güzelim benim ömrüm hep diyetisyenlerde geçti sanki hamilelik bana tatil gibi gelmişti tekrar olsun istemiyorum dikkat etmeye çalışıyorum işte
günaydınnnnn bugün ayrıntılıya gideceğim 16:30 da ve aşı olan kolum uzatınca ağrıyor
hadi cnım gözün aydınnn şimdiden güzel sonuclarla gel inşAllah
aşk olsun kızlar kimse benim geldiğimi farketmemiş yazdımda kimse cevaplamamışşş
kızçemin bebeciklerinize selamı var...annesininkuzusu nasılda kıpır kıpırdı...çikolata fazlasıylaa işe yaramıştı..doktor amcamızz bi ara kalbini incelerken zorlandı bile bizim zilli cadı durmadığı için yerindeee
bebeğim 332 gr ve 23 cm olmuşhaftasına göre gayet iyi dedi doktorumuz:26: bütün organlarımız yerli yerinde ve iyiymiş...çişini bile yapmış benim meleğim, mesanesi dolu gözüküyor dedi doktor amcası...haftasıyla uyumlu çıktı ölçümleri...kimi ölçümde bi gün ileri kimisinde bi gün geri çıktı..normal dedi doktorum...
kalp atımı 145miş benim kuzumun...1-2 sn dinledik...en güzel senfoniydii benim içinn
ellerini parmaklarını ayaklarını dizlerini kaburgalarını omurgasını kulak kepçelerini çokk net olarak gördükk ama foto vermedi doktor amcamız...vee videolu değilmiş malasef..babamız kameraya aldı tüm muayeneyi...bende onunla yetincemm napayımm
bebeğimin içinde yüzdüğü havuzun suyu yeterliymiş...hatta çok iyi doktorum çok mutlu oldum...400 gr kadar fazla çıktım (yani 77.1 gibi) kendi hesabıma göre:44: gün içinde yediğim içtiğim şeye göre sanırım...kilom için bişey demedi doktor amcamız kızmadı bize...
gelişimi böyle giderse beklenen doğum tarihinde gelir dedi
bebeğimin gösterisi bitince sorularımı sıraladım doktoruma:
havuz? *****hayır
kan hapı, elevit, balık yağı? *****doğuma kadar devam
çatlak önleyici krem? ****saf zeytinyağına devam ama sabah akşam düzenli dedi:44: bunun nasıl olacagını bilemiyorum ama hayırlısı
lansinoh?*****doğumdan sonraa başlayacaksın dedi:44:
kabızlık ?*****ilaç vermem hemen kuru meyve ye, kepekli ekmek ye, bol su iç dedi
kızlar chicco lite way de karar kılanları çoook tebrik ediyorum..inanın asla pişman olmayacaksınız...benim kızım 2,5 yaşında hala kullanıyoruz...şimdiki bebeğede kullanacaz... ben kızımda park yatak kullandım çoook memnun kaldım rahat ettik...
benzesin annesi tabiii güzel ve tatlı bir kız olsun annesi gibii
sana bişey demedimi dr 5 kasım mutemelen doğum tarihi olarak kaldı mı:44:senin benim raporda 2 tarih var biri 29 ekim olarak yazıyor
evet anca beraber kanca beraber ayrılmak yokkkk:118:
benim kızımın elleri açıktı anasınında eli açık babasınında eli açık başka alternatifi yoktusende kızınla bol bol konuş bak kıızm ben eli açık bir anneyim sende bana yakışan kız ol pintilik cimrilik bize yakışmaz bizi bozar deee
ay evet tatilde olabilirler ama nöbetçi olan bir dr vardır herhalde :44:önemli olan dr değil ki güzelim doğum kendiliğinden oluyor ne kadar rahat olursan o kadar kolay oluyor
büşrada bir gece önce lekem geldi doğum nişanıymış ertesi akşam saat 7 de suyum geldi ebe tembihlemişti suyun gelir gelmez gel ilk doğum diye
sonrasında doğum yaptığım yerde ebe kontrol etti 3 cm açık dedi ama açılmam çok güzel ilerledi ve saat 9 da 7 cm olmuştu 1 saatte doğumum oldu bitti bile ebe kızın oldu dedi ben hadi canım dedim
anlayacağın kolay bir doğumdu
doğumu yapan biizi ne ebe ne dr kimsenin bize faydası yok sakin olursak nefes alışverişlerimiz güzel olursa yıpranmadan doğum oluyor bitiyor bile
rabbim kolaylık versin inşş hepimize
oğlumu gördüm bize el sallıyordu doktor selam veriyor size bakın dedi, oturur vaziyetteydi, 300 gr. 20 cm olmuş meleğimhareketlerini sordu doktorum, -hissediyorum dedim , düzenli hareket bekleme daha okadar büyümedi dedi arada uzun süre duymazsan telaşa kapılma dedi yani.eleviti gün aşırı al çok ihtiyacın yok dedi, ama kan hapını bırakma dedi.
