çorba yok mu çorbaaay kızlar saolunnn inşAllahhhhh Rabbim hayırlısıyla nasip eder keşke ikizleri olsa hayırlısıylaaadualarınızı eksik etmeyin emii
cicişlerrrr eşimin arkadaşı ve eşini haftaya evimize almayı düşünüyoruzben eşime annemlere hep yemek yaptım ama dışarıdan hiç misafire yapmadım size bir menü paylaşsam olur mu olmaz mı fikirlerinizi söylermisiniz
Akşam yemeği için
---> YEŞİL FASULYE
---> KURU DOLMA
---> KIYMALI PİDE
---> PİLAV ( AZCIK YAPICAM)
---> SALATA
---> İÇECEK
ÇAY İÇİN
---> TİRAMİSU
---> SİGARA BÖREĞİ
---> ÇEREZ
SONRADA
MEYVE VE DONDURMAnasıl sizce beğendiniz mi yaz için uygun olur mu :44:
çorba yok mu çorbaadiğer türlü mükemmel bir menü ellerine sağlık :13:ama çorba lazım yanii:26:
evet canım buruşuk bebelerimiz olmalı boylu poslu olmaları içinnee babaları çok can yakmış rabbimde verdi kızları arka arkaya bakalım ne edecek babası akşam gene dedim sen damatları döversin diye seytan seytan gülüyor bana
aminn canım rabbim hepimiizn evladını korusun kötü gözlerden:26:
aman ne sevimli patronun varmış kız senin öyleee
LAVİNYAMMM HOŞ GELDİNN SEFALAR GETİRDİNNN
yarın detaylı ultrasonumuz var yaaoraya anneanneside gelecekk onu dediydimm
ayy hadi yaa ne güzel patronnn sende benim gibi şanslısın gıı
benim patron erkek ama dün eğitim vardı stok sayım eğitimi ayy yasemin senin eğitime gelmen şart değil çünkü temuzun ağustosun sıcağıdna sana sayım yapırmayız dediiiçopk hoşuma gitmişti benimde
hımmm uzunsa alıp kesip şortlu model olarak kullan ya da paçalarına renkli kumaş ekletip kıvırmalı model yaptırabilirsin kuzum:)
hoşbulduk balım :)
oleyyy oleyyyy gelin siz bizeee gelinnnkaynanandan da çatlasında patlasınnnnnnnnnn ohhh yandannnn
ayy ne düşünceli kadınmışş maşallahhhbenimde bi uzmanım var burda...geçenlerdee üstüste bi sürü hakediş hazırlayıp, tahakkukunu falan yaptım...diyorkii zorlandığın, bunaldığın an söylee bana...başkasınada gönderebilirim yada ben yaparım..halbuki kendi işi değil yani hakediş hazırlamak...ayyy dedim böyle dedin gönlümü aldın zatenn..
Eki Görüntüle 449777 Eki Görüntüle 449778
ablaları bakın büşrama ilk resim anasınıfına giderken çekildi diğeri şimdi çekildi ilk resimde babasını çok andırıyor ikincide beni andırıyor cevreden öyle duyumlar alıyoruzzz
ay olur mu kuzummm yirim ben sizi seneye inşAllah bıdışımlaaa size gelicezzzkaynanamda çatlasın dursunnn
senin hep bahanen var benim gibi
yavrum senin doktorda amma cimriymişş bana 1500 + 300 kalorilik diyet verdi yahuuu
lavinyammmm üzülmek yok sevmek sevinmek varrr hamd olsunnnnkızlar ablamlar tüp bebeğe başlıyorlar bu ay ne olur dua edin bu ay hayırlısıyla tutsun ve o mutlulugu onlarda yaşasın hayırlısıylaaa aminnnnn
ablaları bakın büşrama ilk resim anasınıfına giderken çekildi diğeri şimdi çekildi ilk resimde babasını çok andırıyor ikincide beni andırıyor cevreden öyle duyumlar alıyoruzzz
ablan için 41 hamileden yasin iste moonsun her hamile tek bir yasin okuyabilir ama inşş tutar rabbim kimseye arattırmasın canım
aklıma ne geldi büşranın anasınıfına giderken olan resmin büyük boyu var vitrinde esra fesadı sen eline keçeli kalemi al bıyık ve kaş yap ablasının resmineeşim ne olmuş lan bu resme dedi bir baktım beni aldı bir gülme eşim gülüyor ben gülüyorum esra sen yaptın demi dedi eşim ben yapmadım ki bıyık mı yapmışım da diyorr
ay kızlar saolunnn inşAllahhhhh Rabbim hayırlısıyla nasip eder keşke ikizleri olsa hayırlısıylaaadualarınızı eksik etmeyin emii
cicişlerrrr eşimin arkadaşı ve eşini haftaya evimize almayı düşünüyoruzben eşime annemlere hep yemek yaptım ama dışarıdan hiç misafire yapmadım size bir menü paylaşsam olur mu olmaz mı fikirlerinizi söylermisiniz
Akşam yemeği için
---> YEŞİL FASULYE
---> KURU DOLMA
---> KIYMALI PİDE
---> SALATA
---> İÇECEK
ÇAY İÇİN
---> TİRAMİSU
---> SİGARA BÖREĞİ
---> ÇEREZ
SONRADA
ben okurum canım sen diğer hamile topiklerinede yaz 12 ay var hepsinden 5 kişi okusa gene sayıyı tam edersin41 tane hamileyi nasıl bulayım canım herkes okumak istermi ki :44:
ay kızlar saolunnn inşAllahhhhh Rabbim hayırlısıyla nasip eder keşke ikizleri olsa hayırlısıylaaadualarınızı eksik etmeyin emii
Akşam yemeği için
---> YEŞİL FASULYE
---> KURU DOLMA
---> KIYMALI PİDE
---> SALATA
---> İÇECEK
ÇAY İÇİN
---> TİRAMİSU
---> SİGARA BÖREĞİ
---> ÇEREZ
SONRADA
41 tane hamileyi nasıl bulayım canım herkes okumak istermi ki :44:
:)))))) kız babaları çok dertli anam.
