11 gıbı pttye kadar cıkmıstım evden ptt evıme yakın 3.kat cıktım bı kalabalık bı havasız yukarda gözum karardı kulaklarım duymadı basım döndu oturdum merdıvene bayılcam kımse kaldıramaz dıe bayılmıyorum o derece.bı teyzeyle amca yardım ettı asagı ındık hemen tıp merkezı vardı yanında tansıyonuma baktırdım kı suankı gıbıydım orda yukardakınden ıyıydım 9a 7 cıktı sonra ısım bıtmemstı yavastan yıne cıktım pttya tam ıslemı yapcam ımza atamadım aynı sekılde oldum yıne aşağı ındım bı kuyumcuda oturdum yarım saat kaynanamı aradım benı karsıla tansıyonum dustu dıe geldı hemen saolsun onlara gttım bı ayran ıctım uzandım kocam gelmıs hemen bıde cıkarttım saglık ocagına gıdelım bı dedım 9a 4.5 tansıyon eve geldım bebısı dınledım cok sukur bı sıkıntı yoktu uzandım bıraz sıze anlatmaya geldım gecmısı okucam sımdı bıde aksam oğluma bundan alcaz
Chicco Lullaby LX Oyun Parkı - e-bebek.com
hemen not ettim canım saolasın allah razı olsun...
hamile arkadaşıma da söyleyim...
canım ben kuranı yavaş okuduğum için dinlemeye daha çok özen gösteriyorum...
inşallah dinleyerek hatim yapmak istiyorum....3 aylar bitmeden....inşallah yaparım bebeğin dinlesin ne güzel...
canım zararı olan şeyler değil kullan doktoruna tahlilleri götürür bunları verdi ben de kullandım dersin ya da telefon aç cepten sor...
kuzum Allah korumuş geçmiş olsun.. yer gök dua ile diye boşuna demiyorlar canım....
ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım
1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88 2
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007 2
21- mihracee
22- annesininbirtanesi 2
23- mues
24- kozete 3
25- cevre_en
26- emeki 2
27- roister
28- arcak81
29- superisi87
30- delikızındirdiri
31- sudem34
32- mathematician
33- ay_she
34- kestanesekerii
35- PeriMeri
41 tane yasini tamamladık canlarım çarşamba gününe kadar okursanız sevinirim okuyanlar lüften özelime mesaj atsınlarr
ablamın ismi ARZU ismen dua ederseniz daha makbule geçer Alllah razı olsunnn
lavinyam ve burcum sizin sayıyı 1 azalttım canım kestanesekerii ve perimeri arkadaşta okumak istiyormuş ona verdim çok saolun bitanemm listenin son hali bu şekildedir emeği geçen herkese teşekkürler...
Herkese selammmmmlarrrr..
tatlım tamamladın mı sayıyı?? olsun canım bu akşam bende okurum rabbim kabul etsin
canım çok gecmıs olsun ılk gebelıgımde bende aynısını yasmaıstım tesadüfe mbak ben de ptt de bayılmsıtım :)
bol bol su ıc tansıyonunu aman dıkkat et kontrol ettır devamlı canım...çok gecmıs olsun :)
rica ederım canım...okumak güzel ama cidden dınlemek çok çok güzel yaa ben kendımden gecerım
okuyanda güzel okuysoa eger off ölzledım ya ne çalıştıgım ıcın sohbetlere gidemıyorum sohbetler guzel oluyodu :)
annem bana ve kzıkardeşiem hamıleyken çok sık sohbetlere gitmediğini ama
özellıkle erkek kardesıme hamıleyken çok kuran dinlediğini söler
kardesımın adı da bilal :) sesi de güzeldir kuranı da okumayı cabuk söktü yanı etkılıyo canım mutlaka çocuk anne karnında
duydugu sese aşina oluyo :) ınsallahh canım yaparsın hatmını ne güzel olur allah kabul etsın sımdıden :)
sağol canım evet cidden yaa hepsi Allah a emanet zaten sağlıkalda kucakalrız ınsallah canım :)
Allah razı olsun canım 33 hamile sayesinde 41 yasin okucaz ne güzel bir sevap Rabbim sizlerede bizlerede sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin her cuma inşAllah azar azar okuyalım birbirimiz için Allah bul etsin
canım senide aldım listeye son halini paylaştım okuduktan sonra bana özele mesaj at olur mu Allah razı olsun
canımm çok geçmiş olsun bitanemmm neden öyle oldun ki kıyamam sana bennn
cnm benım gerıye dgru gıderken yasın paylastıgınızı gördum sebebını daha bılmıyorum ama bugun kendımı pek ıyı hıssetmıyorum acil degılse eksıgın varsa yrn bende okuyabılırım
slm kızlarr moonsunncumm sayıyı tamamlamadıysan bende okuyabilirim canımmm bilgisayarı yeni açtığım için şimdi gördümm tatlımmm
ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım
1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88 2
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx 2
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007 2
21- mihracee
22- annesininbirtanesi 2
23- mues
24- kozete 3
25- cevre_en
26- emeki 2
27- roister
28- arcak81
29- superisi87
30- delikızındirdiri
31- sudem34
32- mathematician
33- ay_she
34- kestanesekerii
41 tane yasini tamamladık canlarım çarşamba gününe kadar okursanız sevinirim okuyanlar lüften özelime mesaj atsınlarr
ablamın ismi ARZU ismen dua ederseniz daha makbule geçer Alllah razı olsunnn
lavinyam senin sayıyı 1 azalttım canım kestanesekerii arkadaşta okumak istiyormuş ona verdim çok saol bitanemm listenin son hali bu şekildedir emeği geçen herkese teşekkürler...
tamam tatlım nasıl istersen..
kızlar hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım hayatımda ılk defa böle bısı yasadım sebebını ıse hıc bılemıyorum yorulmadım etmedım olacagı varmıs ama okdr korktum kı bakkala bıle gıtmem daha tek basıma:))
bayılmaktan degılde kımse benı tasıyamıcak ya:)) ona korktum ya neysekı gectı
canım güzel bilgilerin için çok saol bende bebeğime dinletmeye başladım şimdiden başlasın öğrenmeye kuzucuksen ve bebeğin nasılsınız diğer topikten hamiş haberini alınca çok sevinmiştim cnm rabbim sana bağışlasın kuzunu..Hiçbirimizi evlatlarımızla sağlıkla sınamasın rabbim
ben 13 martta dusuk yaptım ya o ay korunduk 13 nisan da adet gördüm
adet gorunce hemen ovulasyon tetsı yapmaya basladım çok beklemek ıstemıyordum neyse baktım adet bıttıkten 2 gun sorna yanı
periyodumun 9. gunu yumurtlamam baslıomus sasırdım ıı kı yapmsıım dedım çalıştık tabıı degerlendırdık gunleri :) sonra regle 5 gun kala
test yaptım 5 mayıstı silikde olsa pozitifi gördüm ama gunumu bekeldım 10 maysıtı beklenen sat neyse
10 mayısta kalktım testı yaptım pozitif bi tane daha yaptım ınanamaıdm o da pozitiftiçok şükür Rabbim bekeltmedi
iğnem vardı evde clexane vurunuyorum ya
hemen ıgneme basladım 5+0 oluncada dr gittim dr baktı kese var guzel dedi 10 gunsonra gel dedi ben 15 gun sonra gittim
kesın oldun diye 7. haftamdaydım ıste bebeısı kalp atısını gorduk cok sukur 2 gunde onden gidiyodu yanı böle canım :)
sonra dr arastırıyodum yuksek rısklı gebelık polk buldum okmeydanı hast de gittim dr baktı dedı senın perınatolojı olan bıyere gıtmen en ıısı
kanunıde var oraya gıt dedi tamam dedım...bebege bakalım dedi baktı sorun yok dedi ultrason kagıdını cantama koydum cıktım
kardesımle bısı ıcelım die biyere oturduk bı baktım kesenın yanında kanama alanı hematom var baktım baktım vallada hematom :)
eskıdende oldugu ıcın bılırom neye benzediğini..kanama alanı var ult da ama hıc kanamam olmadı yıen de dusuk tehlıkesi sayılıo
özeldekı doktoruma gittim ertesı gun nası korka korka dr a kagıdı gösterıp sordum bu hematom değil mi die
evet dedı dusuk tehlıken var dedı...bebege baktı bebgım ıyı ıste hemen progestan yazdı alan büyümesın kanamam olmasın diye
progetsan kullanıyorum kanama alanım yanı hematomumda kuculmeye basladı böle işte :)
şimdi de bugun dr gittim leke geldı dıye sata göre 10+0 ama bebıs gelsıım olrk önde çok şükür bebıs maşallahı var
inşallah bu sefer sağlıkla nasib olur :)
canım rica ederim....çok sağol tatlım hamdolsun ben gayet ıyıyım bebıs de ıyı bugun benı korkuttu azcık leke geldı bugun gittim dr bişigorurusen
gel demsıtı ama ohh bebsı uzatmıs ayakalrı yatıyo hıc derdi tasası değildr da dio bak sen zıpıra hıc bıseı yok bunun dio
çok şükür canım sen nasılsın sizinkıler koccaman oldu maşallah subhnallah barekallahh :)
tatlım niye ceviz fayda etmez bebk beyin gelişimini mi tamamladı??????...neyi eksik bilyom yine ben....canım benimmmmmmmmmmm ağlama sennn her zaman varız burda yirim seni:)
cnm ceviz fındık artık çok fayda sağlamaz çok şartlama kendini onları yemek için...