haftaya şeker yüklemesi yapılacak ve ayrıntılı usg için gün verdi yani 1 hafta sonra kısmetse meleğimi tekrar görücem , bu yüzden ayrıca çok mutluyum
doktorum sonuçların çıkınca getir göreyim dedi.bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra
bulemsu kızları üçledin demek canım gözünaydın iyi geçmiş usg ,sağlıklı olsun bebeğin yeterki.3 kız annesi olmak da çok güzel , onlar büyüyüp , senin en sıkı dostalrın olacak .
annesininbirtanesi; canım seninde gözün aydın güzel geçmiş ayrıntılı usg darısı başımıza inşallah , ne güzel değilmi insanın hiç o usg nin başından ayrılası gelmiyorr
kızlar bu tekmeleri yemek nasıl muhteşem bi duygu böyle
üç gündür resmen oğlumla içli dışlı oldukhabire konuşuyorum onunla oda tekmeleriyle tepki veriyor,
resmen coşuyor yavrum ya
bide o tekmeleri göbekte görüyorum ya nasıl ağlıyorum bi görseniz mucize ötesi bişey gerçekten,
o tekme attığı yer nasıl belli oluyor müthiş bişey
Günaydıın canlarımmm nasılsınız bakalım bugünnn?? Biiiz bomba gibiyizz
Dün bebişimi gördüm maşallah koccaman olmuş,çok sağlıklı bir bebekmişveee kesinnn bıdışmışşşşş doktora gitmeden meyve suyu ve yarım çikolatayı götürmüştümm onun da etkisiyle kıpır kıpırdı yavrumm Doktorumuz bu ne hareketli böyle dedi sporcu olacak herhalde dedi bir de yandınız çok inatçı çok uğraştıracak sizi dedi Kaç kere yüzünün fotoğrafını almaya çalıştı doktor, elleriyle yüzünü kapatıp durdu kızçemmm en son karnımı dürtmek, sallamak zorunda kaldı doktor hi hihh İyi ki yaptırmışım ayrıntılı ultrasonu kızlar, sizler de kesinlikle yaptırın derim, çünkü doktorumun dediğine göre hayatı boyunca bir kez tüm iç organları bu kadar ayrıntılı şekilde görüntülenmiş olacak
Eee sizde haberler nasıl fıstıklarımm??? Dün benim gibi doktora gidecekler vardı?
Bulemsum öğrendi mi cinsiyeti? Hilalim ne yaptı?
bizim babamızda hissetmeyi çok istiyor eve tkoş gel hareket ediyor diyorum o geliyor pıt duruyor benim sıpam babaya hareket ettiğini hissettirmiyor o da meraktan çatlıyor :)
Canım arkadaşlarım ve bebeğimin minik yoldaşları günaydınnnnnnnasılsınız kuzular keyifler iyi maşAllahhhh ben dün gece iyi uyuyamadım kabus gördümm biraz uykum var kahvaltımızı yaptık geldik yanınıza
canım hemşommm çok sevindim bıdışının iyi olmasına maşAllah onaAllah esirgesin maşAllah 700 gram süpersin formulunu söylesene bana ben dün ne güzel diyeti yaptım yaptım eve gidince coştummmmm
tebrikler beysalım 6.aya girdinizmaşAllah pipiloşunaaa diyetisyene git canım ama gunluk 1 saat yurumek gerekiyor benim evim düz yolda olsa yürücem de heryer yokuş bayır
canım milanom yerim senin bıdışınııııı
oh kıpır kıpır olur tabi yersen çikolatayıellerini yesinler onun utanmış annesiii
günaydınnnnn bugün ayrıntılıya gideceğim 16:30 da ve aşı olan kolum uzatınca ağrıyor
hadi cnım gözün aydınnn şimdiden güzel sonuclarla gel inşAllah
aşk olsun kızlar kimse benim geldiğimi farketmemiş yazdımda kimse cevaplamamışşş
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. ben bugün sersem gibiyim. galiba artık etkilenmeye başladım hamilelikten. başım ağrıyor yüzüm şiş sanırım. vücudumda şişiyor. idare etcez bakalım.
canım ne güzel haberler getirmişsin. maşallah kuzuna
demek bize yumruğunu gönderdi bebişolsun biz öperiz o minik yumruğu. ohh seninde üzerinden bir yük kalktı.
evet bende başlıyorum artık araştırmaya, park yatak kesin alacağım araba işine daha karar vermedim. bu markayı bir araştırayım. sağol canım.
