burcuxxx çekiliş ne oldu canım katılanlar ne alemde :26:
Yok yok bazen gerçekten bu topikte görünmez olduğumu düşünüyorum, bir kaç kişi haricinde kale alınmıyorum çünkü
Anketin altındaki işlemi yaptım ama sayfamda çizelgeyi göremediğim için kopyaladım yapıştıramıyorum bana yardımcı olur musunuz lütfen!
Kızlar pusetlere karar verdiniz mi , alan var mı ? Dün bize bunu tavsiye etttiler.çevrenizde kullanan var mı?:44:
Quinny Zapp Xtra Travel Sistem Bebek Arabası2011 GittiGidiyor'da 54969956
canım çevrimdışı duruyorsun cevap yazsam bile diğer mesajlara kaynayacak diye yazmıyorum ben sana sen giriş çıkış mı yapıyorsun yoksa profil ayarlarından mı çevrimdışısın :26:Yok yok bazen gerçekten bu topikte görünmez olduğumu düşünüyorum, bir kaç kişi haricinde kale alınmıyorum çünkü
SAHİNUS olur 20 . kişi canımbende tam aklımdan geçiriyordum. 19 da kaldık 20 olsa iyi olurdu dimi?
BEBİŞLERİMİZE HEDİYE çekilişine katılmak isteyenler :
1. bulemsu : ???
2. burcuxxx : kız
3. esraa86 : kız
4. moonsun88 : kız
5. lavinya27 : erkek
6. merwecik_20 : erkek
7. arcak81 : ???
8. hulyasevval : erkek
9. ensarnaz : kız
10. güzelkızMS : erkek
11. annesininbirtanesi : kız
12. hayatbanagüzell : erkek
13. emeki : kız
14. dumanoglu : kız
15. Milona : kız
16. KoZeTe : kız
17. niltt : erkek
18. kaju80 : erkek
19. Beysal : erkek
Son katılım : Haziran sonu
Hediyelerin ulaşacağı tarih : Ağustos sonu
katılmak isteyenleri bekliyoruzzzzz
kızlar bahsediyordum ya 10 gündür kulağım tıkalı, burnum tıkalı bazen burnum kanıyor diye. dün eşim randevu almış bugün KBB'deydim. doktor muhtemelen alerjik bir şey yaşıyorsun hamileliğe bağlı dedi. aldı aleti baktı sağ kulak çok temiz maşallah ama sol iptal olmuş dedi. egzama olmuşum ve çok temizlemekten kulağı tıkamışım. yıkadı kulağımı çok tahriş olmuş, çok acı veriri bu nasıl dayandın dedi.. bana kalsa daha dayanacaktım dün akşam kulak burun tıkandı nefes alamadım, burnumdan sürekli akıntı nasıl ağlıyorum ama nefes alamıyorum diye. eşim pank oldu hadi acile gidelim dedi yok dedim gitmem hamileyim zararı olur. serum fizyolojik hazırladım burnumu öyle açtım oturur pozisyonda da uyudum sabah doktorda aldık soluğu. 2 tane damla verdi kana karışmayana cumartesi yine gel dedi. ama iyi sabretmişsin bu çok bir şey dedi. kızlar bir de kulağınızı temizleme çubuğuyla temizlemeyein boş pamuk ya da atlet parçası ile suyunu al sonra kurutma makinası ile kurut dedi doktor aklınızda olsun...
canım çevrimdışı duruyorsun cevap yazsam bile diğer mesajlara kaynayacak diye yazmıyorum ben sana sen giriş çıkış mı yapıyorsun yoksa profil ayarlarından mı çevrimdışısın :26:
SAHİNUS olur 20 . kişi canımhu hu sahinus katılmak istermisin çekilişeee
Canim cok gecmis olsun.sanirim benzer rahatsizliklari yasiyoruz.seni o kadar iyi anliyorum ki benimde 10 gun once kulak ve burun tikanikligi basladi.burnum ne yaptiysak acilmadi.gece nefes alamadigim icin panik atak krizi gecirdim acile gittik ama bisey yapilamadi.kbb ve gogus uzmani gordu hamilelige bagli östrojen hormonundan kaynaklanan allerjik rinit baslamis.cildiricam zannettim.aglayamadim bile daha cok tikanicam diye.Simdi tek burun deligim acik kulaklarimda biraz acildi ve sakinlestirici kullaniyorum.allerjik rinitle ilgilide hamilelere de uygulanan rhinolight tedavisine basladik.bunca sikintinin icinde bide ona para bayiliyoruz. Saglik olsun tabi.sana da cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirsin.
rahimin büyüme sancısı canım bebişler baya yol katetdiler artık adam ufağı olacak onlarkızlar yaklaşık 3 gündür ara ara sancı giriyor sizce sorunmu vardır? doktorumu aradım ameliyattaymış sizdede oluyormu
yemek ye bariiievet o katılır bencede. online olunca sorarız.
yemeğe gidim bari, hiçte canım istemiyor, midem kötü((
geçmiş olsun canım. toplu taşıma araçları işkence helede yazın(((
çogu zaman size telden yazıyorum şu vodafone sınırsız 9 tl internet Allahtan ama geçmişi okumam fln zaman alıyor ondan direkt konuya giriyorum
Kızlar pusetlere karar verdiniz mi , alan var mı ? Dün bize bunu tavsiye etttiler.çevrenizde kullanan var mı?:44:
Quinny Zapp Xtra Travel Sistem Bebek Arabası2011 GittiGidiyor'da 54969956
esraaaaa kilo çizelgesine beni eklesene şekeriiimmmm
kızlar yaklaşık 3 gündür ara ara sancı giriyor sizce sorunmu vardır? doktorumu aradım ameliyattaymış sizdede oluyormu
sağol canım... evet gerçekten de işkenceymiş... kardeşim yeni aldığımız arabamızı muyeneye götürdü ben de 2 vesait gelmek zorunda kaldım
canım teyzem pierre cardin kullandı, çok ta memnun kaldı... puseti bebek arabasına yerleştirilenlerdendi hem de.. fazladan yük olmadı ona.. ben de ondan alıcam sanırım.
ekliyorum canımmmmmmmm
canım bana olmuyor ama normaldir bence yaa. bebek büyüyor, organların kaburganın yeri değişiyor sonuçta..
evet o katılır bencede. online olunca sorarız.
aa geçmiş olsun canım yaa.. Ne kadar önemli bir rahatsızlıkmış bu.. Benimde arada tıkanıyordu ama pek umursamıyordum.. Burnum hep tıkalı zatende... Seninki bayağı bir ağır olmuş tekrar geçmiş olsun :18::18:
korkuyorum ne yapayım sinirlerim bozuldu ağrıdan ağlıyorum çok ağrımıyor ama of korkuyorum işte
bu arada haziran annelerine baktım sıcaklardan bebeklerine nasl bakacaklarını şaşırmışlar klimadan da korkuyorlar keşke son baharda doğursaydık diyorlar:)
evet o katılır bencede. online olunca sorarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?