2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
burcuxxx tombiş çocuk istiyorsun demekkkkdengeli beslemeyeceksin o zaman bebeye gak diyecek verecen memeyi guk diyecek verecen memeyiinşş sütünde bebeye yarar tombiş olur benim sıpalar hep tombiş olurlar sonra kem göze gelirler o kilo bırakır gider yavrularımı:26:
57 cm abartı olmuş canım benim bildiğim en uzun bebek 52 cm oluyor hem cidden 57 cm olsa arkasını getirdi kuzenin veya esranın kalp rahatsızlığı gibi bir rahatsızlık sebeb odu boyunun uzamamasına :26:büşra 50 cm doğmuştu şimdi 4.sınıfa geçmesine rağmen orta 1 e giden çocuklarla boyu aynı esra 52 cm olmuştu oda temel reisdeki safinaz gibi leylek gibi uzun sıpa ameliyattan sonra daha bir boy attı bel yok el kol bacak boyu uzun safinazım diye seviyorum
babasının boyu normal uzun olsada amcalarının biri 2m biri 185 cm geleceğin sırık kızlarından olacaklar kesin benim kızlar
birde bebek doğduğunda derisi ne kadar çok olursa bebek o kadar uzun oluyor annem öyle der ve doğruluk payı çok yüksek

Son düzenleme:
evet canım doğru yolu görüyorduda kuru inat yapıyordu sadece şimdi bahçeye gitti bakalım inşş işimiz olur :26:kız çocuğu bereket demek

fındık, fıstıklsarım günaydın tek tek okudum alıntı yaptım ama pcde sorun var 2 kez size cevap yazarken kapandı ve her şey silindi tekrar okumayı gözüm yemedi...

milona ve annesinin birtanesi bebeişlerini öpüyorum, Rabbim hepsini nazarlardan esirgesin güzellikler onlar maşallah

sahinus bugün ayrıntılı ultrasonun varmış güzel haberlerle gel inşallah canım benim...

kajum minik bebişlerin hayırlı olsun inşallah :)

moonsunım uykusuzluğu unut bize takıl...

hepinizi seviyorum unutup es geçtiğim şeyler varsa affedin

maşallah kızlarına inşallah dediğin gibi boylu poslu manken gibi olurlar... dediğin gibi derisi geniş olan çok büyür boyu ve kilosu yerinde olur derler...

benim dünden beri boyun kökömde bir ağırlık var ve uyku hali var başka böyle olan varmı çok halsizim çoook:26:

canım geçmiş olsun. belki boynun terledi sonra rüzgar yedin, yada başınla ters bir hareket yaptın. fazla kıpraştırma kafanı.

inşallah canım. hepimizin sütü yarasın bebişlerimize.

doğrudur canım kuzenin boyu zaten baya küçük benden. kucağına alanlarda şaşırmış, hala derler çok uzun bir bebekti diye. bir rahatsızlığıda yok kızın. ama ben gözlerimle görmedim. kardeşim 49 cm idi doğduğunda şimdi 190 cm oldu. sporda yapmış değil. pek belli olmuyor bence.

derisi çok olursa ne demek canım ya?

Hoşgeldin lavinyam bizi oğluşumla unuttun ama neyseeeeeeeee
nasılsın kuzum oğluşun nasıl

dün çok sıcaktı rüzgarda belki ondan olmuştur haklıısn galiba
derisi çok demek buruş buruş derisi olan bebekler var ya işte onların derisi bol yani çok oluyor ve o bebekler boylu poslu oluyorlar

oburiksmi kim ben miii yalaaannnnnn

bizde 14 temmuzda ayrıntılı için gideceğiz

alınırım tabi bana yazmadın sennn

aminnnn bebeğim büyüsündee sağlıklı olsun inşAllahhhhh bende yürüsem iyi olucak ama nerdeeee

benım oglum bızım tarafa cekerse tosun olur babasına cekerse sıska olur aman yuzu gözu bana benzesın de fızıgı farketmez ben cocuga bebeklıgınden ıtıbaren bol tahıllı ekmek yedırcem beyaz ekmege alıstırmıcam:)))

yurumeye baslayınca cımnastıge kosmaya baslayınca atletızme yollıcam cocuk hep aktıf olcak sosyal olcak.:))

dun ası oldum ya kolum cok agrıyıııı cok agrıyııı:))

aysun dun bende yaptım dıyetı guzeldı dondurma ve meyve de fazla yemıs olabılırım ama yedıklerımı yazıyom valla ha daha kolay oluyo bıze az gıbı gelıyo ama dunyayı yıyoz aksama kadr

