ya kızlar size bir şey soracam...ben büyük görümcemle konuşmuyorum oda hamile şuan temmuzun ortasında doğum yapacak az kaldı yani...haftasonu kaynanamlara gittik bu da ordaydı eşim kızımızla oynuyordu..neyse uzatmayım eşim kızımla konuşurken ece kardeşin cemre doğunca doğunca ona bakacakmısın falan diye soruyordu bizimkide bıdı bıdı anlatıyor mamma veyecem payka gidecez ben onu koyoyum diyeordan görümce atlamasın mı aaaa sizdemi cemre koyacaksınız ne güzel 2 tane cemremiz olur...büyük cemre küçük cemre deriz bilmem ne!! ben hemen atladım tabi ortaya ben önceden beri hep derim ece cemre ceren kız olursa koyacağım isimler diye..neymiş efendim rüyasında görmüş hamile kalmadan önce demiş sinir oldum sinir......gelene kadar zavallı eşimin başının etini yedim..sizce ne yapmalıyım isim konusunda? asla aynı isimde istemem onunla...off işte böyle
ayy ınanmıyorum ya okurken bıle sınır oldumya kızlar size bir şey soracam...ben büyük görümcemle konuşmuyorum oda hamile şuan temmuzun ortasında doğum yapacak az kaldı yani...haftasonu kaynanamlara gittik bu da ordaydı eşim kızımızla oynuyordu..neyse uzatmayım eşim kızımla konuşurken ece kardeşin cemre doğunca doğunca ona bakacakmısın falan diye soruyordu bizimkide bıdı bıdı anlatıyor mamma veyecem payka gidecez ben onu koyoyum diyeordan görümce atlamasın mı aaaa sizdemi cemre koyacaksınız ne güzel 2 tane cemremiz olur...büyük cemre küçük cemre deriz bilmem ne!! ben hemen atladım tabi ortaya ben önceden beri hep derim ece cemre ceren kız olursa koyacağım isimler diye..neymiş efendim rüyasında görmüş hamile kalmadan önce demiş sinir oldum sinir......gelene kadar zavallı eşimin başının etini yedim..sizce ne yapmalıyım isim konusunda? asla aynı isimde istemem onunla...off işte böyle
canım benim kıyamam, hemen bir nane limon yap içine de azcık bal koy bence zorla iyi gelecek...
iyi gelsin de yaparım şimdi hemen içerim taze nanede var , ayyy böyle sıcak basıyor sanki ateşim çıkmaz inş. ya
teşekkür ederiz
yaa şimdi aile hekimliğiden aradılar haftaya yokmuş hemşire gel tetanoz aşını vuralım diyorlar yarın yada cuma günü , daha yirmi hafta olmadı ki offff:18::18::18::18::18:
adı güzelmiş...maşallahh huyuda güzel...ehhh seninde böyle bir kayınvaliden olsa sende koymak isterdin. :))) adı vuslat.
sen bence bu ısım konusunu fazla zamana bırakma bence canım bı an once esının de begendgı bı ısımde anlasın derım ben durum vahım anlattgın gıbıyse...
benımkı de cıkardı gecenlerde dılının altındakı baklayı sen neden hıc ısım arayısına gırme zahmetınde bulunmuyosun gıbısınden sıtem ettım yoksa ıstemıyomusun felan dıye dusuncesını ogrenmek ıcın bıseler soledım adam demesın mı bana kalırsa annemın adını koymak ısterım hakkı cok uzerımde dıye..
al sana bı kaya neryye dayarsan daya yanısok oldum bole dusuncegne hıc ıhtımal vermemstm cunku..
ama tabıkı bu sadece benım fıkrımdır senın hakkın sen secmelısın ısmını dıyınce bse de demedım
smdı ıkımznde ıcıne sınsın ıstyorum buldugum ısım
ole emırvakı gıbı bı benım dedgım olsun ıstemıyorum ondan kafam karısıyo benımde
yaa allak korusun..benimkide yapamazzayy öle bişi yapmasın bizimki sormadan yapamazdayoksa canına okurum bulur 2. çocuğuu rüyasında kayınvalidenin ismi ne tatlım ?
benimki isim beğenmedi şimdiye kadr cıkk diyor, kayınpederde volkan koyun dedi ben murata koyacaktım koyamadım siz bari koyun dedi, bende cevap olarak senin tren kaçmışş bir kere koysaydın oğluna biz koymucaz volkan başka düşünüyoruz dedi eşimin yanındaumrumda olmaz valla hele bir eşime öle bişi yaptırsınn torununu zor görür
öylee yapcam canım...yine benim istediğim bi isim olucak hayırlısıylaa:26:diret kuzucum kadının fendi erkeği yendi...
aybüke2ye bi kere yok dedivalla diret canım ya, aybüke olsun. ne dmek kulağına hoş gelmiyormuş. abuk sabuk bir isim isteseydin ne olacaktı. bak ne yap sen. böyle saçma bir isim bul ya bu ya aybüke de. o zaman kabul eder bence.
