kızlarrrr aşımızı vurulduk geldık bıraz yakıyodu ama su anada sorun yok ağrı kızarıklık falan yapabılır dedı bakalım ne olcak bende toplamda 8 kg almısın en fazla 6almalıydın dedı ama normalde kg lı olmadığımdan sorun yok sanrımmmm 2.ayda yaptırdığım kan yahlılı tekrarlıcaz yukselme varmı dıe kızlar ben 3.ayddan ıtıbaren kan şurubu kullanıyorum sızde durum nedır mutlaka takvıye alınmalıymış sabahta ılk krampımı yaşadım bı dahakı hafta calsıyumm
ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım
1- lavinya 2
2-bulemsu
3- moonsun88 2
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx 2
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007
21- mihracee
22- annesininbirtanesi 2
23- mues
24- kozete 2
25- cevre_en
26- emeki 2
27- roister
28- arcak81
29- superisi87
30- delikızındirdiri
36 tane dağıtıldı geriye 5 tane kaldı 5 tane gönüllü 2 tane okuyabilir :26:
bende 15.haftadan beri kan hapı kullanıyorum canım..dün doktora sordum doğuma kadar devam dedi..
bende 15.haftadan beri kan hapı kullanıyorum canım..dün doktora sordum doğuma kadar devam dedi..
2 tane okumak isteyen son 5 kişi kaldı canlarım şu listeyi bugün tamamlarsam ptesine bakarız eksiklere Allah hepinizden razı olsun ne muradınız varsa versin Rabbim
evet tatlım benımde doğuma kadar tahlıl yaptırdınmı benım 2.ayda 10.8 cıkmıştı salı tekrarlıcaz ben dırek surup kullanma ya başladım etkısı bıraz daha fazlaymış
canım sende kansızlık mı var ki kan hapı verdi :44:doktor bana tek bir ilaç verdi ondan demir de var vitaminde diğer minerallerde baktı çok hızlı kilo alıyorum haftada 2 ye düşürdü ilacı
hosbuldum canım ama daha gıtmedım ben tatılde oldugumuz ıcın 28 ıne aldım randevuyu ama erken donucez bılseydım pzt salıya alırdım
moonson ablan tüp bebek mi olacak yasin onun için mi...
kaldıysa ben 1 tane okurum
canım sende kansızlık mı var ki kan hapı verdi :44:doktor bana tek bir ilaç verdi ondan demir de var vitaminde diğer minerallerde baktı çok hızlı kilo alıyorum haftada 2 ye düşürdü ilacı
tahlillerim falan yapıldı canlarım...kan değerlerim falan kaç çıkmıştı hatırlamıyorum ama doktor tahilinden sonra kan hapı yazdı...o gün bugundur içiyorum...gün aşırı içiyordum elevitle kan hapını.dün her ikiside al aynı gün dedi.:44:
tatlım kansızlık olsun yada olmasın mutlaka takvıye alınmalı bebk senın depolardan alır fakat sen kansız kalırsın bıde malum doğum yapıcaz emzırcek emzırme dönemınde bıle kullanılıyo
tahlillerim falan yapıldı canlarım...kan değerlerim falan kaç çıkmıştı hatırlamıyorum ama doktor tahilinden sonra kan hapı yazdı...o gün bugundur içiyorum...gün aşırı içiyordum elevitle kan hapını.dün her ikiside al aynı gün dedi.:44:
bende hergun bırer adet kullanıyorum elevıt ve kan şurubunu calsıyum dedımı tatlım biz 5 te onada başlıcaz bu sabah anladımkı hemen başlanmalı o sınır bozucu kremp gırdı uyku arasındaaa
haklısın canım benimki kan ilacı elevit vs vermedi " previt positive " diye bir ilaç verdi içinde ne ararsan varo kadar fazla demir filan da içeriyor belki ondan gerek duymamıştır
anladım cnım iştahını açmıormu bu ilaçlar
haklısın canım benimki kan ilacı elevit vs vermedi " previt positive " diye bir ilaç verdi içinde ne ararsan varo kadar fazla demir filan da içeriyor belki ondan gerek duymamıştır
anladım cnım iştahını açmıormu bu ilaçlar
bak onu duymamaışım tatlım benım kan tahlılı yaptırdınmı hıc
kaldı bitanem Allah razı olsun evet tüp bebek için çok çok ssaol okuduktan sonra bana özelden msj atarsan sevinirimm
yaptırdım canım 12 küsür çıktı sınırın üzerindeydim ben hep kansız çıkardım kan değerlerim çok düşük olurdu ne zaaman hamile kaldım değerlerim normale döndu baya ağır adet oluyordum demekki vücudumdan kan gidiyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?