yerinde olsam giderimmm " anne bizim evimiz bizi ilgilendirir ister temizlerim isterse evimi çöp götürür kocamla aramdaki ilişki kimseyi ilgilendriimez derimmmmm"
gitmezsen onlar senden hep acık yakalarlar
benim kayınvalidemde eve temizlikçi almama laf eder bende ben mi temizlicem tabiki kadın temizlicek diyorummm ona ne oluyrsaaaaa
eşim diyor gitme hayatım haklısın ama üzülüyor biliyorum bende öyle diyorum gideceğim ama seviyeli mesafeli olacağım anlasınlar hem çok kızdığımı eşimi çok seviyorum kıyamıyorum öyle bir şey olursa keserim gitmem zaten ,
son olarakta eşimi çağrıp nerde doğuracak biz size çok güzel hastane bulduk arkadaşımın hiç para almaz demiş , ama bulduğu hastane değil poliklinik ne yoğun bakım ne küvez var , sen beni arama sorma canın bir şey isterme mi , hastamısın deme sonra nerde doğuracağım karış kimsin sen yaiki arabalrı 3 evleri var çocukları özel üniversitede okuyor benim çocuğumun doğumu pahalı geliyormuş
AMA KENDİNİZ YERİME KOYUP CEVAP VERİN BU İŞE ARTIK KESİN BİR ÇÖZÜM BULMAM LAZIM O YÜZDEN SİZİN FİKRİNİZİ ALAYIM DEDİM ETRAFIMDA Kİ HERKES OLAYA DUYGUSAL BAKTIĞI İÇİN ONLARA SORAMIYORUM
eşimin ailesiyle aynı sokaktayız , ben yaklaşık bir aydır gitmiyorum hatta aramıyorum bile ,çünkü çok kızdım dha 1 yıl bitti evleneli ben ilk başta ne söyleseler karşı cevap vermedim hani ilk oğulları kıskanıyorlar aramız bozulmasın diye ama şu son olaylar son damla oldu artık hamilelikte , yok ben yemek yapmıyormuşum eşim aç kalıyormuş benim annem gelip niye bana ev işlerinde yardım ediyormuş ( bir sürü şey ) bende kızdım ablama gittim şehir dışına bunlarla görüşmeden , kayınpederim aramış abimi( ki arayıp sormaz ) kime sorup gitti demiş ) abimde kocası başında kimseye düşmez demiş kızmış . bende çok kızdım tabi gitmedim o gün bugün ama bunlardan tık yok bir eşimi sıkıştırıyorlar niye gelmiyor diye oda demiş küs size böyle böyle anlatmış ,Kayın validmde babası arayıp soracak tabi annesiyle mi gitti diye ne saçma bir şey öyle demiş , ben hala gitmiyorum ama nereye kadar . gitsem ama yüz vermesem lafımı söylesem mi? yoksa bu kadar trip attım gitmesem mi?
bence devam ettir bu kadar trip atmışken derim ben...
kızlar bişi soracağım dün akşam mutfaktayım yemek yaparken bebişimin çok fazla hareket ettiğini hissettim sonra oturdumm bir kenara, ama belli aralıklarla pıt pıt yapıyordu babası eliyle hissetti karnımdan, yavruşumm tamam annem geçtii bitanem noldu aşkım felan diyorumm, biraz yaptı durdu sonra çok ilnginçç geldi bana hıçkırıyor olabilir mi ?öle bişiler duymuştumm
olabilir canım hissediliyormuş hıçkırıklar..
