hayırlı evlada sahip olan bütünnn annişler şanslıı
şu ara çok gerilme gerekiyorsa içindekileri söyle ama gerilme kuzum ben ne zaman gerilsem karnım ağrıyor...
ben her ultrasonda gördüğümde diyorum kuzuma küsecek bana
kızlarr biz geldikkkkk
aile hekimliğini gidip tetenoz açısını vurulduk, hiç acımadı... şuanda da acımıyor... işyerine geldim şimdi
metrobüste kimse yer vermedi yine yaaa sinir oldum eşime dedim "e sen de aç biraz göster" diyo delüm
hoşgeldin canım geçmiş olsun bende bugun gitsemmi diyordum kendi kendime sonra yarın hastaneden gelirken uğrarım dedim aile hekimine zati adamların hamile olduğumdan daha haberleri yokkızlarr biz geldikkkkk
aile hekimliğini gidip tetenoz açısını vurulduk, hiç acımadı... şuanda da acımıyor... işyerine geldim şimdi
metrobüste kimse yer vermedi yine yaaa sinir oldum eşime dedim "e sen de aç biraz göster" diyo delüm
kızlarr biz geldikkkkk
şu ara çok gerilme gerekiyorsa içindekileri söyle ama gerilme kuzum ben ne zaman gerilsem karnım ağrıyor...
ben her ultrasonda gördüğümde diyorum kuzuma küsecek bana
hadi geçmiş olsunn tatlım aşılarda tamam ohh,
sende açsaydınn
hoşgeldin canım geçmiş olsun bende bugun gitsemmi diyordum kendi kendime sonra yarın hastaneden gelirken uğrarım dedim aile hekimine zati adamların hamile olduğumdan daha haberleri yok
evet dünde bana dolmuşta kimse yer vermedi dolmuş şöferide baya hzılı sürdü çok kötü oldum insanlar neden böyleler acaba
ayyy bu durum her yerde aynı sanırım ne kadar hanzo olmuş bizim toplumumuz... aşın hayırlı olsun kuzum, diğeri ne zaman vurulacak?
ama çıkınca melek gibi oluyorlar ultrasonla hiç alakası yokk :)
hele o 4 boyutlularda çok acaip
Aman LAvinya, 5 yıldır akıllanmadılar da şimdi mi akıllancaklar...
İlk zamanlar olur insanlık hali herkesin başına gelir diyordum, sonra nazları geçiyor diye böyle yapıyorlar diyordum...
Ama şimdi enayi olarak gördükleri için yaptıklarına eminim....
kızlarr biz geldikkkkk
Benim göbeğim değil midem çıkıyor, bir bardak su içsem çıkıyor, artık bazı kötü kıl tipler de bunu yüzüme vurmak için kullanıyor, ne yapsam acaba???
Aç gezesim var ya deli olucam...
Hoşgeldin canım... Ben geçen günlerin birinde metrobüsle yanımda ve karşımda duran herifler utansın diye benden daha hamile birine yer verdim (benden daha hamile ne demekse) Kadın bir sağol bile demedi... Ki üzerimde slopet felan var yani cayır cayır hamile olduğum belli giydiğimden ötürü... Ne herifler bozuldu , ne kadın teşekkür etti.. Bir garip oldu memleket
kızlar bahsediyordum ya 10 gündür kulağım tıkalı, burnum tıkalı bazen burnum kanıyor diye. dün eşim randevu almış bugün KBB'deydim. doktor muhtemelen alerjik bir şey yaşıyorsun hamileliğe bağlı dedi. aldı aleti baktı sağ kulak çok temiz maşallah ama sol iptal olmuş dedi. egzama olmuşum ve çok temizlemekten kulağı tıkamışım. yıkadı kulağımı çok tahriş olmuş, çok acı veriri bu nasıl dayandın dedi.. bana kalsa daha dayanacaktım dün akşam kulak burun tıkandı nefes alamadım, burnumdan sürekli akıntı nasıl ağlıyorum ama nefes alamıyorum diye. eşim pank oldu hadi acile gidelim dedi yok dedim gitmem hamileyim zararı olur. serum fizyolojik hazırladım burnumu öyle açtım oturur pozisyonda da uyudum sabah doktorda aldık soluğu. 2 tane damla verdi kana karışmayana cumartesi yine gel dedi. ama iyi sabretmişsin bu çok bir şey dedi. kızlar bir de kulağınızı temizleme çubuğuyla temizlemeyein boş pamuk ya da atlet parçası ile suyunu al sonra kurutma makinası ile kurut dedi doktor aklınızda olsun...
benim de göbek deliğimin içinin rengi koyulaştı yaaa neden ki acaba??
benim de içi koyulaştı çizgi ise yok 2 gündür sol bacağım da hafif uyuşma var katılamıyorum size çünkü yerim öyle bir yer ki pc ekranım herkese açık baştata baş uzmanım olmak üzere onlar oturdukça yazıyorum ancak neyse görselerde beni severler ellerinde büyüdüm ama cılkını çıkarmıyorum tabi :)
kızlarr biz geldikkkkk
hmm anladım canım... katılmaya çalış ama kendini de zor durumda bırakma :)
aminn canım bazen bir duayı çok ederiz ya ama olmaz istediğimiz üzülürüz olmadı diye ama olması biizm için aslında daha kötüdür bilmeyiz bu yüzden tevvekkül edelim biz rabbim herşeyin en iyisini bilir
evet ben sabahtan göreceğim kuzumu
benim annemde abimlere sütünü haram ederdi ama oğlum iki kızımız var siz karılarınıza eziyet ederseniz onlarda çıkar sütümü haram ederim karılarınıza kötü davranırsanız derdi
yok canım yarının yemeği hazır olsun neden getirsinde yemeği bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?