2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
iyi geceler kızlar

maşallah canım kilon çok iyi
yürüyüş çok çok önemli gerçekten, ben fazla yürüyen biri değildim ama bu hamilelikten dolayısıyla aksatmıyorum artık eşim sağolsun zorla götürüyor
dün bir arkadaşa gittik oda 2 doğum yaptı ikiside normal doğumdu ve çok kolay geçti sebebide çok ama çook yürümesiymiş en büyük ilaç diyor bana,
bakalım bende inşallah uygulamaya devam ederim ki bu sıcaklar mahfediyor beni

kızlar bu tekmeleri yemek nasıl muhteşem bi duygu böyle
üç gündür resmen oğlumla içli dışlı olduk habire konuşuyorum onunla oda tekmeleriyle tepki veriyor,
resmen coşuyor yavrum ya
bide o tekmeleri göbekte görüyorum ya nasıl ağlıyorum bi görseniz mucize ötesi bişey gerçekten,
o tekme attığı yer nasıl belli oluyor müthiş bişey

Sana da iyi geceler canım;
Çok şükür yaa,bunu bende yürüyüşe borçluyum ilk üç ayı bulantısız iştahlı geçirdim çünkü,hiç yürümeseydim 5-6 kg almıştım kesin.
Bugün yine 1 saat yürüdüm.İşte dediğin gibi sıcaklar yüzünden akşam serinliğinde çıkmaya çalışıyorum artık bende.

Çok sevindim bunu duyduğuma yürüyüşün normal doğumu olumlu etkilediğini bende duymuştum.
İnşallah bi mucize olur da sağlıkla normal doğururuz...

Bu arada tekmelerden bahsetmişsin,ya gerçekten ne güzel bi duyguymuş..Bizim beyefendi de çok hareketli maaşallah babacığı bugün elektrik süpürgesi açtı,aman allahım nasıl tekmeler yedim anlatamam,oysa daha çok küçükler yaaa

Haklısın canım yürüyüşler olmasaydı bir sürü kilo almıştık maşallah hepimize şu ana kadar çok iyiyiz kilo konusunda
fazla güneşe çıkmamaya bak tabi birazını alsın ama oğluşun vitamin sonuçta ama akşam üstü yürüyüşde daha zevkli oluyor hemde daha serin,
bizde eşimle öyle yapıyoruz artık
Bol bol hareket halinde normal doğumu çok kolaylaştırıyor canım normal doğum yapan herkesten aynısını duydum,
geçende bi arkadaşı ziyaret ettim hastanede yeni doğum yapmıştı , doğumdan önce her yeri şişmiş haldeydi oda hareketsiz kaldığından ve çok fazla tuzlu yediğinden olmuş, doğumuda çok ama çok zor geçti malesef, Allahtan bebekte kendiside iyi şu an.

Ah sorma kuzum ya, resmen mucize daha minicikler dediğin gibi ama hop oturup hop kalkıyorlar, bak yine kendii belli etti sıpam

darısı tüm bebek isteyen ve bekleyenlerin başına, bu bambaşka bişey gerçekten

canlarım günaydın topiğimizi oğlumla açalım bakalım besmele ile
nasılsınız
annesinin birtanesi maşallah kuzuna
başka başka nasılsınız ben şişkoyum :)
esra nasıl oldu acaba ??

nasılsınız
esra nasıl oldu acaba ??

günaydın kuzum sizede ayy oğluşuda topik açarmışşş

esra da kontrolemi gidecekti ?

annesinin bir tanesi kontrole gitmişmiydin canm ben kaçırdım mı ? cevap yazıdm mı bilmiyorum :26:

iyi herşey yolunda değil miii ?

esra dün rahatsızlandı eve gitti tatlım zehirlenmiş olabilirsin demişti bir doktor tansiyonu çok düşmüştü inşallah iyidir :18:

bugün 6. ayımıza girdik son dönemeçteyiz artık yani ve ben resmen 1 haftada 2 kilo birden aldım çok korkuyrum şimdi ama boğazımada sahip olamyıorum ne olacak bilmiyorum ama sanırım çok şişecem korkuyorummmmmm diyetisyene gitmek istemiyorum ama kiloda çok almak istemiyorum oof oof :18::18::18::18:

canım doktor bana muhtemelen 5 kasımda gelir dedi...raporda herhangi bi tarih görmedim canım:44: dur eve gidince bi daha bakamm

hadi gözün aydın özlemcim

sağol teyzesi...muhteşem bi duygu gerçekten...rabbim herkese nasip etsin...ahh ahh o ayrıntılı ultrasondan evde olacakkii
nasılsınız
esra nasıl oldu acaba ??

günaydın beysal teyzesi...yaaa kızım nasıl tatlıydı bacım yaa bi görsen...babası hayran kaldı hareketlerine...

akşam dışarı çıktık...eşim oruç yaa iftarda arkadaşlarla buluştuk..ordanda bi yere kahve içmeye geçtik..beylerde nargile içtiler..eve geldik kızım bi hareket etti..annesinin keyifli oldugunu anladı herhalde..hemen göbüşümü açtım...babasına dedim hemen elini koy sende hissedeksin eminim bu sefer...ve hissetti eşimdee o kaa mutlu olduki anlatamam sizeee