inşallah kuzum Allah razı olsun valla çok mutlu olurum birer ayetel kürsi okur ardından da duamızı edersek... Rabbim hepimizin duasını kabul eylesin inşallah...
kuzum Rabbim gönlüne göre verir umarım...
maş. sana ya...bizede dua et canım ezbere bılıyorsan her gün sen okursun asıl...he sen ayda bir mı gıdıyosun kontrole ne bıleım ben sırf bu hafta ıkı kez gittim dr özlüyo benı dayanamıyo hasretime
tabıı canım canın ıstedıkçe oku tabii sen hanı herkes bir olmuyo diye dedm :) ben de ezbere bılıyorum hemencık okuyorum :)
özellıkle dınlemek fln çok faydalı ramazan gelsın mukabele fırsatım olursa gidip bol bol dınlemek istiyorum bakalım
çalışırken nası olcak bılmıyorum ama nasib olur ınsallah :)
ınsallah gecer canım bulantı napalım cekıyoz :) aa ben gormedım mesajını ne yazmsıtın kı du bakaım
tatlım geçmiş olsun dikkat et ya..11 gıbı pttye kadar cıkmıstım evden ptt evıme yakın 3.kat cıktım bı kalabalık bı havasız yukarda gözum karardı kulaklarım duymadı basım döndu oturdum merdıvene bayılcam kımse kaldıramaz dıe bayılmıyorum o derece.bı teyzeyle amca yardım ettı asagı ındık hemen tıp merkezı vardı yanında tansıyonuma baktırdım kı suankı gıbıydım orda yukardakınden ıyıydım 9a 7 cıktı sonra ısım bıtmemstı yavastan yıne cıktım pttya tam ıslemı yapcam ımza atamadım aynı sekılde oldum yıne aşağı ındım bı kuyumcuda oturdum yarım saat kaynanamı aradım benı karsıla tansıyonum dustu dıe geldı hemen saolsun onlara gttım bı ayran ıctım uzandım kocam gelmıs hemen bıde cıkarttım saglık ocagına gıdelım bı dedım 9a 4.5 tansıyon eve geldım bebısı dınledım cok sukur bı sıkıntı yoktu uzandım bıraz sıze anlatmaya geldım gecmısı okucam sımdı bıde aksam oğluma bundan alcaz
Chicco Lullaby LX Oyun Parkı - e-bebek.com
amin canım inşallah...anneninde maşallahı var..kardeşinde çok şanslı bu arada....canım çok gecmıs olsun ılk gebelıgımde bende aynısını yasmaıstım tesadüfe mbak ben de ptt de bayılmsıtım :)
bol bol su ıc tansıyonunu aman dıkkat et kontrol ettır devamlı canım...çok gecmıs olsun :)
rica ederım canım...okumak güzel ama cidden dınlemek çok çok güzel yaa ben kendımden gecerım
okuyanda güzel okuysoa eger off ölzledım ya ne çalıştıgım ıcın sohbetlere gidemıyorum sohbetler guzel oluyodu :)
annem bana ve kzıkardeşiem hamıleyken çok sık sohbetlere gitmediğini ama
özellıkle erkek kardesıme hamıleyken çok kuran dinlediğini söler
kardesımın adı da bilal :) sesi de güzeldir kuranı da okumayı cabuk söktü yanı etkılıyo canım mutlaka çocuk anne karnında
duydugu sese aşina oluyo :) ınsallahh canım yaparsın hatmını ne güzel olur allah kabul etsın sımdıden :)
sağol canım evet cidden yaa hepsi Allah a emanet zaten sağlıkalda kucakalrız ınsallah canım :)
