kuzenimin 3 kızı var birde erkek olsun demiş kuzenim eşi bunu pikniğe götürmüş ama götürdüğü yer tam huzurevinin karsısındaymış sonra kuzenime erkek istiyorsun ya iste su bahçedeki yaşlıların çoğunun erkek evladı var ama burdalar demiş
3 kız bakarsa bakar bize bakamazsa bizde geliriz bu huzurevine demiş o 3 kız annelerine süper bir ev aldılar şimdi biri tarih öğretmeni biri matematik biri anasınıfı öğretmeni oldu
babam rahmetliğin bir arkadaşı vardı adamın 1 oğlu vardı 2 kızı vardı babam hasta olduğu için bana çok eziyet ederdi oda kızardı
kız evladının yerini hiç bişey tutmaz derdi ve köylü adam olduğu için şöyle bir misal verirdi
kız evladı bahçedeki eşşek gibidir ne yüklersen yükle taşır inat etmez verdiğini kabul eder derdi
erkek evladı ise bahçedeki köpek gibidir yaptığı iş bellidir bekçidir sadece fakat verdiğini kabul etmez ıssırmaya kalkar ters davranırsan bırakırda gider derdi
canım bu dünya imtihan dünyası annem ve babam benim anneanneme ve babanneme çok güzel baktılar
anneme üzülüyor ya anne ettiğini bulmuyorsun imtihan ediliyorsun üzülme dedim
evlatlarımız severler bizi hemde çok severler biliyorum abimlerde annem için ölürler ama dünya hali iş hayatı yaşam mücadelesi adını ne koyarsak koyalım yasadıkları yüzünden anneme faydaları olmuyor çokda görmüyorum ben onlaraama bazen kızıyorum işte
geçmiş olsun canım, sende çok zorluk çektin hamileliğinde. inşallah bu sonuncusu olur. kulağınızı temizlemeyin diyorlar ama ne mümkün, bende bazen tuvalet kağıdı ile kurutuyorum ama genelde çubuğa pamuk sarıp temizliyorum. iç kulak iltahabı geçirmiştim evvelden. çok büyük bir acıydı. Allah kimseye vermesin.
ohhh hazırlıklar tamam, amanınnnn ne olacak ne çıkacak bakalımsenden telefon beklicem, çatlarım valla.
anneme faydamız olduğu kadar abimlerin faydası yok ki canım annem de çok üzülüyor onların bu hareketlerinebüşra ve esrada çok sevindim kız oldu diye hele esrada daha çok sevindim iki kız arkalarlar birbirlerini diye
hani yemek yerken hep tatlı istemezsin ya benimki o yüzdendi baska cinsiyeti isteme ama şimdi söyle dinliyorum kendimi bakıyorum etrafıma kız olması
şöle bı özete bakayım
lavınyam cok gecmıs olsun cnm benımm ıyı dayanmıssın ozaman doktorun dedıgını göre canım benımya ınsallah damlalar ıyı gelır
bulemsu kaynanan madem yemege gelıyo ctkapı barı pısırdıgı bezelyeyı getırsın dımı ama.gecmıs olsun bulemsu baya yoğun gunler gecırmıssın:))
esraa kaynanayı çatlatan esraa:)) benım babannemde amcamlara hep sutunu haram ederdı sutumu haram ederım onu öle yapma v.s en sonunda amcam dedıkı ana kaç lıtre sut emzırdıysen söle de parasını verıp kurtulalım dedıydı:))
nıltt bencede sakın kaynananın temızlıkcısını alma bunlara gıttı yerı cekıstıren senın evınıde onlara cekıstırr valla alma sen alma:))
bende bugun doktora gıdıcem ıkı bucukta pipiloşumu bı göreyım
ayy hadii yaaa, canımm neşeli bebek olacakk inş., tatlım kendini şartlandırma böyle hiç bişicikk olmıycakkk inş.