Günaydıın canlarımmm nasılsınız bakalım bugünnn?? Biiiz bomba gibiyizz
Dün bebişimi gördüm maşallah koccaman olmuş,çok sağlıklı bir bebekmiş veee kesinnn bıdışmışşşşş doktora gitmeden meyve suyu ve yarım çikolatayı götürmüştümm onun da etkisiyle kıpır kıpırdı yavrumm Doktorumuz bu ne hareketli böyle dedi sporcu olacak herhalde dedi bir de yandınız çok inatçı çok uğraştıracak sizi dedi Kaç kere yüzünün fotoğrafını almaya çalıştı doktor, elleriyle yüzünü kapatıp durdu kızçemmm en son karnımı dürtmek, sallamak zorunda kaldı hi hihh İyi ki yaptırmışım ayrıntılı ultrasonu kızlar, sizler de kesinlikle yaptırın derim, çünkü doktorumun dediğine göre hayatı boyunca bir kez tüm iç organları bu kadar ayrıntılı şekilde görüntülenmiş olacak

Eee sizde haberler nasıl fıstıklarımm??? Dün benim gibi doktora gidecekler vardı?
Bulemsum öğrendi mi cinsiyeti? Hilalim ne yaptı?

Son düzenleme:

bizim babamızda hissetmeyi çok istiyor eve tkoş gel hareket ediyor diyorum o geliyor pıt duruyor benim sıpam babaya hareket ettiğini hissettirmiyor o da meraktan çatlıyor :)

bulemsunun 3. kızçesi geliyor sağlıklı bizlere el sallamış :)

hilalimin de sağlıklı hareketli bir kızçesi var o da maşallah iyi
senin kızçene de çok sevindik tatlım

tatlım bebişleri büyütmek için içimizden geliyor yemek, bende nasıl kazınıyorum anlatamam ben yemesemde bebek yediriyor, bu kadar endişe ediyorsan neden diyetisyene gitmiyorsun tatlm ?

günaydınn milonammm hoş geldinn,

ayy yerim onu büyümüşşş, maşallah sağlığına sıhhatine altelik olacak yavrummm :)

bende yarın gideceğimm çok hyecanlıyımmm

hayatım dün doktordan gelince yazmıştımm...senin için yukarı tekrar kopyaladım

Canım arkadaşlarım ve bebeğimin minik yoldaşları günaydınnnnnn nasılsınız kuzular keyifler iyi maşAllahhhh ben dün gece iyi uyuyamadım kabus gördümm biraz uykum var kahvaltımızı yaptık geldik yanınıza

canım hemşommm çok sevindim bıdışının iyi olmasına maşAllah ona Allah esirgesin maşAllah 700 gram süpersin formulunu söylesene bana ben dün ne güzel diyeti yaptım yaptım eve gidince coştummmmm

tebrikler beysalım 6.aya girdiniz maşAllah pipiloşunaaa diyetisyene git canım ama gunluk 1 saat yurumek gerekiyor benim evim düz yolda olsa yürücem de heryer yokuş bayır

canım milanom yerim senin bıdışınııııı

oh kıpır kıpır olur tabi yersen çikolatayı ellerini yesinler onun utanmış annesiii

hayatım dün doktordan gelince yazmıştımm...senin için yukarı tekrar kopyaladım

oyy kuzum aleykümselamm maşallah kızçene sağlıklı her bişi yerindeymişşş

bebecikler kıpr kıpırr yerim onuuu , aaa canımm çiş mi yapıyorlar ? hiç bilmiyordum hep merak ediyordum, nasıl bir döngüleri var acabaa :44:nasıl yapıyorlar

kızımın kızçene selamı var şekerimmmm çok iyiydi hamdolsun teyzesii...kıpır kıpırdı bizim cadıdaaa
senin kesinleşmiş bıdışından hayırlı olsun bebeğimmm

bizim babamızda hissetmeyi çok istiyor eve tkoş gel hareket ediyor diyorum o geliyor pıt duruyor benim sıpam babaya hareket ettiğini hissettirmiyor o da meraktan çatlıyor :)

ahhh yazık yaa adamcağızaa...terbiyeli çocuk tabii babasının yanında hazır ola geçiyor..oğluşlarr hep böylee yaaa bizim kızçelere ne demeli edepsizlerr babasının karşısında açtı kukuşunu gösterdi bize...doktordaaa demezmii iştee bunlarr iki ince yanı mıntışının, kesin kız aboo eşimden bile utandım adam öylee deyinceee:44:

bulemsunun 3. kızçesi geliyor sağlıklı bizlere el sallamış :)

hilalimin de sağlıklı hareketli bir kızçesi var o da maşallah iyi
senin kızçene de çok sevindik tatlım

Teşekkürler tatlımmm

Yaşasınnn kızlarımız çoğaldı desenee. Çook sevindim bulemsum içinn

Hilaliminkini de kopyalamış, okudum şimdikk maşallah diyorumm prensesineee

Bu arada benim kızçemin kilosu 356 gr, boyu da 26 cm miş fıstıklarr, kilosu tam 20+5 gün için normalmi ama boyu bir hafta önden gidiyormuş hihihh O kadar bulantılarım kusmalarımın içinde iyi bakmışım yavruma ya, en çok buna sevindim kızlar... Fotoğraf da verdi doktorumuz bir tane ama, evdeki bilgisayarımı kocacık görümceye vermiş hafta sonuna kadar, o yüzden haftaya anca ekleyebilicemm

güzelim benim ömrüm hep diyetisyenlerde geçti sanki hamilelik bana tatil gibi gelmişti tekrar olsun istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…