2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
aynen bir de sırt ağrısı eklenince mahvoluyor insan...

sanada kuzum iyi bak kendine...

evet yaa hiç yoktu siz diyordunuz bende bende yok diyordum başladı

güle güle canım yine gel bekleriz

geçmiş olsun canım bebek kendine yer mi açıyor acaba biraz yürüsen :44:

sağol canım sanırım bişiler oluyor ama :) 3 gündür 4-5 gibi başlıyor geziniyorum büroda bol bol wc gidiyom

kuzum mesaj kutunu boşalt sana özel mesaj atıyorum acil

aaa dolmuşmu boşalttım canımm

çok teşekkür ederim..
bebeğimin sadece yüzü var yan profilden. gözü ağzı burnu yanakları falan var. sadece kafası .. başkasının bebeğini anlamak çok zor herhalde bende öyleyim.

ya ilk kez bir ultrason fotosunu anlayamadım ve çok utandım valla normalde anlarım ama çok karışık geldi annesi

eltim var ondan uzak kaldım merak etmeyin canlarım tatile çıkacaklar için iyi tatiller yarın çalışacaklar la görüşürüz inşşş allaha emanet olun canlarımmm

ya ilk kez bir ultrason fotosunu anlayamadım ve çok utandım valla normalde anlarım ama çok karışık geldi annesi

ay kuzum benım kadar olamaz dr bana foto verdı ben sandım yuzu bu burnumu falan dıyorum dr demezmı o ppı meger poposuymuş ama bak tatlım anlaşılması zor bıde renklıde değil

Merhaba supersiniz kızlar.. Ben yeni uye sayilirim forumlara baktim ama sizinki kadar aktif olani yok sadece bugun bile bir cok sey paylasmissiniz hepsini okuyamadim tabi ama cok hosuma gitti umarim hepiniz saglıkla bebeklerinizi kucaginiza alirsiniz

eltim var ondan uzak kaldım merak etmeyin canlarım tatile çıkacaklar için iyi tatiller yarın çalışacaklar la görüşürüz inşşş allaha emanet olun canlarımmm

iyi akşamlar kuzum...

ay kuzum benım kadar olamaz dr bana foto verdı ben sandım yuzu bu burnumu falan dıyorum dr demezmı o ppı meger poposuymuş ama bak tatlım anlaşılması zor bıde renklıde değilEki Görüntüle 450173

hakkaten ya çok ilginç :)

saol canım maşAllah de nazar etme bizeee

inşAllah bu sene en ekatif ödülü biz kapıcazz

kızlar 21 temmuz evlilik yıl dönümümüz eşime hiç unutamayacağı güzel bir gün yaşatmak istiyorum hem hediye hem yemek vs ne önerirsiniz onu ağlatmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…