slm anne adayları bende kısmetse aralık annelerindenim ama ikiz olduğu için tahminen kasım annesi olurum aranızda ikiz bekleyen varmı yada tatile çıkmayı düşünen
canım bende beğendim resmini. maşallah çok güzelsinnice yıllar mutlu huzurlu beraberliğiniz devam etsin inşallah.
selcan gelsin ben derim merak ediyozz sahinusa ne aldın ? yayınlar mısın? diye. merak ettim bak şimdi
bebeğin kilosunu iyi gördüğü için öyle demiştir o canım benim kızlar ultrasonda hep 1 ay öndelerdi ama zamanında doğdular bu sıpan cılız kaldı ablaların yanında
anneside kurumasın canım yesin zorlasın kendinihem bebiş iyi olsun hem annesi
canım bu gizli saklı bir hediye olayı değildiki forumada yazması lazımdı ama neyseee....
demek yıldönümünüz yaklasıyor rabbim daha nice mutlu yıllar göstersin yasatsın inşş
bunlar çok kaba geliyor bana 3 tekerlekli almayacağım ben öncelikle mağazada görün ve ne kadar kullanışlı, size hitap ediyor mu ona bakın bence kızlar..
geçmiş olsun canım benim, hakkaten çok zor bir şeymiş ya.. Allah hepimize tez zamanda şifa versin ve dilerim kalıcı olmazlar..
bizimkiler şanslı o zaman:)
maşallah pek güzelsin kuzum, Allah nazarlardan saklasın sizi...
çok uygunmuş fiyatlar canımcım, maşallah
kötü olmuş inşallah daha iyi insanlarla tanışırsın güzelim,
ben artık ceviz falan yemiyorum bu saatten sonra çok faydası olmaz her şeyden yemeye çalışıyorum ama bebeğime yarasın diye:)
kız çocuğu için eksikli diye anne karnında az kaldığı için derler ya şekerimcanım ondandır yada doktor hazırlıklı olayım diye demiştir. sonuçta erken doğum denen bişi var dimi. herşey olabilir.
doktorum hala ceviz yememi söylüyor ama ben arada bir yiyorum. adet söylemedi. ben 2 aylık bebeği bırakıcam. vicdanım da rahat. sonuçta keyfi bişi değil bu, şartlarımız böyle, mantıklı davranmaya çalışıyorum. ama gözüm arkada kalmayacak çok şükür.
hakkında hayırlısı olsun arkadaşının. inşallah sende istediğin yere geçersin canım.
seninde mi bebeğin gününden büyük canım? benim 1 hafta önde gidiyor ondan demiş olabilir.
2 kişi var canım nicklerini tam bilmiyorum. allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
çok güzel fikir bence. inş sorunsuz olur.
eee sahinus katılacak mı ??? huuuuuuu
teşekkürler kızlar beğenileriniz için sercuruna aldığım hediye tam resimde gösterdiğim gibi değildi balık şekilleri kesilmişti ve rengarenkti ikiz diye bebişleri iki adet rüzgar çanı almıştım bir fikriniz olsun diye internette arattım ancak bu vardı resim koymayı beceremiyorum işte buna benziyordu Turkuaz Hediyelik
canım ondandır yada doktor hazırlıklı olayım diye demiştir. sonuçta erken doğum denen bişi var dimi. herşey olabilir.
doktorum hala ceviz yememi söylüyor ama ben arada bir yiyorum. adet söylemedi. ben 2 aylık bebeği bırakıcam. vicdanım da rahat. sonuçta keyfi bişi değil bu, şartlarımız böyle, mantıklı davranmaya çalışıyorum. ama gözüm arkada kalmayacak çok şükür.
hakkında hayırlısı olsun arkadaşının. inşallah sende istediğin yere geçersin canım.
seninde mi bebeğin gününden büyük canım? benim 1 hafta önde gidiyor ondan demiş olabilir.
2 kişi var canım nicklerini tam bilmiyorum. allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin.
