Şimdiye kadar randevularıma hep ben geç gittiğim için beklemedim
Ama randevulu bekletmiyor canım... Ben çamlıca'dan memnunum.. Doktorum ilaç bağımlısı ve paragöz değil.. Gereksiz test'e karşı. Erdem'in labaratuarları pahalı olduğu için dışarda yaptırabilirsin diyor.. Sana bırakıyor tercihi.. Doğum fiyatlarıda iyi gerçekten.. Kampanya var süresiz. Normal 600 Sezeryan 1000 demişlerdi epudural farkını unuttum ama...
kızlar ben gene birşey sorayım bu kızda yiyeceklerle kafayı bozmuş demeyin nolur:))))günde kaç ceviz tüketiyorsunuz ben sıksam 3 tane yiyebiliyorum son lokmayı zor yutaraqk
dün ücretsiz izin konuşulmuş bende alacagım inşallah para pul umrumda degil 6 aylık bebegi bırakırsam vicdan azabından ölürüm ne annem ne k validem yanımda iki yıl bile cok az tam gün calışanlar için off zor günler bizimi bekliyor ne
bu arada haziran annelerine baktım sıcaklardan bebeklerine nasl bakacaklarını şaşırmışlar klimadan da korkuyorlar keşke son baharda doğursaydık diyorlar:)
amanınnn yedim ama berbat haldeyim. bugüne kadar hiç mide problemim olmamıştı, hamilelikte yaşamak varmış. kızım tombiş tombiş bakıyor kendine teyzesi, anasını kuruttu valla, çöp gibi oldu kollarım bacaklarım(
canım geçmiş olsun. demin bende bir sancı çektim ölüyorum sandım, bence benimki klimadan oluyor, üşütüyorum. klimalı ortamda mısın?
rica ederim inşallah faydası olmuştur. gel sık sık topikte de konuşalım.
bazıları geç hissediyor canım, senin ikinci hamilelik olduğu için endişeleniyorsun belli. sonuçta kontrollerde sorun yoksa, kafan rahat olsun. doktorun en azından alışık olduğun biri, beterin beteri var canım.
valla konuşmadık limit canım. bu ay sonunda çekiliş yapacaz, hediyeler bayramdan sonra gönderilecek. katılacaksan bilgi verirsin canım.
kızlar yaz, bebekler için gerçekten sorun, hastanede sağlık ocağında bir sürü bebek gördüm hepsi sıcaktan kızarmış. zorluğu biz yaşıcaz bebeklerimiz rahat edecek inşallah.
bu arada doktorla konuştum. 21 ekimde ankaraya gidebilir miyim diye. 5 kasım görünen doğum tarihim olmasına rağmen doktor senin bebek 21 ekimden de önce gelebilir dediherhangi bir problem olmamasına karşın doktor herşeye hazırlıklı ol dedi. kurbandan önce doğurabilirim yani kızlar
Kızlar pusetlere karar verdiniz mi , alan var mı ? Dün bize bunu tavsiye etttiler.çevrenizde kullanan var mı?:44:
Quinny Zapp Xtra Travel Sistem Bebek Arabası2011 GittiGidiyor'da 54969956
Canim cok gecmis olsun.sanirim benzer rahatsizliklari yasiyoruz.seni o kadar iyi anliyorum ki benimde 10 gun once kulak ve burun tikanikligi basladi.burnum ne yaptiysak acilmadi.gece nefes alamadigim icin panik atak krizi gecirdim acile gittik ama bisey yapilamadi.kbb ve gogus uzmani gordu hamilelige bagli östrojen hormonundan kaynaklanan allerjik rinit baslamis.cildiricam zannettim.aglayamadim bile daha cok tikanicam diye.Simdi tek burun deligim acik kulaklarimda biraz acildi ve sakinlestirici kullaniyorum.allerjik rinitle ilgilide hamilelere de uygulanan rhinolight tedavisine basladik.bunca sikintinin icinde bide ona para bayiliyoruz. Saglik olsun tabi.sana da cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirsin.
bu arada haziran annelerine baktım sıcaklardan bebeklerine nasl bakacaklarını şaşırmışlar klimadan da korkuyorlar keşke son baharda doğursaydık diyorlar:)
Benim canım beğendin mi resmimi 30 haziran 2. Evlilik yıldönümüz ondan yaptım erkenden içimden geldi bu arada hediyeyi sen beğenmiştin o da hediyesini yollarken tşk etmiş beğenmiş ama hiç yazmamıştı buraya
Şimdiye kadar randevularıma hep ben geç gittiğim için beklemedim
Ama randevulu bekletmiyor canım... Ben çamlıca'dan memnunum.. Doktorum ilaç bağımlısı ve paragöz değil.. Gereksiz test'e karşı. Erdem'in labaratuarları pahalı olduğu için dışarda yaptırabilirsin diyor.. Sana bırakıyor tercihi.. Doğum fiyatlarıda iyi gerçekten.. Kampanya var süresiz. Normal 600 Sezeryan 1000 demişlerdi epudural farkını unuttum ama...
