa yetısemezsın ben ole yaptımyav geçmişi okuyup cevap veriyim dedim okudukça yazıyorsunuz okudukça yazıyorsunuz sonunda son sayfaya ulaştım anacım :)
haklısın kuzum sonuna kadar destekliyorum seniiii
yav geçmişi okuyup cevap veriyim dedim okudukça yazıyorsunuz okudukça yazıyorsunuz sonunda son sayfaya ulaştım anacım :)
ya kızlar size bir şey soracam...ben büyük görümcemle konuşmuyorum oda hamile şuan temmuzun ortasında doğum yapacak az kaldı yani...haftasonu kaynanamlara gittik bu da ordaydı eşim kızımızla oynuyordu..neyse uzatmayım eşim kızımla konuşurken ece kardeşin cemre doğunca doğunca ona bakacakmısın falan diye soruyordu bizimkide bıdı bıdı anlatıyor mamma veyecem payka gidecez ben onu koyoyum diyeordan görümce atlamasın mı aaaa sizdemi cemre koyacaksınız ne güzel 2 tane cemremiz olur...büyük cemre küçük cemre deriz bilmem ne!! ben hemen atladım tabi ortaya ben önceden beri hep derim ece cemre ceren kız olursa koyacağım isimler diye..neymiş efendim rüyasında görmüş hamile kalmadan önce demiş sinir oldum sinir......gelene kadar zavallı eşimin başının etini yedim..sizce ne yapmalıyım isim konusunda? asla aynı isimde istemem onunla...off işte böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?