2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
o zaman aysununkiler bitsin haftaya cuma ya da perşembe başlayalım sıradan ne dersimiz kızlar? hayırdır sen ne konuşacaktın partonla merak ettim ben? dua şekli ne olsun anasınınkuzusu?

canım müsade ederlerse bebek biraz toparlayana kadar evden işleri idare etmek için konuşacağım.. kayınvalidem istanbula kızının borcunu ödemeye gidecek annemlerle de evimiz uzak babaannem var yaşlı felç geçirdi, babam da rahatsız artı kız kardeşim okuyor evi bırakıp bize gelemez bizde uzak olduğumuzdan sürekli getir götür yapamayacağım... onlarla bir konuşacağım hep beraber ona dua edelim diyecektim. bir de ev borcum ve 3 öğrenim kredisi (benim master ve lisans, eşimin lisans şeklinde) ödeme kolaylığı, rızkımızı daraltmasın rabbim diye dua edelim diyeceğim:)

zor canım zor zaten borcları var düğündeki takıları bozdurcaklar biz yardımcı olucaz vs sorun değil ama o psikoloji varya çok zor Allah büyük Rabbim nasip eder inşAllah canımm çok saol söylerim..

hiç korkmasın rabbim yardım eder...

kaçak nerdesin gözlerim arıyor seni...özlettin kendini cadı...

kızlar esra iyi mi?

saolasın canım yıllık ızındeyım ayvalıkta yarın doncez ama 1 hafta daha ızınlıyım evden pek gıremem ısteyken buralardayım hep
sen ve oglusun da ıyısınızdır ınsallah öpüyorum görüşürüz

ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım

1- lavinya 2
2-bulemsu
3- moonsun88 2
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx 2
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007 2
21- mihracee
22- annesininbirtanesi 2
23- mues
24- kozete 3
25- cevre_en
26- emeki 2
27- roister
28- arcak81
29- superisi87
30- delikızındirdiri
31- sudem34
32- mathematician

40 tane dağıtıldı geriye 1 tane kaldı 1 tane gönüllü 2 tane okuyabilir :26:

kızlar ağlamak istiyorum ama canlarım benim güzel arkadaşlarım can yoldaşlarım güzel hamişlerim beniimmmm iyiki iyiki varsınıızzzz Allah sizi hepimizi cennetine koysun inşAllah mubarek günde öyle sevaba girdiniz ki anlatamam duygularımı ifade edemiyorumm Rabbim evlatlarımızı bağışlasın inşAllah sağlıcakla imanla huzurla bereketle büüyütmeyi nasip etsin inşAllah aminnnnnn

kızlar hazır kuran konusu açılmışken hastenede duydum geçen kadın her gün ebbeğe yasin okurdum çok rahat oldu doğumum her şeyim diyor...

bi arkadaşta okumuş oğlu zehir gibi şimdi.....

elimizden geldiğince yasin okusak ve her gün 3 ceviz yesek bebeklerimizin maddi manevi gelişimlerine çok katkısı olacağı kesin...

eskiden ay-she arkadaş günlük fındık bedem ceviz kontrolu yapıyodu diye hatırlıyorum ilk zamanlar...

aramızdan bi gönüllü her gün kontrol etse yada siteye günlük ödev gibi yedik ,okuduk yazsak....

mesela ben bugün ceviz yemedim ama balık yedim...yasini de moonsun un sayesinde okudum...

hepinize kucak dolusu sevgiler...

doğru mantıklı canım benimde gözümün önundeki benekller arttı sanırım değerim düşüyor bende tekrarlasam iyi olucak

lavinyamm inşallahh teklifin kabul edilirr kuzum..allah yardımcın olsunn:26: inşallahh önümüzdeki cuma senin dua günün olsun açalım ellerimizi duamızı edelimm canım senin için

aa bana kalmadımı yaa ben akşam eve gıdınce okurdum sımdı ıs yerındeyımde canım

Allah ım ınsallahh nasib eder ınsallah ınsallah ınsallah Allah ım kucagını boş bırakmaz...Rabbım en hayırlı şekilde kavusturur ınsallah :)

amin canım inş olur biliyor musun bana hiç kredi vermedi devlet aile memur diye maddi durumu çook iyiler bile aldı kredi Allahtan olmamış ohh borçsuzum :) ya benim tam 3 kurban adağım var
1- ewime mutlu ve huzurlu gitmek bişekilde bana Allahın hayırlı kapı açması çok daraldım artık bu konuda
2- memur olmak tabi ki burdan daha iyi koşullar altında
3- bebişimi sağlıklıca kucağıma almak
inanınki hamileliğimi doya doya yaşıyamadım

yok canım kramp falan yaşamadım ben..doktorda bişey demedi o yüzden...sanada geçmiş olsun...bacaklarınamı giriyor kramplar? ilk bebeğindede yaşamışmıydın?

