2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

ay gıcıkk oldummmm uyuzzzzzz mecburen değiştireceksin canımm uyuzluk yapar değiştirmezz oooo

ayy ınanmıyorum ya okurken bıle sınır oldum
ne gıcıkmıs gorumcen de ya bana bu durum pek tesaduf gıbı gelmedı nedense
walla ben olsam vazgecmem vazgecıcekse o gecsın dıye gectı ıcımden ama ılerde pısman olması da var ıste
hakketen sınır bozucu bı durum bılemedım napılır kı

ehhh seninde böyle bir kayınvaliden olsa sende koymak isterdin. :))) adı vuslat.
adı güzelmiş...maşallahh huyuda güzel... çok sanşlısın kuzucum maşallahhh

evet hemen karar vermek istiyorum...zaman geçtikçee çevredende öneriler çıkacak...sesler yükselmeden..kimse kendinde bu hakkı görmedenn kızımın ismini bulmak istiyorum hayırlısıylaa

yaa allak korusun..benimkide yapamazz ama kayınpederin bu çok örnek davranışı (!) kafamı bulandırmıyorr değil

diret kuzucum kadının fendi erkeği yendi...
öylee yapcam canım...yine benim istediğim bi isim olucak hayırlısıylaa:26:
valla diret canım ya, aybüke olsun. ne dmek kulağına hoş gelmiyormuş. abuk sabuk bir isim isteseydin ne olacaktı. bak ne yap sen. böyle saçma bir isim bul ya bu ya aybüke de. o zaman kabul eder bence.

.
aybüke2ye bi kere yok dedi öldürsen dönmez kararından..böylee inatdır gıcık kocam diğer sevdiğim isimlerde bastırcammm inşallahh:26:

Ya kızlar daha 2 saat oldu bişeyler yiyeli ama ben yine acıktım sanki yaaa,bu bebiş çok obur olacak herhalde babası kılıklı
aynen bende kuzucum meyvede almadım bugun yanımaa...içim sıyrıldı resmenn

yokk bebeğim aynı isim koyma bencede...eşim zeynep dedi...bende çok sevmeme rağmen eltim koyacak diyeee HAYIRRRRRRRRRRRRRRrr dedim en baştan..hemde benim istediğim isim olucak dedim...
çünkü büyük zeynep küçük zeynep, kara zeynep sarı zeynep...bilmem ne bin tane ad takacaklar çocugumaa

ece'ye uygun eda koy sende...yada araştıralım uygun bişey bulalım...ama cemre koymaa eğer o koycakasa...yalnızz yaptıgı ayıp olmuşş...sen önceden beri derken bu ismi koymak istediğini

bekle bakalım ne koyacak ona göre davranırsın ama sonra der benden gördü koydu diye onunki büyükmüş ya...

ya su gorumcelerı de hıc anlamıyourm zaten nedır yanı bu kendılerını gelınlerle yarıstrma hallerı
benımde yengem var ama ınanın ablamdan farksız abımı yerer onu savunurum hep kendımı onun yerıne koyarım hıc gorumcelık yapmayı aklımdan bıle gecrmedım bgune kadar kendıme yakıstrmam bı kere ama herkes bır olmuyo ıste...
benımde gecenlerde esım begencegım tarz bı ısım sundu ipek olsun kızımızın adı dedı aa guzelmıs olabılır dedım bende sonra telde gorumcem ısım buldun mu ne koycaksınız dedı bende babası ipek olsun dedı benımde hosuma gıttı ama bılmıyorum yınede dedım
ordan hemen yarım agızla aaa ipek benım koyacagım isim demesın mı ben duymazdan geldım ama o andan berı sogudum ısımden bundan sonra ısme karar versem de dogana kadar paylasmıcam walla ya sızde ole yapın durduk yere bulana kadar gobegını catlatan ısımden sogutuyolar ınsanı...
cıkk cıkk cıkkk sınırlendım terledım walla bı su ıceyım ben

paulayla konusuyoruz da enfeksiyon kapmış idrar yollarında bakteri rastlanmış hamilelik testi yaptırdım yok filan dedi çok normal bizde diyor hamd olsun ki muslumanız yaa herseyin bir anlamı var bizde

yuh yaaaa desene sende önce biz söyledik diyee zaten hevesim kaçtı sen koy diyeee morarsın azcıkkkk ne diyeyyimkiii benimmm elti çok kıskanççç benim hamile oldugumu duyduda arayıp tebrik etmedi şimdiden 2.cocuk calısmalarına baslamıslardırrr

görümcemin hataları var ama ben yasına veriyorum 18 yasında

16. haftadan sonra henüz gitmedik tatlım, illa ki gösterecek kaçarı yok :))

solemedım bıse walla o an duymazdan gelmek aklıma gelen tek seydı... yerı geldıgınde solıcem zaten bı sekılde
aslında benım gorumcem genel anlamda anlasırım ıyıdır ozunde ama bu ısım konusunda sogudum bıraz ıste
senın ısın de zor mus anacım hepsı ayrı model bunların ya neysekı bende eltı derdı yok esımın bı tek kızkardesı var
kafam rahat o yuzden

bende o hatayı yaptım bebeğim..geçenlerde bağ evinde eltim sordu ne koycaksınız diyee bende ben aybüke'yi çok istiyorum dedim.. o anda " hahayyyyyyyyyy" diye bi kahkaha patlattı...bende " noldu şimdi bu ne biçim tepki dedim" suratımı asarak...abim hayatta koymaz bunu dedi...bende koyar yada koymazda bu tepkini anlayamadım dedimm bi dahada söylemem o gıcığaa

yuhhhhhhhhhh ona noluyorr beeeeee kayınpeder kaynana bitti ...kayınmı çıktı bideeee kendi evli değilmiş yaa anlayamıyorr tövee tövbeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…