mamamızı yedik geldik
hani demiştim ya sevmediğim bi kadının tayini çıktı diye.. çok sevdiğim birinin de tayinini çıkardılar... o kadar iyi, anlayışlı, yardımsever bi kadın ki... işi bana o öğretti, hep idare etti beni bi sorun olduğunda... o da gidiyor şimdi....:26:
ben de izne çıkmadan tayin isticem sanırım... evime yakın bi daireye geçicem... insan sevdiği insanlardan ayrı kalınca çalışmak bile istemiyor
kızlar ben gene birşey sorayım bu kızda yiyeceklerle kafayı bozmuş demeyin nolur:))))günde kaç ceviz tüketiyorsunuz ben sıksam 3 tane yiyebiliyorum son lokmayı zor yutaraqk
dün ücretsiz izin konuşulmuş bende alacagım inşallah para pul umrumda degil 6 aylık bebegi bırakırsam vicdan azabından ölürüm ne annem ne k validem yanımda iki yıl bile cok az tam gün calışanlar için off zor günler bizimi bekliyor ne
ben bu ara pek yemiyorum ama yediğimde 3 tane yiyorum tatlım...
6 aylık bebeği tabiki de kimse bırakmak istemez... ama eminim ağlaya ağlaya o kadarcık bebeği dadıya bırakmak zorunda olanlar olacaklar vardır... büyük konuşmamak lazım... ben de bırakmıcam Allah nasip ederse... en az yaşını doldurucam (belki 2,5 yaşını) sonra anneme teslim edicem inşallah.
Benim canım beğendin mi resmimi 30 haziran 2. Evlilik yıldönümüz ondan yaptım erkenden içimden geldi bu arada hediyeyi sen beğenmiştin o da hediyesini yollarken tşk etmiş beğenmiş ama hiç yazmamıştı buraya
haklısın büyük konuşmuşum biraz:)))ALlah hiç kimseyi darda bırakmasın kocam al diyor ama son anda ne der bilemem annen yanındaya canım cook şanslısın maşallah hep yanında destekçin olsun gurbet zor esra hastanelerde yattım refakatçim olmadı eşimi de almadılar ilk aylarım cok zor gecti Allah kimseye yasatmasın
canım bu hediyeleşme olayında bende buruk kaldım...almina-göksu'da foto falan paylaşmadı gönderdiğim hediyelerinama sercuruna aldığım hediyeleri hiç söylemedi topicte alındım ben ona :2: ben onunkini hemen anında söyledim bulemsu biliyor walla
afiyet olsun bıdışınla sana kuzucum...evine yakın yer tayin isteme durumun varsa hiç durma bebeğim..evinizin hangi semtte falan olacagı belli öyleysee esramm demi?:44:mamamızı yedik geldik
hani demiştim ya sevmediğim bi kadının tayini çıktı diye.. çok sevdiğim birinin de tayinini çıkardılar... o kadar iyi, anlayışlı, yardımsever bi kadın ki... işi bana o öğretti, hep idare etti beni bi sorun olduğunda... o da gidiyor şimdi....:26:
ben de izne çıkmadan tayin isticem sanırım... evime yakın bi daireye geçicem... insan sevdiği insanlardan ayrı kalınca çalışmak bile istemiyor
yurtdışındamısın canım sen?haklısın büyük konuşmuşum biraz:)))ALlah hiç kimseyi darda bırakmasın kocam al diyor ama son anda ne der bilemem annen yanındaya canım cook şanslısın maşallah hep yanında destekçin olsun gurbet zor esra hastanelerde yattım refakatçim olmadı eşimi de almadılar ilk aylarım cok zor gecti Allah kimseye yasatmasın
konuşmanıza ortak olacağım müsadenizle.seninde dediğin gibi büyük konuşmamak lazım imkansızlıklar insana bazen herşeyi yaptırabiliyor.para pul umurunda olan çok tatlım ne yazıkki.insan zamanla herşeye alışıyor.ben oğlumu üç yaşına soktum.temmuzde üçü biticek tam.daha önce çalıştığım için artık çok sıkıldım ve mahallemi sevmediğim için çareyi çalışmakta buldum işe başladım daha çok yeni .buseferde çocuğu kime bırakıcaz mevzusu çıktı benim yakınımda ne annem var ne kayınvalidem.aslına bakarsanız su saatten sonra onlarla yaşamakta pek işime gelmez yalan yok.zaten herkes çift halinde ve memlekette kurulu düzenleri var.çocum yarım gün kreşe gidiyor.askeriye gibi olmasın die diğer yarısını evde geçirsin istedim ve birini buldum bir arkadaşım vesilesiyle.bugün ilk günümüz aklım öyle evdeki.tanımam etmem kadını canımı emanet ttim allahım sana emanet diyorum kötü biri çıkmasın hep iyileriyle karşılaştır die sürekli dua ediyorum.kadın demincek merak etme diyor.içimden nasıl etmem diyorum.yanı kısacası çalışsan olmuyor çalışmasan hiç olmuyor aha biri büyüdü derken diğeri geliyor.kolaymı bence seçeneklerin hiçbiri kolay değil...
