namusa dil uzatılmadıkça görüşmeyi kesmeyi dgru bulmuyorum eşim onlara gittiğinde ne dediklerini bilemicem belkidee dolduracaklar eşimiii belki iftira atacaklar bilemiyorummo yuzden asla tek gitmesini istemem eşimin ona hep derim ya benle gideceksin yada hiç diyee onsuzda biryere gitmem ki aynısını yaptıgımı görsün diyee
eşler arada köprü olmalı ama bazen elini yakıcaksın sen söyluceksin herseyii işte bende sınır yok sinirleniyorum yılan gibi sokamıyorummm hersey dürüstçeee söyluyorumm
kayınpederim ne diyordu biliyoemuusn canım biz o zaman nişanlıyız " moonsun kızım şimdi hasan abin gile gidicem bakalım gelin hanım bizi nasıl ağırlıcak sınıftan gececek mi diyeee"
bende adam kendince haklı diyordummm :44: bu senede bana aynı sınavı yapıcak beyefendi acaba farkındamı kendileri çoktaaannn sınıfta kaldılar sofralarında doymuyorsamm bir elmalık ekmeklik değerim yoksa onların durumu ne olucakkk
eltim iyi yapmıs ama onların geldiği gun düğünleri varmıs akşam akrabasınn anne sen yemeği yaparsın diyipp hoopp kaçmışlar ertesi gunde sadece pide ayran koymus 3.gunde bunlar duramadılar bursaya bizim eve geldilerrrr annemleri begenmeyen adamlar geldi bizde yiyip içtiler 10 gunnn orda kaldılar 3 gun
kızlar ne anlatıcam size...
cumartesi kayınvalidemdeydik.. bunlarda anneler günü kutlama falan yapılmıyo hiç.. kayınvalidem de diyoki "oğlum aramadı, anneler günümü kutlamadı, bi daha kutlamazsa hakkımı helal etmem ona...." ben de dedim kii "aaaaaaaa kutlamadı mııı ne ayıp! benimkini bile kutladı"kadın dumur oldu
bi akrabalarına gittik bide orda da diyoki "eğer yaz tatillerinde oğlum gelmezse hakkımı helal etmem ona, her yaz burda geçiricek tatilini" ben de bu sefer "niye öyle diyosunuz bizi mecbur bırakıyosunuz ki, belki gelmek istemicez hayret bişey.... gelmek istiyoruz ki geliyoruz yoksa gelmeyiz yani" falan dedim kadın yine bozuldu
kızlar ne anlatıcam size...
cumartesi kayınvalidemdeydik.. bunlarda anneler günü kutlama falan yapılmıyo hiç.. kayınvalidem de diyoki "oğlum aramadı, anneler günümü kutlamadı, bi daha kutlamazsa hakkımı helal etmem ona...." ben de dedim kii "aaaaaaaa kutlamadı mııı ne ayıp! benimkini bile kutladı"kadın dumur oldu
bi akrabalarına gittik bide orda da diyoki "eğer yaz tatillerinde oğlum gelmezse hakkımı helal etmem ona, her yaz burda geçiricek tatilini" ben de bu sefer "niye öyle diyosunuz bizi mecbur bırakıyosunuz ki, belki gelmek istemicez hayret bişey.... gelmek istiyoruz ki geliyoruz yoksa gelmeyiz yani" falan dedim kadın yine bozuldu
falım manimi de yazar giderimmmmmmmm
mühendistir kendisi
çok büyüktür sevgisi
aman dikkat etmeli
çok cadıdır kendisi
aysun seni mi anlatıyor ne
Kızlar sizi okuyorumda arada bir erk'lik savaşıdır gidiyor yeni ve eski nesil arasında... Ne zaman bitecek bu acaba... Hayatımda gördüğüm 2 kötü kaynana vardı benim biri ananem biri babanem.. ikisi gelinlerine eziyet etmek için ellerinden geleni yaparlardı... Ne oldu ananem yanlız kaldı.. Babanem saygısını yitirdi... Benim kayınvalidem ve kayın pederim yok .. Buna hiç üzülmüyorum Sizin yazdıklarınızı okuyunca iyikide yoklar iyiki görüşmüyoruz diyorum..
Aaaa kayınvalide işte,illa oğluşlarından yoğun bi beklentileri olacak,benimki de öylee
kız bende görecek miyim o günleri...
gelinime dermişim ki
oğlum gelmezse hakkımı helal etmem ona
aman naaparlarsa yapsınlar
allahım o günleri göstersin de hayırlısıyla...
he vallaaa kayonvalideme çıksa gerek fallll hahahahhaha
güle güle bebeğim seni özlicemmmmmm
ne ayıp bişey dimi ama..
bi de ben bunların evlenmeden önceki hallerini biiliyorum.. kısaca evlendikten sonra kıymetli oldu benim kocam... ahh ahh bi tas yemek göndermezdi bütün hafta hazırçorba makarna yerdi kocam... öyle tembeldir...
neyse kızlar size doyum olmuyor ama ben çıkıyorum...
