2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
mamamızı yedik geldik

hani demiştim ya sevmediğim bi kadının tayini çıktı diye.. çok sevdiğim birinin de tayinini çıkardılar... o kadar iyi, anlayışlı, yardımsever bi kadın ki... işi bana o öğretti, hep idare etti beni bi sorun olduğunda... o da gidiyor şimdi....:26:

ben de izne çıkmadan tayin isticem sanırım... evime yakın bi daireye geçicem... insan sevdiği insanlardan ayrı kalınca çalışmak bile istemiyor

kızlar ben gene birşey sorayım bu kızda yiyeceklerle kafayı bozmuş demeyin nolur:))))günde kaç ceviz tüketiyorsunuz ben sıksam 3 tane yiyebiliyorum son lokmayı zor yutaraqk
dün ücretsiz izin konuşulmuş bende alacagım inşallah para pul umrumda degil 6 aylık bebegi bırakırsam vicdan azabından ölürüm ne annem ne k validem yanımda iki yıl bile cok az tam gün calışanlar için off zor günler bizimi bekliyor ne

enazından denerim gerçekten memnun değilim şimdikinden.evet fiyatlarda başka yerlere nazaran iyimiş gerçekten.teşekkürler ilgilendiğin için arkadaşım.

ben bu ara pek yemiyorum ama yediğimde 3 tane yiyorum tatlım...

6 aylık bebeği tabiki de kimse bırakmak istemez... ama eminim ağlaya ağlaya o kadarcık bebeği dadıya bırakmak zorunda olanlar olacaklar vardır... büyük konuşmamak lazım... ben de bırakmıcam Allah nasip ederse... en az yaşını doldurucam (belki 2,5 yaşını) sonra anneme teslim edicem inşallah.

Son düzenleme:
bu arada haziran annelerine baktım sıcaklardan bebeklerine nasl bakacaklarını şaşırmışlar klimadan da korkuyorlar keşke son baharda doğursaydık diyorlar:)

hadi yaa bebekler eve bağlıyor birde onları gündüz çıkarsa aşırı sıcak, havada güzel çıkmak ister insan ama çıkamaz, kışın zaten çıkmak canı istemiyor insanın canı kar yağmur soğuk o yüzden zaten evdeyiz :)

hepimizde böyle bir durum var kuşumm bayramdan önce bile olabilir

Kızlar pusetlere karar verdiniz mi , alan var mı ? Dün bize bunu tavsiye etttiler.çevrenizde kullanan var mı?:44:
Quinny Zapp Xtra Travel Sistem Bebek Arabası2011 GittiGidiyor'da 54969956

bunlar çok kaba geliyor bana 3 tekerlekli almayacağım ben öncelikle mağazada görün ve ne kadar kullanışlı, size hitap ediyor mu ona bakın bence kızlar..

geçmiş olsun canım benim, hakkaten çok zor bir şeymiş ya.. Allah hepimize tez zamanda şifa versin ve dilerim kalıcı olmazlar..

bu arada haziran annelerine baktım sıcaklardan bebeklerine nasl bakacaklarını şaşırmışlar klimadan da korkuyorlar keşke son baharda doğursaydık diyorlar:)

bizimkiler şanslı o zaman:)

maşallah pek güzelsin kuzum, Allah nazarlardan saklasın sizi...

çok uygunmuş fiyatlar canımcım, maşallah

kötü olmuş inşallah daha iyi insanlarla tanışırsın güzelim,

ben artık ceviz falan yemiyorum bu saatten sonra çok faydası olmaz her şeyden yemeye çalışıyorum ama bebeğime yarasın diye:)

slm anne adayları bende kısmetse aralık annelerindenim ama ikiz olduğu için tahminen kasım annesi olurum aranızda ikiz bekleyen varmı yada tatile çıkmayı düşünen

haklısın büyük konuşmuşum biraz:)))ALlah hiç kimseyi darda bırakmasın kocam al diyor ama son anda ne der bilemem annen yanındaya canım cook şanslısın maşallah hep yanında destekçin olsun gurbet zor esra hastanelerde yattım refakatçim olmadı eşimi de almadılar ilk aylarım cok zor gecti Allah kimseye yasatmasın

