2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

Kızlar sizi okuyorumda arada bir erk'lik savaşıdır gidiyor yeni ve eski nesil arasında... Ne zaman bitecek bu acaba... Hayatımda gördüğüm 2 kötü kaynana vardı benim biri ananem biri babanem.. ikisi gelinlerine eziyet etmek için ellerinden geleni yaparlardı... Ne oldu ananem yanlız kaldı.. Babanem saygısını yitirdi... Benim kayınvalidem ve kayın pederim yok .. Buna hiç üzülmüyorum Sizin yazdıklarınızı okuyunca iyikide yoklar iyiki görüşmüyoruz diyorum..

evett annecıkler bugun de kızımla bana ayrılan surenın sonuna geldıkkk
gıdıp mama hazırlamam lazım sohbet cok guzeldı bgun hepınıze tsk ederım lafı bırakp
kalkamadım pcnın basında daha yattgım yer bıle ole duruyo
hıc bı ıs yapmadım bgun sefamm olsun ohhhh yasasın hamıslıkkk
barbunya yı duyunca aklıma geldı bak dondurucuda taze fasulye olucaktı onu yapayım barı
hepnızı opuyorum fıstıklar aeo.....
cok kaynatmayın bakalım yarın grsrz ıns

Aaaa kayınvalide işte,illa oğluşlarından yoğun bi beklentileri olacak,benimki de öylee
kız bende görecek miyim o günleri...

gelinime dermişim ki
oğlum gelmezse hakkımı helal etmem ona
aman naaparlarsa yapsınlar
allahım o günleri göstersin de hayırlısıyla...

benim de babannem çok fenadır.. şimdi evine ne gelen var ne giden...

ne ayıp bişey dimi ama..
bi de ben bunların evlenmeden önceki hallerini biiliyorum.. kısaca evlendikten sonra kıymetli oldu benim kocam... ahh ahh bi tas yemek göndermezdi bütün hafta hazırçorba makarna yerdi kocam... öyle tembeldir...

neyse kızlar size doyum olmuyor ama ben çıkıyorum...

öpüyorummm yarın öğlenden sonra gelivcem

bizim merak etmeyin anacım

Eee kaynana işte adları üstünde.Bizimkine haftada 1 gideriz onlar 2 haftada falan gelirler 1-2 günde bir araşırlar eşimle ama"niye aramıyo sormuyosunuz"dediklerinde delleniyorum yaa...:18:

Neyse canım yarın devam ederiz,öpüyorum grşrzzz...

falım manimi de yazar giderimmmmmmmm

mühendistir kendisi
çok büyüktür sevgisi
aman dikkat etmeli
çok cadıdır kendisi

aysun seni mi anlatıyor ne

güzelmiş bu uymuş moonsunıma :)

buna vicdansızlık denir oruçlu insan bu yapılmaz..

o gün nasil bir sevap kazanmışsınız varyaa.. iftardan sonra sabırla bekleyip.. Bir de onun günahını düşün..
ne kadar astarı kalın insanlar var dimi dünyada ??

güzelmiş bu uymuş moonsunıma :)

buna vicdansızlık denir oruçlu insan bu yapılmaz..

aynen canım tamam bebeği varda anneside 5 bina ötede oturuyor anne gel 1 saat bebeğe bakta ben yemek hazırlayayaım diyebilir yada hazırlar o gun pişirebilirdi düşün sofrayı vs ben hazırladımm Allah nasip ederse evime gelirler bu sene onlara nasıl misafir ağırlanırmış göstericemm Allah için bunu yapıcam

yap bencede insanlık görsün...

o gün nasil bir sevap kazanmışsınız varyaa.. iftardan sonra sabırla bekleyip.. Bir de onun günahını düşün..
ne kadar astarı kalın insanlar var dimi dünyada ??

var canım yaa var eşim diyorki kalk gidelim hayır olmaz dedim ertesi gun dedi eşim yemeğe gidelim diye hemen atladı eltim olur süper olur yemek yiyelim dısarda eşimi bir sıkıştırdım hayır diye onumuze yemek koymuyorlar birde yemeğe mi gidicez diyeee yazık ama bu kadar olmazzzz

bizde bir laf vardır " açtığın döşeğe oturmak" bakalım açamadıkları döeşeğe oturabileceklermi otururlar onlar yüzsüzlerrr sırf bu yüzden eşim biraraya gelmmek istemiyor abisigillee

bizde bir laf vardır " açtığın döşeğe oturmak" bakalım açamadıkları döeşeğe oturabileceklermi otururlar onlar yüzsüzlerrr sırf bu yüzden eşim biraraya gelmmek istemiyor abisigillee

yani çokta evine gidilip bir araya gelinecek insanlar değilmiş tatlım yaa... Ben 40 kat el'e gidiyorum kız karnı burnun da çeşit çeşit yapıp çıkartıyor önüme.. Ki bu akraba yani kardeş üstelik karısını anlarım el'dir ama kocasını anlamam canım be... Bir erkeği vezirde eden kadın, rezil de eden derler ya... Seninkiler rezilliği kabullenmişler öyle yaşıyorlar..
Çok sinirlendim sanırım :))

Son düzenleme:

öyle canım yaa aynen ama abisi sunları hazırla adamlar oruc diyebilirdi bir tatlıdamı alacak parası yok yada içecek 1 bardak çay içtik gelip içermisin demedilerr onlar oturma odasında oturdu biz salonda çok garip davrandı abiside kovmaktan beter etti

bebek bezini acık halde çöpe atmıslar çöpte mutfakta benim midem çok bbulanır aldım çöp kutsuunu balkona koydum mutfak afedersin ..ok kokuyor neyse abisi geldi nerde çöp kutusu neden cıkardın onun yeri burası demez mi cok sinirlendim çıktım kocamın yanına gittimm çok tuhaflar Allah hiç biriimizi bu tip ınsanlara hiç kimseye muhtaç etmesinnn aminnn

ne insanlar varya, valla okuyorum anlayamıyorum. neyse bugünüde tamamladık.

demin egzersiz yaptım biraz, öyle iyi geldi ki kan dolaşımım arttı, ağrılarım azaldı. tavsiye ederim. bugün meyve olayını biraz abarttım sanırım. heralde 1 kilo meyve yemişimdir :)))

kızlar çok başım ağrıyooo birden başladı çatlıyycakk gibi ağrıyooo,
sanki biri çekikle eziiiiyo nazar mı oldum ki bu gün herkes kilo mu sordu göbişime baktıı offfffffff

bana nazar okuyun kızlar yasemin kadeşimie deyin bana gelir o

öpüyorumm sizi çıkıyorum ben..

acil toplantıya diye çağırdılar yine kaçırdım bütün muhabbettleri yarın umarım katılabilirim sizlere inşallah kızlar çok öpüyorum sizi kendinize ve meleklerinize iyi bakın

okudum canım esnedimmm bayaaa kızzz nazar varmışşş Allah koruusn hepimiziiii güle güle şekeerlerim kendinize cici bakınnnn

işyerinde nasıl egzersiz yapıyorsun ? yarın gelince bir anlatsana burcu bende yapayım.. Otur otur daral geldi yürüyemicem diye korkuyorum ilerde.. Çıkıyosun sanırım canım iyi akşamlar sanaa

okuruz canım geçmiş olsun banada oldu az önce masaya koydum kafayı 10 dakika biraz iyi geldi.. iyi akşamlar sanada biz de seni öptük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…