aynen bir de sırt ağrısı eklenince mahvoluyor insan...
sanada kuzum iyi bak kendine...
güle güle canım yine gel bekleriz
geçmiş olsun canım bebek kendine yer mi açıyor acaba biraz yürüsen :44:
kuzum mesaj kutunu boşalt sana özel mesaj atıyorum acil
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim...elerinin-tatli-gobusleri-45.html#post25209791
taze göbek varrrrrr......
çok teşekkür ederim..
bebeğimin sadece yüzü var yan profilden. gözü ağzı burnu yanakları falan var. sadece kafası .. başkasının bebeğini anlamak çok zor herhalde bende öyleyim.
ay kuzum benım kadar olamaz dr bana foto verdı ben sandım yuzu bu burnumu falan dıyorum dr demezmı o ppı meger poposuymuş ama bak tatlım anlaşılması zor bıde renklıde değilEki Görüntüle 450173
eltim var ondan uzak kaldım merak etmeyin canlarım tatile çıkacaklar için iyi tatiller yarın çalışacaklar la görüşürüz inşşşallaha emanet olun canlarımmm
ay kuzum benım kadar olamaz dr bana foto verdı ben sandım yuzu bu burnumu falan dıyorum dr demezmı o ppı meger poposuymuş ama bak tatlım anlaşılması zor bıde renklıde değilEki Görüntüle 450173
Merhaba supersiniz kızlar.. Ben yeni uye sayilirim forumlara baktim ama sizinki kadar aktif olani yok sadece bugun bile bir cok sey paylasmissiniz hepsini okuyamadim tabi ama cok hosuma gitti umarim hepiniz saglıkla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz
pipimii maşAllahı var seninkinin canımm eğer pipiysee
haha dr gösterınce cözduk bız ınanmadık dr ada bıde fotolayım demış bende gördukce cözdum
iyi akşamlar kuzum...
hakkaten ya çok ilginç :)
ay yesinler onunn pipisini annesiiii senin ilki kızdı dimi hayırlısıyla Rabbim bizlereede her iki evlattan nasip etsin
ay ay ay arasın pipisine bak sennn maşallah kuzucuğa ama bende yüzü sandım
sağol ttlım evet ılkı kız cnm 5.5 yaşında kresten gelmesını beklıyorum şımdı rabbım herkeze sağlıklı evlatlar nasıp etsın
pipimii maşAllahı var seninkinin canımm eğer pipiysee
haha dr gösterınce cözduk bız ınanmadık dr ada bıde fotolayım demış bende gördukce cözdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?