2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
melikemmmm

tatlım kilo takip çizelgesine eklicem ama doğrusu tam anlamadım...

boy:
hamile kaldığın kilo:
3. ay sonu kilo:
4. ay sonu kilo:
5. ay sonu kilo:

şeklinde yazabilir misin rica etsem??

ama bahar yaz gibi de bebişler tam gezmelik olacak avmler parklar tatiller teseellim o bana kalsaydı eylül gibi hamile kalırdım gerçi:) kısmet hayırlısı buymuş

Neden kaile alınmayasın canım... Herkez kendince muhabbet ediyor ve cevap veriyor. Alınganlık yapma bence

canım çevrimdışı duruyorsun cevap yazsam bile diğer mesajlara kaynayacak diye yazmıyorum ben sana sen giriş çıkış mı yapıyorsun yoksa profil ayarlarından mı çevrimdışısın :26:

Yok ben pro üye olduğumdan hayalet modda gezebiliyorum

bu arada haziran annelerine baktım sıcaklardan bebeklerine nasl bakacaklarını şaşırmışlar klimadan da korkuyorlar keşke son baharda doğursaydık diyorlar:)
evet yaz çocuğu çok zor oluyor üstünü örtsen ayrı açık bıraksan ayrı sıkıntı oluyor esra temmuzda doğdu ne sıkıntılar çektim

bizimki de zor olcak bence... hava kapalı yağmur kar soğuk ... lohusa olcaz, eve tıkanıp kalıcaz... çok zor olucak bana kalırsa :)
kış çocuğu daha iyi tatlım büşra aralıkta doğdu tam kundakdan çıktığında hareketlenmeye başladığında bahar gelmişti anlayacağın aklının ermediği zamanda kış geldi geçti bile bir sonraki kışta ise yaşına girmişti zaten

tamam canım katılırım ama olayın özünü bir anlatın ne alacaz limit var mı fln fln işte:)
ne alacağız bebekler için hediye alacağız canım hediyeler bebeğe özel olacak limit falan konuşmadık daha ama kimsede tek bir badi yollamaz herhalde bebişlere nede olsa teyzoşlardan dünyaya gelecek olan bebişlere ilk hediyeleri olacak daha bir özverili olur hediyelerimiz galiba sanırsam :26:

ama sercuruna aldığım hediyeleri hiç söylemedi topicte alındım ben ona :2: ben onunkini hemen anında söyledim bulemsu biliyor walla
evet tatlım ben bile üzüldüm hiç söz etmeyişine anlam veremedim doğrusuikiz gebeliği vardı ya sıkıntılımı diye düşündüm ama geçenlerde bebişlerin adını sormuş gördüm
çekilişlerde oluyor böyle aksilikler
sahinus avatarın ne güzel gelin kim bakımmmm

bende cevap istiyorum kızlar burda pek fazla biryer bilmiyorum enazından hastane adına.yardım edin nolarrrrr:)
ayrıca kime ne hediyesi alıyorsunuz.bebişmi doğduuu.

Canım ben Çamlıca Erdem hastanesine gidiyorum Ayşegül hanım'a gayette memnunum. Oğlumun cinsiyetini 13. haftada şak diye söyledi

sagol canım aklımda olsun çok güzel gözüküyor agırlıgı da iyimişş güle güle kullan :))

rahimin büyüme sancısı canım bebişler baya yol katetdiler artık adam ufağı olacak onlar

yemek ye bariiibebişin kiloso iyi diye salıverme bakım kendini o yemek yenilenecek o kadarrr

amanınnn yedim ama berbat haldeyim. bugüne kadar hiç mide problemim olmamıştı, hamilelikte yaşamak varmış. kızım tombiş tombiş bakıyor kendine teyzesi, anasını kuruttu valla, çöp gibi oldu kollarım bacaklarım (

kızlar yaklaşık 3 gündür ara ara sancı giriyor sizce sorunmu vardır? doktorumu aradım ameliyattaymış sizdede oluyormu

canım geçmiş olsun. demin bende bir sancı çektim ölüyorum sandım, bence benimki klimadan oluyor, üşütüyorum. klimalı ortamda mısın?