he iyidir bu patronum bide benim erkek patronum var, o pek memnun değil hamile kalmamdan ama bayan olan onla konuştuğunu istediğim gibi davranmamı söyledi. böyle sömümeden bu dediğini uyguluyorum. erkek olanda işimden memnun bişi diyemiyor :)))
ayy düşünceli adammış, maşallah diyim.
güzel firkirmiş, hoşgeldin lavinyam bu arada.
maşallah canım iyi insanlarla çalışıyoruz ne güzel.
maşallah canım, genç kız havası gelmiş. Allah bahtlarını açık etsin.
aysunnnnn ay canım kaçırmışım, ablan inşallah gece kalır anacım, kutlarız seviniriz burda hep beraber, herkes yaşasın bu duyguyu. bak kızımda şimdi tepiyor onaylıyor teyzesi :)
akşam yemeği için hepsi aynı anda olmuyacak değil mi ?fasülye pilav bir de köfte(köfte ya da tavuk ) salata içecek kafi bence hepsi birden ziyan olur dolma varsa illa cacıkta yapabilirsin bence
yogurt çorbası yap canımaslında çorba düşündüm mercimek çorbası ama yazın cok sıcak olur
zaten sen hakkıyla işini yaptığın için kadın seni arkalıyor ya şekerimm:)))))) kız babaları çok dertli anam.
he iyidir bu patronum bide benim erkek patronum var, o pek memnun değil hamile kalmamdan ama bayan olan onla konuştuğunu istediğim gibi davranmamı söyledi. böyle sömümeden bu dediğini uyguluyorum. erkek olanda işimden memnun bişi diyemiyor :)))
maşallah canım, genç kız havası gelmiş. Allah bahtlarını açık etsin.
hepsi aynı menüdeeee
Hımm azar azar bol çeşitli yapayım dedim hem kalsada ben ertesi gün siler süpürürüm ortalığııı
ablam için 1 yasin okuyabilirmisiniz
Lavinya27 1
bulemsu 1
moonsun88 1
ben okurum canım sen diğer hamile topiklerinede yaz 12 ay var hepsinden 5 kişi okusa gene sayıyı tam edersin
ben bugün gidemiyorum salaklar yarına almışlar beni yarın 16:30 dediler sinir oldum ben
hoşbulduk balım:) nasılsın?
aklıma ne geldi büşranın anasınıfına giderken olan resmin büyük boyu var vitrinde esra fesadı sen eline keçeli kalemi al bıyık ve kaş yap ablasının resmineeşim ne olmuş lan bu resme dedi bir baktım beni aldı bir gülme eşim gülüyor ben gülüyorum esra sen yaptın demi dedi eşim ben yapmadım ki bıyık mı yapmışım da diyorr
Akşam yemeği için
---> YEŞİL FASULYE
---> KURU DOLMA
---> KIYMALI PİDE
---> SALATA
---> İÇECEK
ÇAY İÇİN
---> TİRAMİSU
---> SİGARA BÖREĞİ
---> ÇEREZ
SONRADA
çorba yok mu çorbaadiğer türlü mükemmel bir menü ellerine sağlık :13:ama çorba lazım yanii:26:
aboooo senin bu esraa tam fırlamaaa yaaaa
bebeğim bende bulemsuya katılıyorum...soğuk çorba/ayran aşı denilen bi çorba var yaa hani ondan yap...yemekteki kıymalı pide yerine sigara böreğini koy, pilavın yanına köfte yada tavuk gibi bi fırın yemeği olsun...çayla birlikte tiramisu ve çerez süper fikir...eee bide kahve yaaprsın yemeğin üstüne, kahveyle birliktee draje çikolata al ondan tut yada ben sana ev yapımı çikolata tarifi vereyim onun yap bebeğim salatayıda bol yeşillikli yaz salatası yaparsın ohh yemede yanında yat valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?