2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

bence cemre koyma şimdi ne güzel 2 cemre diyo ilerde beni kıskandı benden aldı fln der hem zaten elini sallasan cemreye değiyor kuzey güneyden ötürü emre cemre çınar pınar.bir arada ada lar almış başını gidiyordu hatırla...ıssız adam ayağına

hemde ne zor benden tam 10 yaş buyuk 34 yasındaa ama maşAllah yasıt gibi davranıyor aynı giyinmeye calısmalar aynı saçı yapmalar aynı tip saç kestirmelerrr bırak beni erkekler dikkat etmezler okadar aynı davranıyorki eşim bana moonsun yengem seni taklit ediyor diyorrr eşim şimdi kararlı onlarla aynı zamanda gitmicekmiş memlekete ben gidince hanımefendi yayılıyorda bayaaa

kızlar diğer topiklerde anaların kuzularına aldıklarına derken netten gezindim....lohusa taçları,bebk şekerleri...ayyy neler neler var yaaaaa....bittim hepsi birbirinden güzel...

çok heycanlı rabbim kimsenin elini boş bırakmasın....inşallah bütün hamilelelerimiz kuzularına kavuşur hayırla ,sağlıkla...

eşinin bunu farketmesi ne güüzel kuzum

bende hep oyle dusunurum abıme bulurum haklı da olsa kabahatı dedgın gıbı gelın dıye kole degıl ya bızde gecıyoruz o yollardan sonucta kadın kadını kollamalı ve bu da aılede baslamalı bence...
senın de kaynın demek amannn o da pek bılıyomus yanı fazla gaz vermısler heralde aılede ona kendınınımetten sayıyo
hıc dolandırmadan cevabını sap sap yapstrcan olesına bak bakalım karısabılıyo mu bı daha babası var burda gerekrse o koyar adını sen hıc zahmet edıp yorulma de

ufff... aksam oldu yıne bugun ne pısırsem derdı basladı
kızken bgun ne gıysem evlenınce bgun ne pısırseme donusuyo
menude neler var soleyın bakalım fıkır verın evde bse de kalmamıs gercı bu sıcakta
markete cıkmak bıle nasıl buyuyo gozumde

kızlar bişi soracağım dün akşam mutfaktayım yemek yaparken bebişimin çok fazla hareket ettiğini hissettim sonra oturdumm bir kenara, ama belli aralıklarla pıt pıt yapıyordu babası eliyle hissetti karnımdan, yavruşumm tamam annem geçtii bitanem noldu aşkım felan diyorumm, biraz yaptı durdu sonra çok ilnginçç geldi bana hıçkırıyor olabilir mi ? öle bişiler duymuştumm

eşinin bunu farketmesi ne güüzel kuzum

yaa hamd olsun canımm o ailesinin yaptıklarınınnda farkında cahil insanı duzeltemezsin diyor ondan karısmıyorum sen boşver sen söyle ben arkandayım diyor insan azcık vicdanlı olur canım yaa dusunur derki bu kız çalısıyor bende yardımcı olayım ben 7.30 da kalktım hep kahvaltıyı hazırladım hanım efendi 10 da uyanıp katıldılarrrr

kendimi bazen enayi gibi hissediyorummm bana hayırlı olsun işe baslamıssın demedi " hasan izin verseee bende calıısıcam dediii" salaakkkkkk

umarım canınız çekmez barbunya pişireceğim

gıcık şey belki koymaz temmuzda doğacakmış koymazsa koyarsın koyarsa bende hayatta koymam hatta çatlasın diye derim aman cemre nin modası geçti diye sinir ederim onu

ay gıcıkk oldummmm uyuzzzzzz mecburen değiştireceksin canımm uyuzluk yapar değiştirmezz oooo

[/B]valla kızlar gıcık ki ne gıcık...ya birde benden kaç yaş büyük çocuk gibi ya ben evlendiğimde 17 yıllık evli ve çocuğu yoktu olmuyordu...[kaç kere denemeler tüp bebekler yaptı tutmadı..ben çok üzülüyordum durumuna..hatta evlendim 5 ay sonra hamile kaldım sevincim kaldı kursağımda onun yanında rahat hareket edemiyordum yanlış anlar beni diye..ben haber vermedim hamile olduğumu eşim söylemişti ailesine..neyse geçti 9 ay doğum yaptım hAstaneden çıkarken kaynanam tembihliyor bebeği o taşısın kırılmasın üzülür bilmem ne!! salaklık bende aaa olurmu öyle şey tabi taşısın ne demek falan diyorum ve evimizede o getirdi hiç laf etmedim..neyse bunu benim doktora götürdüm ilaç tedavisiyle 3.ay hamile kaldı ikizleri doğdu..ben kızımın tüm küçülenleri verdim birde durumları pek iyi değil diye yardım olsun diye neler neler yaptım..allah biliyor ya kalbimi..çocuklar doğdu bu bir değişti bebeğe mama verecem ben veririrm falan diye atlıoyr kıyafet giydirecem aa ben sonra giydirecem falan bende salaklık iyilik yapıyıyorum birde...neyse bende dank etti bir kaç ay önce ağzıma geleni saydım...konuşmuyoruz halaa..şimdi işte yine hamile doğuracak az kaldı bu seferde bana bunu yaptı..ikizler 17 aylık bu yine doğuruyor....hiç düşünmüyor durumunu da/B]

kızlar bu aradan antalyadan deniz börülcesi aldım sonunda evde yaptımm dün yedikk valla çok güzeldii, buraya kadar dayanabileceğini bilseydimm poşet poşet alır koyardım buzluğaaaa

sor tabi kuzum:)

bende çok istiyorum vaktin geçmesini sandalye kıçımı mahvetti otur otur offffffff

bu da ben gibi içinde büyütüyor büyütüyor pat diye kusuveriyor

kıçım terlediiii

aynnennn kararlıyım bana 1 laf mı dicek 5 tane işitecekkk

sor tabi kuzum:)

bende çok istiyorum vaktin geçmesini sandalye kıçımı mahvetti otur otur offffffff

bu da ben gibi içinde büyütüyor büyütüyor pat diye kusuveriyor

kıçım terlediiii

aynnennn kararlıyım bana 1 laf mı dicek 5 tane işitecekkk

canım bence görüş ama mesafeni koy...haftada 1 git...yada ayda ama görüşmeye devam et...moonsun'un dediği gibi görüşmeyen sen olunca arkandan falan konuşacak daha çok bahaneleri olur...biz naptıkki gelini merak ettik abisine sorduk kiminlee gitti diye derler elalemede duygu sömürüsü yaparlar...anne baba deme...seslenmen gerektiğinden sana diyommmm bana bak şeklinde davran bi süre...baktınki gidişat iyi düzelt arayı..ama yok bi değişiklik dersenn görüşmeyi bitirirsin olur biter...benim fikrim böylee kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…