burcuxxx mesajıma cevap yazdıgın için teşekkür ederim umarım midelerimiz cabucak iyileşir

rica ederim inşallah faydası olmuştur. gel sık sık topikte de konuşalım.

bazıları geç hissediyor canım, senin ikinci hamilelik olduğu için endişeleniyorsun belli. sonuçta kontrollerde sorun yoksa, kafan rahat olsun. doktorun en azından alışık olduğun biri, beterin beteri var canım.

tamam canım katılırım ama olayın özünü bir anlatın ne alacaz limit var mı fln fln işte:)

valla konuşmadık limit canım. bu ay sonunda çekiliş yapacaz, hediyeler bayramdan sonra gönderilecek. katılacaksan bilgi verirsin canım.

kızlar yaz, bebekler için gerçekten sorun, hastanede sağlık ocağında bir sürü bebek gördüm hepsi sıcaktan kızarmış. zorluğu biz yaşıcaz bebeklerimiz rahat edecek inşallah.

bu arada doktorla konuştum. 21 ekimde ankaraya gidebilir miyim diye. 5 kasım görünen doğum tarihim olmasına rağmen doktor senin bebek 21 ekimden de önce gelebilir dedi herhangi bir problem olmamasına karşın doktor herşeye hazırlıklı ol dedi. kurbandan önce doğurabilirim yani kızlar

Son düzenleme:

çok geçmiş olsun umarım sende en kısa zamanda iyileşirsin..

Canım ben Çamlıca Erdem hastanesine gidiyorum Ayşegül hanım'a gayette memnunum. Oğlumun cinsiyetini 13. haftada şak diye söyledi

harikasın biri cevap verdi, yuppiiii
benim ilk bebeişimde burda çok güzel arkadaşlıklarım oldu hala görüştüğüm .pes etmicem burdada arkadaşlarım olucek inanıyorum

erdem hastanesini öneriyorlar genelde.hep orayı duydum.çakmakdada birinin adını verdiler ama hatırlayamıyorum.çamlıca bana daha yakın aslında.ama randuvulu gitsende bekletiyorlar diyorlar doğrumu...

Benim canım beğendin mi resmimi 30 haziran 2. Evlilik yıldönümüz ondan yaptım erkenden içimden geldi bu arada hediyeyi sen beğenmiştin o da hediyesini yollarken tşk etmiş beğenmiş ama hiç yazmamıştı buraya

Son düzenleme:

benimde burnum hep tıkalı sayılır normalmiş demekki :

tamam canım ona da bakiim çok taktım bu puset olayını kafama :))

Şimdiye kadar randevularıma hep ben geç gittiğim için beklemedim
Ama randevulu bekletmiyor canım... Ben çamlıca'dan memnunum.. Doktorum ilaç bağımlısı ve paragöz değil.. Gereksiz test'e karşı. Erdem'in labaratuarları pahalı olduğu için dışarda yaptırabilirsin diyor.. Sana bırakıyor tercihi.. Doğum fiyatlarıda iyi gerçekten.. Kampanya var süresiz. Normal 600 Sezeryan 1000 demişlerdi epudural farkını unuttum ama...

canım bende beğendim resmini. maşallah çok güzelsin nice yıllar mutlu huzurlu beraberliğiniz devam etsin inşallah.

selcan gelsin ben derim merak ediyozz sahinusa ne aldın ? yayınlar mısın? diye. merak ettim bak şimdi

bebeğin kilosunu iyi gördüğü için öyle demiştir o canım benim kızlar ultrasonda hep 1 ay öndelerdi ama zamanında doğdular bu sıpan cılız kaldı ablaların yanında
anneside kurumasın canım yesin zorlasın kendini hem bebiş iyi olsun hem annesi

canım bu gizli saklı bir hediye olayı değildiki forumada yazması lazımdı ama neyseee....
demek yıldönümünüz yaklasıyor rabbim daha nice mutlu yıllar göstersin yasatsın inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…