tamam canım katılırım ama olayın özünü bir anlatın ne alacaz limit var mı fln fln işte:)
ayy canım yapma böyle.. sinirlenrin bozulmuş bencede... geçen biraz ağrım oldu hastaneye gittik... yapacak hiç bişey yok dedi doktor... kas gevşetici veremem sonuçta sana dedi. bişey olmaz tatlım rahat ol... nefes egzersizleri yap bol bol.
bizimki de zor olcak bence... hava kapalı yağmur kar soğuk ... lohusa olcaz, eve tıkanıp kalıcaz... çok zor olucak bana kalırsa :)
Neden kaile alınmayasın canım... Herkez kendince muhabbet ediyor ve cevap veriyor. Alınganlık yapma bence
canım çevrimdışı duruyorsun cevap yazsam bile diğer mesajlara kaynayacak diye yazmıyorum ben sana sen giriş çıkış mı yapıyorsun yoksa profil ayarlarından mı çevrimdışısın :26:
evet yaz çocuğu çok zor oluyor üstünü örtsen ayrı açık bıraksan ayrı sıkıntı oluyor esra temmuzda doğdu ne sıkıntılar çektimbu arada haziran annelerine baktım sıcaklardan bebeklerine nasl bakacaklarını şaşırmışlar klimadan da korkuyorlar keşke son baharda doğursaydık diyorlar:)
kış çocuğu daha iyi tatlım büşra aralıkta doğdu tam kundakdan çıktığında hareketlenmeye başladığında bahar gelmişti anlayacağın aklının ermediği zamanda kış geldi geçti bile bir sonraki kışta ise yaşına girmişti zatenbizimki de zor olcak bence... hava kapalı yağmur kar soğuk ... lohusa olcaz, eve tıkanıp kalıcaz... çok zor olucak bana kalırsa :)
ne alacağız bebekler için hediye alacağız canım hediyeler bebeğe özel olacak limit falan konuşmadık daha ama kimsede tek bir badi yollamaz herhalde bebişlere nede olsa teyzoşlardan dünyaya gelecek olan bebişlere ilk hediyeleri olacak daha bir özverili olur hediyelerimiz galiba sanırsam :26:tamam canım katılırım ama olayın özünü bir anlatın ne alacaz limit var mı fln fln işte:)
evet tatlım ben bile üzüldüm hiç söz etmeyişine anlam veremedim doğrusuama sercuruna aldığım hediyeleri hiç söylemedi topicte alındım ben ona :2: ben onunkini hemen anında söyledim bulemsu biliyor walla
bence sorunda ondan kaynaklanıyor canım kimsenin sana garezi yok ama çevrimdışısın diye cevap verilmiyor en azından ben öyleyim :78:Yok ben pro üye olduğumdan hayalet modda gezebiliyorum
TÜNAydın kkızlarr
Benim bebişim 17 haftayı bitirdi.ikinci gebeliğim ama ben hareketlerini alamıyorum ara sıra kanat çırpması gibi zayıf bir hareketlenme alıyorum sonra bikaç gün hiçbişi hissetmiyorum.ikinci gebeliklerde erken alınır hareket diyorlar bende tık yok.karnımda öle aman aman şişmedi .zaten doktorda cinsiyetini tam göremedi.doktoırumu değiştirsem .ilk çocuğumda gittiğim doktor ama randuman alamadım bu sefer kafam kaçgündür bebekimde.anadolu yakasında hangi hastaneye hangi doktora gidiyosunuz tavvsiye edebileceğiniz bir doktor varmı.geç olmadan yenileyesim var doktorumu.????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Neden kaile alınmayasın canım... Herkez kendince muhabbet ediyor ve cevap veriyor. Alınganlık yapma bence
Ahh ahhh aysun olsa pıt diye hallederdi şimdi
Ben sana yardımcı olmaya çalışayım canım yaz sat'ını muhtemel doğum tarihini ben çizelge yapayım sana... Hiç değilse deniyeyim
Canım ben aldım Graco aldım.. Graco Symbio Travel Sistem Bebek Arabası Kırmızı GittiGidiyor'da 35244303
Kullanan arkadaşlar çok memnunlar.. Bakalım biz memnun kalacakmıyız bilemiyorum :)
rahimin büyüme sancısı canım bebişler baya yol katetdiler artık adam ufağı olacak onlar
yemek ye bariiibebişin kiloso iyi diye salıverme bakım kendini o yemek yenilenecek o kadarrr
kızlar yaklaşık 3 gündür ara ara sancı giriyor sizce sorunmu vardır? doktorumu aradım ameliyattaymış sizdede oluyormu
burcuxxx mesajıma cevap yazdıgın için teşekkür ederim umarım midelerimiz cabucak iyileşir
TÜNAydın kkızlarr
Benim bebişim 17 haftayı bitirdi.ikinci gebeliğim ama ben hareketlerini alamıyorum ara sıra kanat çırpması gibi zayıf bir hareketlenme alıyorum sonra bikaç gün hiçbişi hissetmiyorum.ikinci gebeliklerde erken alınır hareket diyorlar bende tık yok.karnımda öle aman aman şişmedi .zaten doktorda cinsiyetini tam göremedi.doktoırumu değiştirsem .ilk çocuğumda gittiğim doktor ama randuman alamadım bu sefer kafam kaçgündür bebekimde.anadolu yakasında hangi hastaneye hangi doktora gidiyosunuz tavvsiye edebileceğiniz bir doktor varmı.geç olmadan yenileyesim var doktorumu.????????????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tamam canım katılırım ama olayın özünü bir anlatın ne alacaz limit var mı fln fln işte:)
Canim cok gecmis olsun.sanirim benzer rahatsizliklari yasiyoruz.seni o kadar iyi anliyorum ki benimde 10 gun once kulak ve burun tikanikligi basladi.burnum ne yaptiysak acilmadi.gece nefes alamadigim icin panik atak krizi gecirdim acile gittik ama bisey yapilamadi.kbb ve gogus uzmani gordu hamilelige bagli östrojen hormonundan kaynaklanan allerjik rinit baslamis.cildiricam zannettim.aglayamadim bile daha cok tikanicam diye.Simdi tek burun deligim acik kulaklarimda biraz acildi ve sakinlestirici kullaniyorum.allerjik rinitle ilgilide hamilelere de uygulanan rhinolight tedavisine basladik.bunca sikintinin icinde bide ona para bayiliyoruz. Saglik olsun tabi.sana da cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirsin.
