o zaman aysununkiler bitsin haftaya cuma ya da perşembe başlayalım sıradan ne dersimiz kızlar? hayırdır sen ne konuşacaktın partonla merak ettim ben? dua şekli ne olsun anasınınkuzusu?
zor canım zor zaten borcları var düğündeki takıları bozdurcaklar biz yardımcı olucaz vs sorun değil ama o psikoloji varya çok zor Allah büyük Rabbim nasip eder inşAllah canımm çok saol söylerim..
kaçak nerdesin gözlerim arıyor seni...özlettin kendini cadı...
kızlar esra iyi mi?
degeın cok guzel tatlım benım kk da bı arakdAŞINDA 2.yada 3.ayda 12 lerdeydı 6.ayda 10.2 ye duşmuş başladı kan hapıu kullanmaya elevıt dışında bişey kullanmıyodu ondan dolayı tekrarlamak gerekıyomuş bende salı tekrarlayım dıorum
canım müsade ederlerse bebek biraz toparlayana kadar evden işleri idare etmek için konuşacağım.. kayınvalidem istanbula kızının borcunu ödemeye gidecek annemlerle de evimiz uzak babaannem var yaşlı felç geçirdi, babam da rahatsız artı kız kardeşim okuyor evi bırakıp bize gelemez bizde uzak olduğumuzdan sürekli getir götür yapamayacağım... onlarla bir konuşacağım hep beraber ona dua edelim diyecektim. bir de ev borcum ve 3 öğrenim kredisi (benim master ve lisans, eşimin lisans şeklinde) ödeme kolaylığı, rızkımızı daraltmasın rabbim diye dua edelim diyeceğim:)
hiç korkmasın rabbim yardım eder...
ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım
1- lavinya 2
2-bulemsu
3- moonsun88 2
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx 2
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007 2
21- mihracee
22- annesininbirtanesi 2
23- mues
24- kozete 3
25- cevre_en
26- emeki 2
27- roister
28- arcak81
29- superisi87
30- delikızındirdiri
31- sudem34
32- mathematician
40 tane dağıtıldı geriye 1 tane kaldı 1 tane gönüllü 2 tane okuyabilir :26:
kızlar ağlamak istiyorum ama canlarım benim güzel arkadaşlarım can yoldaşlarım güzel hamişlerim beniimmmm iyiki iyiki varsınıızzzz Allah sizi hepimizi cennetine koysun inşAllah mubarek günde öyle sevaba girdiniz ki anlatamam duygularımı ifade edemiyorummRabbim evlatlarımızı bağışlasın inşAllah sağlıcakla imanla huzurla bereketle büüyütmeyi nasip etsin inşAllah aminnnnnn
canım müsade ederlerse bebek biraz toparlayana kadar evden işleri idare etmek için konuşacağım.. kayınvalidem istanbula kızının borcunu ödemeye gidecek annemlerle de evimiz uzak babaannem var yaşlı felç geçirdi, babam da rahatsız artı kız kardeşim okuyor evi bırakıp bize gelemez bizde uzak olduğumuzdan sürekli getir götür yapamayacağım... onlarla bir konuşacağım hep beraber ona dua edelim diyecektim. bir de ev borcum ve 3 öğrenim kredisi (benim master ve lisans, eşimin lisans şeklinde) ödeme kolaylığı, rızkımızı daraltmasın rabbim diye dua edelim diyeceğim:)
hiç korkmasın rabbim yardım eder...
yok canım kramp falan yaşamadım ben..doktorda bişey demedi o yüzden...sanada geçmiş olsun...bacaklarınamı giriyor kramplar? ilk bebeğindede yaşamışmıydın?
kızlar hazır kuran konusu açılmışken hastenede duydum geçen kadın her gün ebbeğe yasin okurdum çok rahat oldu doğumum her şeyim diyor...
bi arkadaşta okumuş oğlu zehir gibi şimdi.....
elimizden geldiğince yasin okusak ve her gün 3 ceviz yesek bebeklerimizin maddi manevi gelişimlerine çok katkısı olacağı kesin...
eskiden ay-she arkadaş günlük fındık bedem ceviz kontrolu yapıyodu diye hatırlıyorum ilk zamanlar...