cnm ılk defa bu sabah gırdı fenaydı yanı kızımda yaşayıp dr uma belirrttığımde calsıyum kullanmam gerektını belirttı başladıktan bıkaçgun ıcınde sorun tamamen bıttı 1 adet calsıyum 2 bardak sut ve 2 kase yoğurda bedelmiş depolalan sut ıcınde faydası varmış bebeğin içeceği ilk 6 aylık sut hamılelıkte depolanırmış ay ne cok yazdım hahahha

ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım

1- lavinya 2
2-bulemsu
3- moonsun88 2
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx 2
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007 2
21- mihracee
22- annesininbirtanesi 2
23- mues
24- kozete 3
25- cevre_en
26- emeki 2
27- roister
28- arcak81
29- superisi87
30- delikızındirdiri
31- sudem34
32- mathematician
33- ay_she

41 tane yasini tamamladık canlarım çarşamba gününe kadar okursanız sevinirim okuyanlar lüften özelime mesaj atsınlarr

ablamın ismi ARZU ismen dua ederseniz daha makbule geçer Alllah razı olsunnn

Son düzenleme:

evet cnm ya benımde arkadaşşım hergun okumuş bebeğine ve okadar sakın uyumlu bı kızı varkı analatamam aslşında bızde okusak bebelerıme

canım bende seni bekliyordummm var 1 tanede seni yazıyorum bitanemm Allah razı olsunnn

hatta surelerin her birinin ayrı sırrı var...

1.doğum kolay olsun diye meryem suresi

2. bebeğin yüzü güzel olsun diye yusuf suresi.

3. ahlakı güzel olsun diye ibrahim suresi.

insan suresi ,abese suresi de okunuyor dıye bılıyorum hamıleyken asma sırrını bilmiyorum...birde hamilelik boyunca 71 enbiya suresi....

( bilgilerin çoğunu hamileliklerimizin ilk haftalarında ay-she arkadaş paylaşmıştı bende defterime not etmişim ordan paylaşıyorum)

okunuyor...ben doğuma girdiğimde arkadaşlarım bana meryem suresi okumuştu...

çok şükür doğumum da sonrası da rahat geçti...sezeeryan olanlar yıllarca şikayet eder maşallah diyim benim rahattı...

arkadaş illa profa doğum yapcam dedi noramla doğurabileceği halde sezeryan oldu ve doğum sonrası sürekli şikayet halindeydi...

bide kuran bilmek yada okumak ona özle vakit ayırmak şart değil açın pc den çocuk dinlesin...

hem bu seyede sizde abdest li gezmiş oluruz malum 3 aylarında içindeyiz mübarek günler....

okuldan bı bayanda bana hamıelyken abdestli gezmeye dikkat ettim dedi...maşşallah eşinden ayrıldı ergen bi kızı bi oğlu var kadın tek başına büyütmesine rağmen pırlanta gibi çocukları var....

canım hergün okumak çok güzel olur ama ibadetlerın en makbulu sürekli olandır :) yani hergun okuycam dersen bıyerde bıakbılrısın

ama her cuma okursan hem cumayı ıhya etmıs olursun hem de bebegıne okumsu olursun kazan-kazan yani

bir de bizim yopikte bı arkadaş her kontrol sonrası okuyomuş çok güzel bi fikir :)

ahh ahh öle çok bulantım var kı daha gecmedı ben daha ceviz fındık olaylarına gelemedım

ama haftada bıkere balıgımı kırmızı etımı mutlaka yıyorum :) sebze zaten her zaman

amın tratlım ya belkı bızde senın vesılenle sevap kazanmış oluruz

canım allah kabul etsin inşallahh.arzu'da tez zamanda kuzusunaa kavuşşunn:26:

canım benimmmmmmmmmmm ağlama sennn her zaman varız burda yirim seni:)

cnm ceviz fındık artık çok fayda sağlamaz çok şartlama kendini onları yemek için...

lavinyamm inşallahh teklifin kabul edilirr kuzum..allah yardımcın olsunn:26: inşallahh önümüzdeki cuma senin dua günün olsun açalım ellerimizi duamızı edelimm canım senin için

inşallah kuzum Allah razı olsun valla çok mutlu olurum birer ayetel kürsi okur ardından da duamızı edersek... Rabbim hepimizin duasını kabul eylesin inşallah...

kuzum Rabbim gönlüne göre verir umarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…