2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
ohh iyi demişin valla...ne karıştırıyorsa hakkı hukuku hepimizin üstünde anamızın babamızın hakkı fazlasıylaa var...iyi onlara yapışık yaşayalım o zaman alla alla

aman yok nilciğim onunkini alma..ben bi ara görümcemin kadınını alıyordum 1-2 aldım vazgeçtim..sanki içerden istihbarat alıyorlar gibime geldişimdi kendi temızlıkçiablam var çokda memnunum

aman kolayını öylee bulmuşş o bebeğim..ben bilmem, ben yapamam, bizim adetimizde yok...benim eltimde aynı...bi çöp getirmişliği yok evimee bende her gittiğimde bişey götürürüm...hiç olmadı evde bi tatlı yaparım...kaynımdada suç var..kız çalışmıyor ve parası bile olmuyor üstünde onada hak veriyorum..parası yoksa nasıl getirecekk...ama akşamları eşiylee birlikte gelirken yaaaa bi kg dondurma bal alalım diyebilir..dese alır yani...

aynen bizde öyle...pazar günü bağ evinde görüşüüyoruz...salı günü falan arar..anammm görüşemiyozz özledik falan diye...höhh yaniii pazar sabahtan akşama kadar beraberdik yaa..ben daha anneme gidememişimmm bende diyorum ama ufaktann buara..anne daha pazar görüştük yaaaaaaaa

ohhh sefan olsunn yapda görsünler bebeğimm

nasıl egzersizler yapıyosun burcum..bizede söylee bizde iş yerinde yapalım şekerimm

geçmiş olsun hayatım nazar olmuştur muhtemelen...bende çok iyiym çok iyiyim diyordum...bi tepe taklak döndüm...hastalandım..dikkat et kendinee:26:

günaydın topiğimiz canımız teyzelerimiz...
nasılsınız bugün biz çok şükür iyiyiz oğlumla kahvaltı yapıyoruz bir bakalım dedik ortalık sakin yine ..

günaydın bebeğim..bizde kızçemle karnımızı doyuruyoruz teyzesii afiyet olsun..yarasın bal olsun pipiloşaaaaaaaaaaaaa

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrr, dünki baş ağrım geçti çok şükür eşim ovaladı biraz sonra bir minoset yuttum hafifledi nazar dualarınızda işe yaradıı çok sağollun.

sağol bi tanem, ay demiycem bende artık ne zaman desem yamuluyorum aynen senin gbiyim, sağol canım benim geçtii çok şükür

günaydın canım hoşgeldin, Kerem ismi güzel bende severim, sağlıkla büyüt oğlunu inş.

günaydın güzel hamişler nasılsınız özledim be anacım 2 günde sizleri
annesininbirtanesi büyük güne hazırmısın ben sabırsızlanıyorum
geçmişi annesininbirtanesi sayesinde okudum sayılır kaynanalar neler yapmışlar gene boşverin anacım girdiniz içlerine sevdiğiniz erinizin hatırına onlarla yaşamaya alışıp gideceksiniz
sizlere cumartesiden beri ne yaptım anlatıvereyim cumartesi eşim babasıyla bahçeye gitti akşam üstü aradım yemeğe gelecekmisin dedim hayır ben babamlarda yiyeceğim dedi ha bu arada kıyma al demiştim aldım annemlerin dolapda dedi ben kızları ve kendi karnımı doyurdum eşimi aramamın üzerinden yarım saat geçti eşim aradı biz babamlarla yemeğe geliyoruzbiz yemek yedik dedimne zamn dedi bana
iyi tamam gelin sizede hazırlayım dedim
neyse efendim bunlar geldiler kıyma hani dedim eşime annemlerle yarın bahçede mangalda köfte yapalım onu demez mikaynanam sen başka kıyma al demiş buna
be adam canım hani kıymalı bir yemek çekmişti ya ben neden senden kıyma istemiştim 2 aydır küs olduğun anan baban kıymetlinmi oldular
pazar sabahı kaynanamın üst komsunun düğün yemeğine gittik ben gittim sofranın birine oturdum kaynanm evde beni beklermiş neden haber vermemişimoğlun otur dedi bende oturdum dedim küstü hasbam düğün yemeğinden yemedi aç aç bahçeye gitti
orda iş yapmadı ben iki canımla eşim acıyan beliyle çapa yaptık bahçe ile uğrastık kaynanam oturdu aşşağı gittikayınbaba buna sinir oldu eltiler gelmediler tabii
birde ben güneşten nasıl yandım krem falan almadıydım yanıma kara kız oldum şimcikk
pazar gününü bahçede sinir olarak geçirdim anlayacağın :26:
pazartesi eşimin babannesi beni doktora götürün diye zıngırdadı bişeyciğide çıkmadı birde hanımefendi büyük hastaneye gitmek istiyor kim sıra bekliyecekse
babanne ben seni hastanenin polikiniğine götüreyim sıra beklemeyiz ordada uzmanlar bakıyor dedim kayınbabada bahçede yorulcunca fatmanın dediği yere gidelim dedi dediğim polikiniğe gittik artık doktor bişeyciği yok dedi bunları eve yolladım anneme geçtim kaplıcadan geldi ya anneciğim makineye çamaşır atmış anneciğim makine alev almaya başlamasın mı
allahtan kızkardeşim evde idi hemen sarteli kapatmış söndürmüş makineyi
eşim sağolsun pazartesi öğlen olmadan yeni uzay gemisi gibi bir makine aldı anneciğime sonra kızkardeşimle bir olduk mutfağı temizledik çook yoruldum ama çoookkk
anlayacağınız 2 gün kaynanmlarla olan sinir harbinden 2 günde annemde yaptığım işlerden çook yoruldum
işte benden haberler böyle şekerler sizlerde ne var ne yokkk
aklıma gelmişkenn
hayatbanagüzell geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