dun yemek yaptım pilavın ıcıne garnıtur koydum kardesımle kocıse hazırladım kociş dıokı bu ne bıcım pilav pilavın ıcınde havuc mu olur v.s. yemek yemez cok secer benımkı bende dedım sen yemıcen dıe bendemı yemıcem sankı zehır verıyoz dedımhavucları ayıklıyo :)) dedım sen bu yasına kadar görmedıysen ben napım dedım kaynanam sevmez pek yemek yapmayı cesıt bılmez pek ben ne yapsam bı kulp buluyo kociş peynır ekmege alısmıs dedım ne yapsam bı kulp buluyosun yemezsen yeme dedım saat 7 felandı ben gıdıyorum dedım nereye gıdıyon dıo gıtcem dıom baska bısı demıyom oysa recetem vardı almayı unutmustum onu alıp gelcem demedım buna gıyındım ben tam evden cıkarken şangırr dıye bı ses sen yemek tabagını al yemeklerle beraber lavaboya at tabak kırıldı yemek sacıldı v.s. hıc dönmedım gıttım ılacı aldım geldım bunun araba kayananmlarıne vının önundeydı ben eve cıktım kardesım dıokı sız manyaksınız ha havuc yuzunden kavga edıyonuz dıo:)) kocam aradı sonra nerdesın sen dıo evdeyım dedım ıyı evde otur dedı oda kardesını almaya gtmıs eve geldı ben açım dıo banane dedım gıt o pislettıgın yerı temızle dedım banane dedı bende annenı cagır temızlesın ozaman dedım:)) kalktı temızledı acıktı ya peynır ekmek ıstıyo pilav yogurt yıceksın dedım verdım yedı havucunu bıle yedı yanı sonrada verdım peynır ekmegını bızım ev böle ıste yeterkı kavga ıstıyım anında cıkartırm:))ay ne cok anlattım

bu detaylı usgde bebegın kıme benzedıgı bellı oluyo arkadasım yaptırdı da aynı kız tarafına benzıyo bebeek kızın babasına:))ve usgde kıme benzıyosa cıkınca da ona benzıyo bu bebısler ben yaptırdıgımda 24 haftalık olcaz bıraz daha belırgın olur tabı benım göbekten bebege ulasabılırsek:))

maşallah kızlarına inşallah dediğin gibi boylu poslu manken gibi olurlar... dediğin gibi derisi geniş olan çok büyür boyu ve kilosu yerinde olur derler...
olurlar olurlar canım ama kaç beden olurlar bilemembüşraya yaşına göre kıyafet bulamıyorum 10 yaşında ve benim giydiğim badileri giyor sıpam pantolon alıyorum belini uygun buluyorum ama boyu çok uzun oluyor az biraz kilosu yerinde onun
esraya ise beline göre buluyorum pantolonun boyu kısa oluyor oda çok zayıf olunca ikisinide istediğim gibi giydiremiyorumm

Hoşgeldin lavinyam bizi oğluşumla unuttun ama neyseeeeeeeee
nasılsın kuzum oğluşun nasıl

hoşbulduk balım... unutmuyorum ya aşkol unutur muyum ama işte tek tek alıntı yapmıştım pc sildi ben napim ösür dilerimmm seni sefiyommmmm

ay sizi çocuklar sizi:) kuzum bu arada senin boy ve kilon ve ihtiyacın olan kalori farklı moonsunla aynı diyeti yapma derim kendin git doktora tabi sen bilirsin ama bebek de var önemli şu aralar...

ahhh canım kötü olmuş yaaa 2 kez kapanması...sağol teyzesiii...bizde senin pipiloşunu öpüyoruzzz kızçemleeeeeeeeeee

hehe kavga güzelmiş bana bizi hatırlattı kızkardeşimde bana diyor abla şaka mı yapıyorsunuz kavga ediyorsunuz anlayamıyorum diyorgüle güle dikenlerimi batırıyorum ben oysa

sen baslattın:)))

ben mi başlattımmmm külliyennn yalannn qıııı

şekercim hoşgeldin benim gibi yorgun argın kuzumm hayat bizede gülecek o sekreter gibi üzülmeeee

aferim yap tabi ben akşam baya kaçırdım ama

ay yürüsem sorun yokta çok dağ bayır buralar yoruluyorum hemen

kızım senden korkulurrrr :18:

oyy canlarım benim moralleri de bozuluyordur ben de öyle uzun sıskaydım çok zor geçiriyordum o dönemi kıyafetsizlikten...

ayyy yarın oğluşumun anneanneside gelecek torunu nu görmeyee

hoşgeliyormuş annesi...

lavinyacıgıımm hoşgeldın bebısınle:)

hoşbulduk kuzum...

üzülmekkk yok bugün herkes çok ama çok neşeli olacakkkkk.....

ben gıtmıstım kuzum hamılelıgın basında banada böle bı dıyet vermıstı bebek ıcın 300 kcal benım ıcınse 1500luk tesekkur ederım dusundugun ıcın:)

hehe kavga güzelmiş bana bizi hatırlattı kızkardeşimde bana diyor abla şaka mı yapıyorsunuz kavga ediyorsunuz anlayamıyorum diyorgüle güle dikenlerimi batırıyorum ben oysa

aynen öyle bıde ben boğa burcuyum facete bısı paylasmıstım boğa karsısındakını sınır edıp gıcık gıcık gulmeyı cok sever dıe durup durup onu söluyo bana sınır etcen gülcen hee dıo:))

Canım hoşgeldin... Sağol tatlım tüm apartmana hayırlı olur inşallah.. En azından fare olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…