bende akşam rüyamda oğlumu gördüm kaybetmişim onu, ya hayır burdaydı buraya kucağımdan bıraktım yalan sölüyorsunuz diyorum ağlıyorumminanmıyorum sakladınız diyorumm, üstüne erkek kardeşim altın takmış küçük altın o altın için mi kaçırdınız diyorumm çok ilginçti bulamadan uyandımm kıçım açıkta kalmıss ama çok üzüldüm
tatlım hayırsız kız evlatlarıda var, evlatları kız erkek diye ayırmamak lazım, Allahtan hayırlısını diliyoruz her zaman, anasını babasını tanımayan evden kaçan kızlardan var, erkeklerde var,
benim erkek evladım olacak senin yazdıklarını okuyunca üzüldüm
İyiyim tatlım,İstanbul'la boğuşuyoruz... 2 canla çalışmaya uğraşıyoruz. Sabahları artık yataktan kalkıp işe gelmek çok zor oluyor..
yataktan kalkışımı kambuğaya benzetiyorum benistanbulda trafik fenaymış tuğbacım allah kolaylık versin
evet ben hazırım bakalım bebek hazır mıumarım merakamımızı gideririz canım dr işim bitsin dönecem ben sana merak etme
diyetisyene gitti demek o kadar da dedim kafana takma diye kiloları:18:
esranında işi var demek :26:
rabbim sağlıklıı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin canımm...gönlündekini hayırlı eylesin inşallahhh:26:
sen benden önce gitcen..benimkii taaaaaaaaaaaaa 16.50'deee...çok özledim kuzumuuuuuu
şöle bı özete bakayım
lavınyam cok gecmıs olsun cnm benımm ıyı dayanmıssın ozaman doktorun dedıgını göre canım benımya ınsallah damlalar ıyı gelır
bulemsu kaynanan madem yemege gelıyo ctkapı barı pısırdıgı bezelyeyı getırsın dımı ama.gecmıs olsun bulemsu baya yoğun gunler gecırmıssın:))
esraa kaynanayı çatlatan esraa:)) benım babannemde amcamlara hep sutunu haram ederdı sutumu haram ederım onu öle yapma v.s en sonunda amcam dedıkı ana kaç lıtre sut emzırdıysen söle de parasını verıp kurtulalım dedıydı:))
nıltt bencede sakın kaynananın temızlıkcısını alma bunlara gıttı yerı cekıstıren senın evınıde onlara cekıstırr valla alma sen alma:))
bende bugun doktora gıdıcem ıkı bucukta pipiloşumu bı göreyım
ayy hadii yaaa, canımm neşeli bebek olacakk inş., tatlım kendini şartlandırma böyle hiç bişicikk olmıycakkk inş.
bende akşam rüyamda oğlumu gördüm kaybetmişim onu, ya hayır burdaydı buraya kucağımdan bıraktım yalan sölüyorsunuz diyorum ağlıyorumminanmıyorum sakladınız diyorumm, üstüne erkek kardeşim altın takmış küçük altın o altın için mi kaçırdınız diyorumm çok ilginçti bulamadan uyandımm kıçım açıkta kalmıss ama çok üzüldüm
canım ben çevremdeki örneklerden örnek veriyorum ve bende her seye rağmen erkek istiyorumtatlım hayırsız kız evlatlarıda var, evlatları kız erkek diye ayırmamak lazım, Allahtan hayırlısını diliyoruz her zaman, anasını babasını tanımayan evden kaçan kızlardan var, erkeklerde var,
benim erkek evladım olacak senin yazdıklarını okuyunca üzüldüm
allah hayırlara çıkarsın rüyanı canımevet canım ya, akşam haberlerde gördüm, allah yardımcınız olsun, aklıma sen geldin.
üfff hemde nasıl takmış kafasına, yazık ağlamış bide, hepimiz dedik ama aysun bu işte, hatta ben seni dedim 70 kg almış normal yapmış diye.
canımmm sen akşama kadar nasıl beklicen :))) ayyy inşallah güzel haberlerle geleceksin. dualarımız sinizle.
selam canım, güzel haberlerle gelirsin inşallah. bekliyoruz dönüşte :))
dün bende bebişimi doğurduğumu gördüm. erkekti ve 6 kg dı. ve çok sağlıklı değildi. Allahtan rüyalarım ters çıkıyor :)))
canım ben çevremdeki örneklerden örnek veriyorum ve bende her seye rağmen erkek istiyorum
evet haklısın bazı kız evlatları erkeklerden daha çok sıkıntı veriyor anne ve babasına ama dedim ya bazıları imtihan oluyor evladıyla bazılar ise ettiğini buluyor evladı ile
hem kız evladınında erkek evladınında büyüdüğünde el ile evlendiriyorsun gelinin iyi olursa erkek evlanın hayrını görüyorsun damadın iyi olursa kızının hayrını görüyorsun
rabbim iyi insanlarla karsılastırsın ağır yüklerle imtihan etmesin bizi
katılıyorum canım Rabbim evladın hayırlısını versin kız erkek değişmiyor bencede kızdada hayırsız çıkabiliyor erkekdede benim oğlum hayırlı evlat olacak inşallah dualarım hep o yönde...
ters okumuşum buna sevindim :)evet canım ya, akşam haberlerde gördüm, allah yardımcınız olsun, aklıma sen geldin.