canım maşallah sizetürk flmlerinden çıkmış güzeller gibisinnnn
kız burcunun kaynanasının adını nerden biliyorsun sennnburcuxxx bildiğim kadarıyla kayınvaliden bakacak ve çok iyi bir insan adıda vuslat :)))ben sizi aylardır takipteyim aslında ben alırım diyorum ama benim eşim son dakikada fikir degiğtirmeye bayılır:))) o zaman cevize devam
kızlar sizi gidi cadı gelinler ulennn oglan doguracagım diye korktum valla acilen kız dogurmam lazım el birliğiyle kaynanayı fırttrtmak için alemsin ESRA HELE SEN
bende size anlatayım maceramı gecen bizde tatilden önce mecburi ziyaretimizi yaptık kaynanaya bir legen sarma ici ve yaprak anammmm o da ne gçrünce beynimden vuruldum oturttu beni ertesi gün gelecek muhterem kaynıma ve karısına hazırlıkmış yani bugün pişmeyecek neyse hic gıkım cıkmadı bir iki sardım su icmeye mutfaga gitim güyaaa:)))kocamı sıkıştırdım beni bu işkenceye sen maruz bıraktın beni kurtaracaksın dedim ben hamile beli agrıyan bir kadınım nasıl yapar bunu yaaa demi ama hemde bulantılardan bitmiş birine..Sonra kocacık geldi hayatım sen hamilesin zaten mahvoldun belinde agrıyor kalk sanamı kaldı bu iş yarın kendileri sarsın ve yesinler dedi:)))))bende kalktım tabi sonra sahile gittik.:))))
teşekkürler kızlar beğenileriniz için sercuruna aldığım hediye tam resimde gösterdiğim gibi değildi balık şekilleri kesilmişti ve rengarenkti ikiz diye bebişleri iki adet rüzgar çanı almıştım bir fikriniz olsun diye internette arattım ancak bu vardı resim koymayı beceremiyorum işte buna benziyordu Turkuaz Hediyelik
estağfurullah canım sadece çok resim eklediğim için yapabiliyorum benAllah razı olsun şu cehaletin de gözü kör olsun
kızlar sizi gidi cadı gelinler ulennn oglan doguracagım diye korktum valla acilen kız dogurmam lazım el birliğiyle kaynanayı fırttrtmak için alemsin ESRA HELE SEN
bende size anlatayım maceramı gecen bizde tatilden önce mecburi ziyaretimizi yaptık kaynanaya bir legen sarma ici ve yaprak anammmm o da ne gçrünce beynimden vuruldum oturttu beni ertesi gün gelecek muhterem kaynıma ve karısına hazırlıkmış yani bugün pişmeyecek neyse hic gıkım cıkmadı bir iki sardım su icmeye mutfaga gitim güyaaa:)))kocamı sıkıştırdım beni bu işkenceye sen maruz bıraktın beni kurtaracaksın dedim ben hamile beli agrıyan bir kadınım nasıl yapar bunu yaaa demi ama hemde bulantılardan bitmiş birine..Sonra kocacık geldi hayatım sen hamilesin zaten mahvoldun belinde agrıyor kalk sanamı kaldı bu iş yarın kendileri sarsın ve yesinler dedi:)))))bende kalktım tabi sonra sahile gittik.:))))
kız burcunun kaynanasının adını nerden biliyorsun sennn
çok iyi canım...allah gönlüne göre versin...evet canım var... arabayla 5-10 dakikada gidebileceğim kadar yakın ve trafiksiz bir yol hem de... evin nerde olacağı belli... annemin oturduğu semtte... zaten bizim orası hep site, 1.etap,2.etap diye ayrılmış... en fazla farklı etaplarda oturucaz...
istediğim yer olursa annemlere yürüme mesafesinde olucaz. eşim de öyle istiyor zaten... bir de yürüyüş parkurları, spor tesisleri, otobüs durağı, hastane, alışveriş merkezleri hep yürüme mesafesinde olucak :)
canım ondandır yada doktor hazırlıklı olayım diye demiştir. sonuçta erken doğum denen bişi var dimi. herşey olabilir.
Eki Görüntüle 448282 işteeeeeeeee
burcuxxx bildiğim kadarıyla kayınvaliden bakacak ve çok iyi bir insan adıda vuslat :)))ben sizi aylardır takipteyim aslında ben alırım diyorum ama benim eşim son dakikada fikir degiğtirmeye bayılır:)))
kız katılacağım dedim ya
Haziran ayı annelerini okudum da.. Emmeyen bebekler.. Doğum tarihi geçmiş ama hala bekleyen anneler ayy o günlerde zor ama çok keyifliiii
hayırlı olsun canım.. ikiz bekleyen sanırım bir arkadaşımız var ama çok sık girmiyor. tatile çıkma planım var hamilelikten önce almıştım ama eylüle bekletiyorum eğer bu ay bişey bulabilirsem gideceğim bulmazsam yine onda gitmeyi düşünüyorum..
kuzum benim kıyamam üzülme hayat şartları yapacak bir şey yok.. inşallah Rabbim hepimize bebeklerimize gönlümüzdeki gibi bakma fırsatını verir..
hakkaten çok zor dilerim Allah iyilerle karşılaştırır cümlemizi..
iyi fikir kuzucum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?