2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

hadi geçmiş olsunn tatlım aşılarda tamam ohh,

sende açsaydınn

hoşgeldin canım geçmiş olsun bende bugun gitsemmi diyordum kendi kendime sonra yarın hastaneden gelirken uğrarım dedim aile hekimine zati adamların hamile olduğumdan daha haberleri yok
evet dünde bana dolmuşta kimse yer vermedi dolmuş şöferide baya hzılı sürdü çok kötü oldum insanlar neden böyleler acaba

ayyy bu durum her yerde aynı sanırım ne kadar hanzo olmuş bizim toplumumuz... aşın hayırlı olsun kuzum, diğeri ne zaman vurulacak?

şu ara çok gerilme gerekiyorsa içindekileri söyle ama gerilme kuzum ben ne zaman gerilsem karnım ağrıyor...
ben her ultrasonda gördüğümde diyorum kuzuma küsecek bana

Aman LAvinya, 5 yıldır akıllanmadılar da şimdi mi akıllancaklar...
İlk zamanlar olur insanlık hali herkesin başına gelir diyordum, sonra nazları geçiyor diye böyle yapıyorlar diyordum...
Ama şimdi enayi olarak gördükleri için yaptıklarına eminim....

hadi geçmiş olsunn tatlım aşılarda tamam ohh,

sende açsaydınn

sağol canım

ay daha nasıl açıyım bilemedim kiiii

tek aç diyen koca benimkidir heralde

canım benim yaaa konyanın şoförlerini iyi bilirim... istanbuldakilerden farkları yok valla.... bence git yaptır sen de artık... 20.haftada yapılması gerekiyor... hamilelikte 3 doz vuruyolarmış...bir ay sonraya da gün verdi hemşire...

ayyy bu durum her yerde aynı sanırım ne kadar hanzo olmuş bizim toplumumuz... aşın hayırlı olsun kuzum, diğeri ne zaman vurulacak?

sağol canım 1 ay sonra bi dahaki :)

Benim göbeğim değil midem çıkıyor, bir bardak su içsem çıkıyor, artık bazı kötü kıl tipler de bunu yüzüme vurmak için kullanıyor, ne yapsam acaba???
Aç gezesim var ya deli olucam...

ama çıkınca melek gibi oluyorlar ultrasonla hiç alakası yokk :)

hele o 4 boyutlularda çok acaip

ay evet ya diyorum neden böyle doktora soruyorum böyle çirkin mi goğacak diye?

Hoşgeldin canım... Ben geçen günlerin birinde metrobüsle yanımda ve karşımda duran herifler utansın diye benden daha hamile birine yer verdim (benden daha hamile ne demekse ) Kadın bir sağol bile demedi... Ki üzerimde slopet felan var yani cayır cayır hamile olduğum belli giydiğimden ötürü... Ne herifler bozuldu , ne kadın teşekkür etti.. Bir garip oldu memleket

hoşbulduk canım da yanii seninki de tuhafmış... sen hamilesin sen niye yer veriyosun ki? utanmaz kimse yaptığından malesef... ben kadın ayaktaysa eğer hasta hamile olmasa bile eşimi kaldırırım... olması gereken de bu zaten. hamile olmasa bile yer vermeleri gerekiyor. orta yaşlılar daha hassas bu konuda. gençler iyice duyarsızlaşmış.

çok geçmiş olsun canım

benim de göbek deliğimin içinin rengi koyulaştı yaaa neden ki acaba??

benim de içi koyulaştı çizgi ise yok 2 gündür sol bacağım da hafif uyuşma var katılamıyorum size çünkü yerim öyle bir yer ki pc ekranım herkese açık baştata baş uzmanım olmak üzere onlar oturdukça yazıyorum ancak neyse görselerde beni severler ellerinde büyüdüm ama cılkını çıkarmıyorum tabi :)

hmm anladım canım... katılmaya çalış ama kendini de zor durumda bırakma :)

geçmiş olsun canım. toplu taşıma araçları işkence helede yazın (((

Yok yok bazen gerçekten bu topikte görünmez olduğumu düşünüyorum, bir kaç kişi haricinde kale alınmıyorum çünkü

ben size bir şer veririm siz o şerle uğraşırken başka şerlerden korurum der Allah şu komşu olayında hep bu tarz söylemler teselli etti beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…