canım deseneee burda annesi babası varken kimseye düşmez diyee ben bileledimm valla kayınvalidemden atak bekliyorumm anındaa yapıştırıcam lafııı
kız laf desen 10 kişi birden hemen korur , bende gülüp susuyorum . ama çok gıcık ne zamn arkadaşlarımızı yemeğe çağırsak çat kapı geliyor yemeğe bir de insan bu yemeklerimi yapar demiyor mu yiyip yiyip tabağı başına vurasım geliyor
KIZLAR SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM ÇOK ÖNEMLİ AMA :26::26::26:
ya kızlar size bir şey soracam...ben büyük görümcemle konuşmuyorum oda hamile şuan temmuzun ortasında doğum yapacak az kaldı yani...haftasonu kaynanamlara gittik bu da ordaydı eşim kızımızla oynuyordu..neyse uzatmayım eşim kızımla konuşurken ece kardeşin cemre doğunca doğunca ona bakacakmısın falan diye soruyordu bizimkide bıdı bıdı anlatıyor mamma veyecem payka gidecez ben onu koyoyum diyeordan görümce atlamasın mı aaaa sizdemi cemre koyacaksınız ne güzel 2 tane cemremiz olur...büyük cemre küçük cemre deriz bilmem ne!! ben hemen atladım tabi ortaya ben önceden beri hep derim ece cemre ceren kız olursa koyacağım isimler diye..neymiş efendim rüyasında görmüş hamile kalmadan önce demiş sinir oldum sinir......gelene kadar zavallı eşimin başının etini yedim..sizce ne yapmalıyım isim konusunda? asla aynı isimde istemem onunla...off işte böyle
kız laf desen 10 kişi birden hemen korur , bende gülüp susuyorum . ama çok gıcık ne zamn arkadaşlarımızı yemeğe çağırsak çat kapı geliyor yemeğe bir de insan bu yemeklerimi yapar demiyor mu yiyip yiyip tabağı başına vurasım geliyor
haydi sor sor :)
solemedım bıse walla o an duymazdan gelmek aklıma gelen tek seydı... yerı geldıgınde solıcem zaten bı sekılde
aslında benım gorumcem genel anlamda anlasırım ıyıdır ozunde ama bu ısım konusunda sogudum bıraz ıste
senın ısın de zor mus anacım hepsı ayrı model bunların ya neysekı bende eltı derdı yok esımın bı tek kızkardesı var
kafam rahat o yuzden
hemde ne zor benden tam 10 yaş buyuk 34 yasındaaama maşAllah yasıt gibi davranıyor aynı giyinmeye calısmalar aynı saçı yapmalar aynı tip saç kestirmelerrr bırak beni erkekler dikkat etmezler okadar aynı davranıyorki eşim bana moonsun yengem seni taklit ediyor diyorrr eşim şimdi kararlı onlarla aynı zamanda gitmicekmiş memlekete ben gidince hanımefendi yayılıyorda bayaaa
bende hep oyle dusunurum abıme bulurum haklı da olsa kabahatı dedgın gıbı gelın dıye kole degıl ya bızde gecıyoruz o yollardan sonucta kadın kadını kollamalı ve bu da aılede baslamalı bence...aynen canım abim az yengeme bir şey söylese kendimi yerine koyarım derim hemen yapacak tabi alacak tabi bende olsam bnede yapardım karışma her şeye abi derim susar kalır kızarım bazen bile yani ,, gelin diye napalım illa canına mı okuyalım o da kadın sonuçta
milletin yine görümcesi benim kaynım görümce gibi , yok sizin evin eşyaları güzel ama iyi dekore edememişsin , yok ne isim koycaksınız burda ben varım babam varım bize koymak düşer diyor evlensinde görecek dünyanın kaç bucak olduğunu gıcık
haydi sor sor :)
AMA KENDİNİZ YERİME KOYUP CEVAP VERİN BU İŞE ARTIK KESİN BİR ÇÖZÜM BULMAM LAZIM O YÜZDEN SİZİN FİKRİNİZİ ALAYIM DEDİM ETRAFIMDA Kİ HERKES OLAYA DUYGUSAL BAKTIĞI İÇİN ONLARA SORAMIYORUM
eşimin ailesiyle aynı sokaktayız , ben yaklaşık bir aydır gitmiyorum hatta aramıyorum bile ,çünkü çok kızdım dha 1 yıl bitti evleneli ben ilk başta ne söyleseler karşı cevap vermedim hani ilk oğulları kıskanıyorlar aramız bozulmasın diye ama şu son olaylar son damla oldu artık hamilelikte , yok ben yemek yapmıyormuşum eşim aç kalıyormuş benim annem gelip niye bana ev işlerinde yardım ediyormuş ( bir sürü şey ) bende kızdım ablama gittim şehir dışına bunlarla görüşmeden , kayınpederim aramış abimi( ki arayıp sormaz ) kime sorup gitti demiş ) abimde kocası başında kimseye düşmez demiş kızmış . bende çok kızdım tabi gitmedim o gün bugün ama bunlardan tık yok bir eşimi sıkıştırıyorlar niye gelmiyor diye oda demiş küs size böyle böyle anlatmış ,Kayın validmde babası arayıp soracak tabi annesiyle mi gitti diye ne saçma bir şey öyle demiş , ben hala gitmiyorum ama nereye kadar . gitsem ama yüz vermesem lafımı söylesem mi? yoksa bu kadar trip attım gitmesem mi?
eşinin bunu farketmesi ne güüzel kuzum
bende hep oyle dusunurum abıme bulurum haklı da olsa kabahatı dedgın gıbı gelın dıye kole degıl ya bızde gecıyoruz o yollardan sonucta kadın kadını kollamalı ve bu da aılede baslamalı bence...
