2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
benimde tahlillerim çıkmış demirim ve b12 im düşük çıkmış ilaçlarımı arttırdı aile hekimim sizce arttırıyım doktorumda izinde ne yapayım kızlar

canım ya kontroller ayda bir oda çok az olmuyo mu?

ben babamı kaybettikten sonra yasin okumaya özen göstermiştim ondan sonra yasini okumam çok hızlandı...

kızımın mezarına gittikçe de okurum...

her gün okunadabilinir okunmasada pc den,telefondan yada mp3 den dinlenedebilinir....

düşün ben 7 dk felan okuyorum...dinlesek 7-10 dk felan sürer diye düşünüyorum...

pc başında saatlerimiz geçiyo.....

mide bulantında inş. geçer ne diyim...

kaçak ben sana özelden mesaj attım nıye bana cevap yazmadın sen.....

bi de hucurat suresi var burada okumsutum galıba okunursa veya anne uzerınde tasırsa bebegı ve anneyı tehlıkelerden korur die

eşim okumsutu bana pazartesı gunu merdıvenden yuvarlandım 20 basmakatan heem de Allah ım korudu kızlar hersey dua ile

bbeıs çok iyi maşallah benım heratarfım morardı ama

bir de her zaman olmasa da 5-10 tl sadaka vermek çok faydalı bin belayı def ediyor cidden ınternet uzeırnden

ihh nın veya kısme yokmunun sıtesınden kredi akrtı ile bile sadaka verılebılıyor :) veya sımdı hava ısındı çocukalrı bakkala toplayıp

herbırıne bu stıx benzeri dondurmalardan alınca cok sevınıyolar :)

benimde tahlillerim çıkmış demirim ve b12 im düşük çıkmış ilaçlarımı arttırdı aile hekimim sizce arttırıyım doktorumda izinde ne yapayım kızlar

tatlım kullan bence hemen aslında normalde 4.aydan ıtıbaren olsun olmasın kullanılması gerkeıyo bence aile hekımının verdiği ilaçları kullanmaya başla mutlaka

tamam canım aldım bu akşam ınsallah okurum :)

Rabbim inşallah bekeltmez inşallah en sağlıklı ve hayırlı şekilde yollar ablanın meleğini :)

saol canımm Allah evladını sana bağışlasın okuduktan sonra bana özelden mesaj at tamma mı

kuzum haftaya da sana okuruz inşAllah bulemsu gelsinde liste yapar ne okuyacağımıza karar veririz

canım hoşgeldin b12 mi canım bence kadın doğum uzmanınla görüş o ne karrar verirse onu uygula geçmiş olsun

ay canım Allah korumuş sizi geçmiş olsunn haklısın az sadaka çok belayı def eder yapmalıyız..

he sen ayda bir mı gıdıyosun kontrole ne bıleım ben sırf bu hafta ıkı kez gittim dr özlüyo benı dayanamıyo hasretime

tabıı canım canın ıstedıkçe oku tabii sen hanı herkes bir olmuyo diye dedm :) ben de ezbere bılıyorum hemencık okuyorum :)

özellıkle dınlemek fln çok faydalı ramazan gelsın mukabele fırsatım olursa gidip bol bol dınlemek istiyorum bakalım

çalışırken nası olcak bılmıyorum ama nasib olur ınsallah :)

ınsallah gecer canım bulantı napalım cekıyoz :) aa ben gormedım mesajını ne yazmsıtın kı du bakaım

canım zararı olan şeyler değil kullan doktoruna tahlilleri götürür bunları verdi ben de kullandım dersin ya da telefon aç cepten sor...

kuzum Allah korumuş geçmiş olsun.. yer gök dua ile diye boşuna demiyorlar canım....

saol kuzum hepimize okuyalım işte, bu iyi oldu fırsat oldu hepimize...

dün kasık ağrım oldu galiba karnım genişliyor...zaten kocaman olduda...teyzesi ben gezenti gezmelerdeyim bu ara...öptük seni...

ayy canım senın sayende bızde sevap kazandık fena mı....muberek cuma günü...

evet cnm ya benımde arkadaşşım hergun okumuş bebeğine ve okadar sakın uyumlu bı kızı varkı analatamam aslşında bızde okusak bebelerıme
canım senle her gün birbirimizi kontrol mu etsek....ama ben sık girmiyorum geçmişide tam okuyamıyorum....siteden yazara okursak beğen yapalım birbirimizi kontrol etti anlamına gelsin...

hemen not ettim canım saolasın allah razı olsun...

hamile arkadaşıma da söyleyim...

canım ben kuranı yavaş okuduğum için dinlemeye daha çok özen gösteriyorum...

inşallah dinleyerek hatim yapmak istiyorum....3 aylar bitmeden....inşallah yaparım bebeğin dinlesin ne güzel...

Allah razı olsun canım 33 hamile sayesinde 41 yasin okucaz ne güzel bir sevap Rabbim sizlerede bizlerede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin her cuma inşAllah azar azar okuyalım birbirimiz için Allah bul etsin

11 gıbı pttye kadar cıkmıstım evden ptt evıme yakın 3.kat cıktım bı kalabalık bı havasız yukarda gözum karardı kulaklarım duymadı basım döndu oturdum merdıvene bayılcam kımse kaldıramaz dıe bayılmıyorum o derece.bı teyzeyle amca yardım ettı asagı ındık hemen tıp merkezı vardı yanında tansıyonuma baktırdım kı suankı gıbıydım orda yukardakınden ıyıydım 9a 7 cıktı sonra ısım bıtmemstı yavastan yıne cıktım pttya tam ıslemı yapcam ımza atamadım aynı sekılde oldum yıne aşağı ındım bı kuyumcuda oturdum yarım saat kaynanamı aradım benı karsıla tansıyonum dustu dıe geldı hemen saolsun onlara gttım bı ayran ıctım uzandım kocam gelmıs hemen bıde cıkarttım saglık ocagına gıdelım bı dedım 9a 4.5 tansıyon eve geldım bebısı dınledım cok sukur bı sıkıntı yoktu uzandım bıraz sıze anlatmaya geldım gecmısı okucam sımdı bıde aksam oğluma bundan alcaz

Chicco Lullaby LX Oyun Parkı - e-bebek.com

Herkese selammmmmlarrrr..

tatlım tamamladın mı sayıyı?? olsun canım bu akşam bende okurum rabbim kabul etsin

canımm çok geçmiş olsun bitanemmm neden öyle oldun ki kıyamam sana bennn

canım geçmiş olsun çok alacağın şey de çok güzel çok beğendim güle güle kullansın minişin :)

gecmış olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…