aramızdan bi gönüllü her gün kontrol etse yada siteye günlük ödev gibi yedik ,okuduk yazsak....
mesela ben bugün ceviz yemedim ama balık yedim...yasini de moonsun un sayesinde okudum...
hepinize kucak dolusu sevgiler...
aa bana kalmadımı yaa ben akşam eve gıdınce okurdum sımdı ıs yerındeyımde canım
Allah ım ınsallahh nasib eder ınsallah ınsallah ınsallah Allah ım kucagını boş bırakmaz...Rabbım en hayırlı şekilde kavusturur ınsallah :)
kızlar hazır kuran konusu açılmışken hastenede duydum geçen kadın her gün ebbeğe yasin okurdum çok rahat oldu doğumum her şeyim diyor...
elimizden geldiğince yasin okusak ve her gün 3 ceviz yesek bebeklerimizin maddi manevi gelişimlerine çok katkısı olacağı kesin...
eskiden ay-she arkadaş günlük fındık bedem ceviz kontrolu yapıyodu diye hatırlıyorum ilk zamanlar...
aramızdan bi gönüllü her gün kontrol etse yada siteye günlük ödev gibi yedik ,okuduk yazsak....
mesela ben bugün ceviz yemedim ama balık yedim...yasini de moonsun un sayesinde okudum...
1- lavinya 2
2-bulemsu
3- moonsun88 2
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx 2
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
17- ozlemix
18- emaya
20- yaren2007 2
21- mihracee
22- annesininbirtanesi 2
23- mues
24- kozete 3
25- cevre_en
26- emeki 2
27- roister
28- arcak81
29- superisi87
30- delikızındirdiri
31- sudem34
32- mathematician
kızlar ağlamak istiyorum ama canlarım benim güzel arkadaşlarım can yoldaşlarım güzel hamişlerim beniimmmm iyiki iyiki varsınıızzzz Allah sizi hepimizi cennetine koysun inşAllah mubarek günde öyle sevaba girdiniz ki anlatamam duygularımı ifade edemiyorummRabbim evlatlarımızı bağışlasın inşAllah sağlıcakla imanla huzurla bereketle büüyütmeyi nasip etsin inşAllah aminnnnnn
1- lavinya 2
2-bulemsu
3- moonsun88 3
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx 2
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
17- ozlemix
18- emaya
20- yaren2007 2
21- mihracee
22- annesininbirtanesi 2
23- mues
24- kozete 3
25- cevre_en
26- emeki 2
27- roister
28- arcak81
29- superisi87
30- delikızındirdiri
31- sudem34
32- mathematician
41 tane yasini tamamladık canlarım çarşamba gününe kadar okursanız sevinirim okuyanlar lüften özelime mesaj atsınlarr
ablamın ismi ARZU ismen dua ederseniz daha makbule geçer Alllah razı olsunnn
canım bende seni bekliyordummmvar 1 tanede seni yazıyorum bitanemm Allah razı olsunnn
1- lavinya 2
2-bulemsu
3- moonsun88 2
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx 2
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
17- ozlemix
18- emaya
20- yaren2007 2
21- mihracee
22- annesininbirtanesi 2
23- mues
24- kozete 3
25- cevre_en
26- emeki 2
27- roister
28- arcak81
29- superisi87
30- delikızındirdiri
31- sudem34
32- mathematician
lavinyamm inşallahh teklifin kabul edilirr kuzum..allah yardımcın olsunn:26: inşallahh önümüzdeki cuma senin dua günün olsun açalım ellerimizi duamızı edelimm canım senin için
amin canım inş olur biliyor musun bana hiç kredi vermedi devlet aile memur diye maddi durumu çook iyiler bile aldı kredi Allahtan olmamış ohh borçsuzum :) ya benim tam 3 kurban adağım var
1- ewime mutlu ve huzurlu gitmek bişekilde bana Allahın hayırlı kapı açması çok daraldım artık bu konuda
2- memur olmak tabi ki burdan daha iyi koşullar altında
3- bebişimi sağlıklıca kucağıma almak
inanınki hamileliğimi doya doya yaşıyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?