2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
kızlar bu aradan antalyadan deniz börülcesi aldım sonunda evde yaptımm dün yedikk valla çok güzeldii, buraya kadar dayanabileceğini bilseydimm poşet poşet alır koyardım buzluğaaaa

eşim diyor gitme hayatım haklısın ama üzülüyor biliyorum bende öyle diyorum gideceğim ama seviyeli mesafeli olacağım anlasınlar hem çok kızdığımı eşimi çok seviyorum kıyamıyorum öyle bir şey olursa keserim gitmem zaten ,

son olarakta eşimi çağrıp nerde doğuracak biz size çok güzel hastane bulduk arkadaşımın hiç para almaz demiş , ama bulduğu hastane değil poliklinik ne yoğun bakım ne küvez var , sen beni arama sorma canın bir şey isterme mi , hastamısın deme sonra nerde doğuracağım karış kimsin sen ya
iki arabalrı 3 evleri var çocukları özel üniversitede okuyor benim çocuğumun doğumu pahalı geliyormuş

bunlar kadınlığı, eşini mutlu etmeyi temizlikle evle uğraşmayla bağdaştırıyolar çünkü... tamam ev kadını temiz olcak düzenli olcak ta nolur yani evine yardımcı alsa?? bi de çalışıyosun sen ne zaman dinlenicen bi de iş yaparsan...?

bizim dinimizde bile var bu... eğer kocana daha çok zaman ayırmak onunla ilgilenmek zor ise ev ve çocuk işlerinde bakıcı da alırsın yardımcı da... osmanlı da bile bu böyleydi...

hayatbanaguzell
Sağlıkla gel annecim

Giriş tarihiMar 2012Mesajlar1,871

[h=2]
[/h] kızlar bişi soracağım dün akşam mutfaktayım yemek yaparken bebişimin çok fazla hareket ettiğini hissettim sonra oturdumm bir kenara, ama belli aralıklarla pıt pıt yapıyordu babası eliyle hissetti karnımdan, yavruşumm tamam annem geçtii bitanem noldu aşkım felan diyorumm, biraz yaptı durdu sonra çok ilnginçç geldi bana hıçkırıyor olabilir mi ? öle bişiler duymuştumm

KIZLAR DALMIŞSINIZ DERİN MEVZULARA

görgüsüzler.. o kadar düşünüyolarsa adam akıllı hastane ayarlasınlar... küvezi olmayan yerde doğum mu yapılır yaaaa

olabilir canım yaa... benim eşim çekiniyor elini karnıma koymaya... bi tuhaf davranıyo yabancılık çekiyo gibi oluyo :)

canım hıçkırıkmış benim kuzenim doğuracak temmuzda bir hıçkırıyor diyor pıt pıt 5 dakika durmuyormuş

namusa dil uzatılmadıkça görüşmeyi kesmeyi dgru bulmuyorum eşim onlara gittiğinde ne dediklerini bilemicem belkidee dolduracaklar eşimiii belki iftira atacaklar bilemiyorumm o yuzden asla tek gitmesini istemem eşimin ona hep derim ya benle gideceksin yada hiç diyee onsuzda biryere gitmem ki aynısını yaptıgımı görsün diyee

eşler arada köprü olmalı ama bazen elini yakıcaksın sen söyluceksin herseyii işte bende sınır yok sinirleniyorum yılan gibi sokamıyorummm hersey dürüstçeee söyluyorumm

kayınpederim ne diyordu biliyoemuusn canım biz o zaman nişanlıyız " moonsun kızım şimdi hasan abin gile gidicem bakalım gelin hanım bizi nasıl ağırlıcak sınıftan gececek mi diyeee"

bende adam kendince haklı diyordummm :44: bu senede bana aynı sınavı yapıcak beyefendi acaba farkındamı kendileri çoktaaannn sınıfta kaldılar sofralarında doymuyorsamm bir elmalık ekmeklik değerim yoksa onların durumu ne olucakkk

eltim iyi yapmıs ama onların geldiği gun düğünleri varmıs akşam akrabasınn anne sen yemeği yaparsın diyipp hoopp kaçmışlar ertesi gunde sadece pide ayran koymus 3.gunde bunlar duramadılar bursaya bizim eve geldilerrrr annemleri begenmeyen adamlar geldi bizde yiyip içtiler 10 gunnn orda kaldılar 3 gun

kızlar ne anlatıcam size...

cumartesi kayınvalidemdeydik.. bunlarda anneler günü kutlama falan yapılmıyo hiç.. kayınvalidem de diyoki "oğlum aramadı, anneler günümü kutlamadı, bi daha kutlamazsa hakkımı helal etmem ona...." ben de dedim kii "aaaaaaaa kutlamadı mııı ne ayıp! benimkini bile kutladı" kadın dumur oldu

bi akrabalarına gittik bide orda da diyoki "eğer yaz tatillerinde oğlum gelmezse hakkımı helal etmem ona, her yaz burda geçiricek tatilini" ben de bu sefer "niye öyle diyosunuz bizi mecbur bırakıyosunuz ki, belki gelmek istemicez hayret bişey.... gelmek istiyoruz ki geliyoruz yoksa gelmeyiz yani" falan dedim kadın yine bozuldu

