2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

saol canım inşallah yaşamam ya.. sen her tıkandığında temizletiyor musun canım?

günaydınn canımmm hoş geldinn

saol canım inşallah yaşamam ya.. sen her tıkandığında temizletiyor musun canım?

yok daha hiç temizletmedim... ağrılı tıkanıklık olduğunda çekiyorum.... kulağın arayan tarafına zıplamak, kurutmaya çalışma eylemleri... Birde çok dayanamadığım zaman 1-2 damla gliserin kullanıyorum. o akıyor kendiliğinden... Seninki bayağı kötü olmuş tatlım.

hoşbuldum şekerim bende özledim sizleri hemde çook özledim ben alıştım onlarla yaşamaya ne yapayım hemde ne sinir etme benim evde yemek yokken yemeğe geldiler kaynanam bir ne diyor bezelye pişirdim tam pilav yapacaktık sana gelmeye karar verdik yarına yemek derdim yok diyor
anneme diyorum keske babamın kızı olsaydım da su kaynanmlara bir toz attırsaydım diyeeşime annem pazartesi günü oğlum bu bana çekmiş babasına çekseydi ne yapardın hiç geçinemezdin çiftetelli oynatırdı sana diyor
eşimde allah beni korumuş geçinemezdik valla diyor:18:
ben geçen hafta gördüm bebişimi ama kendini göstermedi sıpam bakalım bu hafta ne yapacak bana kız diye kendimi hazırladım baya
içimden diyorum 3 abimin anneme hiç faydası yok benim karnımdaki erkek olsa ne farkı olacak dayılarından cadoloz bir anne değilim ki sıpam yanımda olsun diye uğraşmam annem gibi huzurlu olsun nerde olursa olsun derim bol bol kendimi üzerim ben

hoşbuldum canım nasılsın

günaydınn canımmm hoş geldinn

Hoşbulduk tatlım..
Dün gece rüyamda, erken doğum yaptığımı gördüm.. ama oğlum 2-3 aylık bebek gibi toramandı ağlıyordu, sırtını ovaladım gazını çıkardı, sonra gülmeye başladı.. Bu rüyada bir terslik var ama ne anlamadım

Erken doğum bilinç altıma yerleşmiş sanırım... Bebeği görene kadar nasıl üzüldüm anlatamam
hayır olsun inşallah

gliserini de denedim olmadı balım ya bir de hamileliğe bağlı olmuş ya sanırım ondan fayda etmedi...

bizde 3 kız kardeşiz çok güzel oluyor büyüdüklerinde anlarsın erkek aileden kopuyor ama kız öyle değil.. keşke kızım olsaydı diyorum hala ama hayırlısı Rabbimden buymuş..

geçmiş olsun canım, sende çok zorluk çektin hamileliğinde. inşallah bu sonuncusu olur. kulağınızı temizlemeyin diyorlar ama ne mümkün, bende bazen tuvalet kağıdı ile kurutuyorum ama genelde çubuğa pamuk sarıp temizliyorum. iç kulak iltahabı geçirmiştim evvelden. çok büyük bir acıydı. Allah kimseye vermesin.

ohhh hazırlıklar tamam, amanınnnn ne olacak ne çıkacak bakalım senden telefon beklicem, çatlarım valla.

anneme faydamız olduğu kadar abimlerin faydası yok ki canım annem de çok üzülüyor onların bu hareketlerinebüşra ve esrada çok sevindim kız oldu diye hele esrada daha çok sevindim iki kız arkalarlar birbirlerini diye
hani yemek yerken hep tatlı istemezsin ya benimki o yüzdendi baska cinsiyeti isteme ama şimdi söyle dinliyorum kendimi bakıyorum etrafıma kız olması

canım benim hayırlısı olur inşallah. sen diyorsun ya abimlerden fayda dokunmadı anama diye, işte bilemiyoruz ki ilerde bu evlatlar nasıl olacaklar, mutlu sağlıklı olsunlar bize buda yeter ama herkes için hayırlısı olsun değil mi? ne evlatlar var, hali vakti yerinde anneler babalar huzurevinde, yani biz ailemizden böyle görmedik.

tabi bizde evlatlarımızın kıymetini bilelim, hak edelim onların saygısını sevgsini. bizi melek gibi anlatsınlar arkadaşlarına. en çok bunu istiyorum.