.
aynen bende kuzucumYa kızlar daha 2 saat oldu bişeyler yiyeli ama ben yine acıktım sanki yaaa,bu bebiş çok obur olacak herhalde babası kılıklı
ya kızlar size bir şey soracam...ben büyük görümcemle konuşmuyorum oda hamile şuan temmuzun ortasında doğum yapacak az kaldı yani...haftasonu kaynanamlara gittik bu da ordaydı eşim kızımızla oynuyordu..neyse uzatmayım eşim kızımla konuşurken ece kardeşin cemre doğunca doğunca ona bakacakmısın falan diye soruyordu bizimkide bıdı bıdı anlatıyor mamma veyecem payka gidecez ben onu koyoyum diyeordan görümce atlamasın mı aaaa sizdemi cemre koyacaksınız ne güzel 2 tane cemremiz olur...büyük cemre küçük cemre deriz bilmem ne!! ben hemen atladım tabi ortaya ben önceden beri hep derim ece cemre ceren kız olursa koyacağım isimler diye..neymiş efendim rüyasında görmüş hamile kalmadan önce demiş sinir oldum sinir......gelene kadar zavallı eşimin başının etini yedim..sizce ne yapmalıyım isim konusunda? asla aynı isimde istemem onunla...off işte böyle
yazmayı bırakııınnnn beysalımmm geçmişiii okucaaakkkkkk sizi gidi gevezeler siziiiiiii
canım benim kıyamam, hemen bir nane limon yap içine de azcık bal koy bence zorla iyi gelecek...
iyi gelsin de yaparım şimdi hemen içerim taze nanede var , ayyy böyle sıcak basıyor sanki ateşim çıkmaz inş. ya
teşekkür ederiz
yaa şimdi aile hekimliğiden aradılar haftaya yokmuş hemşire gel tetanoz aşını vuralım diyorlar yarın yada cuma günü , daha yirmi hafta olmadı ki offff:18::18::18::18::18:
Benim aşımda yeni sayılır canım. illa 20. hafta demiyorlar aşı için... Korkma yani bişey olmaz 16. haftadan sonra vurmaya başlıyoruz dedi sağlık ocağındaki doktor.
ayy ınanmıyorum ya okurken bıle sınır oldum
ne gıcıkmıs gorumcen de ya bana bu durum pek tesaduf gıbı gelmedı nedense
walla ben olsam vazgecmem vazgecıcekse o gecsın dıye gectı ıcımden ama ılerde pısman olması da var ıste
hakketen sınır bozucu bı durum bılemedım napılır kı
teşekkür ederiz
6 ve 7. aylarda da yapılıyor kuzum benim eltim aile hekimim ben 6. ayda yapacam sana dedi. içinde şüphe varsa bekle bence..
Benim aşımda yeni sayılır canım. illa 20. hafta demiyorlar aşı için... Korkma yani bişey olmaz 16. haftadan sonra vurmaya başlıyoruz dedi sağlık ocağındaki doktor.
ilk doktoruma sorduğum da 20 hafta da vurdur demişti de ondan korktum :26: bir şey olmaz dimi o zaman sen kaç gün oldu vurduralı ki :44:
ya su gorumcelerı de hıc anlamıyourm zaten nedır yanı bu kendılerını gelınlerle yarıstrma hallerı
benımde yengem var ama ınanın ablamdan farksız abımı yerer onu savunurum hep kendımı onun yerıne koyarım hıc gorumcelık yapmayı aklımdan bıle gecrmedım bgune kadar kendıme yakıstrmam bı kere ama herkes bır olmuyo ıste...
benımde gecenlerde esım begencegım tarz bı ısım sundu ipek olsun kızımızın adı dedı aa guzelmıs olabılır dedım bende sonra telde gorumcem ısım buldun mu ne koycaksınız dedı bende babası ipek olsun dedı benımde hosuma gıttı ama bılmıyorum yınede dedım
ordan hemen yarım agızla aaa ipek benım koyacagım isim demesın mı ben duymazdan geldım ama o andan berı sogudum ısımden bundan sonra ısme karar versem de dogana kadar paylasmıcam walla ya sızde ole yapın durduk yere bulana kadar gobegını catlatan ısımden sogutuyolar ınsanı...
cıkk cıkk cıkkk sınırlendım terledım walla bı su ıceyım ben
bilmem canım...böyle tarih verdi..22. 23 hafta arası en uygun zamanmış..senin bebek gösterdimi bu sefer bakalım...