konuşmanıza ortak olacağım müsadenizle.seninde dediğin gibi büyük konuşmamak lazım imkansızlıklar insana bazen herşeyi yaptırabiliyor.para pul umurunda olan çok tatlım ne yazıkki.insan zamanla herşeye alışıyor.ben oğlumu üç yaşına soktum.temmuzde üçü biticek tam.daha önce çalıştığım için artık çok sıkıldım ve mahallemi sevmediğim için çareyi çalışmakta buldum işe başladım daha çok yeni .buseferde çocuğu kime bırakıcaz mevzusu çıktı benim yakınımda ne annem var ne kayınvalidem.aslına bakarsanız su saatten sonra onlarla yaşamakta pek işime gelmez yalan yok.zaten herkes çift halinde ve memlekette kurulu düzenleri var.çocum yarım gün kreşe gidiyor.askeriye gibi olmasın die diğer yarısını evde geçirsin istedim ve birini buldum bir arkadaşım vesilesiyle.bugün ilk günümüz aklım öyle evdeki.tanımam etmem kadını canımı emanet ttim allahım sana emanet diyorum kötü biri çıkmasın hep iyileriyle karşılaştır die sürekli dua ediyorum.kadın demincek merak etme diyor.içimden nasıl etmem diyorum.yanı kısacası çalışsan olmuyor çalışmasan hiç olmuyor aha biri büyüdü derken diğeri geliyor.kolaymı bence seçeneklerin hiçbiri kolay değil...

bende gurbetçiyim seni çok iyi anlıyorum.ama unutma zamanla kendine yetmeyi öğreniyorsun aslında hayatı akışına bırakmak gerek bazen.yani kolun yorulduğunda bardağı elinden atıvereceksin.herşey nasılsa olacağına varıyor.sen tevekkül et allah mutlaka yardım ediyor.senide benide bütün gurbetçilerede yardım etsin.zor gerçektende..

ama sercuruna aldığım hediyeleri hiç söylemedi topicte alındım ben ona :2: ben onunkini hemen anında söyledim bulemsu biliyor walla
canım bu hediyeleşme olayında bende buruk kaldım...almina-göksu'da foto falan paylaşmadı gönderdiğim hediyelerin ne diyelim kısmet:44:
afiyet olsun bıdışınla sana kuzucum...evine yakın yer tayin isteme durumun varsa hiç durma bebeğim..evinizin hangi semtte falan olacagı belli öyleysee esramm demi?:44:

melikemm bende 3-4 tane yiyordum ama havaların ısınmasından sanırım artık canım istemiyor...ama en başlarda çok yedim.20+ haftadayız şimdi teyzesi yolu yarıladık..rabbimin izniylee şimdiye dek yediklerin can olmuştur bebeğimeee

bende ücretsiz izin alıcam...allahtan bi mani çıkmazda şartlarımız değişmezse elbette...şuanda eşim evimizi geçindirebiilecek durumda hamdolsun ama bebek gelincee bakmak lazım birdee...

yurtdışındamısın canım sen?

allah yardımcın olsun bacım...yaradana emanet kuzucugun...:26:

allah yardımcın olsun bacım...yaradana emanet kuzucugun...:26:[/QUOTE]
saol bacım aynen öle ona emanet baştan ayağa.inşallah iyi biri çıkar oğlumda anlaşır bizde.kafam rahat olur.bende işime gücüme bakarım naparsın hayat zor.şartlar zor seçenek çok..

bir daha ki çekilişte hem gönderen resim çeksim hem alan kişi olurda bazı sorunlardan dolayı alan kişi resim ekleyemezse aldığını söylesin ve gönderen kişiden rica etsin ben ekleyemiyorum sen eklermisin desin ....
ilk çekilişimiz olmasına karsın pek bir pürüz çıkmadı inşş bebeişler için olan çekilişdede pürüz çıkmaz

haklısın anne olacagız herseyden önce ...kendimize ve cocugumuza yetecek gücü versin rabbim inşallah

ben de şehir dışındaydım (evim hala şehir dışında) ama bi kaç aya annemin yanında bi yere taşınıyoruz ... gurbet çok zor gerçekten de...