yaa hamd olsun canımm o ailesinin yaptıklarınınnda farkında cahil insanı duzeltemezsin diyor ondan karısmıyorum sen boşver sen söyle ben arkandayım diyorinsan azcık vicdanlı olur canım yaa dusunur derki bu kız çalısıyor bende yardımcı olayım ben 7.30 da kalktım hep kahvaltıyı hazırladım hanım efendi 10 da uyanıp katıldılarrrr
kendimi bazen enayi gibi hissediyorummmbana hayırlı olsun işe baslamıssın demedi " hasan izin verseee bende calıısıcam dediii" salaakkkkkk
iyi bu güzel kuzum
kıçım terlediiii
aynnennn kararlıyım bana 1 laf mı dicek 5 tane işitecekkk
vovvvvvv:18::18::18:
hayatbanaguzell
Sağlıkla gel annecim
Giriş tarihiMar 2012Mesajlar1,871
[h=2][/h] kızlar bişi soracağım dün akşam mutfaktayım yemek yaparken bebişimin çok fazla hareket ettiğini hissettim sonra oturdumm bir kenara, ama belli aralıklarla pıt pıt yapıyordu babası eliyle hissetti karnımdan, yavruşumm tamam annem geçtii bitanem noldu aşkım felan diyorumm, biraz yaptı durdu sonra çok ilnginçç geldi bana hıçkırıyor olabilir mi ?öle bişiler duymuştumm
KIZLAR DALMIŞSINIZ DERİN MEVZULARA
hayatbanaguzell
Sağlıkla gel annecim
Giriş tarihiMar 2012Mesajlar1,871
kızlar bişi soracağım dün akşam mutfaktayım yemek yaparken bebişimin çok fazla hareket ettiğini hissettim sonra oturdumm bir kenara, ama belli aralıklarla pıt pıt yapıyordu babası eliyle hissetti karnımdan, yavruşumm tamam annem geçtii bitanem noldu aşkım felan diyorumm, biraz yaptı durdu sonra çok ilnginçç geldi bana hıçkırıyor olabilir mi ?öle bişiler duymuştumm
KIZLAR DALMIŞSINIZ DERİN MEVZULARA
canım bence görüş ama mesafeni koy...haftada 1 git...yada ayda ama görüşmeye devam et...moonsun'un dediği gibi görüşmeyen sen olunca arkandan falan konuşacak daha çok bahaneleri olur...biz naptıkki gelini merak ettik abisine sorduk kiminlee gitti diye derler elalemede duygu sömürüsü yaparlar...anne baba deme...seslenmen gerektiğinden sana diyommmm bana bak şeklinde davran bi süre...baktınki gidişat iyi düzelt arayı..ama yok bi değişiklik dersenn görüşmeyi bitirirsin olur biter...benim fikrim böylee kuzumm
AMA KENDİNİZ YERİME KOYUP CEVAP VERİN BU İŞE ARTIK KESİN BİR ÇÖZÜM BULMAM LAZIM O YÜZDEN SİZİN FİKRİNİZİ ALAYIM DEDİM ETRAFIMDA Kİ HERKES OLAYA DUYGUSAL BAKTIĞI İÇİN ONLARA SORAMIYORUM
eşimin ailesiyle aynı sokaktayız , ben yaklaşık bir aydır gitmiyorum hatta aramıyorum bile ,çünkü çok kızdım dha 1 yıl bitti evleneli ben ilk başta ne söyleseler karşı cevap vermedim hani ilk oğulları kıskanıyorlar aramız bozulmasın diye ama şu son olaylar son damla oldu artık hamilelikte , yok ben yemek yapmıyormuşum eşim aç kalıyormuş benim annem gelip niye bana ev işlerinde yardım ediyormuş ( bir sürü şey ) bende kızdım ablama gittim şehir dışına bunlarla görüşmeden , kayınpederim aramış abimi( ki arayıp sormaz ) kime sorup gitti demiş ) abimde kocası başında kimseye düşmez demiş kızmış . bende çok kızdım tabi gitmedim o gün bugün ama bunlardan tık yok bir eşimi sıkıştırıyorlar niye gelmiyor diye oda demiş küs size böyle böyle anlatmış ,Kayın validmde babası arayıp soracak tabi annesiyle mi gitti diye ne saçma bir şey öyle demiş , ben hala gitmiyorum ama nereye kadar . gitsem ama yüz vermesem lafımı söylesem mi? yoksa bu kadar trip attım gitmesem mi?