bir kızım vardı birde erkek olsun isterdim ama tabi herşeyin hayırlısı..üzülmedim asla 2 kızkardeş süper bişey bence..bizde 2 kızız çooook faydalarını gördük her an her zaman
şehit haberleri gerçekten çok üzücüerkek annesi olmak askere uğurlamak hem çok gurur verici hemde ne bili ya...ben çok zorlanırdım herhalde
ilk doktoruma sorduğum da 20 hafta da vurdur demişti de ondan korktum :26: bir şey olmaz dimi o zaman sen kaç gün oldu vurduralı ki :44:
4 gün felan oldu bana aşı vurulalı.. Bebeğe bir yan etkisi yokmuş canım
bekle bakalım ne koyacak ona göre davranırsın ama sonra der benden gördü koydu diye onunki büyükmüş ya...
6 ve 7. aylarda da yapılıyor kuzum benim eltim aile hekimim ben 6. ayda yapacam sana dedi. içinde şüphe varsa bekle bence..
dimi ben perşembe doktora sorayım oda derse yok yaptırma yaptırmam :44:
ya su gorumcelerı de hıc anlamıyourm zaten nedır yanı bu kendılerını gelınlerle yarıstrma hallerı
benımde yengem var ama ınanın ablamdan farksız abımı yerer onu savunurum hep kendımı onun yerıne koyarım hıc gorumcelık yapmayı aklımdan bıle gecrmedım bgune kadar kendıme yakıstrmam bı kere ama herkes bır olmuyo ıste...
benımde gecenlerde esım begencegım tarz bı ısım sundu ipek olsun kızımızın adı dedı aa guzelmıs olabılır dedım bende sonra telde gorumcem ısım buldun mu ne koycaksınız dedı bende babası ipek olsun dedı benımde hosuma gıttı ama bılmıyorum yınede dedım
ordan hemen yarım agızla aaa ipek benım koyacagım isim demesın mı ben duymazdan geldım ama o andan berı sogudum ısımden bundan sonra ısme karar versem de dogana kadar paylasmıcam walla ya sızde ole yapın durduk yere bulana kadar gobegını catlatan ısımden sogutuyolar ınsanı...
aynen canım abim az yengeme bir şey söylese kendimi yerine koyarım derim hemen yapacak tabi alacak tabi bende olsam bnede yapardım karışma her şeye abi derim susar kalır kızarım bazen bile yani ,, gelin diye napalım illa canına mı okuyalım o da kadın sonuçta
milletin yine görümcesi benim kaynım görümce gibi , yok sizin evin eşyaları güzel ama iyi dekore edememişsin , yok ne isim koycaksınız burda ben varım babam varım bize koymak düşer diyor evlensinde görecek dünyanın kaç bucak olduğunu gıcık
bekle bakalım ne koyacak ona göre davranırsın ama sonra der benden gördü koydu diye onunki büyükmüş ya...
aynen canım abim az yengeme bir şey söylese kendimi yerine koyarım derim hemen yapacak tabi alacak tabi bende olsam bnede yapardım karışma her şeye abi derim susar kalır kızarım bazen bile yani ,, gelin diye napalım illa canına mı okuyalım o da kadın sonuçta
milletin yine görümcesi benim kaynım görümce gibi , yok sizin evin eşyaları güzel ama iyi dekore edememişsin , yok ne isim koycaksınız burda ben varım babam varım bize koymak düşer diyor evlensinde görecek dünyanın kaç bucak olduğunu gıcık
canım deseneee burda annesi babası varken kimseye düşmez diyee ben bileledimm valla kayınvalidemden atak bekliyorumm anındaa yapıştırıcam lafııı
canım çok teşekkür ederim yaptım çokkk iyi geldi yaaaçok çok teşekkür ederim gözüm açıldı ya
solemedım bıse walla o an duymazdan gelmek aklıma gelen tek seydı... yerı geldıgınde solıcem zaten bı sekıldeyuh yaaaa desene sende önce biz söyledik diyee zaten hevesim kaçtı sen koy diyeee morarsın azcıkkkkne diyeyyimkiii benimmm elti çok kıskanççç benim hamile oldugumu duyduda arayıp tebrik etmedi şimdiden 2.cocuk calısmalarına baslamıslardırrr
görümcemin hataları var ama ben yasına veriyorum 18 yasında
sor tabi kuzum:)
1.5 saatte geçsin yaaa annanemizle dedemizi çok özledik bugün onlara gidicez inşAllahhhh
bende çok istiyorum vaktin geçmesini sandalye kıçımı mahvetti otur otur offffffff
canım deseneee burda annesi babası varken kimseye düşmez diyee ben bileledimm valla kayınvalidemden atak bekliyorumm anındaa yapıştırıcam lafııı
bu da ben gibi içinde büyütüyor büyütüyor pat diye kusuveriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?