bizde iyiz çok şükür canım benim ilk aylar zor geçti fiziksel olarak şimdide ruhsal olarak sıkıntılarım oluyor ama şükür üstesinden gelmeye çalışıyorum canım rabbim bizlerin yanında olsun nefsimizle başbaşa bırakmasın bizleri inşallah canım seninde büyüyecek bebişin oyyy kuzum sağlıklı olsunda onlar bizde elimizden geleni yaparız onlar için
tatlım niye ceviz fayda etmez bebk beyin gelişimini mi tamamladı??????...neyi eksik bilyom yine ben....
maş. sana ya...bizede dua et canım ezbere bılıyorsan her gün sen okursun asıl...
tatlım geçmiş olsun dikkat et ya..
yatağı iyice araştırdın mı?...ben daha ne alcağımı bilemiyorum...
amin canım inşallah...anneninde maşallahı var..kardeşinde çok şanslı bu arada....
allah kabul etsin canım...inşallah çok hayırlı bi evladın olur....böyle duyarlı bı annesi var...inşallah bizlerd örnek anne babaalr oluruz sabırla bebklerimiziz büyütürüz...
canım çok çok sevindim senin anne olmanı o kadar çok istiyorum ki....inşallah canım ara ara korkular yaşasak ta uumutla bekliyoruz işte...
canım gözün aydın...merhaba arkadaşlar. ben pek giremiyorum foruma arasıra okuyorum yazıklarınızı ama çok hızlı olduğunuz için konulara pek katılamıyorum..
11 haziranda kontrolüm vardı doktorum sonuçlarımı çok beğenmişti ama 2.düzey ultrason denen incelemeyi yaptırabileceğimi söyledi. eşimle aldığımız karar sonucu yaptırmaya karar verdik. doktorumun önerdiği başka bir tıp merkezinde yaptırdık. (200 tl)
21 haziran yani dün için randevu almıştık. süper bişeydi. kızımızın tüm iç organları dahil olmak üzere incelemeleri yapıldı. herşey çok şükür yolunda. tüm kemikleri yapıları herşeyi tek tek sayıldı bakıldı. yapan doktorda süperdi çok memnun kaldık herşşeyi tek tek anlattı. kalbinin damarları hatta nekadar kan pompaladığını bile söylüyorlar. böyle birşey yapılacağını tahmin etmezdim. maddi olarak sizleri çok zorlamayacaksa ben yaptırmanızı tavsiye ederim. bizim bebeğimiz çok şükür salıklıydı ancak herhangi bir problemde erken teşhis önemli olduğu içinde yaptırın derim.
ayrıca rahim ağzı genişliği plasenta duruşuna falanda bakıldı ki bunlarda normal doğum için önemliymiş.:)
işte böyle bide kızımızın fotoğrafını ekleyeyeimdarısı sizlere
Eki Görüntüle 450145 Eki Görüntüle 450145
tatlım omega 3 önemli ya balık yiycez ya balık hapı ya 3 tane ceviz....dr. balık yağı haplarını niye veriyo o zaman....bebeğin beyin gelişimi için gerekli sen bak kitabına benie aydınlat...3 ceviz günde bilmem ki kilo yapar mı*....ama bebeğim için grekliyse veririm ben o kıloları....dukan diyeti yaparım karatay yapar veririm önemli değil...yeterki bebeğicanım ilk 3 ay önemli folik asit falan da o dönemde alınıyor sonra kesiliyor ya.. bu saatten sonra bol bol kilo yapar.. ben böyle biliyorum kuzum yanlış biliyorda olabilirim evde yeni okumaya başladığım bir kitabım var ondan da bakayım farklı bir şey yazıyorsa paylaşırım...
merhaba arkadaşlar. ben pek giremiyorum foruma arasıra okuyorum yazıklarınızı ama çok hızlı olduğunuz için konulara pek katılamıyorum..