canım tepkınde haklısın o kadar cok merakk etmısler madem abını degıl de senı arayıp bı sorsalarmıs hayırdr kızım bı durum mu var felan dye....bı suru hareketlerı faul onların anlasılan ama ben senın yerınde olsam formalıte ıcabı da olsa ayda bır felan gıderdım cunku gıtmemenın sonu yok ıllakı bı gun o ınadını kırıp gtmek zorunda kalıcaksın hastalık var saglık var bayram seyran felan var ne bıleyım sen gıtmeyı ıstemesende toplum baskısyla ı sure sonra fıkrın degısmek zorunda kalıcak madem oyle bu gıtme meselesı neden ılla onların ıstedgı bı zamanda olsun kı atıyorum bı hastalık felan olsa ne dıcekler bak nasıl da yola dustu ıste boyle gelırsın dıcekler sana dıyecegım mesafenı sınırlarını koy tavrını bellı et resmı bı sekılde gorus derım ben ama yuzu bulup tepene cıkarma ole herseyın hesabını soracak curetlerı olmasın yınede karar senın canım benımkı sadece kendı fıkırm.....
bence muhtemelen hıckırmadır canım dusundugun gıbı bende bunun olabılcegını okumstum cunku....kızlar bişi soracağım dün akşam mutfaktayım yemek yaparken bebişimin çok fazla hareket ettiğini hissettim sonra oturdumm bir kenara, ama belli aralıklarla pıt pıt yapıyordu babası eliyle hissetti karnımdan, yavruşumm tamam annem geçtii bitanem noldu aşkım felan diyorumm, biraz yaptı durdu sonra çok ilnginçç geldi bana hıçkırıyor olabilir mi ?öle bişiler duymuştumm
bence devam ettir bu kadar trip atmışken derim ben...
olabilir canım hissediliyormuş hıçkırıklar..
iyi bu güzel kuzum
kıçım terlediiii
aynnennn kararlıyım bana 1 laf mı dicek 5 tane işitecekkk
vovvvvvv:18::18::18:
olabilir canım yaa... benim eşim çekiniyor elini karnıma koymaya... bi tuhaf davranıyo yabancılık çekiyo gibi oluyo :)
canım hıçkırıkmış benim kuzenim doğuracak temmuzda bir hıçkırıyor diyor pıt pıt 5 dakika durmuyormuş
Yaa ne kadar ilginç bu hıçkırıkk, yavruşum pıt pıt diye böyle ritim aynı çok tuhafıma gitti bişi oldu sandım baştan sonra durdu bu kadarlıkken hiisedilir mi bilmiyorum amayazık yavrumaa
kızlar ne anlatıcam size...