Günaydın kızlar, iyisiniz inşallah. biz iyiyiz, dün akşam rahat edemedim bir türlü, farketmeden yoruluyorum sanırım ama suç bende çok tez canlıyım, 2 dakika duramıyorum, bebişimde 2 gündür sakin sanırım oda yoruluyor. (

bulemsu
canım hoşgeldin. çok özledim seni. h.sonun yorucu ve sinir bozucu geçmiş, eşin ailesi ile kaynaşmış, dediğin gibi olmuş yani, sende zaten tahmin edip ona göre davranmıştın. ama pazar gününü yorularak geçirmene üzüldüm canım. anneciğine geçmiş olsun, Allah korumuş, yeni makinesini güle güle kullansın.

büyük gün için ben bile sabırsızlanıyorum hayatım. az kaldı yarınnnnn

annesininbirtanesi, canım egzersiz sormuşsun. benim avantajım odamda yalnız olmam. bacaklarımı sağa sola açıyorum, kollarımı yukarı aşşağa hareket ettiriyorum, çömeliyorum, kalkıyorum, karınımı şişirip indiriyorum. belimi esnetiyorum. böyle işte. gerçi ben tüm gün yürüyorum fabrikada ama her kas çalışmıyor ki yüyüyerek.

beysal afiyet olsun canım, yarasın bebişine.

hayatbanagüzel
geçmiş olsun canım. kem gözlerden korusun rabbim hamileleri.

canım benim aldığım balık yağı markası EFA idi. ama bırakmaya karar verdim. midem bulanıyor diye az yiyordum balık artık midem daha iyi. haftada 1 kere balık ye bu hapı alma dedi doktor bende çabalıcam, ilaç içmeyi sevmiyorum. hergün 1 tane içiyordum ve elevitle beraber alıyordum. bir sakıncası olsa doktor demez öyle tek dediği aynı anda içme demişti.

günaydınnn, hoşgeldin canımmm özledikk seniii
haftasonu bol bol sinir olmuşsun gülüm, amann boşver deymez sinir olmaya bebişinle siz morelinizi yüksek tutun,
bu yaşlılar böyle aksii

iyiyim canım geçti çok sağolll

yarın neymişş büyük gün

sağol canımm aminnnnnnnnnn

neden rahat edemedin tatlım sen ağrın mı vardı:26: bende çok özledim canım dün aradığını görünce nasıl sevindim anlatamam ve kendi kendime gün boyu güldüm yanlış anlamamdan dolayı
evet eşim beni baya sinir ediyor hareketlerinden dolayıve büyük gün yarın sabah 9:20 de randevum bakalım kısmetimde ne var inşş belli olur canım yaaa

yarın ayrıntılım var canım bebişi göreceğim inşş belkimde ne olduğunu anlarız yarınnn

