2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
çorba yok mu çorbaa diğer türlü mükemmel bir menü ellerine sağlık :13:ama çorba lazım yanii:26:

aysunum rabbim ablana hayırlısıyla bir bebiş versin inşallah

:)))))) kız babaları çok dertli anam.

he iyidir bu patronum bide benim erkek patronum var, o pek memnun değil hamile kalmamdan ama bayan olan onla konuştuğunu istediğim gibi davranmamı söyledi. böyle sömümeden bu dediğini uyguluyorum. erkek olanda işimden memnun bişi diyemiyor :)))

ayy düşünceli adammış, maşallah diyim.

hımmm uzunsa alıp kesip şortlu model olarak kullan ya da paçalarına renkli kumaş ekletip kıvırmalı model yaptırabilirsin kuzum:)

hoşbulduk balım :)

güzel firkirmiş, hoşgeldin lavinyam bu arada.

maşallah canım iyi insanlarla çalışıyoruz ne güzel.

maşallah canım, genç kız havası gelmiş. Allah bahtlarını açık etsin.

aysunnnnn ay canım kaçırmışım, ablan inşallah gece kalır anacım, kutlarız seviniriz burda hep beraber, herkes yaşasın bu duyguyu. bak kızımda şimdi tepiyor onaylıyor teyzesi :)

Canım inşallah tutar hadi hayırlısı olsun tatlım.. İkizler olurmuş birde ayy nee iyi olurr

maşallah kuzuya

ablan için 41 hamileden yasin iste moonsun her hamile tek bir yasin okuyabilir ama inşş tutar rabbim kimseye arattırmasın canım

evet mantıklı

allah onu ya çok güldüm sıpa :)

canım pide bu menüde olmaz çorba ve et yemeği ekle onu çıkar....

çayın yanına da tiramusu yeter sigara böreği bu havada ağır olur...

ben okurum yasi kuzum beni yaz....

akşam yemeği için hepsi aynı anda olmuyacak değil mi ?fasülye pilav bir de köfte(köfte ya da tavuk ) salata içecek kafi bence hepsi birden ziyan olur dolma varsa illa cacıkta yapabilirsin bence

hoşbulduk balım:) nasılsın?

akşam yemeği için hepsi aynı anda olmuyacak değil mi ?fasülye pilav bir de köfte(köfte ya da tavuk ) salata içecek kafi bence hepsi birden ziyan olur dolma varsa illa cacıkta yapabilirsin bence

çorbayı unutmuşum ben ya domates mercimek ya da içinden geçen bir çorba ile eşsiz olur ama bari pideyi çıkar içinden kalır hepsini sen yemek zorunda kalırsın sonra

hepsi aynı menüdeeee

hımm azar azar bol çeşitli yapayım dedim hem kalsada ben ertesi gün siler süpürürüm ortalığııı

ablam için 1 yasin okuyabilirmisiniz

lavinya27 1
bulemsu 1
moonsun88 1
kaju80 1

Son düzenleme:
aslında çorba düşündüm mercimek çorbası ama yazın cok sıcak olur
yogurt çorbası yap canım

zaten sen hakkıyla işini yaptığın için kadın seni arkalıyor ya şekerimm
evet genç kız havası geldi bile sıpama benim için daha küçük bebek ama büyüdü işte :26:aminn...rabbim iyi insanlar çıkarsın evlatlarımızın karsısına inşş canımm

benide ekle tatlım bende okurum

cicişlerrrr eşimin arkadaşı ve eşini haftaya evimize almayı düşünüyoruz ben eşime annemlere hep yemek yaptım ama dışarıdan hiç misafire yapmadım size bir menü paylaşsam olur mu olmaz mı fikirlerinizi söylermisiniz

Akşam yemeği için

---> YEŞİL FASULYE
---> KURU DOLMA
---> KIYMALI PİDE
---> PİLAV ( AZCIK YAPICAM)
---> SALATA
---> İÇECEK

ÇAY İÇİN

---> TİRAMİSU
---> SİGARA BÖREĞİ
---> ÇEREZ

SONRADA

MEYVE VE DONDURMA nasıl sizce beğendiniz mi yaz için uygun olur mu :44:
[/QUOTE]

canım arkadaşlara katılıyorum, pek dengeli olmamış, ben olsam etli bir sulu yemek, zeytinyağlı dolma yanına bulgur pilavı domatesli biberli yapardım. cacık iyi fikir, salata ekstra olabilir.

pideye hiç gerek yok. sigara böreği ağır olur evet tramisu yeter bencede.

ben okurum canım sen diğer hamile topiklerinede yaz 12 ay var hepsinden 5 kişi okusa gene sayıyı tam edersin

bende okurum. Allah dualarımızı kabul etsin.

ben bugün gidemiyorum salaklar yarına almışlar beni yarın 16:30 dediler sinir oldum ben

sinir olmaaaaa, her işte bir hayır vardır.

hoşbulduk balım:) nasılsın?

iyiyim canım, başım kazan gibi (( sen nasılsın?

aboooo senin bu esraa tam fırlamaaa yaaaa

çorba yok mu çorbaa diğer türlü mükemmel bir menü ellerine sağlık :13:ama çorba lazım yanii:26:

bebeğim bende bulemsuya katılıyorum...soğuk çorba/ayran aşı denilen bi çorba var yaa hani ondan yap...yemekteki kıymalı pide yerine sigara böreğini koy, pilavın yanına köfte yada tavuk gibi bi fırın yemeği olsun...çayla birlikte tiramisu ve çerez süper fikir...eee bide kahve yaaprsın yemeğin üstüne, kahveyle birliktee draje çikolata al ondan tut yada ben sana ev yapımı çikolata tarifi vereyim onun yap bebeğim salatayıda bol yeşillikli yaz salatası yaparsın ohh yemede yanında yat valla

bana da ver ben de bilmiyorum çikolata yapımını inş zor değildir yapımı yemek fikrimiz aynı senle yoğurlu çorbayı ben de diyecektim ama pilav var diye demedim pirinçli diye yarmalı yapılanı biliyor musun aysunn? onu yapabilirsin bazı yerlerde yarma değil buğday diye geçiyor ismi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…