2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
yapan beceriklide ondan anlamıyorlardır ben yapsam öyle mi olur

yokk hemşomm yaaa sende en güzelinden yaparsınn..hadi göreyim senii yavrucaannn menüyü kesinleştirdinmi? epey bi öneri oldu menü için...ama genel kanı pideyi çıkart..et yemegı (köfte-patates/tavuk-patates) gibi bişey koy ve çorba olsun yönündeydi..

İşte beni de o korkutuyo bizde kısmetse Çeşme'ye gideceğiz Allah izin verirse,ya araba ya da otobüs henüz belli değil.
Umarım yol sorun olmaz malum bi de 6 aylık hamile olucaz..

moonsun88 canım ablana yasın okunuyor sanırım bende okumak ısterım crs ya kadarsa okurum ıns ablanla adaşmışız Rabbım kucaklarını boş bırakmasın ıns

saolun kızlar evet haftaya cumartesi kadın alıcam evi temizleticem akşamınada misafirri alırım gibi

ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım

1- lavinya 2
2-bulemsu
3- moonsun88 2
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007
21- mihracee
22- annesininbirtanesi 2
23- mues
24- kozete 2
25- cevre_en
26- emeki
27- roister
28- arcak81
29- superisi87
33 tane dağıtıldı geriye 8 tane kaldı 8 tane gönüllü 2 tane okuyabilir :26:
[/QUOTE]

Son düzenleme:

Bende çok kararsız kaldım.
Doktorum da öyle söyledi.
İkiz olduklarından ve tüp bebek olduklarından biraz pimpir davranıyor.
Evhamlı biri olaraktan hemen evham yapıverdim.

Maddi manevi çok çok zor bir süreç.
Rabbim yar ve yardımcısı olsun inşallah...
Okurum bugün inşallah.
Canım ablan opuya ve transfere gireceği zaman yanındaki kişi birde Fetih suresi okursa Rabbim kolaylaştırır biiznillah.
Bizlerde burada okuyabiliriz.
Ya da kendi adıma diyim okurum =)

Son düzenleme:

İşte beni de o korkutuyo bizde kısmetse Çeşme'ye gideceğiz Allah izin verirse,ya araba ya da otobüs henüz belli değil.
Umarım yol sorun olmaz malum bi de 6 aylık hamile olucaz..

canım bız gelırken yolu böldük 1 gecebursada kaldık ama genede rahatsızlandık belkıd ebızımkı yoldan deıldı bılmıyorum dönerken bölemıycez ama sık sık mola verırız bakalım bu sefer nasıl olcak sızler daha rahat olursunuz malum benım 2 yasında oglum var bıde ondan yoksa ayakalrımda fılan kramp şişlik olmadı şükür

zaten patronlarla konuşacağım bir iki haftaya onun için ilk ya da 2. sırayı rica edecektim sizden iyi olur :)

o zaman aysununkiler bitsin haftaya cuma ya da perşembe başlayalım sıradan ne dersimiz kızlar? hayırdır sen ne konuşacaktın partonla merak ettim ben? dua şekli ne olsun anasınınkuzusu?

zor canım zor zaten borcları var düğündeki takıları bozdurcaklar biz yardımcı olucaz vs sorun değil ama o psikoloji varya çok zor Allah büyük Rabbim nasip eder inşAllah canımm çok saol söylerim..

belli hobin olduğu o kurabileri gördükten sonraa anladımm,

tatlım sen biliyorsun ev yapımı dondurma tarifi biliyormusun ?

ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım

1- lavinya 2
2-bulemsu
3- moonsun88 2
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx 2
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007
21- mihracee
22- annesininbirtanesi 2
23- mues
24- kozete 2
25- cevre_en
26- emeki 2
27- roister
28- arcak81
29- superisi87
30- delikızındirdiri

36 tane dağıtıldı geriye 5 tane kaldı 5 tane gönüllü 2 tane okuyabilir :26:

Son düzenleme:
yok hayatım dondurma hiç denemedim...bi sürü tarif var internette ama denemediğim için öneremeyeceğim birini kuzum ne yazıkkii

anladım cnm bende deneyen biri istiyordum sağol kuzum dğer paylaşımlarını bekliyorum bakkk

kızlar sizde var mı bilen dondurma tarifi küçükken yapardık ama hiç hatırlamıyorumm

yok hayatım dondurma hiç denemedim...bi sürü tarif var internette ama denemediğim için öneremeyeceğim birini kuzum ne yazıkkii

anladım cnm bende deneyen biri istiyordum sağol kuzum dğer paylaşımlarını bekliyorum bakkk

kızlar sizde var mı bilen dondurma tarifi küçükken yapardık ama hiç hatırlamıyorumm

ben okurum iki tane sana okudum diye yazarım oldumu canım.büyük ihtimal yarın biter daha fazla okursam onuda yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…