okudum canım esnedimmm bayaaa kızzz nazar varmışşş Allah koruusn hepimiziiii güle güle şekeerlerim kendinize cici bakınnnn
işyerinde nasıl egzersiz yapıyorsun ? yarın gelince bir anlatsana burcu bende yapayım.. Otur otur daral geldi yürüyemicem diye korkuyorum ilerde.. Çıkıyosun sanırım canım iyi akşamlar sanaa
okuruz canım geçmiş olsun banada oldu az önce masaya koydum kafayı 10 dakika biraz iyi geldi.. iyi akşamlar sanada biz de seni öptük
Tatlımm aslında ayrıntılı 20-24. haftalar arası öneriliyor önümüzdeki ay geç olmasın? Gerçi doktorun daha iyisini bilir yöntemi öyle demek kiİsim konusunda da ben de pek karar veremedim açıkçası :44: Ama değişik ve güzel anlamı olan bi isim istiyorum kızçeme
Yeni isimlerden mina ve alya çok hoşuma gitmişti. Alya'yı babamıza birisi söylemiş çok hoşuna gitmiş anlamı ikisinin de aynı gökyüzü, sema, yüksekler anlamında. Burdaki arkadaşlardan Fetva.com'u önerenler olmuştu oraya da baktım alya ismi için konulabilir yazıyordu. Bunlar dışında yine "gök" geçiyor ama "gökçe" ismi çok hoşuma gidiyor söylenişi çok kibarAyrıca Zeynep, Lina ( Hurma ağacı anlamındaymış), Arya, Beren ve Defne isimleri de beğendiklerim arasında. Vee tabikiii sana kendi ismimi önerebilirmmm "Miray"
Aaa olur mu tatlım hiiçç ben de sana cevap vermiştimmmAlıntı yapamamıştım sadecee... İlk kim gelirse dışarda bırakıldığını düşünüyor ama konuşmalara katıldıkça öyle bir şey olmadığını göreceksiniz. Buraya ilk katıldığımda ben de öyle düşünmüştüm ama baktım ki arada kaynayabiliyor sorular. Tekrar sordum kendimden bir şeyler anlattım, kapanmadım içime ve en gevezelerinden biri oldum gibi Gerçi şu sıralar işlerden pek giremiyorum ama, diğerlerine göre çok sıcak ve samimidir bizim topiğimiiiiizzz
canım teşekkür ederim,yazdığını göremedim.merakla cevabını beklediğim için kırıldım sadece...yanıldığımız gördüm.hepinize de teşekkür ederim...
bebıslerınızn ısımlerı bellı mı kızlar:26:
benım ıcıme sınen bı ısım bulamadım henuz kızıma
aslında nil ısmını sevıyorum ama cok kısa gelıyo o da onune yada arkasına ne eklenebılır sızce:26::26:
cık ismini beğenmedim amaaa yapısına bayıldım kadının maşAllahhh
benimki düşman başınaaaaa
duydudum şekercim nasılsınnnntam benn cıkıyorum senn geldin bursadaydın sende değilmii aramıza gel bol bol konusuruzz ayrı kalma bacımm bizim topikte herkese yer varrr hadi öptüm çok iyi akşamlarrr
bizim kızımız olsaydı nil koyucaktık :) şimdi tuna düşünüyoruz ilerde birde kızım olursa nil koyucaz :))
merhaba güzel anneler ve tatlı bebişleri ara ara yazıyorum ama daha fazla okumaya çalışıyorum şu seminer dönemi de bitse de rahat rahat takip eebilsem ve sizinle sohbet etme şansını yakalayabilsem kızlar aranızdaki dostluk ve bağ için size kocaman bir maşallahisimlerden bahsediliyor sanırım ben de oğlumun ismini paylaşmak istedim :) miniğimin adını ali kerem koymayı düşünüyoruz
kızlar bi bursa muhabbeti olmuş kimler bursadan sormak istediklerim var
merhaba canım , inş bitince senide aramıza bekleriz sen yinde arada yaz canımçok güzel bir isim özellikle kerem isime bayılırım moonsunnn bursalı sanırım hepsini çok bilmiyorum bende yeniyim ama bu saatte bulamazsın onları bura da işten çıktılar yada yemek yapıyorlardır canım
hayırlı olsun oğluşun tatlım sonunda sende öğrendin demek bizim oğluşlar pek bi nazlı olacak canım :)
gözün aydın canım ayyy yerim ben onu :))okurken heycanlandım benimde 10 gün var daha oglumu görmeme özledim :
canım yaaaa ne kadar çok bekletti senin oğluş :)) 19+5 e kadar açmadı demek bızdık :))
bundan önce hangi haftada gitmiştin de göstermedi?
hayırlı uğurlu olsunnnnn çok sevindim :))
kilolar ne alemde sadece göbekten mi gitti sende de? ne büyük şans sadece göbekten almak......
20. haftanda kesinleşmesi de bi yandan iyi, değişme olasılığı bitmiş gitmişşş
iyi geceler kızlarr
kuzum ben sadece göbeklendim bide memuşlar şiş tabi ama geri kalan heryerim aynı, 58le hamile kaldım şu an 62yim, doktorum çok memnun ama muhtemelen son bir iki ayda şişeceksin diyor uzuy
kızlar nasılsınız
günaydın topiğimiz canımız teyzelerimiz...
nasılsınız bugün biz çok şükür iyiyiz oğlumla kahvaltı yapıyoruz bir bakalım dedik ortalık sakin yine ..
Günaydın,
Afiyet olsun yarasın inş., bizde birazdan işe başlayacağız bir bakınalım ne var ne yok dedik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?