bende gurbetçiyim seni çok iyi anlıyorum.ama unutma zamanla kendine yetmeyi öğreniyorsun aslında hayatı akışına bırakmak gerek bazen.yani kolun yorulduğunda bardağı elinden atıvereceksin.herşey nasılsa olacağına varıyor.sen tevekkül et allah mutlaka yardım ediyor.senide benide bütün gurbetçilerede yardım etsin.zor gerçektende..
haklısın büyük konuşmuşum biraz:)))ALlah hiç kimseyi darda bırakmasın kocam al diyor ama son anda ne der bilemem annen yanındaya canım cook şanslısın maşallah hep yanında destekçin olsun gurbet zor esra hastanelerde yattım refakatçim olmadı eşimi de almadılar ilk aylarım cok zor gecti Allah kimseye yasatmasın
konuşmanıza ortak olacağım müsadenizle.seninde dediğin gibi büyük konuşmamak lazım imkansızlıklar insana bazen herşeyi yaptırabiliyor.para pul umurunda olan çok tatlım ne yazıkki.insan zamanla herşeye alışıyor.ben oğlumu üç yaşına soktum.temmuzde üçü biticek tam.daha önce çalıştığım için artık çok sıkıldım ve mahallemi sevmediğim için çareyi çalışmakta buldum işe başladım daha çok yeni .buseferde çocuğu kime bırakıcaz mevzusu çıktı benim yakınımda ne annem var ne kayınvalidem.aslına bakarsanız su saatten sonra onlarla yaşamakta pek işime gelmez yalan yok.zaten herkes çift halinde ve memlekette kurulu düzenleri var.çocum yarım gün kreşe gidiyor.askeriye gibi olmasın die diğer yarısını evde geçirsin istedim ve birini buldum bir arkadaşım vesilesiyle.bugün ilk günümüz aklım öyle evdeki.tanımam etmem kadını canımı emanet ttim allahım sana emanet diyorum kötü biri çıkmasın hep iyileriyle karşılaştır die sürekli dua ediyorum.kadın demincek merak etme diyor.içimden nasıl etmem diyorum.yanı kısacası çalışsan olmuyor çalışmasan hiç olmuyor aha biri büyüdü derken diğeri geliyor.kolaymı bence seçeneklerin hiçbiri kolay değil...
afiyet olsun bıdışınla sana kuzucum...evine yakın yer tayin isteme durumun varsa hiç durma bebeğim..evinizin hangi semtte falan olacagı belli öyleysee esramm demi?:44:
slm anne adayları bende kısmetse aralık annelerindenim ama ikiz olduğu için tahminen kasım annesi olurum aranızda ikiz bekleyen varmı yada tatile çıkmayı düşünen
bir daha ki çekilişte hem gönderen resim çeksim hem alan kişi olurda bazı sorunlardan dolayı alan kişi resim ekleyemezse aldığını söylesin ve gönderen kişiden rica etsin ben ekleyemiyorum sen eklermisin desin ....
ilk çekilişimiz olmasına karsın pek bir pürüz çıkmadı inşş bebeişler için olan çekilişdede pürüz çıkmaz
bebeğin kilosunu iyi gördüğü için öyle demiştir o canım benim kızlar ultrasonda hep 1 ay öndelerdi ama zamanında doğdular bu sıpan cılız kaldı ablaların yanında
anneside kurumasın canım yesin zorlasın kendinihem bebiş iyi olsun hem annesi
canım bu gizli saklı bir hediye olayı değildiki forumada yazması lazımdı ama neyseee....
demek yıldönümünüz yaklasıyor rabbim daha nice mutlu yıllar göstersin yasatsın inşş
mamamızı yedik geldik
hadi yaa bebekler eve bağlıyor birde onları gündüz çıkarsa aşırı sıcak, havada güzel çıkmak ister insan ama çıkamaz, kışın zaten çıkmak canı istemiyor insanın canı kar yağmur soğuk o yüzden zaten evdeyiz :)
hepimizde böyle bir durum var kuşumm bayramdan önce bile olabilir
slm anne adayları bende kısmetse aralık annelerindenim ama ikiz olduğu için tahminen kasım annesi olurum aranızda ikiz bekleyen varmı yada tatile çıkmayı düşünen
bir daha ki çekilişte hem gönderen resim çeksim hem alan kişi olurda bazı sorunlardan dolayı alan kişi resim ekleyemezse aldığını söylesin ve gönderen kişiden rica etsin ben ekleyemiyorum sen eklermisin desin ....
ilk çekilişimiz olmasına karsın pek bir pürüz çıkmadı inşş bebeişler için olan çekilişdede pürüz çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?