2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
slm anne adayları bende kısmetse aralık annelerindenim ama ikiz olduğu için tahminen kasım annesi olurum aranızda ikiz bekleyen varmı yada tatile çıkmayı düşünen

ıkız beklemıyoruz ama tatıle cıkıcam ıkı hafta sonra kusadasına gıdıcem uzun sure denızde ve guneste kalmayı dusunmuyorum ıdrar yolları enfeksıyonum var ıyı gelmıyormus sadece bırkac saat gırıcem

teşekkürler kızlar beğenileriniz için sercuruna aldığım hediye tam resimde gösterdiğim gibi değildi balık şekilleri kesilmişti ve rengarenkti ikiz diye bebişleri iki adet rüzgar çanı almıştım bir fikriniz olsun diye internette arattım ancak bu vardı resim koymayı beceremiyorum işte buna benziyordu Turkuaz Hediyelik

kız çocuğu için eksikli diye anne karnında az kaldığı için derler ya şekerim büşrada tam bir ay doğum bekledim doktorum öyle dedi diye
evet sahinus katılacak KATILACAKSIN DEĞİLMİ SAHİNUSSSSSSS

burcuxxx bildiğim kadarıyla kayınvaliden bakacak ve çok iyi bir insan adıda vuslat :)))ben sizi aylardır takipteyim aslında ben alırım diyorum ama benim eşim son dakikada fikir degiğtirmeye bayılır:)))

işteeeeeeeee

burcuxxx bildiğim kadarıyla kayınvaliden bakacak ve çok iyi bir insan adıda vuslat :)))ben sizi aylardır takipteyim aslında ben alırım diyorum ama benim eşim son dakikada fikir degiğtirmeye bayılır:))) o zaman cevize devam

kız katılacağım dedim ya

kız burcunun kaynanasının adını nerden biliyorsun sennn

iyi olmuş valla sana mı kalmış..

çok güzelmiş canım :)

ben ne yaptım ki... canım benim kayınvalidem çok iyidir, ben onlara giderim yeni gelin edasıyla otururum yerimden kalkmam... bir dediğimi iki etmez, yeterki sen iste kızım der... ama ben sivri dilliyim birazcık... annem babannemden çok çekmiş, belki ben de ondan etkilenerek en baştan gardımı aldım... en mükemmel kadın olsa karşımdaki yine diyeceğimi sakınmam, hele alttan alma huyum hiç yoktur.

ayy sen de süpersin, hiç kendini kötü etmeden istediğini yaptırmışsın... acaba siz gelecek olsanız sizin için de o geline hamile haliyle sarma sardırır mıydı sormak lazım bi...

çok iyi canım...allah gönlüne göre versin...

bizz hepimiz biliyoruzz..o bizim örnek kayınvalidemizz bizimkilereee ellerinden su içirecezzz vuslat hanımın ben bunu düşünüyorummm

yok canım önde gitmiyor ama sezaryanla olursa doktorlar erken alıyorlar günün gelmeden ondan dedim :)
ayy çok önde gitmesin şeker yok dmi kuzum sende ?

çok güzelmişşşş

Haziran ayı annelerini okudum da.. Emmeyen bebekler.. Doğum tarihi geçmiş ama hala bekleyen anneler ayy o günlerde zor ama çok keyifliiii

burcuxxx bildiğim kadarıyla kayınvaliden bakacak ve çok iyi bir insan adıda vuslat :)))ben sizi aylardır takipteyim aslında ben alırım diyorum ama benim eşim son dakikada fikir degiğtirmeye bayılır:)))

:)))) evet valla sıkı takipçiymişsin. senin kaynananı da öğrenmiş olduk :))) benimki melektir, yazlığa gittiler, her gün arıyor nasılım diye :))

kız katılacağım dedim ya

kızım bende kafa kalmadı. bazen 2 bazen 3 bzen 4 kere sorabilirim. beni en iyi siz anlarsınız. o kadar çekeceksiniz napayım

dün kaynattık canım. ben kayınvalidemin adını koyayım istedim eşim istemedi. onu konuşmuştuk. bulsun o zaman güzel isim. eşime bıraktım benç zaten kız istiyordu isminide koysun madem :))) malum benim tahminler kız arkadaşlarının ismine denk geliyor :)))))

inşallah arkadaşım tek sığınağım allah .bebişime zarar gelmesin yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…