11 haziranda kontrolüm vardı doktorum sonuçlarımı çok beğenmişti ama 2.düzey ultrason denen incelemeyi yaptırabileceğimi söyledi. eşimle aldığımız karar sonucu yaptırmaya karar verdik. doktorumun önerdiği başka bir tıp merkezinde yaptırdık. (200 tl)
21 haziran yani dün için randevu almıştık. süper bişeydi. kızımızın tüm iç organları dahil olmak üzere incelemeleri yapıldı. herşey çok şükür yolunda. tüm kemikleri yapıları herşeyi tek tek sayıldı bakıldı. yapan doktorda süperdi çok memnun kaldık herşşeyi tek tek anlattı. kalbinin damarları hatta nekadar kan pompaladığını bile söylüyorlar. böyle birşey yapılacağını tahmin etmezdim. maddi olarak sizleri çok zorlamayacaksa ben yaptırmanızı tavsiye ederim. bizim bebeğimiz çok şükür salıklıydı ancak herhangi bir problemde erken teşhis önemli olduğu içinde yaptırın derim.
ayrıca rahim ağzı genişliği plasenta duruşuna falanda bakıldı ki bunlarda normal doğum için önemliymiş.:)
merhaba arkadaşlar. ben pek giremiyorum foruma arasıra okuyorum yazıklarınızı ama çok hızlı olduğunuz için konulara pek katılamıyorum..
saol canım benimmm hamilelikteki hormon değişikliğinden dolayı canım zayıf zamanımda yakalıyorbide ailemden uzaktayım biraz duygu boşalması oluyor zaman zaman fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum kuzum
canım neden ruhsal olarak sıkıntıların var buraya hep gel bizlerle paylaş sıkıntılarını belki birşey yapamayız aama seni dinleriz dua ederiz
tatlım niye ceviz fayda etmez bebk beyin gelişimini mi tamamladı??????...neyi eksik bilyom yine ben....
maş. sana ya...bizede dua et canım ezbere bılıyorsan her gün sen okursun asıl...
yatağı iyice araştırdın mı?...ben daha ne alcağımı bilemiyorum...
amin canım inşallah...anneninde maşallahı var..kardeşinde çok şanslı bu arada....
canım çok çok sevindim senin anne olmanı o kadar çok istiyorum ki....inşallah canım ara ara korkular yaşasak ta uumutla bekliyoruz işte...
bizde iyiz çok şükür canım benim ilk aylar zor geçti fiziksel olarak şimdide ruhsal olarak sıkıntılarım oluyor ama şükür üstesinden gelmeye çalışıyorum canım rabbim bizlerin yanında olsun nefsimizle başbaşa bırakmasın bizleri inşallah canım seninde büyüyecek bebişin oyyy kuzum sağlıklı olsunda onlar bizde elimizden geleni yaparız onlar için
canım gözün aydın...
tatlım omega 3 önemli ya balık yiycez ya balık hapı ya 3 tane ceviz....dr. balık yağı haplarını niye veriyo o zaman....bebeğin beyin gelişimi için gerekli sen bak kitabına benie aydınlat...3 ceviz günde bilmem ki kilo yapar mı*....ama bebeğim için grekliyse veririm ben o kıloları....dukan diyeti yaparım karatay yapar veririm önemli değil...yeterki bebeği
m sağlıklı olsun...herşey onun için...
off kızlar 2-3 gündür bel ağrısı ve uyruk sokumu ağrısı çekiyorum, hiç yoktu nerden çıktı bunapıcammm
özellikle iş yerinde otururken akşam saatlerine doğru oluyo
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum güzel annelergüzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle Rabbime emanet olun kuzucuklarınızla
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum güzel annelergüzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle Rabbime emanet olun kuzucuklarınızla
off kızlar 2-3 gündür bel ağrısı ve uyruk sokumu ağrısı çekiyorum, hiç yoktu nerden çıktı bunapıcammm
balık önemli d vitaminide var ama ceviz fıstık falan bir noktadan sonra çok fayda etmiyor neyse sen kendi bildiğin gibi yap kuzum ben etkilemeyeyim seni :)
canım fotoğraftan bişey anlayamadım bebişin nerde bu neresi minişin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?