2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

benım eskı mahallem cok yokustu markete bıle gıtmıyodum :)) burası duz burdada araba tozu egzozunu bahane edıyom ıste :)

özür olsun bebeğim...bi daha olmazz....seni sefiyoruzz biz kızçemleee affet bizi emii teyzoşş?

özür olsun bebeğim...bi daha olmazz....seni sefiyoruzz biz kızçemleee affet bizi emii teyzoşş?

ay olur mu kuzummm yirim ben sizi seneye inşAllah bıdışımlaaa size gelicezzz kaynanamda çatlasın dursunnn

benım eskı mahallem cok yokustu markete bıle gıtmıyodum :)) burası duz burdada araba tozu egzozunu bahane edıyom ıste :)

senin hep bahanen var benim gibi

yavrum senin doktorda amma cimriymişş bana 1500 + 300 kalorilik diyet verdi yahuuu

lavinyammmm üzülmek yok sevmek sevinmek varrr hamd olsunnnn kızlar ablamlar tüp bebeğe başlıyorlar bu ay ne olur dua edin bu ay hayırlısıyla tutsun ve o mutlulugu onlarda yaşasın hayırlısıylaaa aminnnnn

amin kuzum aminn inşallahhhhhhhhhhhhhhhh hemen sonuç verir hem de... Rabbim aratmasın daha fazla

dün çok sıcaktı rüzgarda belki ondan olmuştur haklıısn galiba
derisi çok demek buruş buruş derisi olan bebekler var ya işte onların derisi bol yani çok oluyor ve o bebekler boylu poslu oluyorlar

canım geçmiş olsun. sende tez canlısın. biraz yavaş hareket et lüften, kendini düşün.

anladım canım, bebişimiz buruşuk olacak :)))

:)))))) valla film gibi kavga olmuş, neyse sonu güzel olmuş, adama ayıkladığı havuçları bilem yemiş iyi yapmışsın canım vitamin alsın azcık demi, herügn ekmek peynir olmaz ki

eee manken anası olmak kolay değil. maşallah kızlarına, Allah iyi insanlarla karşılaştırsın arkadaşım. kem gözlerden korusun.

ayyy yarın oğluşumun anneanneside gelecek torunu nu görmeyee

bu tabirde hamile bir kadının anneme gitcem demesinin başka bir yolu olarak deyimler sözlüğümüze geçiyor

demin bayan patronum aradı aynen şöye : burcucum ayy sana kıyamıyorum ama yukarı gelebilir misin? valla kıyamıyorum bak zor olacaksa gelme canım

anam yerim ben bu kadını ya

oyy canlarım benim moralleri de bozuluyordur ben de öyle uzun sıskaydım çok zor geçiriyordum o dönemi kıyafetsizlikten...

.
geçenlerde civilde bir tulum gördük tam büşranın yaşına uygun ama olmadı nasıl üzüldü çocuğum şimdi yaz tatilinde söz verdim alacağım aynısından ama nerden bulacağım bilemiyorum
esrayada boydan elbise giydirerek buldum çözümü gerçi kısa kalıyor biraz bedenine uygun olunca ama olsun şık duruyor hiç olmazsa

evet canım buruşuk bebelerimiz olmalı boylu poslu olmaları içinnee babaları çok can yakmış rabbimde verdi kızları arka arkaya bakalım ne edecek babası akşam gene dedim sen damatları döversin diye seytan seytan gülüyor bana
aminn canım rabbim hepimiizn evladını korusun kötü gözlerden:26:
aman ne sevimli patronun varmış kız senin öyleee

LAVİNYAMMM HOŞ GELDİNN SEFALAR GETİRDİNNN

yarın detaylı ultrasonumuz var yaa oraya anneanneside gelecekk onu dediydimm

ayy hadi yaa ne güzel patronnn sende benim gibi şanslısın gıı

benim patron erkek ama dün eğitim vardı stok sayım eğitimi ayy yasemin senin eğitime gelmen şart değil çünkü temuzun ağustosun sıcağıdna sana sayım yapırmayız dediii çopk hoşuma gitmişti benimde

Kuzuumm dualarımız ablacığınla, cuma gününün hürmetine inşallah o da yaşasın bu duyguyu, Allahım eksik bırakmasın, evlatla sınamasın kimseyi

hımmm uzunsa alıp kesip şortlu model olarak kullan ya da paçalarına renkli kumaş ekletip kıvırmalı model yaptırabilirsin kuzum:)

hoşbulduk balım :)

oleyyy oleyyyy gelin siz bizeee gelinnn kaynanandan da çatlasında patlasınnnnnnnnnn ohhh yandannnn
demin bayan patronum aradı aynen şöye : burcucum ayy sana kıyamıyorum ama yukarı gelebilir misin? valla kıyamıyorum bak zor olacaksa gelme canım

anam yerim ben bu kadını ya

ayy ne düşünceli kadınmışş maşallahhh benimde bi uzmanım var burda...geçenlerdee üstüste bi sürü hakediş hazırlayıp, tahakkukunu falan yaptım...diyorkii zorlandığın, bunaldığın an söylee bana...başkasınada gönderebilirim yada ben yaparım..halbuki kendi işi değil yani hakediş hazırlamak...ayyy dedim böyle dedin gönlümü aldın zatenn..

aysunum söylemeyi unutmuşumm..ablan içinde hayırlısı olsun..dilerim Rabbim yüzünü güldürsün..sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsinn canım...:26:

ablaları bakın büşrama ilk resim anasınıfına giderken çekildi diğeri şimdi çekildi ilk resimde babasını çok andırıyor ikincide beni andırıyor cevreden öyle duyumlar alıyoruzzz

ablan için 41 hamileden yasin iste moonsun her hamile tek bir yasin okuyabilir ama inşş tutar rabbim kimseye arattırmasın canım

aklıma ne geldi büşranın anasınıfına giderken olan resmin büyük boyu var vitrinde esra fesadı sen eline keçeli kalemi al bıyık ve kaş yap ablasının resmine eşim ne olmuş lan bu resme dedi bir baktım beni aldı bir gülme eşim gülüyor ben gülüyorum esra sen yaptın demi dedi eşim ben yapmadım ki bıyık mı yapmışım da diyorr

ay kızlar saolunnn inşAllahhhhh Rabbim hayırlısıyla nasip eder keşke ikizleri olsa hayırlısıylaaa dualarınızı eksik etmeyin emii

cicişlerrrr eşimin arkadaşı ve eşini haftaya evimize almayı düşünüyoruz ben eşime annemlere hep yemek yaptım ama dışarıdan hiç misafire yapmadım size bir menü paylaşsam olur mu olmaz mı fikirlerinizi söylermisiniz

Akşam yemeği için

---> YEŞİL FASULYE
---> KURU DOLMA
---> KIYMALI PİDE
---> PİLAV ( AZCIK YAPICAM)
---> SALATA
---> İÇECEK

ÇAY İÇİN

---> TİRAMİSU
---> SİGARA BÖREĞİ
---> ÇEREZ

SONRADA

MEYVE VE DONDURMA nasıl sizce beğendiniz mi yaz için uygun olur mu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…