Kızlar günaydın..
Bulemsu hoşgeldin canım yaa çok hızlı geçmiş şu bir kaç günün gerçekten.. Bizde seni özledik
Lavinya tatlım geçmiş olsun yaa.. Umarım telrar yaşamazsın tatlım gerçekten zor tıkanıklık benimde kulağım belli aralıklarla tıkanıyor
Kızlar günaydın..
Bulemsu hoşgeldin canım yaa çok hızlı geçmiş şu bir kaç günün gerçekten.. Bizde seni özledik
Lavinya tatlım geçmiş olsun yaa.. Umarım telrar yaşamazsın tatlım gerçekten zor tıkanıklık benimde kulağım belli aralıklarla tıkanıyor
saol canım inşallah yaşamam ya.. sen her tıkandığında temizletiyor musun canım?
hoşbuldum şekerim bende özledim sizleri hemde çook özledimahhh canım hoşgeldinn çok özledikk seni fatmacım yaaaaaaaaaaayine canını sıkmış senin gıcıklar sinir oldum
buralardasın umarım artık, sohbetlernini özledik şekeriim..yarın büyük gün allahın izniyle görcezzz bebişlerimizi..o kadar çok özledimki kızımı anlatamamsenin kuzucuktaa açsın artık pipiloşmu kukuşmu göstersin inşallahh hayırlısıylaaaaaaaaaaa
hoşbuldum canım nasılsınKızlar günaydın..
günaydınn canımmm hoş geldinn
yok daha hiç temizletmedim... ağrılı tıkanıklık olduğunda çekiyorum.... kulağın arayan tarafına zıplamak, kurutmaya çalışma eylemleri... Birde çok dayanamadığım zaman 1-2 damla gliserin kullanıyorum. o akıyor kendiliğinden... Seninki bayağı kötü olmuş tatlım.
hoşbuldum şekerim bende özledim sizleri hemde çook özledimben alıştım onlarla yaşamaya ne yapayım hemde ne sinir etme benim evde yemek yokken yemeğe geldiler kaynanam bir ne diyor bezelye pişirdim tam pilav yapacaktık sana gelmeye karar verdik yarına yemek derdim yok diyor
anneme diyorum keske babamın kızı olsaydım da su kaynanmlara bir toz attırsaydım diyeeşime annem pazartesi günü oğlum bu bana çekmiş babasına çekseydi ne yapardın hiç geçinemezdin çiftetelli oynatırdı sana diyor
eşimde allah beni korumuş geçinemezdik valla diyor:18:
ben geçen hafta gördüm bebişimi ama kendini göstermedi sıpam bakalım bu hafta ne yapacak banakız diye kendimi hazırladım baya
içimden diyorum 3 abimin anneme hiç faydası yok benim karnımdaki erkek olsa ne farkı olacak dayılarından cadoloz bir anne değilim ki sıpam yanımda olsun diye uğraşmam annem gibi huzurlu olsun nerde olursa olsun derim bol bol kendimi üzerim ben
hoşbuldum canım nasılsın
kızlar bahsediyordum ya 10 gündür kulağım tıkalı, burnum tıkalı bazen burnum kanıyor diye. dün eşim randevu almış bugün KBB'deydim. doktor muhtemelen alerjik bir şey yaşıyorsun hamileliğe bağlı dedi. aldı aleti baktı sağ kulak çok temiz maşallah ama sol iptal olmuş dedi. egzama olmuşum ve çok temizlemekten kulağı tıkamışım. yıkadı kulağımı çok tahriş olmuş, çok acı veriri bu nasıl dayandın dedi.. bana kalsa daha dayanacaktım dün akşam kulak burun tıkandı nefes alamadım, burnumdan sürekli akıntı nasıl ağlıyorum ama nefes alamıyorum diye. eşim pank oldu hadi acile gidelim dedi yok dedim gitmem hamileyim zararı olur. serum fizyolojik hazırladım burnumu öyle açtım oturur pozisyonda da uyudum sabah doktorda aldık soluğu. 2 tane damla verdi kana karışmayana cumartesi yine gel dedi. ama iyi sabretmişsin bu çok bir şey dedi. kızlar bir de kulağınızı temizleme çubuğuyla temizlemeyein boş pamuk ya da atlet parçası ile suyunu al sonra kurutma makinası ile kurut dedi doktor aklınızda olsun...
