canım hergün okumak çok güzel olur ama ibadetlerın en makbulu sürekli olandır :) yani hergun okuycam dersen bıyerde bıakbılrısın
ama her cuma okursan hem cumayı ıhya etmıs olursun hem de bebegıne okumsu olursun kazan-kazan yani
bir de bizim yopikte bı arkadaş her kontrol sonrası okuyomuş çok güzel bi fikir :)
ahh ahh öle çok bulantım var kı daha gecmedı ben daha ceviz fındık olaylarına gelemedım
ama haftada bıkere balıgımı kırmızı etımı mutlaka yıyorum :) sebze zaten her zaman
hatta surelerin her birinin ayrı sırrı var...
1.doğum kolay olsun diye meryem suresi
2. bebeğin yüzü güzel olsun diye yusuf suresi.
3. ahlakı güzel olsun diye ibrahim suresi.
insan suresi ,abese suresi de okunuyor dıye bılıyorum hamıleyken asma sırrını bilmiyorum...birde hamilelik boyunca 71 enbiya suresi....
( bilgilerin çoğunu hamileliklerimizin ilk haftalarında ay-she arkadaş paylaşmıştı bende defterime not etmişim ordan paylaşıyorum)
okunuyor...ben doğuma girdiğimde arkadaşlarım bana meryem suresi okumuştu...
çok şükür doğumum da sonrası da rahat geçti...sezeeryan olanlar yıllarca şikayet eder maşallah diyim benim rahattı...
arkadaş illa profa doğum yapcam dedi noramla doğurabileceği halde sezeryan oldu ve doğum sonrası sürekli şikayet halindeydi...
bide kuran bilmek yada okumak ona özle vakit ayırmak şart değil açın pc den çocuk dinlesin...
hem bu seyede sizde abdest li gezmiş oluruz malum 3 aylarında içindeyiz mübarek günler....
okuldan bı bayanda bana hamıelyken abdestli gezmeye dikkat ettim dedi...maşşallah eşinden ayrıldı ergen bi kızı bi oğlu var kadın tek başına büyütmesine rağmen pırlanta gibi çocukları var....
benimde tahlillerim çıkmış demirim ve b12 im düşük çıkmış ilaçlarımı arttırdı aile hekimim sizce arttırıyım doktorumda izinde ne yapayım kızlar
tamam canım aldım bu akşam ınsallah okurum :)
Rabbim inşallah bekeltmez inşallah en sağlıklı ve hayırlı şekilde yollar ablanın meleğini :)
canım benimmmmmmmmmmm ağlama sennn her zaman varız burda yirim seni:)
cnm ceviz fındık artık çok fayda sağlamaz çok şartlama kendini onları yemek için...
inşallah kuzum Allah razı olsun valla çok mutlu olurum birer ayetel kürsi okur ardından da duamızı edersek... Rabbim hepimizin duasını kabul eylesin inşallah...
kuzum Rabbim gönlüne göre verir umarım...
benimde tahlillerim çıkmış demirim ve b12 im düşük çıkmış ilaçlarımı arttırdı aile hekimim sizce arttırıyım doktorumda izinde ne yapayım kızlar
bi de hucurat suresi var burada okumsutum galıba okunursa veya anne uzerınde tasırsa bebegı ve anneyı tehlıkelerden korur die
eşim okumsutu bana pazartesı gunu merdıvenden yuvarlandım 20 basmakatan heem de Allah ım korudu kızlar hersey dua ile
bbeıs çok iyi maşallahbenım heratarfım morardı ama
bir de her zaman olmasa da 5-10 tl sadaka vermek çok faydalı bin belayı def ediyor cidden ınternet uzeırnden
ihh nın veya kısme yokmunun sıtesınden kredi akrtı ile bile sadaka verılebılıyor :) veya sımdı hava ısındı çocukalrı bakkala toplayıp
herbırıne bu stıx benzeri dondurmalardan alınca cok sevınıyolar :)
canım ya kontroller ayda bir oda çok az olmuyo mu?
ben babamı kaybettikten sonra yasin okumaya özen göstermiştim ondan sonra yasini okumam çok hızlandı...
kızımın mezarına gittikçe de okurum...
her gün okunadabilinir okunmasada pc den,telefondan yada mp3 den dinlenedebilinir....
düşün ben 7 dk felan okuyorum...dinlesek 7-10 dk felan sürer diye düşünüyorum...
pc başında saatlerimiz geçiyo.....
mide bulantında inş. geçer ne diyim...
kaçak ben sana özelden mesaj attım nıye bana cevap yazmadın sen.....
bi de hucurat suresi var burada okumsutum galıba okunursa veya anne uzerınde tasırsa bebegı ve anneyı tehlıkelerden korur die
eşim okumsutu bana pazartesı gunu merdıvenden yuvarlandım 20 basmakatan heem de Allah ım korudu kızlar hersey dua ile
bir de her zaman olmasa da 5-10 tl sadaka vermek çok faydalı bin belayı def ediyor cidden ınternet uzeırnden
ihh nın veya kısme yokmunun sıtesınden kredi akrtı ile bile sadaka verılebılıyor :) veya sımdı hava ısındı çocukalrı bakkala toplayıp
saol canımm Allah evladını sana bağışlasınokuduktan sonra bana özelden mesaj at tamma mı
kuzum haftaya da sana okuruz inşAllah bulemsu gelsinde liste yapar ne okuyacağımıza karar veririz
canım hoşgeldin b12 mi canım bence kadın doğum uzmanınla görüş o ne karrar verirse onu uygula geçmiş olsun
ay canım Allah korumuş sizi geçmiş olsunn haklısın az sadaka çok belayı def eder yapmalıyız..
