2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

tatlım hayırsız kız evlatlarıda var, evlatları kız erkek diye ayırmamak lazım, Allahtan hayırlısını diliyoruz her zaman, anasını babasını tanımayan evden kaçan kızlardan var, erkeklerde var,
benim erkek evladım olacak senin yazdıklarını okuyunca üzüldüm

saol canım benim ben de küçükken olmuşum onun için kulaklarım çok akar ben de temiz olsun diye her gün kulak çubuğuyla temizlerdim ama zararlıymış işte

Allah hakkında hayırlı olanı vermiş sana kuzum...

saol kuzum kimseye yaşatmasın allahım çok zormuş.. pipiloşuna selam söyle annesi:)

ağlamak iyidir, güzel bir haber alabilirsin:)

katılıyorum canım Rabbim evladın hayırlısını versin kız erkek değişmiyor bencede kızdada hayırsız çıkabiliyor erkekdede benim oğlum hayırlı evlat olacak inşallah dualarım hep o yönde...

İyiyim tatlım,İstanbul'la boğuşuyoruz... 2 canla çalışmaya uğraşıyoruz. Sabahları artık yataktan kalkıp işe gelmek çok zor oluyor..

evet canım ya, akşam haberlerde gördüm, allah yardımcınız olsun, aklıma sen geldin.

üfff hemde nasıl takmış kafasına, yazık ağlamış bide, hepimiz dedik ama aysun bu işte, hatta ben seni dedim 70 kg almış normal yapmış diye.

rabbim sağlıklıı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin canımm...gönlündekini hayırlı eylesin inşallahhh:26:

sen benden önce gitcen..benimkii taaaaaaaaaaaaa 16.50'deee...çok özledim kuzumuuuuuu

canımmm sen akşama kadar nasıl beklicen :))) ayyy inşallah güzel haberlerle geleceksin. dualarımız sinizle.

selam canım, güzel haberlerle gelirsin inşallah. bekliyoruz dönüşte :))

dün bende bebişimi doğurduğumu gördüm. erkekti ve 6 kg dı. ve çok sağlıklı değildi. Allahtan rüyalarım ters çıkıyor :)))

canım ben çevremdeki örneklerden örnek veriyorum ve bende her seye rağmen erkek istiyorum
evet haklısın bazı kız evlatları erkeklerden daha çok sıkıntı veriyor anne ve babasına ama dedim ya bazıları imtihan oluyor evladıyla bazılar ise ettiğini buluyor evladı ile
hem kız evladınında erkek evladınında büyüdüğünde el ile evlendiriyorsun gelinin iyi olursa erkek evlanın hayrını görüyorsun damadın iyi olursa kızının hayrını görüyorsun
rabbim iyi insanlarla karsılastırsın ağır yüklerle imtihan etmesin bizi

allah hayırlara çıkarsın rüyanı canım
evet hemde çok kolay doğurdum o kadar kiloya rağmen ebe çocuk doğdu dedide hadiya doğum bumu demiştimm

amin canım amin...

evet canım en başından beri bunu diliyoruzz erkek evladım olduğu i,çin seviniyorum kız evladım olsaydı aynı sevinci yine yaşardım çünkü ilk

ters okumuşum buna sevindim :)

Son düzenleme:
Beni çileden çıkarmaya çalışıyorlar ama sabrımın son demlerindeyim 5 yıldır susuyorum, alttan alıyorum, insanlık halidir olur diyorum...
Ama ben sustukça başıma çıkmaya devam ediyorlar...
Deli gönül diyor aç telefonu ne hakkınız var 5 yıldır bana aynı stresi çektirmeye diye ağzına geleni say diyor...

amin canım inş. sonuçta bir erkekle evliyiz, eşini kolluycak, annesine ve babasına hürmet edecek bir oğlum olsun çok şeyde gözüm yok,
sonuçta bir kız gelecekkk oğluma aşık olacak oğlumda ona :) o kızın prensi olacakk ona bakacak aile kuracakk her ikiside lazımm

hayırdır canım noldu?

ayyy dur kendimi birden çok yaşlı hissettim

Bu arada benim göbeğim değil midem çıkıyor...
Dün gıcık tipin teki sanki bilmiyormuşum gibi söyledi bunu...
Bir toplantıya gitmiştim, bir akrabanın gelini de oradaydı, selam verdim ilk tepkisi göbek büyümemiş mideye şişmişsin oldu... Milletin içinde dur bi arkadana bnakayım diyor iyi ki gebelikten önce zayıflamışım bilmem ne milletin içinde sabrediyorum espiriye vuruyorum gülüyorum....
Sıcaktan bunalmışım hissedilen sıcaklık 60 dereceyi bulmuş, durgunsun mutlu musun diyor salak yaaa...
Sıcaktan gözümü açamıyorum diyorum kafa aynı kafa... Kendisi mutsuz ya herkesi öyle görmek istiyor...

Son düzenleme:

Ya bişey daha vardı söylicem ama kızmayın bana... Bebeği gördüm "bu benim bebeğimmi ay çok çirkinmiş" dedim... Annem de kızdı bana erken doğurmasaydın çocuk gelişecekti büyünce düzelir dedi...

Senin rüyanda bayağı ilginçmiş.. tatlım.. Ama bende sabah kalktığımda kıçım açıkta kalmıştı. Bak oda geldi şimdi aklıma

Ne yaptın kız sennnn !!!
Daha doğurmadık fren yap

hay allah şeytanın işi yokkmuş dün akşam anlaşılan,

benimkinde birde altın muhabbeti ne alaka

Aman ne sen sor ne ben söyliyeyim...
Deli etmeye çalışan çok da ben sabrediyorum...
Bi gün fena psikopata sarıcam o olucak...

şu ara çok gerilme gerekiyorsa içindekileri söyle ama gerilme kuzum ben ne zaman gerilsem karnım ağrıyor...

ben her ultrasonda gördüğümde diyorum kuzuma küsecek bana

kızlarr biz geldikkkkk

aile hekimliğini gidip tetenoz açısını vurulduk, hiç acımadı... şuanda da acımıyor... işyerine geldim şimdi

metrobüste kimse yer vermedi yine yaaa sinir oldum eşime dedim "e sen de aç biraz göster" diyo delüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…