yapan beceriklide ondan anlamıyorlardırben yapsam öyle mi olur
o zamamn lavinya ben ilk sıradayız:))))))
aynen canım nem olmaması süper küfür küfür rüzgaresıyor hıc bunaltmıyor normalde yürüme ımkanım yoktu o da cok ıyı oldu yanı tatılden bekledıklerımı aldım ben
darısı gıdemeyen tum arkadaslra ıyı dılegın ıcın saol canım yolumuz uzun 700 km:18:
moonsun88 canım ablana yasın okunuyor sanırım bende okumak ısterım crs ya kadarsa okurum ıns ablanla adaşmışız Rabbım kucaklarını boş bırakmasın ıns
yokk hemşomm yaaa sende en güzelinden yaparsınn..hadi göreyim senii yavrucaannnmenüyü kesinleştirdinmi? epey bi öneri oldu menü için...ama genel kanı pideyi çıkart..et yemegı (köfte-patates/tavuk-patates) gibi bişey koy ve çorba olsun yönündeydi..
hoş geldin ayrıntılın nasıldı senin ne kadar sürdü dr nasıldı?
Evet canım yavaş yavaş giriyoruz topik olarak bende girdim,mutlaka girmelisin...Organlarını,kemiklerini,ağzını,burnunu her şeyini net olarak göreceksin
Selam canım nasıl geçiyor hamileyken tatil,neler yapıyorsun?
Kısmetse bende 1 ay sonra çıkacağım,güneşle denizle aran nasıl?Tatile giden hamilelerden bilgi alıyorum :)))
ay canım Allah razı olsun senden inşAlllahhhsenin güzel bebeklerinide sana bağışlasın inşAllah ablacımında kaderi aynı seninle inşAllah sonuda güzel olur
ismi arzu canım senide listeye ekliyorum okuduktan sonra bana özel msj atarsan tatlım okundu olarak yazarım listeye çok saolll
İşte beni de o korkutuyo bizde kısmetse Çeşme'ye gideceğiz Allah izin verirse,ya araba ya da otobüs henüz belli değil.
Umarım yol sorun olmaz malum bi de 6 aylık hamile olucaz..
zaten patronlarla konuşacağım bir iki haftaya onun için ilk ya da 2. sırayı rica edecektim sizden iyi olur :)
canım 41 hamileyle 41 yasine tamamlıcaz ama sanırım daha fazla kişi bulamam gibi diğer topiklere yazdım sadece 5 kişi cevapladı
2 tane kimler okuyabilir ?
2 tane okuyanları yazarım canım kalanıda ben tamamlarım
Bende çok kararsız kaldım.
Doktorum da öyle söyledi.
İkiz olduklarından ve tüp bebek olduklarından biraz pimpir davranıyor.
Evhamlı biri olaraktan hemen evham yapıverdim.
Maddi manevi çok çok zor bir süreç.
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah...
Okurum bugün inşallah.
Canım ablan opuya ve transfere gireceği zaman birde Fetih suresi okursanız Rabbim kolaylaştırır biiznillah.
sağol canım...dene bence beğenirsiniz..teyzemin kızına vermiştim bu tarifi...evdekiler bayılmışlar...1 ölçüden 32-34 tane çıkıyor buarada bunu söylemeyi unutmuşum...2 ölçü yapıyormuşş ablamm...evdeki canavarlar misafire bırakmıyormuşş yoksaaa
tabii canım yaptıklarımı yollarım inşallahh...benim bide huyumdur (hobi gibi yanifotograf çekerim yaptıgım pasta böreğin...feyste paylaşıyorum arkadaşlarımlaa
belli hobin olduğu o kurabileri gördükten sonraa anladımm,
tatlım sen biliyorsun ev yapımı dondurma tarifi biliyormusun ?
yok hayatım dondurma hiç denemedim...bi sürü tarif var internette ama denemediğim için öneremeyeceğim birini kuzum ne yazıkkii
yok hayatım dondurma hiç denemedim...bi sürü tarif var internette ama denemediğim için öneremeyeceğim birini kuzum ne yazıkkii
canım 41 hamileyle 41 yasine tamamlıcaz ama sanırım daha fazla kişi bulamam gibi diğer topiklere yazdım sadece 5 kişi cevapladı
2 tane kimler okuyabilir ?
2 tane okuyanları yazarım canım kalanıda ben tamamlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?