dün kasık ağrım oldu galiba karnım genişliyor...zaten kocaman olduda...teyzesi ben gezenti gezmelerdeyim bu ara...öptük seni...saolasın canım yıllık ızındeyım ayvalıktayarın doncez ama 1 hafta daha ızınlıyım evden pek gıremem ısteyken buralardayım hep
sen ve oglusun da ıyısınızdır ınsallah öpüyorum görüşürüz
ayy canım senın sayende bızde sevap kazandık fena mı....muberek cuma günü...ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım
1- lavinya 2
2-bulemsu
3- moonsun88 2
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx 2
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007 2
21- mihracee
22- annesininbirtanesi 2
23- mues
24- kozete 3
25- cevre_en
26- emeki 2
27- roister
28- arcak81
29- superisi87
30- delikızındirdiri
31- sudem34
32- mathematician
40 tane dağıtıldı geriye 1 tane kaldı 1 tane gönüllü 2 tane okuyabilir :26:
kızlar ağlamak istiyorum ama canlarım benim güzel arkadaşlarım can yoldaşlarım güzel hamişlerim beniimmmm iyiki iyiki varsınıızzzz Allah sizi hepimizi cennetine koysun inşAllah mubarek günde öyle sevaba girdiniz ki anlatamam duygularımı ifade edemiyorummRabbim evlatlarımızı bağışlasın inşAllah sağlıcakla imanla huzurla bereketle büüyütmeyi nasip etsin inşAllah aminnnnnn
canım senle her gün birbirimizi kontrol mu etsek....ama ben sık girmiyorum geçmişide tam okuyamıyorum....siteden yazara okursak beğen yapalım birbirimizi kontrol etti anlamına gelsin...evet cnm ya benımde arkadaşşım hergun okumuş bebeğine ve okadar sakın uyumlu bı kızı varkı analatamam aslşında bızde okusak bebelerıme
dün kasık ağrım oldu galiba karnım genişliyor...zaten kocaman olduda...teyzesi ben gezenti gezmelerdeyim bu ara...öptük seni...
ayy canım senın sayende bızde sevap kazandık fena mı....muberek cuma günü...
canım senle her gün birbirimizi kontrol mu etsek....ama ben sık girmiyorum geçmişide tam okuyamıyorum....siteden yazara okursak beğen yapalım birbirimizi kontrol etti anlamına gelsin...
hemen not ettim canım saolasın allah razı olsun...
hamile arkadaşıma da söyleyim...
canım ben kuranı yavaş okuduğum için dinlemeye daha çok özen gösteriyorum...
inşallah dinleyerek hatim yapmak istiyorum....3 aylar bitmeden....inşallah yaparım bebeğin dinlesin ne güzel...
tatlım kullan bence hemen aslında normalde 4.aydan ıtıbaren olsun olmasın kullanılması gerkeıyo bence aile hekımının verdiği ilaçları kullanmaya başla mutlaka
Allah razı olsun canım 33 hamile sayesinde 41 yasin okucaz ne güzel bir sevap Rabbim sizlerede bizlerede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin her cuma inşAllah azar azar okuyalım birbirimiz için Allah bul etsin
11 gıbı pttye kadar cıkmıstım evden ptt evıme yakın 3.kat cıktım bı kalabalık bı havasız yukarda gözum karardı kulaklarım duymadı basım döndu oturdum merdıvene bayılcam kımse kaldıramaz dıe bayılmıyorum o derece.bı teyzeyle amca yardım ettı asagı ındık hemen tıp merkezı vardı yanında tansıyonuma baktırdım kı suankı gıbıydım orda yukardakınden ıyıydım 9a 7 cıktı sonra ısım bıtmemstı yavastan yıne cıktım pttya tam ıslemı yapcam ımza atamadım aynı sekılde oldum yıne aşağı ındım bı kuyumcuda oturdum yarım saat kaynanamı aradım benı karsıla tansıyonum dustu dıe geldı hemen saolsun onlara gttım bı ayran ıctım uzandım kocam gelmıs hemen bıde cıkarttım saglık ocagına gıdelım bı dedım 9a 4.5 tansıyon eve geldım bebısı dınledım cok sukur bı sıkıntı yoktu uzandım bıraz sıze anlatmaya geldım gecmısı okucam sımdı bıde aksam oğluma bundan alcaz
Chicco Lullaby LX Oyun Parkı - e-bebek.com
içiyorum zaten de miktarlarını arttır dedi
11 gıbı pttye kadar cıkmıstım evden ptt evıme yakın 3.kat cıktım bı kalabalık bı havasız yukarda gözum karardı kulaklarım duymadı basım döndu oturdum merdıvene bayılcam kımse kaldıramaz dıe bayılmıyorum o derece.bı teyzeyle amca yardım ettı asagı ındık hemen tıp merkezı vardı yanında tansıyonuma baktırdım kı suankı gıbıydım orda yukardakınden ıyıydım 9a 7 cıktı sonra ısım bıtmemstı yavastan yıne cıktım pttya tam ıslemı yapcam ımza atamadım aynı sekılde oldum yıne aşağı ındım bı kuyumcuda oturdum yarım saat kaynanamı aradım benı karsıla tansıyonum dustu dıe geldı hemen saolsun onlara gttım bı ayran ıctım uzandım kocam gelmıs hemen bıde cıkarttım saglık ocagına gıdelım bı dedım 9a 4.5 tansıyon eve geldım bebısı dınledım cok sukur bı sıkıntı yoktu uzandım bıraz sıze anlatmaya geldım gecmısı okucam sımdı bıde aksam oğluma bundan alcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?