:))))) yalnız benim doktorum 21 ekimden önce gelebilir dedi. erken davranırsa bebişim kızmayın bize. ben elimden geldiğince tutacam elimde :)))
bayramda sorun değil. ben burda olacam. doğumuna girmek istiyorum dedi. kısmet inşallah o girer, çok alıştım doktoruma.
inşallah Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.
maşallah kuzuna canım
şeker yüklemesi için erken değil mi? ben 26. haftamda gidicem ?
evet çok güzel bir duygu canım. çok şükür hissediyoruz hareketlerinide artık.
canım gözün aydın. netleşmiş cinsiyetinde. hııı sporcu mu olacakmiş bebişin.maşallah canım.
hisseder canım ya, eşim 2 haftadır elini koyunca hissediyor bebişimizi. babası elini karnıma koyunca, hadi kızım baban geldi, öp bakalım babanın elini diyorum, kızımda hemen tekmeyi sallıyor. çok akıllı benim kızım, çok laf dinliyor.
akşam kaçırdın demek. seni seniiiiiiiii. neyse kızamıyorum ki sana. artık dikkat etmeye çalış canım. herşey kolay bir doğum için.
fark ettik tatlım ama artık yerin eskisi gibi rahat değil yazmak için sanırım dün gün boyu diyet yapıp akşam diyeti mi bozdun? coştum derken.
Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. ben bugün sersem gibiyim. galiba artık etkilenmeye başladım hamilelikten. başım ağrıyor yüzüm şiş sanırım. vücudumda şişiyor. idare etcez bakalım.
canım ne güzel haberler getirmişsin. maşallah kuzuna
demek bize yumruğunu gönderdi bebişolsun biz öperiz o minik yumruğu. ohh seninde üzerinden bir yük kalktı.
evet bende başlıyorum artık araştırmaya, park yatak kesin alacağım araba işine daha karar vermedim. bu markayı bir araştırayım. sağol canım.
:))))) yalnız benim doktorum 21 ekimden önce gelebilir dedi. erken davranırsa bebişim kızmayın bize. ben elimden geldiğince tutacam elimde :)))
bayramda sorn değil. ben burda olacam. doğumuna girmek istiyorum dedi. kısmet inşallah o girer, çok alıştım doktoruma.
inşallah Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.
maşallah kuzuna canım
şeker yüklemesi için erken değil mi? ben 26. haftamda gidicem ?
evet çok güzel bir duygu canım. çok şükür hissediyoruz hareketlerinide artık.
canım gözün aydın. netleşmiş cinsiyetinde. hııı sporcu mu olacakmiş bebişin.maşallah canım.
hisseder canım ya, eşim 2 haftadır elini koyunca hissediyor bebişimizi. babası elini karnıma koyunca, hadi kızım baban geldi, öp bakalım babanın elini diyorum, kızımda hemen tekmeyi sallıyor. çok akıllı benim kızım, çok laf dinliyor.
akşam kaçırdın demek. seni seniiiiiiiii. neyse kızamıyorum ki sana. artık dikkat etmeye çalış canım. herşey kolay bir doğum için.
günaydın canımm ay hadiiiii güzel haberlrle gel tatlımm, kolun geçer yaa daha neler geçiricez öyle düşün güç al
günaydın fıstıkk hoş geldinnn
Cumanız mübarek olsunn...
AMİN...
Rabbim bizi bağışla,
bizi affet,
bizi evlatlarımızı eşlerimizi ailelerimizi sevdiklerimizi sevdiğin kulların arasına al
bizi koru bizi sağlıklı imanlı eyle,
geçmişlerimize rahmet eyle,
bizlere merhamet eyle,
evlatlarımızı sağlıklı imanlı hayırlı eyle,
evlatlarımızı hayırlısıyla eşlerimizle ailelerimizle kucağımıza almayı hayrlısıyla büyütmeyi güzel günlerini görmeyi nasip eyle,
Bizi cennetinle müjdelendir,
kabir azabından , şeytanın şerrinden, nefsimizin kölesi olmaktan, cehennem azabından koru,
Efendimize layık ümmet Sana Layık Kul olmayı nasip et..