Canım ben Çamlıca Erdem hastanesine gidiyorum Ayşegül hanım'a gayette memnunum. Oğlumun cinsiyetini 13. haftada şak diye söyledi
evet tatlım ben bile üzüldüm hiç söz etmeyişine anlam veremedim doğrusuikiz gebeliği vardı ya sıkıntılımı diye düşündüm ama geçenlerde bebişlerin adını sormuş gördüm
çekilişlerde oluyor böyle aksilikler
sahinus avatarın ne güzel gelin kim bakımmmm
aa geçmiş olsun canım yaa.. Ne kadar önemli bir rahatsızlıkmış bu.. Benimde arada tıkanıyordu ama pek umursamıyordum.. Burnum hep tıkalı zatende... Seninki bayağı bir ağır olmuş tekrar geçmiş olsun :18::18:
sağol canım... evet gerçekten de işkenceymiş... kardeşim yeni aldığımız arabamızı muyeneye götürdü ben de 2 vesait gelmek zorunda kaldım
canım teyzem pierre cardin kullandı, çok ta memnun kaldı... puseti bebek arabasına yerleştirilenlerdendi hem de.. fazladan yük olmadı ona.. ben de ondan alıcam sanırım.
ekliyorum canımmmmmmmm
canım bana olmuyor ama normaldir bence yaa. bebek büyüyor, organların kaburganın yeri değişiyor sonuçta..
bu arada haziran annelerine baktım sıcaklardan bebeklerine nasl bakacaklarını şaşırmışlar klimadan da korkuyorlar keşke son baharda doğursaydık diyorlar:)
harikasın biri cevap verdi, yuppiiii
benim ilk bebeişimde burda çok güzel arkadaşlıklarım oldu hala görüştüğüm .pes etmicem burdada arkadaşlarım olucek inanıyorum
erdem hastanesini öneriyorlar genelde.hep orayı duydum.çakmakdada birinin adını verdiler ama hatırlayamıyorum.çamlıca bana daha yakın aslında.ama randuvulu gitsende bekletiyorlar diyorlar doğrumu...
Benim canım beğendin mi resmimi 30 haziran 2. Evlilik yıldönümüz ondan yaptım erkenden içimden geldi bu arada hediyeyi sen beğenmiştin o da hediyesini yollarken tşk etmiş beğenmiş ama hiç yazmamıştı buraya
bebeğin kilosunu iyi gördüğü için öyle demiştir o canım benim kızlar ultrasonda hep 1 ay öndelerdi ama zamanında doğdular bu sıpan cılız kaldı ablaların yanındaamanınnn yedim ama berbat haldeyim. bugüne kadar hiç mide problemim olmamıştı, hamilelikte yaşamak varmış. kızım tombiş tombiş bakıyor kendine teyzesi, anasını kuruttu valla, çöp gibi oldu kollarım bacaklarım(
canım geçmiş olsun. demin bende bir sancı çektim ölüyorum sandım, bence benimki klimadan oluyor, üşütüyorum. klimalı ortamda mısın?
rica ederim inşallah faydası olmuştur. gel sık sık topikte de konuşalım.
bazıları geç hissediyor canım, senin ikinci hamilelik olduğu için endişeleniyorsun belli. sonuçta kontrollerde sorun yoksa, kafan rahat olsun. doktorun en azından alışık olduğun biri, beterin beteri var canım.
valla konuşmadık limit canım. bu ay sonunda çekiliş yapacaz, hediyeler bayramdan sonra gönderilecek. katılacaksan bilgi verirsin canım.
kızlar yaz, bebekler için gerçekten sorun, hastanede sağlık ocağında bir sürü bebek gördüm hepsi sıcaktan kızarmış. zorluğu biz yaşıcaz bebeklerimiz rahat edecek inşallah.
bu arada doktorla konuştum. 21 ekimde ankaraya gidebilir miyim diye. 5 kasım görünen doğum tarihim olmasına rağmen doktor senin bebek 21 ekimden de önce gelebilir dediherhangi bir problem olmamasına karşın doktor herşeye hazırlıklı ol dedi. kurbandan önce doğurabilirim yani kızlar
canım bu gizli saklı bir hediye olayı değildiki forumada yazması lazımdı ama neyseee....Benim canım beğendin mi resmimi 30 haziran 2. Evlilik yıldönümüz ondan yaptım erkenden içimden geldi bu arada hediyeyi sen beğenmiştin o da hediyesini yollarken tşk etmiş beğenmiş ama hiç yazmamıştı buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?