cumartesi kayınvalidemdeydik.. bunlarda anneler günü kutlama falan yapılmıyo hiç.. kayınvalidem de diyoki "oğlum aramadı, anneler günümü kutlamadı, bi daha kutlamazsa hakkımı helal etmem ona...." ben de dedim kii "aaaaaaaa kutlamadı mııı ne ayıp! benimkini bile kutladı"kadın dumur oldu
bi akrabalarına gittik bide orda da diyoki "eğer yaz tatillerinde oğlum gelmezse hakkımı helal etmem ona, her yaz burda geçiricek tatilini" ben de bu sefer "niye öyle diyosunuz bizi mecbur bırakıyosunuz ki, belki gelmek istemicez hayret bişey.... gelmek istiyoruz ki geliyoruz yoksa gelmeyiz yani" falan dedim kadın yine bozuldu
eşim diyor gitme hayatım haklısın ama üzülüyor biliyorum bende öyle diyorum gideceğim ama seviyeli mesafeli olacağım anlasınlar hem çok kızdığımı eşimi çok seviyorum kıyamıyorum öyle bir şey olursa keserim gitmem zaten ,
son olarakta eşimi çağrıp nerde doğuracak biz size çok güzel hastane bulduk arkadaşımın hiç para almaz demiş , ama bulduğu hastane değil poliklinik ne yoğun bakım ne küvez var , sen beni arama sorma canın bir şey isterme mi , hastamısın deme sonra nerde doğuracağım karış kimsin sen yaiki arabalrı 3 evleri var çocukları özel üniversitede okuyor benim çocuğumun doğumu pahalı geliyormuş
namusa dil uzatılmadıkça görüşmeyi kesmeyi dgru bulmuyorum eşim onlara gittiğinde ne dediklerini bilemicem belkidee dolduracaklar eşimiii belki iftira atacaklar bilemiyorummo yuzden asla tek gitmesini istemem eşimin ona hep derim ya benle gideceksin yada hiç diyee onsuzda biryere gitmem ki aynısını yaptıgımı görsün diyee
eşler arada köprü olmalı ama bazen elini yakıcaksın sen söyluceksin herseyii işte bende sınır yok sinirleniyorum yılan gibi sokamıyorummm hersey dürüstçeee söyluyorumm
kayınpederim ne diyordu biliyoemuusn canım biz o zaman nişanlıyız " moonsun kızım şimdi hasan abin gile gidicem bakalım gelin hanım bizi nasıl ağırlıcak sınıftan gececek mi diyeee"
bende adam kendince haklı diyordummm :44: bu senede bana aynı sınavı yapıcak beyefendi acaba farkındamı kendileri çoktaaannn sınıfta kaldılar sofralarında doymuyorsamm bir elmalık ekmeklik değerim yoksa onların durumu ne olucakkk
eltim iyi yapmıs ama onların geldiği gun düğünleri varmıs akşam akrabasınn anne sen yemeği yaparsın diyipp hoopp kaçmışlar ertesi gunde sadece pide ayran koymus 3.gunde bunlar duramadılar bursaya bizim eve geldilerrrr annemleri begenmeyen adamlar geldi bizde yiyip içtiler 10 gunnn orda kaldılar 3 gun
cumartesi kayınvalidemdeydik.. bunlarda anneler günü kutlama falan yapılmıyo hiç.. kayınvalidem de diyoki "oğlum aramadı, anneler günümü kutlamadı, bi daha kutlamazsa hakkımı helal etmem ona...." ben de dedim kii "aaaaaaaa kutlamadı mııı ne ayıp! benimkini bile kutladı"kadın dumur oldu
bi akrabalarına gittik bide orda da diyoki "eğer yaz tatillerinde oğlum gelmezse hakkımı helal etmem ona, her yaz burda geçiricek tatilini" ben de bu sefer "niye öyle diyosunuz bizi mecbur bırakıyosunuz ki, belki gelmek istemicez hayret bişey.... gelmek istiyoruz ki geliyoruz yoksa gelmeyiz yani" falan dedim kadın yine bozuldu
aferin kızzz laflara bak sen hemende haklarını ortaya koyuyorlarr şaşardım kozlarını kullanmasalarrr:26:
sen boşver duyma bunları kuzum onların görgüsüzlüğü, cimriliği...
iyi olmuş kuzum, çenelerini her yere uzatmasınlar...
kapak yapmışsın maşallah
aaaa o böle yapsın hakkımı helal etmem bunu böle yapsın hakkımı helal etmem kullanıyor resmen iyi demişin gıı
benim kayınvalidemde eve temizlikçi almama laf eder bende ben mi temizlicem tabiki kadın temizlicek diyorummm ona ne oluyrsaaaaa[/B]
sen boşver duyma bunları kuzum onların görgüsüzlüğü, cimriliği...
iyi olmuş kuzum, çenelerini her yere uzatmasınlar...
kapak yapmışsın maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?