2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370

canım neden ruhsal olarak sıkıntıların var buraya hep gel bizlerle paylaş sıkıntılarını belki birşey yapamayız aama seni dinleriz dua ederiz

merhaba arkadaşlar. ben pek giremiyorum foruma arasıra okuyorum yazıklarınızı ama çok hızlı olduğunuz için konulara pek katılamıyorum..

11 haziranda kontrolüm vardı doktorum sonuçlarımı çok beğenmişti ama 2.düzey ultrason denen incelemeyi yaptırabileceğimi söyledi. eşimle aldığımız karar sonucu yaptırmaya karar verdik. doktorumun önerdiği başka bir tıp merkezinde yaptırdık. (200 tl)

21 haziran yani dün için randevu almıştık. süper bişeydi. kızımızın tüm iç organları dahil olmak üzere incelemeleri yapıldı. herşey çok şükür yolunda. tüm kemikleri yapıları herşeyi tek tek sayıldı bakıldı. yapan doktorda süperdi çok memnun kaldık herşşeyi tek tek anlattı. kalbinin damarları hatta nekadar kan pompaladığını bile söylüyorlar. böyle birşey yapılacağını tahmin etmezdim. maddi olarak sizleri çok zorlamayacaksa ben yaptırmanızı tavsiye ederim. bizim bebeğimiz çok şükür salıklıydı ancak herhangi bir problemde erken teşhis önemli olduğu içinde yaptırın derim.

ayrıca rahim ağzı genişliği plasenta duruşuna falanda bakıldı ki bunlarda normal doğum için önemliymiş.:)

işte böyle bide kızımızın fotoğrafını ekleyeyeim darısı sizlere

canım ilk 3 ay önemli folik asit falan da o dönemde alınıyor sonra kesiliyor ya.. bu saatten sonra bol bol kilo yapar.. ben böyle biliyorum kuzum yanlış biliyorda olabilirim evde yeni okumaya başladığım bir kitabım var ondan da bakayım farklı bir şey yazıyorsa paylaşırım...

ablam için 1 tane yasin okuyacak arkadaşlarım

1- lavinya
2-bulemsu
3- moonsun88 2
4- kaju80
5- beysal
6- burcuxxx
7- family
8- milano
9- fatmaaa56
10- hayatbanagüzel
11- sahra_211283 ( 2013 ocak annesi) okudu
12- mavismavis (2012 eylül annesi) okudu
13- elifgibiolmak
14-sahinus
15- nagisce
16- kulübünün sultanı ( 2012 eylül annesi)
17- ozlemix
18- emaya
19- bayanstres (2012 eylül annesi) okudu
20- yaren2007
21- mihracee
22- annesininbirtanesi
23- mues
24- kozete 3
25- cevre_en
26- emeki 2
27- roister
28- arcak81
29- superisi87
30- delikızındirdiri
31- sudem34
32- mathematician
33- ay_she
34- kestanesekerii
35- PeriMeri
36- Yesim83
37- Yarenahsen

41 tane yasini tamamladık canlarım çarşamba gününe kadar okursanız sevinirim okuyanlar lüften özelime mesaj atsınlarr

ablamın ismi ARZU ismen dua ederseniz daha makbule geçer Alllah razı olsunnn

lavinyam, burcum ve yarenim2007 ve annesininbirtanesi sizin sayıyı 1 azalttım canım kestanesekerii,perimeri ve yesim83 ve yarenahsen arkadaşta okumak istiyormuş ona verdim çok saolun bitanemm listenin son hali bu şekildedir emeği geçen herkese teşekkürler...

Son düzenleme:
canım gözün aydın...

tatlım omega 3 önemli ya balık yiycez ya balık hapı ya 3 tane ceviz....dr. balık yağı haplarını niye veriyo o zaman....bebeğin beyin gelişimi için gerekli sen bak kitabına benie aydınlat...3 ceviz günde bilmem ki kilo yapar mı*....ama bebeğim için grekliyse veririm ben o kıloları....dukan diyeti yaparım karatay yapar veririm önemli değil...yeterki bebeği
m sağlıklı olsun...herşey onun için...

hayırlı olsun canımmmm çok sevindimmm

canım fotoğraftan bişey anlayamadım bebişin nerde bu neresi minişin :)

çok mu uzaksın ailenden uzaklık zor canım yaa Allah yardımcın olsun üzülme ama ne zaman canın sıkılırsa buraya gel konusuruz

canım neden ruhsal olarak sıkıntıların var buraya hep gel bizlerle paylaş sıkıntılarını belki birşey yapamayız aama seni dinleriz dua ederiz

saol canım benimmm hamilelikteki hormon değişikliğinden dolayı canım zayıf zamanımda yakalıyor bide ailemden uzaktayım biraz duygu boşalması oluyor zaman zaman fırsat buldukça gelmeye çalışıyorum kuzum

canım Allah razı olsun ben de ıstıyorum herks anne olsun ne güzel :) anneelr çok merhametlı olur :)

ınsallahh sağlıkla gelır bebısler :)

canım ınsallah tamamen gecer sıkıntılar..... amın canımmm

sağlıkal gelsınelr canım dediğin gibi :)

balık önemli d vitaminide var ama ceviz fıstık falan bir noktadan sonra çok fayda etmiyor neyse sen kendi bildiğin gibi yap kuzum ben etkilemeyeyim seni :)

off kızlar 2-3 gündür bel ağrısı ve uyruk sokumu ağrısı çekiyorum, hiç yoktu nerden çıktı bu napıcammm
özellikle iş yerinde otururken akşam saatlerine doğru oluyo

off kızlar 2-3 gündür bel ağrısı ve uyruk sokumu ağrısı çekiyorum, hiç yoktu nerden çıktı bu napıcammm

aynen bir de sırt ağrısı eklenince mahvoluyor insan...

Herkese hayırlı akşamlar diliyorum güzel anneler güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle Rabbime emanet olun kuzucuklarınızla

sanada kuzum iyi bak kendine...

Herkese hayırlı akşamlar diliyorum güzel anneler güzel bir haftasonu geçirmeniz dileğiyle Rabbime emanet olun kuzucuklarınızla

güle güle canım yine gel bekleriz

geçmiş olsun canım bebek kendine yer mi açıyor acaba biraz yürüsen :44:

balık önemli d vitaminide var ama ceviz fıstık falan bir noktadan sonra çok fayda etmiyor neyse sen kendi bildiğin gibi yap kuzum ben etkilemeyeyim seni :)

zaten cevizi yiyemiyorum zorla yersem....ama senın dediğin gibiyse yaşadım kurtulurum eziyetten...en iyisi haftaya doktora sorayım.....öptüm seni...saolasın paylaştığın için...

canım bendede aynı sorun var oturma simidi kullanıyorum ancak öyle rahat ediyorum tatlım

canım fotoğraftan bişey anlayamadım bebişin nerde bu neresi minişin :)

çok teşekkür ederim..
bebeğimin sadece yüzü var yan profilden. gözü ağzı burnu yanakları falan var. sadece kafası .. başkasının bebeğini anlamak çok zor herhalde bende öyleyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…