allah kabul etsin canım...inşallah çok hayırlı bi evladın olur....böyle duyarlı bı annesi var...inşallah bizlerd örnek anne babaalr oluruz sabırla bebklerimiziz büyütürüz...canım güzel bilgilerin için çok saol bende bebeğime dinletmeye başladım şimdiden başlasın öğrenmeye kuzucuksen ve bebeğin nasılsınız diğer topikten hamiş haberini alınca çok sevinmiştim cnm rabbim sana bağışlasın kuzunu..Hiçbirimizi evlatlarımızla sağlıkla sınamasın rabbim
adet gorunce hemen ovulasyon tetsı yapmaya basladım çok beklemek ıstemıyordum neyse baktım adet bıttıkten 2 gun sorna yanı
periyodumun 9. gunu yumurtlamam baslıomus sasırdım ıı kı yapmsıım dedım çalıştık tabıı degerlendırdık gunleri :) sonra regle 5 gun kala
test yaptım 5 mayıstı silikde olsa pozitifi gördüm ama gunumu bekeldım 10 maysıtı beklenen sat neyse
10 mayısta kalktım testı yaptım pozitif bi tane daha yaptım ınanamaıdm o da pozitiftiçok şükür Rabbim bekeltmedi
hemen ıgneme basladım 5+0 oluncada dr gittim dr baktı kese var guzel dedi 10 gunsonra gel dedi ben 15 gun sonra gittim
kesın oldun diye 7. haftamdaydım ıste bebeısı kalp atısını gorduk cok sukur 2 gunde onden gidiyodu yanı böle canım :)
sonra dr arastırıyodum yuksek rısklı gebelık polk buldum okmeydanı hast de gittim dr baktı dedı senın perınatolojı olan bıyere gıtmen en ıısı
kanunıde var oraya gıt dedi tamam dedım...bebege bakalım dedi baktı sorun yok dedi ultrason kagıdını cantama koydum cıktım
kardesımle bısı ıcelım die biyere oturduk bı baktım kesenın yanında kanama alanı hematom var baktım baktım vallada hematom :)
eskıdende oldugu ıcın bılırom neye benzediğini..kanama alanı var ult da ama hıc kanamam olmadı yıen de dusuk tehlıkesi sayılıo
özeldekı doktoruma gittim ertesı gun nası korka korka dr a kagıdı gösterıp sordum bu hematom değil mi die
evet dedı dusuk tehlıken var dedı...bebege baktı bebgım ıyı ıste hemen progestan yazdı alan büyümesın kanamam olmasın diye
progetsan kullanıyorum kanama alanım yanı hematomumda kuculmeye basladı böle işte :)
şimdi de bugun dr gittim leke geldı dıye sata göre 10+0 ama bebıs gelsıım olrk önde çok şükür bebıs maşallahı var
canım rica ederim....çok sağol tatlım hamdolsun ben gayet ıyıyım bebıs de ıyı bugun benı korkuttu azcık leke geldı bugun gittim dr bişigorurusen
gel demsıtı ama ohh bebsı uzatmıs ayakalrı yatıyo hıc derdi tasası değildr da dio bak sen zıpıra hıc bıseı yok bunun dio
çok şükür canım sen nasılsın sizinkıler koccaman oldu maşallah subhnallah barekallahh :)
canım bazı arkadaşlara 2 tane verdim kabul edersen seni de eklerim listeye 1 tanede sana yazarım çarsambaya kadar okunacak canım sonrada özelime mesaj atarsan okudum diye sevinirim
kabul ederim canım hatta okudum var say benii bugün okumuş olurumm canımmm allah ablana da en kısa zamanda bebeğini kucağına almayı nasip etsinn inşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?