ay kızlar dün kuzenimle birlikteydik o 7.ayını dolduruyor oğluşu öyle tatlı kıpırdanıyordu ki hiç durmadan ay bayıldım karnından alamadım elimi :) kendi oğluşuma diyorumki oğluşum bak kardeş gibi yapacaksın ama kıskandı sanırım hiç kıpraşmadı :) sabah neşesi geri geldi yine oğluşumun :)
bende öle hareket etsin istiyorum yaaaaaa

ay kızlar dün kuzenimle birlikteydik o 7.ayını dolduruyor oğluşu öyle tatlı kıpırdanıyordu ki hiç durmadan ay bayıldım karnından alamadım elimi :) kendi oğluşuma diyorumki oğluşum bak kardeş gibi yapacaksın ama kıskandı sanırım hiç kıpraşmadı :) sabah neşesi geri geldi yine oğluşumun :)
bende öle hareket etsin istiyorum yaaaaaa

ayyy hadiii inş. ayrıntılıda kesin çıkar canımm pipiloş mu bıdış mıı

ayy yerimm onu, bende hareket etmeyince bişi mi var ki diye korkuyorumm

günaydın topiğimiz canımız teyzelerimiz...
nasılsınız bugün biz çok şükür iyiyiz oğlumla kahvaltı yapıyoruz bir bakalım dedik ortalık sakin yine ..

günaydınnnnnnnn canım

Günaydın,

Afiyet olsun yarasın inş., bizde birazdan işe başlayacağız bir bakınalım ne var ne yok dedik

günaydın sana da annecik

günaydın canım

tatlım hoşgeldin yorulmuşsun baya artık dinlen özledik seni, nazlı bebişin nasıl?

günaydın kuzum

yoruluyorum canım heralde, karnım ağırdı bir ara göbek deliğimin etrafı düzgün uzanamadım sanırım, havalarda sıcak, zor günler bizi bekliyor. evet ya nasıl yanlış anlaşma oldu öyle senin tepkin çok komikti, bırak o doktoru diyon :)))) bende mutlu oldum senle konuştuğuma yoksa merak ederdim tüm gün.

evet eşin çok fena gıcıklık yapmış, senin canın kıymalı yemek istemiş almış kıymayı kedinin boynuna asmış ayy canım yedin mi bari, geçirebildin mi isteğini?

yarın çok güzel bir gün çok mutluyum ya, hayırlısını diliyorum hep. nerde benim listem bakayımmmmm

bulemsu arkadaşımızın bebişi için tahminler :
merwecik_20 : kız
moonsun88 : kız
emeki : kız
KoZeTe : kız
arcak81: kız
niltt : kız
coynes : kız
DeliKizinDirdiri : kız
güzelkızMS : kız
burcuxxx : pipiloş
esrarnaz : pipiloş
beysal : pipiloş
esra86 : pipiloş
annesininbirtanesi : pipiloş
hayatbanagüzel : pipiloş
hot_ice : pipiloş
Milano : pipiloş
kaju80 : pipiloş
lavinya27 : pipiloş
hulyasevval : pipiloş
cvr : pipiloş

canım ayyy ne tatlıdır şimdi. sabredelim bizimde öyle olacak. dün akşam eşim elini koydu hissetmek için o koyunca belim elime yer kalmadı. dedim kendi kendime karnım büyüyünce ne güzel olacak benimde elim sığacak

evet çok güzel bir duygu umarım sağ salim bizde görürüz o günleri kuzucum

kızlar bahsediyordum ya 10 gündür kulağım tıkalı, burnum tıkalı bazen burnum kanıyor diye. dün eşim randevu almış bugün KBB'deydim. doktor muhtemelen alerjik bir şey yaşıyorsun hamileliğe bağlı dedi. aldı aleti baktı sağ kulak çok temiz maşallah ama sol iptal olmuş dedi. egzama olmuşum ve çok temizlemekten kulağı tıkamışım. yıkadı kulağımı çok tahriş olmuş, çok acı veriri bu nasıl dayandın dedi.. bana kalsa daha dayanacaktım dün akşam kulak burun tıkandı nefes alamadım, burnumdan sürekli akıntı nasıl ağlıyorum ama nefes alamıyorum diye. eşim pank oldu hadi acile gidelim dedi yok dedim gitmem hamileyim zararı olur. serum fizyolojik hazırladım burnumu öyle açtım oturur pozisyonda da uyudum sabah doktorda aldık soluğu. 2 tane damla verdi kana karışmayana cumartesi yine gel dedi. ama iyi sabretmişsin bu çok bir şey dedi. kızlar bir de kulağınızı temizleme çubuğuyla temizlemeyein boş pamuk ya da atlet parçası ile suyunu al sonra kurutma makinası ile kurut dedi doktor aklınızda olsun...