senın de kaynın demek amannn o da pek bılıyomus yanı fazla gaz vermısler heralde aılede ona kendınınımetten sayıyo
hıc dolandırmadan cevabını sap sap yapstrcan olesına bak bakalım karısabılıyo mu bı daha babası var burda gerekrse o koyar adını sen hıc zahmet edıp yorulma de
ufff... aksam oldu yıne bugun ne pısırsem derdı basladı
kızken bgun ne gıysem evlenınce bgun ne pısırseme donusuyo
menude neler var soleyın bakalım fıkır verın evde bse de kalmamıs gercı bu sıcakta
markete cıkmak bıle nasıl buyuyo gozumde
gıcık şey belki koymaz temmuzda doğacakmış koymazsa koyarsın koyarsa bende hayatta koymam hatta çatlasın diye derim aman cemre nin modası geçti diye sinir ederim onu
ay gıcıkk oldummmmuyuzzzzzz mecburen değiştireceksin canımm uyuzluk yapar değiştirmezz oooo
ayy ınanmıyorum ya okurken bıle sınır oldum
ne gıcıkmıs gorumcen de ya bana bu durum pek tesaduf gıbı gelmedı nedense
walla ben olsam vazgecmem vazgecıcekse o gecsın dıye gectı ıcımden ama ılerde pısman olması da var ıste
hakketen sınır bozucu bı durum bılemedım napılır kı
bence cemre koyma şimdi ne güzel 2 cemre diyo ilerde beni kıskandı benden aldı fln der hem zaten elini sallasan cemreye değiyor kuzey güneyden ötürü emre cemre çınar pınar.bir arada ada lar almış başını gidiyordu hatırla...ıssız adam ayağına
AMA KENDİNİZ YERİME KOYUP CEVAP VERİN BU İŞE ARTIK KESİN BİR ÇÖZÜM BULMAM LAZIM O YÜZDEN SİZİN FİKRİNİZİ ALAYIM DEDİM ETRAFIMDA Kİ HERKES OLAYA DUYGUSAL BAKTIĞI İÇİN ONLARA SORAMIYORUM
eşimin ailesiyle aynı sokaktayız , ben yaklaşık bir aydır gitmiyorum hatta aramıyorum bile ,çünkü çok kızdım dha 1 yıl bitti evleneli ben ilk başta ne söyleseler karşı cevap vermedim hani ilk oğulları kıskanıyorlar aramız bozulmasın diye ama şu son olaylar son damla oldu artık hamilelikte , yok ben yemek yapmıyormuşum eşim aç kalıyormuş benim annem gelip niye bana ev işlerinde yardım ediyormuş ( bir sürü şey ) bende kızdım ablama gittim şehir dışına bunlarla görüşmeden , kayınpederim aramış abimi( ki arayıp sormaz ) kime sorup gitti demiş ) abimde kocası başında kimseye düşmez demiş kızmış . bende çok kızdım tabi gitmedim o gün bugün ama bunlardan tık yok bir eşimi sıkıştırıyorlar niye gelmiyor diye oda demiş küs size böyle böyle anlatmış ,Kayın validmde babası arayıp soracak tabi annesiyle mi gitti diye ne saçma bir şey öyle demiş , ben hala gitmiyorum ama nereye kadar . gitsem ama yüz vermesem lafımı söylesem mi? yoksa bu kadar trip attım gitmesem mi?
yerinde olsam giderimmm " anne bizim evimiz bizi ilgilendirir ister temizlerim isterse evimi çöp götürür kocamla aramdaki ilişki kimseyi ilgilendriimez derimmmmm"
gitmezsen onlar senden hep acık yakalarlar
benim kayınvalidemde eve temizlikçi almama laf eder bende ben mi temizlicem tabiki kadın temizlicek diyorummm ona ne oluyrsaaaaa
canım yaptıkları çok ayıp... senin kocan var sonuçta sana karışamazlar... bunlar sen evlenince artık onların evinin bir parçası olacağını düşünmüşler bana kalırsa... bazı ailelerde bu vardır, kız evlenir ama sadece kocasıyla değil, kocasının tüm ailesiyle evlenir... seninkiler de senden bunu beklemişler... ben olsam kocam da bana destekse görüşmezdim sanırım... ama sana tavsiye edebileceğim şey çok mesafeli bir şekilde görüşmeye devam etmen olacak... kesinlikle sınırlarını çiz, onların kızı değilsin sen, izin makamın da onlar değiller... bunların farkında olsunlar...
hee diyosan ki ilerde yine başıma iş açarlar, aile huzuru bırakmazlar; o zaman da görüşme canım...
sor tabi kuzum:)
bende çok istiyorum vaktin geçmesini sandalye kıçımı mahvetti otur otur offffffff
bu da ben gibi içinde büyütüyor büyütüyor pat diye kusuveriyor
bizdede öyle kaınvalidem kayınpederi görümcem kim takar ağayıanladın canımm bıdışımız duysunnnn oh ohhhhh
sor tabi kuzum:)
bende çok istiyorum vaktin geçmesini sandalye kıçımı mahvetti otur otur offffffff
bu da ben gibi içinde büyütüyor büyütüyor pat diye kusuveriyor
bizdede öyle kaınvalidem kayınpederi görümcem kim takar ağayıkız laf desen 10 kişi birden hemen korur , bende gülüp susuyorum . ama çok gıcık ne zamn arkadaşlarımızı yemeğe çağırsak çat kapı geliyor yemeğe bir de insan bu yemeklerimi yapar demiyor mu yiyip yiyip tabağı başına vurasım geliyor
KIZLAR SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM ÇOK ÖNEMLİ AMA :26::26::26:anladın canımm bıdışımız duysunnnn oh ohhhhh :32:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?