üfff hemde nasıl takmış kafasına, yazık ağlamış bide, hepimiz dedik ama aysun bu işte, hatta ben seni dedim 70 kg almış normal yapmış diye.
canımmm sen akşama kadar nasıl beklicen :))) ayyy inşallah güzel haberlerle geleceksin. dualarımız sinizle.
selam canım, güzel haberlerle gelirsin inşallah. bekliyoruz dönüşte :))
dün bende bebişimi doğurduğumu gördüm. erkekti ve 6 kg dı. ve çok sağlıklı değildi. Allahtan rüyalarım ters çıkıyor :)))
canım ben çevremdeki örneklerden örnek veriyorum ve bende her seye rağmen erkek istiyorum
evet haklısın bazı kız evlatları erkeklerden daha çok sıkıntı veriyor anne ve babasına ama dedim ya bazıları imtihan oluyor evladıyla bazılar ise ettiğini buluyor evladı ile
hem kız evladınında erkek evladınında büyüdüğünde el ile evlendiriyorsun gelinin iyi olursa erkek evlanın hayrını görüyorsun damadın iyi olursa kızının hayrını görüyorsun
rabbim iyi insanlarla karsılastırsın ağır yüklerle imtihan etmesin bizi
Beni çileden çıkarmaya çalışıyorlar ama sabrımın son demlerindeyim 5 yıldır susuyorum, alttan alıyorum, insanlık halidir olur diyorum...
Ama ben sustukça başıma çıkmaya devam ediyorlar...
Deli gönül diyor aç telefonu ne hakkınız var 5 yıldır bana aynı stresi çektirmeye diye ağzına geleni say diyor...
amin canım inş. sonuçta bir erkekle evliyiz, eşini kolluycak, annesine ve babasına hürmet edecek bir oğlum olsun çok şeyde gözüm yok,
sonuçta bir kız gelecekkk oğluma aşık olacak oğlumda ona :) o kızın prensi olacakk ona bakacak aile kuracakk her ikiside lazımm
hayırdır canım noldu?
ayyy dur kendimi birden çok yaşlı hissettim
hayırdır canım noldu?
ayyy dur kendimi birden çok yaşlı hissettim
amin canım inş. sonuçta bir erkekle evliyiz, eşini kolluycak, annesine ve babasına hürmet edecek bir oğlum olsun çok şeyde gözüm yok,
sonuçta bir kız gelecekkk oğluma aşık olacak oğlumda ona :) o kızın prensi olacakk ona bakacak aile kuracakk her ikiside lazımm
Ya bişey daha vardı söylicem ama kızmayın bana... Bebeği gördüm "bu benim bebeğimmi ay çok çirkinmiş" dedim... Annem de kızdı bana erken doğurmasaydın çocuk gelişecekti büyünce düzelir dedi...
Senin rüyanda bayağı ilginçmiş.. tatlım.. Ama bende sabah kalktığımda kıçım açıkta kalmıştı. Bak oda geldi şimdi aklıma
Ne yaptın kız sennnn !!!
Daha doğurmadık fren yap
Aman ne sen sor ne ben söyliyeyim...
Deli etmeye çalışan çok da ben sabrediyorum...
Bi gün fena psikopata sarıcam o olucak...
Ya bişey daha vardı söylicem ama kızmayın bana... Bebeği gördüm "bu benim bebeğimmi ay çok çirkinmiş" dedim... Annem de kızdı bana erken doğurmasaydın çocuk gelişecekti büyünce düzelir dedi...
Senin rüyanda bayağı ilginçmiş.. tatlım.. Ama bende sabah kalktığımda kıçım açıkta kalmıştı. Bak oda geldi şimdi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?