2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
hadi cnım gözün aydınnn şimdiden güzel sonuclarla gel inşAllah

aşk olsun kızlar kimse benim geldiğimi farketmemiş yazdımda kimse cevaplamamışşş

fark ettik tatlım ama artık yerin eskisi gibi rahat değil yazmak için sanırım dün gün boyu diyet yapıp akşam diyeti mi bozdun? coştum derken.

Günaydın kızlar, inşallah iyisiniz. ben bugün sersem gibiyim. galiba artık etkilenmeye başladım hamilelikten. başım ağrıyor yüzüm şiş sanırım. vücudumda şişiyor. idare etcez bakalım.

canım ne güzel haberler getirmişsin. maşallah kuzuna

demek bize yumruğunu gönderdi bebiş olsun biz öperiz o minik yumruğu. ohh seninde üzerinden bir yük kalktı.

evet bende başlıyorum artık araştırmaya, park yatak kesin alacağım araba işine daha karar vermedim. bu markayı bir araştırayım. sağol canım.

:))))) yalnız benim doktorum 21 ekimden önce gelebilir dedi. erken davranırsa bebişim kızmayın bize. ben elimden geldiğince tutacam elimde :)))

bayramda sorun değil. ben burda olacam. doğumuna girmek istiyorum dedi. kısmet inşallah o girer, çok alıştım doktoruma.

inşallah Allah hepimize kolay doğum nasip etsin.

maşallah kuzuna canım

şeker yüklemesi için erken değil mi? ben 26. haftamda gidicem ?

evet çok güzel bir duygu canım. çok şükür hissediyoruz hareketlerinide artık.

canım gözün aydın. netleşmiş cinsiyetinde. hııı sporcu mu olacakmiş bebişin.maşallah canım.

bizim babamızda hissetmeyi çok istiyor eve tkoş gel hareket ediyor diyorum o geliyor pıt duruyor benim sıpam babaya hareket ettiğini hissettirmiyor o da meraktan çatlıyor :)

hisseder canım ya, eşim 2 haftadır elini koyunca hissediyor bebişimizi. babası elini karnıma koyunca, hadi kızım baban geldi, öp bakalım babanın elini diyorum, kızımda hemen tekmeyi sallıyor. çok akıllı benim kızım, çok laf dinliyor.

akşam kaçırdın demek. seni seniiiiiiiii. neyse kızamıyorum ki sana. artık dikkat etmeye çalış canım. herşey kolay bir doğum için.

bulemsu şu anketi sıfırlayıp yeniden mi yapsak kız erkek diye gerçi ben önceden erkeği işaretlemiştim ama artık cinsiyetler belli

günaydınnnnn bugün ayrıntılıya gideceğim 16:30 da ve aşı olan kolum uzatınca ağrıyor

günaydın canımm ay hadiiiii güzel haberlrle gel tatlımm, kolun geçer yaa daha neler geçiricez öyle düşün güç al

hadi cnım gözün aydınnn şimdiden güzel sonuclarla gel inşAllah

aşk olsun kızlar kimse benim geldiğimi farketmemiş yazdımda kimse cevaplamamışşş

günaydın fıstıkk hoş geldinnn

Cumanız mübarek olsunn...

AMİN...
Rabbim bizi bağışla,
bizi affet,
bizi evlatlarımızı eşlerimizi ailelerimizi sevdiklerimizi sevdiğin kulların arasına al
bizi koru bizi sağlıklı imanlı eyle,
geçmişlerimize rahmet eyle,
bizlere merhamet eyle,
evlatlarımızı sağlıklı imanlı hayırlı eyle,
evlatlarımızı hayırlısıyla eşlerimizle ailelerimizle kucağımıza almayı hayrlısıyla büyütmeyi güzel günlerini görmeyi nasip eyle,
Bizi cennetinle müjdelendir,
kabir azabından , şeytanın şerrinden, nefsimizin kölesi olmaktan, cehennem azabından koru,
Efendimize layık ümmet Sana Layık Kul olmayı nasip et..

AMİN AMİN AMİNNNNN

Herkese selam ver beni atla bakalım sennn

fark ettik tatlım ama artık yerin eskisi gibi rahat değil yazmak için sanırım dün gün boyu diyet yapıp akşam diyeti mi bozdun? coştum derken.

günaydın canımm ay hadiiiii güzel haberlrle gel tatlımm, kolun geçer yaa daha neler geçiricez öyle düşün güç al

günaydın fıstıkk hoş geldinnn

GÜNAYDIN CANLARIMMM evet yaa akşam biraz kaçırdım annem memleketten bişiler getirmişti de dayanamadımm

ne güzel bir dua, canım benim aminnnnn

Günaydıııınnn ,günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleriiii ... h hepimiz iyiyizdir inşallah

günaydınnn tatlı annemiz hoş geldinnn, sağol canım çok şükür dün akşam wii oynadık eylendik arkdaşlar vardı çok güzeldi ama yorulmuşuzz biraz oğlumla bu sabah zor kalktıkk sen nasılsınn ?