akrep burcu bunlar beysalcım kıskanç olacaklar
hoşbuldum canım bebiş yorgun ama ne hikmetse annemle yanyana geldiğimde hiç yerinde durmuyor sıpam anne seni çok sevecek galiba dedim körpem olacak bende onu çok sevecem diyor
dikkat et kendine güzelim yorma kendini diğer sıkıntılar olacak artıkkk
ben gün boyunca güldüm kendime ama yol yürüdüm birde dolmuşda kimse yer vermedi ayakta perişan oldum en sonunda bir genç abla sen hastamısın sapsarı olmuşsun dedi hemen yer verdirdi bana
bu sefer beni bir ağlama aldı dolmuşda 3 tane abim var anneciğimin işini düzgün yapsalar ilgilenseler o halimle ben anneme boya almak için çarsıya gittim sinirim çok bozuldu dolmuştan erken indim baya yüürüdüm boya aldım otobüse bineyim dedim tam durağa geldim sen aradın valla çook mutlu oldum üzüntüm bıraktı gitti beni
ama tamamen alakasız bir sey çıkardım dediğin seyden ya ne diyeyim ben kendime
yok canım yapmadım evde değildim ki elimde fırsatım olsada yapmıyacağım kafasına odun yapıp vuracağım yaptığı dangalıklığı
evettt çok güzel bir gün bebeğimle tanısacağım kısmet olursa yarın bir olsaannemden hurma getirdim çikolatamı aldım her şekilde hazırım artık ben
geçmiş olsun canım ben kulağımı hiç temzilemem çok korkarım sıkıntı yapmasından
benim burnumda tıkalı havalardan galiba ya pencere açık yatıyorum ben
moonsunnnn nerdesinnnnnnnn:124::124:
esra86 nerdesinnnnnnn:124::124:
anneme faydamız olduğu kadar abimlerin faydası yok ki canım annem de çok üzülüyor onların bu hareketlerinegliserini de denedim olmadı balım yabir de hamileliğe bağlı olmuş ya sanırım ondan fayda etmedi...
bizde 3 kız kardeşiz çok güzel oluyor büyüdüklerinde anlarsın erkek aileden kopuyor ama kız öyle değil.. keşke kızım olsaydı diyorum hala ama hayırlısı Rabbimden buymuş..
aysun doktora gitti tatlım diyetisyene esra nerelerde onu bende bilmiyorum bende bi çağırıyım
esraaa neredesiiin :)
anneme faydamız olduğu kadar abimlerin faydası yok ki canım annem de çok üzülüyor onların bu hareketlerinebüşra ve esrada çok sevindim kız oldu diye hele esrada daha çok sevindim iki kız arkalarlar birbirlerini diye
hani yemek yerken hep tatlı istemezsin ya benimki o yüzdendi baska cinsiyeti isteme ama şimdi söyle dinliyorum kendimi bakıyorum etrafıma kız olması
yataktan kalkışımı kambuğaya benzetiyorum benİyiyim tatlım,İstanbul'la boğuşuyoruz... 2 canla çalışmaya uğraşıyoruz. Sabahları artık yataktan kalkıp işe gelmek çok zor oluyor..
evet ben hazırım bakalım bebek hazır mıohhh hazırlıklar tamam, amanınnnn ne olacak ne çıkacak bakalımsenden telefon beklicem, çatlarım valla.
