2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
okudum canım esnedimmm bayaaa kızzz nazar varmışşş Allah koruusn hepimiziiii güle güle şekeerlerim kendinize cici bakınnnn

canım benim çok teşekkür ederimm sahi miii ay kim nazar ediyor böyle :18: biraz hafifledi sankiii

iyi aklamlar canımm

çok sağol kuzum yaa fena ağrıyor sanırım eve gidince minoset yutacağımm

canım teşekkür ederim,yazdığını göremedim.merakla cevabını beklediğim için kırıldım sadece...yanıldığımız gördüm.hepinize de teşekkür ederim...

cicişleeeerrr yarın ben yokum doktora giidcez diyetisyen teyzeye gidicez kızımlaaaa girebilirsem arada yazarımm

sizleri seviyoruz dert ortaklarımmm benimmmmm öpüyoruzz sizin yanaklardan ve göbüşteennnn

Allaha emanet oolalımmmm

canım teşekkür ederim,yazdığını göremedim.merakla cevabını beklediğim için kırıldım sadece...yanıldığımız gördüm.hepinize de teşekkür ederim...

duydudum şekercim nasılsınnnn tam benn cıkıyorum senn geldin bursadaydın sende değilmii aramıza gel bol bol konusuruzz ayrı kalma bacımm bizim topikte herkese yer varrr hadi öptüm çok iyi akşamlarrr

bizim kızımız olsaydı nil koyucaktık :) şimdi tuna düşünüyoruz ilerde birde kızım olursa nil koyucaz :))

duydudum şekercim nasılsınnnn tam benn cıkıyorum senn geldin bursadaydın sende değilmii aramıza gel bol bol konusuruzz ayrı kalma bacımm bizim topikte herkese yer varrr hadi öptüm çok iyi akşamlarrr

ben ankaralıyım canım...aslında hep bakıyorum ama muhabbetleri kaçırıyorum.ben geldiğimde gidiyor herkes.doğuma kadar burdayım...hadi iyi akşamlar sana da...

merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri ara ara yazıyorum ama daha fazla okumaya çalışıyorum şu seminer dönemi de bitse de rahat rahat takip eebilsem ve sizinle sohbet etme şansını yakalayabilsem kızlar aranızdaki dostluk ve bağ için size kocaman bir maşallah isimlerden bahsediliyor sanırım ben de oğlumun ismini paylaşmak istedim :) miniğimin adını ali kerem koymayı düşünüyoruz

kızlar bi bursa muhabbeti olmuş kimler bursadan sormak istediklerim var

merhaba canım , inş bitince senide aramıza bekleriz sen yinde arada yaz canım çok güzel bir isim özellikle kerem isime bayılırım moonsunnn bursalı sanırım hepsini çok bilmiyorum bende yeniyim ama bu saatte bulamazsın onları bura da işten çıktılar yada yemek yapıyorlardır canım

tşk ederim cnm bu arada baktım muhtemel doğum tarihlerimiz aynıymış hangi hastaneyi tercih ettiklerini merak ediyorum :) merkezde değilim araştırma imkanım olmuyor sabah yakalamaya çalaşayım o zaman :)

merhaba BURCUXX balık yagı kullanıyormuşsun galiba canım bendede var seven ...mavi bir kutuda ama doktor haftada 3 dedi sen kac kere alıyorsun hergün alanlar varmış brde balık yagı aldıgın günlerde elevit alıyormsun ikisi birden agır gelebilirmiş senin doktorun ne tavsiye etti canım teşekkürler

iyi geceler kızlarr

hayırlı olsun oğluşun tatlım sonunda sende öğrendin demek bizim oğluşlar pek bi nazlı olacak canım :)

sağol canım benim sorma ya baya bi nazlı çıktılar ama olsun herşeyimiz feda onlara

gözün aydın canım ayyy yerim ben onu :))okurken heycanlandım benimde 10 gün var daha oglumu görmeme özledim :

sağol canımm inşallah sende hayırlı haberlerle döneceksin o gün

canım yaaaa ne kadar çok bekletti senin oğluş :)) 19+5 e kadar açmadı demek bızdık :))
bundan önce hangi haftada gitmiştin de göstermedi?

hayırlı uğurlu olsunnnnn çok sevindim :))

canımm çok sağol baya nazlı çıktı bekletti anneyle babayı ama son andada bi açtı pir açtı
bundan öncekinde 14+0dım canımö tam 3 aylık yani, ama 16+4de hastaneye gitmek zorundaydım sancım vardı biraz orda bile söylemediler,
yalnız eşim diyor ben o zamandan çıkıntıyı gördüm çok bilmiş işte

kilolar ne alemde sadece göbekten mi gitti sende de? ne büyük şans sadece göbekten almak......

20. haftanda kesinleşmesi de bi yandan iyi, değişme olasılığı bitmiş gitmişşş

kuzum ben sadece göbeklendim bide memuşlar şiş tabi ama geri kalan heryerim aynı, 58le hamile kaldım şu an 62yim, doktorum çok memnun ama muhtemelen son bir iki ayda şişeceksin diyor uzuy

İyi geceler canım,ya çok şükür bende 55,5'la hamile kaldım şu an 57'yim,umarım diğer aylar fazla almam da 7-8 kg'yla hallederiz..Dr um da öyle istiyor zaten..Yürüyüşlerimi aksatmadım 5 aydır,inşallah doğuma kadar sorunsuzca devam ederim...

kızlar nasılsınız

Sağol canım,biz iyiyiz,sen nasılsın nerelerdesin?

günaydın topiğimiz canımız teyzelerimiz...
nasılsınız bugün biz çok şükür iyiyiz oğlumla kahvaltı yapıyoruz bir bakalım dedik ortalık sakin yine ..

günaydın topiğimiz canımız teyzelerimiz...
nasılsınız bugün biz çok şükür iyiyiz oğlumla kahvaltı yapıyoruz bir bakalım dedik ortalık sakin yine ..

Günaydın,

Afiyet olsun yarasın inş., bizde birazdan işe başlayacağız bir bakınalım ne var ne yok dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…