günaydınnneşim evde o gitsin geleceğim canlarımm

günaydınn balım beliyoruzzzz gönder kocanı

bizim babamızda hissetmeyi çok istiyor eve tkoş gel hareket ediyor diyorum o geliyor pıt duruyor benim sıpam babaya hareket ettiğini hissettirmiyor o da meraktan çatlıyor :)

Tatlımm benim kızçem de başlarda öyle yapıyordu, ama şu bir haftadır babasını da tekmeliyorr. Ben şöyle bir yöntem geliştirdimm uyanık olduğunu anladığımda uzanıyorum, karnımı okşuyorum konuşuyorum bebeğimlee, beni duyunca kıpır kıpır hareketleniyor babamızı çağırıyoruz önce birlikte karnımızı tutuyoruz sonra ben elimi çekiyorum ( bir bakıma kandırıyoruz bebişi hihi ) babacığı tekmelemeye devam ediyo kuzummm Siz de deneyin bakalımm bir de tatlı şeyler yedikten sonra bakmaya çalışınn

Evet kuzum yaa atletik olacak hi hihh Ayyy doktorumuz yüz üstü emekler gibi halini gösterdi de, Allahımm poposu, bacakları nası güzel anlatamamm Sen de yarın gidip görünce bizim gibi mutluluk patlamasına uğrayacaksın tatlımmm inşallah sen de oğluşunun sağlıklı haberleriyle gelirsin canımıniçi

Yok kuzuuum ne utanmasııı ultrasona başlar başlamaz açtı kukusunu serdi meydana,, "bakııın benim bıdışım var" der gibi Aysun teyzesii bir güzel elleri var ki anlatamamm tam yemelikkk Senin bıdışın da öyle olacak eminimm

Tatlımm çişlerini suyun içine yapıyorlar, bi şekilde bizim idrarımıza karışıp atılıyor diye biliyorum ben

Aleykümselammm kardeşiii çook teşekkür ederiiizz
He hehh aynı bizim kızçe gibii ilk kukusunu gösterdi, bir de kız çocuğu pek göstermez derler, nerdeee

günaydınnnnn bugün ayrıntılıya gideceğim 16:30 da ve aşı olan kolum uzatınca ağrıyor

Kuzumm hadi hayırlı haberlerle gelinnn ben korkuyorum aşı olmayaa

ay canım maşAllahhh tam yemelik haa ay nasıl dayanıcaz daha benim 4.5 ay sizin 4 ay varr

Günaydın kızlarr

Biz geldikkk... Size ben mülteci kedilerimizden bahsetmişmiydim ?

maşallah canım boyu baya uzunmuş, hatta sizinkileri okuduktan sonra benim kızım kısa mı acaba demeye başladım bacak hesabını yaklaşık hesaplıyorlar ya, belirli bir ortlamayla, o yüzden doktor dikkate alma dedi bana, baş popo boyu önemli dedi.

resim bekliyoruz. bende heveslendim koymaya ama yüzü gözü ancak videoda hareket edince anlaşılıyor

canım sen ayrıntılıya giriyorsun yarın dimi. ayy ne heyecanlı. üfff tekrar girmek istiyorum ben ya

güzel güzel anlatacaksın inşallah.

anam burcuda bugün giriyormuş. canım benim güzel haberlerle gel inşallah. merakla bekliyoruz. olmadı yarın okurum ben.

aminnnnnnn

Herkese selam ver beni atla bakalım sennn

şekerim baktım gördüm seni ama bu kadar ciddi haber varken onlara kapıldım ne yalan diyim, kuru bir günaydın diyen herkesi atlamışımdır bugün kusura bakma ben seni çok seviyorum.

(bir bayanın gönlünü almak çok kolaydır ve ben bu konuda uzmanım, öhü öhü)

hayatım sen fotonda ne güzel çıkmışsın öyle, bayıldım valla, o göbek görünmese bir manken katalog çekiminde sanıcam. maşallah canım sana. o ne endam o ne duruş. Allah nazarlardan saklasın. ama bir daha ki sefere yaz buraya foto koyuyorum diye, geç gördüm diye çok kızdım kendime. tamam mı canım? mahrum etme beni böyle güzelliklerden. mucksss

günaydınnneşim evde o gitsin geleceğim canlarımm

hadi gönder de gel hemen :)

esra yı çok merak ediyorum arkadaşlar, inşallah gelirde iyiyim der.

ayyy inş. bende göreceğim kuzumuu çok özledim milona teyzesii burnumda tütüyooo

ısırırım onun poposunuuu benn aşkımm benim yaa
aminnn canımmm benimmm

hadi yaa çiş mi yapıyorlar hmm çok enteresann yaa :)))

gönder kocayı gel kollarımıza halimem

yandan halimem yandan seviyorum seni candan seviyorsan candan boşan gel kocandannnn

ata demirer yandan halimem yandan videosunu izle - Müzik - Mynet - Video

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…