2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
gözün aydın kuzum artık birer magnum ısmarlarsın bunun şerefine benim ki bademli olsun

aaano dondurmaaaa.. çok zararlı çokkkkkk ! ben size sütlü tatlı ısmarlıyım

sağol canım... olabilir :)

oh ohhhh kendim almışş kadar sevindimmm canımmmmm

darısı basımaaaaa Allah büyükkkk işteeeee

benimkideee beyaz olsunn magnum beyazzz

inşalahhhhh...

aaa sizin de aklınız yemekte amaaa aaaaaa

kızım sizin yüzünüzden eşimi özledim yine ben yaaaa açmayın şöyle konuları bi daha olan var olmayan var yani

vovvvvv güzel rest

diret kuzucum kadının fendi erkeği yendi...

oh ohhhh kendim almışş kadar sevindimmm canımmmmm

darısı basımaaaaa Allah büyükkkk işteeeee

benimkideee beyaz olsunn magnum beyazzz

onlar gider biz kalorileri alırız :)

hayırdır üsüşttün mü

valla moonsunıma katılıyorum:)
walla ben de lavınya ya katılıyorum
hayır yanı bende k.valıdemden nefret etmem bgune kadar yararı olmustur zararı olmamıstr orası ayrı ama
sonucta ıkımızın evladı o kadar yolunu gozledgmız bırıcımz olucak
daha ozel daha ıkımze ozgu bı yaklasım bekledgımden tepkım
anneyse hepımızın annesının hakkı cok uzerımızde orası zaten tartıslmaz bı gercek

cık dondurmaaaa olsun yaaaaa

valla diret canım ya, aybüke olsun. ne dmek kulağına hoş gelmiyormuş. abuk sabuk bir isim isteseydin ne olacaktı. bak ne yap sen. böyle saçma bir isim bul ya bu ya aybüke de. o zaman kabul eder bence.

istifradan sonra normaldir canım, mideni bastıracak bişiler ye, bana meyve çok iyi geliyor.

zaten bende zeynep lina koysam herkes zeynep dicek biliyorummm

aynen benim tahyin 3 ay sonraa

evet ya kimse lina demez. hatta çocuk ismini dedikten sonra anlamı ne diye sorarlar. hatta tekrarlatırlar. daha önce duyulmamış bir isim çünkü. iyi düşün derim.

Ya kızlar daha 2 saat oldu bişeyler yiyeli ama ben yine acıktım sanki yaaa,bu bebiş çok obur olacak herhalde babası kılıklı

bilmem canım...böyle tarih verdi..22. 23 hafta arası en uygun zamanmış..senin bebek gösterdimi bu sefer bakalım...
bir kızım vardı birde erkek olsun isterdim ama tabi herşeyin hayırlısı..üzülmedim asla 2 kızkardeş süper bişey bence..bizde 2 kızız çooook faydalarını gördük her an her zaman
şehit haberleri gerçekten çok üzücü erkek annesi olmak askere uğurlamak hem çok gurur verici hemde ne bili ya...ben çok zorlanırdım herhalde

vovvvvv güzel rest

hayırdır üsüşttün mü

benim koçiş gece camı açmış yatmış bide benim tarafımda cam sabah bir kalktım her yerim ağrıyor sonra aç karnına çıkardım , kahvaltı yapamadım mide bulantısından kesin üşüttüm :2::2: kızçemde kasıldı çıkartırken hareketsiz bugün başım da çok fena hiç keyfimiz yookk :2::2:

ayy kuşum benim sana alırım dondurma hem de ne kadann istersen...

bak kızım esra teyzen bize torpil geçti ooohhhh sevin artık bir kıpraş

haklısın kuzum sonuna kadar destekliyorum seniiii

amanınn kutlama mı var kızlar neee
bende ıstıyorum dondurma karamellı olsun bızımkısı mumkunse ımmmm

Ya kızlar bu arada dün gece bebişimin hareketini gördüm biliyor musunuz öyle hoş bişey ki,zaten sürekli hareketli maaşallah ama hissettiriyordu görünmüyordu,bu sefer resmen gördüm ve ne zaman pc başında klasik müzik dinlesem tepki veriyor,sürekli dinlettiğim için galiba..

yav geçmişi okuyup cevap veriyim dedim okudukça yazıyorsunuz okudukça yazıyorsunuz sonunda son sayfaya ulaştım anacım :)

ya kızlar size bir şey soracam...ben büyük görümcemle konuşmuyorum oda hamile şuan temmuzun ortasında doğum yapacak az kaldı yani...haftasonu kaynanamlara gittik bu da ordaydı eşim kızımızla oynuyordu..neyse uzatmayım eşim kızımla konuşurken ece kardeşin cemre doğunca doğunca ona bakacakmısın falan diye soruyordu bizimkide bıdı bıdı anlatıyor mamma veyecem payka gidecez ben onu koyoyum diye ordan görümce atlamasın mı aaaa sizdemi cemre koyacaksınız ne güzel 2 tane cemremiz olur...büyük cemre küçük cemre deriz bilmem ne!! ben hemen atladım tabi ortaya ben önceden beri hep derim ece cemre ceren kız olursa koyacağım isimler diye..neymiş efendim rüyasında görmüş hamile kalmadan önce demiş sinir oldum sinir......gelene kadar zavallı eşimin başının etini yedim..sizce ne yapmalıyım isim konusunda? asla aynı isimde istemem onunla...off işte böyle

vovvvvv güzel rest

diret kuzucum kadının fendi erkeği yendi...

onlar gider biz kalorileri alırız :)

hayırdır üsüşttün mü

benim akıllı koçiş gece sıcaklamış açmış camı sabah kalktım baş ağrısı ,her yerim ağrıyor , aç karnına çıkardım bide çok fenayım daha toparlayamadım :2::2:

ayy kuşum benim sana alırım dondurma hem de ne kadann istersen...

ohhhh torpillll bak kızçem esra teyzem bize torpil geçti dedi sevindi kıpraştı esra teyzesi

canım benim kıyamam, hemen bir nane limon yap içine de azcık bal koy bence zorla iyi gelecek...

lavinyacım napimm bazen sinirim zıplıyo biz onlara ne koysak diye sormadıkki onlara ne dimi ama çok yüz bulup hayatıma karışmalarını istemiyorumm

haklısın canım ya onlara ne sizin bebeğiniz... anlamıyorum zaten büyüklerin herşeye burunlarını sokma gereğini...

yav geçmişi okuyup cevap veriyim dedim okudukça yazıyorsunuz okudukça yazıyorsunuz sonunda son sayfaya ulaştım anacım :)
oglen geldıgımde aynı seyı bende yasadım canım bosver bırak sen gecmısı gecmıs gecmıstr buldugun yerden dal yoksa yetısemezsın ben ole yaptım
haklısın kuzum sonuna kadar destekliyorum seniiii

gıcık şey belki koymaz temmuzda doğacakmış koymazsa koyarsın koyarsa bende hayatta koymam hatta çatlasın diye derim aman cemre nin modası geçti diye sinir ederim onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…