AMİN AMİN AMİNNNNN
Günaydıııınnn ,günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleriiii ...h hepimiz iyiyizdir inşallah
günaydınnneşim evde o gitsin geleceğim canlarımm
bizim babamızda hissetmeyi çok istiyor eve tkoş gel hareket ediyor diyorum o geliyor pıt duruyor benim sıpam babaya hareket ettiğini hissettirmiyor o da meraktan çatlıyor :)
tatlım bebişleri büyütmek için içimizden geliyor yemek, bende nasıl kazınıyorum anlatamam ben yemesemde bebek yediriyor, bu kadar endişe ediyorsan neden diyetisyene gitmiyorsun tatlm ?
günaydınn milonammmhoş geldinn,
ayy yerim onu büyümüşşş, maşallah sağlığına sıhhatinealtelik olacak yavrummm :)
bende yarın gideceğimm çok hyecanlıyımmm
Canım arkadaşlarım ve bebeğimin minik yoldaşları günaydınnnnnnnasılsınız kuzular keyifler iyi maşAllahhhh ben dün gece iyi uyuyamadım kabus gördümm biraz uykum var kahvaltımızı yaptık geldik yanınıza
canım hemşommm çok sevindim bıdışının iyi olmasına maşAllah onaAllah esirgesin maşAllah 700 gram süpersin formulunu söylesene bana ben dün ne güzel diyeti yaptım yaptım eve gidince coştummmmm
tebrikler beysalım 6.aya girdinizmaşAllah pipiloşunaaa diyetisyene git canım ama gunluk 1 saat yurumek gerekiyor benim evim düz yolda olsa yürücem de heryer yokuş bayır
canım milanom yerim senin bıdışınııııı
oh kıpır kıpır olur tabi yersen çikolatayıellerini yesinler onun utanmış annesiii
oyy kuzum aleykümselammmaşallah kızçene sağlıklı her bişi yerindeymişşş
bebecikler kıpr kıpırr yerim onuuu, aaa canımm çiş mi yapıyorlar ? hiç bilmiyordum hep merak ediyordum, nasıl bir döngüleri var acabaa :44:nasıl yapıyorlar
kızımın kızçene selamı var şekerimmmmçok iyiydi hamdolsun teyzesii...kıpır kıpırdı bizim cadıdaaa
senin kesinleşmiş bıdışından hayırlı olsun bebeğimmm
ahhh yazık yaa adamcağızaa...terbiyeli çocuk tabii babasının yanında hazır ola geçiyor..oğluşlarr hep böyleeyaaa bizim kızçelere ne demeli edepsizlerr babasının karşısında açtı kukuşunu gösterdi bize...doktordaaa demezmii iştee bunlarr iki ince yanı mıntışının, kesin kız aboo eşimden bile utandım adam öylee deyinceee:44:
Tatlımm benim kızçem de başlarda öyle yapıyordu, ama şu bir haftadır babasını da tekmeliyorr. Ben şöyle bir yöntem geliştirdimm uyanık olduğunu anladığımda uzanıyorum, karnımı okşuyorum konuşuyorum bebeğimlee, beni duyunca kıpır kıpır hareketleniyor babamızı çağırıyoruz önce birlikte karnımızı tutuyoruz sonra ben elimi çekiyorum ( bir bakıma kandırıyoruz bebişi hihi) babacığı tekmelemeye devam ediyo kuzummm Siz de deneyin bakalımm bir de tatlı şeyler yedikten sonra bakmaya çalışınn
Yok kuzuuum ne utanmasııı ultrasona başlar başlamaz açtı kukusunu serdi meydana,, "bakııın benim bıdışım var" der gibiAysun teyzesii bir güzel elleri var ki anlatamamm tam yemelikkk Senin bıdışın da öyle olacak eminimm
Tatlımm çişlerini suyun içine yapıyorlar, bi şekilde bizim idrarımıza karışıp atılıyor diye biliyorum ben
Aleykümselammm kardeşiiiçook teşekkür ederiiizz
He hehh aynı bizim kızçe gibii ilk kukusunu gösterdi, bir de kız çocuğu pek göstermez derler, nerdeee
Kuzumm hadi hayırlı haberlerle gelinnnben korkuyorum aşı olmayaa
Teşekkürler tatlımmm
Yaşasınnn kızlarımız çoğaldı desenee. Çook sevindim bulemsum içinn
Hilaliminkini de kopyalamış, okudum şimdikk maşallah diyorumm prensesineee
Bu arada benim kızçemin kilosu 356 gr, boyu da 26 cm miş fıstıklarr, kilosu tam 20+5 gün için normalmi ama boyu bir hafta önden gidiyormuş hihihhO kadar bulantılarım kusmalarımın içinde iyi bakmışım yavruma ya, en çok buna sevindim kızlar... Fotoğraf da verdi doktorumuz bir tane ama, evdeki bilgisayarımı kocacık görümceye vermiş hafta sonuna kadar, o yüzden haftaya anca ekleyebilicemm
tatlım bebişleri büyütmek için içimizden geliyor yemek, bende nasıl kazınıyorum anlatamam ben yemesemde bebek yediriyor, bu kadar endişe ediyorsan neden diyetisyene gitmiyorsun tatlm ?