İyiyim tatlım,İstanbul'la boğuşuyoruz... 2 canla çalışmaya uğraşıyoruz. Sabahları artık yataktan kalkıp işe gelmek çok zor oluyor..
yataktan kalkışımı kambuğaya benzetiyorum benistanbulda trafik fenaymış tuğbacım allah kolaylık versin

ohhh hazırlıklar tamam, amanınnnn ne olacak ne çıkacak bakalım senden telefon beklicem, çatlarım valla.
evet ben hazırım bakalım bebek hazır mı umarım merakamımızı gideririz canım dr işim bitsin dönecem ben sana merak etme

aysun doktora gitti tatlım diyetisyene esra nerelerde onu bende bilmiyorum bende bi çağırıyım
esraaa neredesiiin :)

beysalcım esra öğlene kadar yokum merak etmeyin dedi dün. merak etmeyelim :)
diyetisyene gitti demek o kadar da dedim kafana takma diye kiloları:18:
esranında işi var demek :26:

rabbim sağlıklıı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin canımm...gönlündekini hayırlı eylesin inşallahhh:26:

sen benden önce gitcen..benimkii taaaaaaaaaaaaa 16.50'deee...çok özledim kuzumuuuuuu

şöle bı özete bakayım

lavınyam cok gecmıs olsun cnm benımm ıyı dayanmıssın ozaman doktorun dedıgını göre canım benımya ınsallah damlalar ıyı gelır

bulemsu kaynanan madem yemege gelıyo ctkapı barı pısırdıgı bezelyeyı getırsın dımı ama.gecmıs olsun bulemsu baya yoğun gunler gecırmıssın:))

esraa kaynanayı çatlatan esraa:)) benım babannemde amcamlara hep sutunu haram ederdı sutumu haram ederım onu öle yapma v.s en sonunda amcam dedıkı ana kaç lıtre sut emzırdıysen söle de parasını verıp kurtulalım dedıydı:))

nıltt bencede sakın kaynananın temızlıkcısını alma bunlara gıttı yerı cekıstıren senın evınıde onlara cekıstırr valla alma sen alma:))

bende bugun doktora gıdıcem ıkı bucukta pipiloşumu bı göreyım

kuzenimin 3 kızı var birde erkek olsun demiş kuzenim eşi bunu pikniğe götürmüş ama götürdüğü yer tam huzurevinin karsısındaymış sonra kuzenime erkek istiyorsun ya iste su bahçedeki yaşlıların çoğunun erkek evladı var ama burdalar demiş
3 kız bakarsa bakar bize bakamazsa bizde geliriz bu huzurevine demiş o 3 kız annelerine süper bir ev aldılar şimdi biri tarih öğretmeni biri matematik biri anasınıfı öğretmeni oldu
babam rahmetliğin bir arkadaşı vardı adamın 1 oğlu vardı 2 kızı vardı babam hasta olduğu için bana çok eziyet ederdi oda kızardı
kız evladının yerini hiç bişey tutmaz derdi ve köylü adam olduğu için şöyle bir misal verirdi
kız evladı bahçedeki eşşek gibidir ne yüklersen yükle taşır inat etmez verdiğini kabul eder derdi
erkek evladı ise bahçedeki köpek gibidir yaptığı iş bellidir bekçidir sadece fakat verdiğini kabul etmez ıssırmaya kalkar ters davranırsan bırakırda gider derdi
canım bu dünya imtihan dünyası annem ve babam benim anneanneme ve babanneme çok güzel baktılar
anneme üzülüyor ya anne ettiğini bulmuyorsun imtihan ediliyorsun üzülme dedim
evlatlarımız severler bizi hemde çok severler biliyorum abimlerde annem için ölürler ama dünya hali iş hayatı yaşam mücadelesi adını ne koyarsak koyalım yasadıkları yüzünden anneme faydaları olmuyor çokda görmüyorum ben onlaraama bazen kızıyorum işte

ayy hadii yaaa, canımm neşeli bebek olacakk inş., tatlım kendini şartlandırma böyle hiç bişicikk olmıycakkk inş.

bende akşam rüyamda oğlumu gördüm kaybetmişim onu, ya hayır burdaydı buraya kucağımdan bıraktım yalan sölüyorsunuz diyorum ağlıyorumm inanmıyorum sakladınız diyorumm, üstüne erkek kardeşim altın takmış küçük altın o altın için mi kaçırdınız diyorumm çok ilginçti bulamadan uyandımm kıçım açıkta kalmıss ama çok üzüldüm

rabbim sağlıklıı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin canımm...gönlündekini hayırlı eylesin inşallahhh:26:

sen benden önce gitcen..benimkii taaaaaaaaaaaaa 16.50'deee...çok özledim kuzumuuuuuu
aminn canım bazen bir duayı çok ederiz ya ama olmaz istediğimiz üzülürüz olmadı diye ama olması biizm için aslında daha kötüdür bilmeyiz bu yüzden tevvekkül edelim biz rabbim herşeyin en iyisini bilir
evet ben sabahtan göreceğim kuzumu

benim annemde abimlere sütünü haram ederdi ama oğlum iki kızımız var siz karılarınıza eziyet ederseniz onlarda çıkar sütümü haram ederim karılarınıza kötü davranırsanız derdi
yok canım yarının yemeği hazır olsun neden getirsinde yemeği bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…