aysun doktora gitti tatlım diyetisyene esra nerelerde onu bende bilmiyorum bende bi çağırıyım
esraaa neredesiiin :)
diyetisyene gitti demek o kadar da dedim kafana takma diye kiloları:18:beysalcım esra öğlene kadar yokum merak etmeyin dedi dün. merak etmeyelim :)
hoşbuldum şekerim bende özledim sizleri hemde çook özledimben alıştım onlarla yaşamaya ne yapayım hemde ne sinir etme benim evde yemek yokken yemeğe geldiler kaynanam bir ne diyor bezelye pişirdim tam pilav yapacaktık sana gelmeye karar verdik yarına yemek derdim yok diyor
anneme diyorum keske babamın kızı olsaydım da su kaynanmlara bir toz attırsaydım diyeeşime annem pazartesi günü oğlum bu bana çekmiş babasına çekseydi ne yapardın hiç geçinemezdin çiftetelli oynatırdı sana diyor
eşimde allah beni korumuş geçinemezdik valla diyor:18:
ben geçen hafta gördüm bebişimi ama kendini göstermedi sıpam bakalım bu hafta ne yapacak banakız diye kendimi hazırladım baya
içimden diyorum 3 abimin anneme hiç faydası yok benim karnımdaki erkek olsa ne farkı olacak dayılarından cadoloz bir anne değilim ki sıpam yanımda olsun diye uğraşmam annem gibi huzurlu olsun nerde olursa olsun derim bol bol kendimi üzerim ben
kuzenimin 3 kızı var birde erkek olsun demiş kuzenim eşi bunu pikniğe götürmüş ama götürdüğü yer tam huzurevinin karsısındaymış sonra kuzenime erkek istiyorsun ya iste su bahçedeki yaşlıların çoğunun erkek evladı var ama burdalar demişcanım benim hayırlısı olur inşallah. sen diyorsun ya abimlerden fayda dokunmadı anama diye, işte bilemiyoruz ki ilerde bu evlatlar nasıl olacaklar, mutlu sağlıklı olsunlar bize buda yeter ama herkes için hayırlısı olsun değil mi? ne evlatlar var, hali vakti yerinde anneler babalar huzurevinde, yani biz ailemizden böyle görmedik.
tabi bizde evlatlarımızın kıymetini bilelim, hak edelim onların saygısını sevgsini. bizi melek gibi anlatsınlar arkadaşlarına. en çok bunu istiyorum.
Hoşbulduk tatlım..
Dün gece rüyamda, erken doğum yaptığımı gördüm.. ama oğlum 2-3 aylık bebek gibi toramandı ağlıyordu, sırtını ovaladım gazını çıkardı, sonra gülmeye başladı.. Bu rüyada bir terslik var ama ne anlamadım
Erken doğum bilinç altıma yerleşmiş sanırım... Bebeği görene kadar nasıl üzüldüm anlatamam
hayır olsun inşallah
aminn canım bazen bir duayı çok ederiz ya ama olmaz istediğimiz üzülürüz olmadı diye ama olması biizm için aslında daha kötüdür bilmeyiz bu yüzden tevvekkül edelim biz rabbim herşeyin en iyisini bilirrabbim sağlıklıı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin canımm...gönlündekini hayırlı eylesin inşallahhh:26:
sen benden önce gitcen..benimkii taaaaaaaaaaaaa 16.50'deee...çok özledim kuzumuuuuuu
benim annemde abimlere sütünü haram ederdi ama oğlum iki kızımız var siz karılarınıza eziyet ederseniz onlarda çıkar sütümü haram ederim karılarınıza kötü davranırsanız derdişöle bı özete bakayım
lavınyam cok gecmıs olsun cnm benımm ıyı dayanmıssın ozaman doktorun dedıgını göre canım benımya ınsallah damlalar ıyı gelır
bulemsu kaynanan madem yemege gelıyo ctkapı barı pısırdıgı bezelyeyı getırsın dımı ama.gecmıs olsun bulemsu baya yoğun gunler gecırmıssın:))
esraa kaynanayı çatlatan esraa:)) benım babannemde amcamlara hep sutunu haram ederdı sutumu haram ederım onu öle yapma v.s en sonunda amcam dedıkı ana kaç lıtre sut emzırdıysen söle de parasını verıp kurtulalım dedıydı:))
nıltt bencede sakın kaynananın temızlıkcısını alma bunlara gıttı yerı cekıstıren senın evınıde onlara cekıstırr valla alma sen alma:))
bende bugun doktora gıdıcem ıkı bucukta pipiloşumu bı göreyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?