günaydınn milonammmhoş geldinn,
ayy yerim onu büyümüşşş, maşallah sağlığına sıhhatinealtelik olacak yavrummm :)
bende yarın gideceğimm çok hyecanlıyımmm
Cumanız mübarek olsunn...
AMİN...
Rabbim bizi bağışla,
bizi affet,
bizi evlatlarımızı eşlerimizi ailelerimizi sevdiklerimizi sevdiğin kulların arasına al
bizi koru bizi sağlıklı imanlı eyle,
geçmişlerimize rahmet eyle,
bizlere merhamet eyle,
evlatlarımızı sağlıklı imanlı hayırlı eyle,
evlatlarımızı hayırlısıyla eşlerimizle ailelerimizle kucağımıza almayı hayrlısıyla büyütmeyi güzel günlerini görmeyi nasip eyle,
Bizi cennetinle müjdelendir,
kabir azabından , şeytanın şerrinden, nefsimizin kölesi olmaktan, cehennem azabından koru,
Efendimize layık ümmet Sana Layık Kul olmayı nasip et..
AMİN AMİN AMİNNNNN
Herkese selam ver beni atla bakalım sennn
Tatlımm benim kızçem de başlarda öyle yapıyordu, ama şu bir haftadır babasını da tekmeliyorr. Ben şöyle bir yöntem geliştirdimm uyanık olduğunu anladığımda uzanıyorum, karnımı okşuyorum konuşuyorum bebeğimlee, beni duyunca kıpır kıpır hareketleniyor babamızı çağırıyoruz önce birlikte karnımızı tutuyoruz sonra ben elimi çekiyorum ( bir bakıma kandırıyoruz bebişi hihi) babacığı tekmelemeye devam ediyo kuzummm Siz de deneyin bakalımm bir de tatlı şeyler yedikten sonra bakmaya çalışınn
Evet kuzum yaa atletik olacak hi hihhAyyy doktorumuz yüz üstü emekler gibi halini gösterdi de, Allahımm poposu, bacakları nası güzel anlatamamm Sen de yarın gidip görünce bizim gibi mutluluk patlamasına uğrayacaksın tatlımmm inşallah sen de oğluşunun sağlıklı haberleriyle gelirsin canımıniçi
Yok kuzuuum ne utanmasııı ultrasona başlar başlamaz açtı kukusunu serdi meydana,, "bakııın benim bıdışım var" der gibiAysun teyzesii bir güzel elleri var ki anlatamamm tam yemelikkk Senin bıdışın da öyle olacak eminimm
Tatlımm çişlerini suyun içine yapıyorlar, bi şekilde bizim idrarımıza karışıp atılıyor diye biliyorum ben
Aleykümselammm kardeşiiiçook teşekkür ederiiizz
He hehh aynı bizim kızçe gibii ilk kukusunu gösterdi, bir de kız çocuğu pek göstermez derler, nerdeee
Kuzumm hadi hayırlı haberlerle gelinnnben korkuyorum aşı olmayaa
gönder kocayı gel kollarımıza halimem
yandan halimem yandan seviyorum seni candan seviyorsan candan boşan gel kocandannnn
ata demirer yandan halimem yandan videosunu izle - Müzik - Mynet - Video
Günaydın kızlarr
Biz geldikkk... Size ben mülteci kedilerimizden bahsetmişmiydim ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?