teşekkür ederim ben bu konuyu adam akıllı bir düşüneyim son olarak artık kararımı ve gidersem olayları size aktarırım ( ayyy kendimi reha muhtar gibi hissettim ) kızlar biz kaçtık bir pazara gidelim taze meyve bakalım kızçemle kendime kendinize çok iyi bakın önerileriniz için çok çook çokk teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz gerçekten, hem insan anlatınca rahatlıyor biraz iyiki kasım hamişiyim bu topikteyim öptüm hepiniz AOL

aferin kızzz laflara bak sen hemende haklarını ortaya koyuyorlarr şaşardım kozlarını kullanmasalarrr:26:

sen boşver duyma bunları kuzum onların görgüsüzlüğü, cimriliği...

iyi olmuş kuzum, çenelerini her yere uzatmasınlar...

kapak yapmışsın maşallah

aaaa o böle yapsın hakkımı helal etmem bunu böle yapsın hakkımı helal etmem kullanıyor resmen iyi demişin gıı

aferin kızzz laflara bak sen hemende haklarını ortaya koyuyorlarr şaşardım kozlarını kullanmasalarrr:26:

istediği kadar kullansın valla ben de laf çookk

kapak yapmışsın maşallah

yaparım tabii

aaaa o böle yapsın hakkımı helal etmem bunu böle yapsın hakkımı helal etmem kullanıyor resmen iyi demişin gıı

evet yaa sinir oldum.. herkesin hakkı var evladında ama bu kadar da kullanılmaz ki....

falım manimi de yazar giderimmmmmmmm

mühendistir kendisi
çok büyüktür sevgisi
aman dikkat etmeli
çok cadıdır kendisi

aysun seni mi anlatıyor ne

benim kayınvalidemde eve temizlikçi almama laf eder bende ben mi temizlicem tabiki kadın temizlicek diyorummm ona ne oluyrsaaaaa[/B]

Benim kayınvalidem de kendi tanıdığı bi temizlikçi var onu getireyim sana diyo ne zamandır
bende annemin temizlikçisini çok severim iyi bi kadındır 2 kere temizledi evimi hem de çok ucuza sağolsun.

Kayınvalideminkini istemiyorum neden derseniz geçen kendi komşularınınkini silmiş fayanslarını falan bana anlatıyo diyo ki yanındaymış"kız bi tane toz da mı çıkmaz o bezden"fayansları sildi de beze baktık toz moz yok tertemizdi kadın falan diyo.

Eltimin evine de götürdü kadını diyo ki bana"ay o ayça(eltim olur)5 dk.oturmadı kadından çok çalıştı valla nasıl yoruldu anlatamam.."
Dedim valla bana gelirse şayet benden yardım beklemesin hamileyim kusura bakma diye
Allahıma şükür evim kapım pırıl pırıl hiç bir laf söz edemez...

Çok şükür benim evim de temiz fayanslarım da ama şimdi bu kadını inceleyen benimkileri de inceler,anam bu kaynanam var ya hem detaycı hem de bi o kadar titiz temiz seviyorum titizliğini ama bezi açıp incelemek nedir yaaona yapan gelinine de yapar bence..

En iyisi anneciğimin temizlikçisini çağırayım ben...Annemin inceleme huyu yok en azından ne de olsa kızıyım..:))

Son düzenleme:

kapak yapmışsın maşallah

ay canımm Allah kayınvalideme uygun bir gelin vermiş eltimi yaniii eşimde haklısın diyor bir cimri anlataammam eltimm

biz onlara gittik balayından öncee 2 gun kaldık ama kaçtık resmennnn karı koca aç kaldıkkk eşime dedimki annen şikayet ediyor gelininden 1 hafta once ara deki biz gelicez iyiki aramıs ya aramasaydı

yoldayız abisini aradı abi geliyoruz orucluyuz diyee hanımefendi beyefendi oruc tutmuyırlarmış ok ama biz orucluyuz be kadın Allah ıcın sofrayı hazır etmezmisin biz gittik ezana 1 saat vardı hanım efendi yeni basladı yemek yapmaya okadarr ağır yaptı kii ezann okunduktan yarım saat sonra sofraya oturdukkkk yarım saat içindede zeytin göturmustuk burdan onu actık karı koca o ikram etmedi vallahı ben cıkardım zeytini onu yedik sonra yemek geldi sulu yemek pilav ve ayran baska biişi yokk oyle kaynar ki agzımız yandıı

eltim diyorki " ya ocaktaa yaprak sarması pişiyor birazdan getiririm" aibisiii " ne aceelesi var onuda 2 saat sonra yesinlerr" o kadar sinirlendim kiiii eşimm çok kötü oldu bosver hayatım dedimm

içecek kola filan yok mu dedik yok dediler gitti eşim aldı marketten bizden çok bi guzel afiyetle içti görgüsüzlerrrr

yani kayınvalidemle eltim çok benziyorlarr bosuna sikayet ediyr buyuk gelinindennnn

ben bu kadar yemek bilmez halimle ne yapar ederr 2-3 çeşit yemek koyardım birde oruclular yaaa düşünsenee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…