öpüyorummm yarın öğlenden sonra gelivcem
bizim merak etmeyin anacım
falım manimi de yazar giderimmmmmmmm
mühendistir kendisi
çok büyüktür sevgisi
aman dikkat etmeli
çok cadıdır kendisi
aysun seni mi anlatıyor ne
ay canımm Allah kayınvalideme uygun bir gelin vermiş eltimi yaniiieşimde haklısın diyor bir cimri anlataammam eltimm
biz onlara gittik balayından öncee 2 gun kaldık ama kaçtık resmennnnkarı koca aç kaldıkkk eşime dedimki annen şikayet ediyor gelininden 1 hafta once ara deki biz gelicez iyiki aramıs ya aramasaydı
yoldayız abisini aradı abi geliyoruz orucluyuz diyee hanımefendi beyefendi oruc tutmuyırlarmış ok ama biz orucluyuz be kadın Allah ıcın sofrayı hazır etmezmisin biz gittik ezana 1 saat vardı hanım efendi yeni basladı yemek yapmaya okadarr ağır yaptı kii ezann okunduktan yarım saat sonra sofraya oturdukkkkyarım saat içindede zeytin göturmustuk burdan onu actık karı koca o ikram etmedi vallahı ben cıkardım zeytini onu yedik sonra yemek geldi sulu yemek pilav ve ayran baska biişi yokk oyle kaynar ki agzımız yandıı
eltim diyorki " ya ocaktaa yaprak sarması pişiyor birazdan getiririm" aibisiii " ne aceelesi var onuda 2 saat sonra yesinlerr" o kadar sinirlendim kiiii eşimm çok kötü oldu bosver hayatım dedimm
içecek kola filan yok mu dedik yok dediler gitti eşim aldı marketten bizden çok bi guzel afiyetle içti görgüsüzlerrrr
yani kayınvalidemle eltim çok benziyorlarr bosuna sikayet ediyr buyuk gelinindennnn
ben bu kadar yemek bilmez halimle ne yapar ederr 2-3 çeşit yemek koyardım birde oruclular yaaa düşünsenee
ay canımm Allah kayınvalideme uygun bir gelin vermiş eltimi yaniiieşimde haklısın diyor bir cimri anlataammam eltimm
biz onlara gittik balayından öncee 2 gun kaldık ama kaçtık resmennnnkarı koca aç kaldıkkk eşime dedimki annen şikayet ediyor gelininden 1 hafta once ara deki biz gelicez iyiki aramıs ya aramasaydı
yoldayız abisini aradı abi geliyoruz orucluyuz diyee hanımefendi beyefendi oruc tutmuyırlarmış ok ama biz orucluyuz be kadın Allah ıcın sofrayı hazır etmezmisin biz gittik ezana 1 saat vardı hanım efendi yeni basladı yemek yapmaya okadarr ağır yaptı kii ezann okunduktan yarım saat sonra sofraya oturdukkkkyarım saat içindede zeytin göturmustuk burdan onu actık karı koca o ikram etmedi vallahı ben cıkardım zeytini onu yedik sonra yemek geldi sulu yemek pilav ve ayran baska biişi yokk oyle kaynar ki agzımız yandıı
eltim diyorki " ya ocaktaa yaprak sarması pişiyor birazdan getiririm" aibisiii " ne aceelesi var onuda 2 saat sonra yesinlerr" o kadar sinirlendim kiiii eşimm çok kötü oldu bosver hayatım dedimm
içecek kola filan yok mu dedik yok dediler gitti eşim aldı marketten bizden çok bi guzel afiyetle içti görgüsüzlerrrr
yani kayınvalidemle eltim çok benziyorlarr bosuna sikayet ediyr buyuk gelinindennnn
ben bu kadar yemek bilmez halimle ne yapar ederr 2-3 çeşit yemek koyardım birde oruclular yaaa düşünsenee
güzelmiş bu uymuş moonsunıma :)
buna vicdansızlık denir oruçlu insan bu yapılmaz..
aynen canım tamam bebeği varda anneside 5 bina ötede oturuyor anne gel 1 saat bebeğe bakta ben yemek hazırlayayaım diyebilir yada hazırlar o gun pişirebilirdi düşün sofrayı vs ben hazırladımm Allah nasip ederse evime gelirler bu sene onlara nasıl misafir ağırlanırmış göstericemm Allah için bunu yapıcam
o gün nasil bir sevap kazanmışsınız varyaa.. iftardan sonra sabırla bekleyip.. Bir de onun günahını düşün..
ne kadar astarı kalın insanlar var dimi dünyada ??
bizde bir laf vardır " açtığın döşeğe oturmak" bakalım açamadıkları döeşeğe oturabileceklermi otururlar onlar yüzsüzlerrr sırf bu yüzden eşim biraraya gelmmek istemiyor abisigillee
yani çokta evine gidilip bir araya gelinecek insanlar değilmiş tatlım yaa... Ben 40 kat el'e gidiyorum kız karnı burnun da çeşit çeşit yapıp çıkartıyor önüme.. Ki bu akraba yani kardeş üstelik karısını anlarım el'dir ama kocasını anlamam canım be... Bir erkeği vezirde eden kadın, rezil de eden derler ya... Seninkiler rezilliği kabullenmişler öyle yaşıyorlar..
kızlar çok başım ağrıyooobirden başladı çatlıyycakk gibi ağrıyooo,
sanki biri çekikle eziiiiyonazar mı oldum ki bu gün herkes kilo mu sordu göbişime baktıı offfffffff
bana nazar okuyun kızlar yasemin kadeşimie deyin bana gelir o
öpüyorumm sizi çıkıyorum ben..
ne insanlar varya, valla okuyorum anlayamıyorum. neyse bugünüde tamamladık.
demin egzersiz yaptım biraz, öyle iyi geldi ki kan dolaşımım arttı, ağrılarım azaldı. tavsiye ederim. bugün meyve olayını biraz abarttım sanırım. heralde 1 kilo meyve yemişimdir :)))
kızlar çok başım ağrıyooobirden başladı çatlıyycakk gibi ağrıyooo,
sanki biri çekikle eziiiiyonazar mı oldum ki bu gün herkes kilo mu sordu göbişime baktıı offfffffff
bana nazar okuyun kızlar yasemin kadeşimie deyin bana gelir o
öpüyorumm sizi çıkıyorum ben..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?