ayy canım benim yaa.. inşallah iyi bakar oğluna. bir de seninki büyümüş, eğer rahatsız olursa sevmezse bakıcıyı sana söyler... daha küçük olduğunu bebek olduğunu düşünsene.. içini ferah tut...

afiyet olsun bıdışınla sana kuzucum...evine yakın yer tayin isteme durumun varsa hiç durma bebeğim..evinizin hangi semtte falan olacagı belli öyleysee esramm demi?:44:

evet canım var... arabayla 5-10 dakikada gidebileceğim kadar yakın ve trafiksiz bir yol hem de... evin nerde olacağı belli... annemin oturduğu semtte... zaten bizim orası hep site, 1.etap,2.etap diye ayrılmış... en fazla farklı etaplarda oturucaz...
istediğim yer olursa annemlere yürüme mesafesinde olucaz. eşim de öyle istiyor zaten... bir de yürüyüş parkurları, spor tesisleri, otobüs durağı, hastane, alışveriş merkezleri hep yürüme mesafesinde olucak :)

slm anne adayları bende kısmetse aralık annelerindenim ama ikiz olduğu için tahminen kasım annesi olurum aranızda ikiz bekleyen varmı yada tatile çıkmayı düşünen

hayırlı olsun canım.. ikiz bekleyen sanırım bir arkadaşımız var ama çok sık girmiyor. tatile çıkma planım var hamilelikten önce almıştım ama eylüle bekletiyorum eğer bu ay bişey bulabilirsem gideceğim bulmazsam yine onda gitmeyi düşünüyorum..

kuzum benim kıyamam üzülme hayat şartları yapacak bir şey yok.. inşallah Rabbim hepimize bebeklerimize gönlümüzdeki gibi bakma fırsatını verir..

hakkaten çok zor dilerim Allah iyilerle karşılaştırır cümlemizi..

iyi fikir kuzucum:)

kızlar sizi gidi cadı gelinler ulennn oglan doguracagım diye korktum valla acilen kız dogurmam lazım el birliğiyle kaynanayı fırttrtmak için alemsin ESRA HELE SEN
bende size anlatayım maceramı gecen bizde tatilden önce mecburi ziyaretimizi yaptık kaynanaya bir legen sarma ici ve yaprak anammmm o da ne gçrünce beynimden vuruldum oturttu beni ertesi gün gelecek muhterem kaynıma ve karısına hazırlıkmış yani bugün pişmeyecek neyse hic gıkım cıkmadı bir iki sardım su icmeye mutfaga gitim güyaaa:)))kocamı sıkıştırdım beni bu işkenceye sen maruz bıraktın beni kurtaracaksın dedim ben hamile beli agrıyan bir kadınım nasıl yapar bunu yaaa demi ama hemde bulantılardan bitmiş birine..Sonra kocacık geldi hayatım sen hamilesin zaten mahvoldun belinde agrıyor kalk sanamı kaldı bu iş yarın kendileri sarsın ve yesinler dedi:)))))bende kalktım tabi sonra sahile gittik.:))))

canım ondandır yada doktor hazırlıklı olayım diye demiştir. sonuçta erken doğum denen bişi var dimi. herşey olabilir.

doktorum hala ceviz yememi söylüyor ama ben arada bir yiyorum. adet söylemedi. ben 2 aylık bebeği bırakıcam. vicdanım da rahat. sonuçta keyfi bişi değil bu, şartlarımız böyle, mantıklı davranmaya çalışıyorum. ama gözüm arkada kalmayacak çok şükür.

hakkında hayırlısı olsun arkadaşının. inşallah sende istediğin yere geçersin canım.

seninde mi bebeğin gününden büyük canım? benim 1 hafta önde gidiyor ondan demiş olabilir.

2 kişi var canım nicklerini tam bilmiyorum. allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.

çok güzel fikir bence. inş sorunsuz olur.

eee sahinus katılacak mı ??? huuuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…