canım benim geçmiş olsun kuzucum haklısın ben dayanamayıp yine kulak temizleme çubuğuna dönüyorum oof of zarar veriyoruz kendimize yani

akrep burcu bunlar beysalcım kıskanç olacaklar

tatlım hoşgeldin yorulmuşsun baya artık dinlen özledik seni, nazlı bebişin nasıl?
hoşbuldum canım bebiş yorgun ama ne hikmetse annemle yanyana geldiğimde hiç yerinde durmuyor sıpam anne seni çok sevecek galiba dedim körpem olacak bende onu çok sevecem diyor

dikkat et kendine güzelim yorma kendini diğer sıkıntılar olacak artıkkk
ben gün boyunca güldüm kendime ama yol yürüdüm birde dolmuşda kimse yer vermedi ayakta perişan oldum en sonunda bir genç abla sen hastamısın sapsarı olmuşsun dedi hemen yer verdirdi bana
bu sefer beni bir ağlama aldı dolmuşda 3 tane abim var anneciğimin işini düzgün yapsalar ilgilenseler o halimle ben anneme boya almak için çarsıya gittim sinirim çok bozuldu dolmuştan erken indim baya yüürüdüm boya aldım otobüse bineyim dedim tam durağa geldim sen aradın valla çook mutlu oldum üzüntüm bıraktı gitti beni
ama tamamen alakasız bir sey çıkardım dediğin seyden ya ne diyeyim ben kendime
yok canım yapmadım evde değildim ki elimde fırsatım olsada yapmıyacağım kafasına odun yapıp vuracağım yaptığı dangalıklığı
evettt çok güzel bir gün bebeğimle tanısacağım kısmet olursa yarın bir olsa annemden hurma getirdim çikolatamı aldım her şekilde hazırım artık ben

geçmiş olsun canım ben kulağımı hiç temzilemem çok korkarım sıkıntı yapmasından
benim burnumda tıkalı havalardan galiba ya pencere açık yatıyorum ben

Son düzenleme:

ayy canım geçmiş olsunn, nasıl o kdar olmuş ki öyle, şuan daha iyimisin peki, kulak temizliğide önemli

ahhh canım hoşgeldinn çok özledikk seni fatmacım yaaaaaaaaaaa yine canını sıkmış senin gıcıklar sinir oldum
buralardasın umarım artık, sohbetlernini özledik şekeriim..yarın büyük gün allahın izniyle görcezzz bebişlerimizi..o kadar çok özledimki kızımı anlatamam senin kuzucuktaa açsın artık pipiloşmu kukuşmu göstersin inşallahh hayırlısıylaaaaaaaaaaa

oyyy yesinler senin kıskanç oğluşunu...sende neden başka bebişleri seviyorsun annesi onun yanındaaa

geçmiş olsun bebeğim...bende çıkardgım atletimde alırım kulagımda kalan suları...kulak çöpü kullanmaya başlayıncaaa bi tatlı tatlı kaşınıyorkii bırakamıyorum..o da çok zararlıymışş

Kızlar günaydın..

Bulemsu hoşgeldin canım yaa çok hızlı geçmiş şu bir kaç günün gerçekten.. Bizde seni özledik

Lavinya tatlım geçmiş olsun yaa.. Umarım telrar yaşamazsın tatlım gerçekten zor tıkanıklık benimde kulağım belli aralıklarla tıkanıyor

canım benim geçmiş olsun kuzucum haklısın ben dayanamayıp yine kulak temizleme çubuğuna dönüyorum oof of zarar veriyoruz kendimize yani

evet hem de nasıl o çıkan pamuk parçalarını görünce zaten dedim ben napmışım aman kızlar dikkat...

ayy canım geçmiş olsunn, nasıl o kdar olmuş ki öyle, şuan daha iyimisin peki, kulak temizliğide önemli

iyiyim canım ya duyuyorum en azından... ben çok hassasım kulaktna her gün temizlerim bir de bundan sonra abartmayacam..

aman kuzum boşver gerek yok kendimize ediyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…