:)))))))
canım maşallah oğluna, ayy ne güzelde görünüyor. çok düşünceliymiş doktorun. :))
amin canım aminnnnn
kızlar çok acıktım eve gidip yemek yaıcam daha çıkmama 30 dakika var
kızlar 21 temmuz evlilik yıl dönümümüz eşime hiç unutamayacağı güzel bir gün yaşatmak istiyorum hem hediye hem yemek vs ne önerirsiniz onu ağlatmak istiyorum
:)))))))
canım maşallah oğluna, ayy ne güzelde görünüyor. çok düşünceliymiş doktorun. :))
hediye konusunda bir fikrim yok ama harika bir sofra hazırla böyle evi mumlarla süsle her yere ufak ufak notlar yapıştır sonra gecesi için sana bir fikir veremicemkızlar 21 temmuz evlilik yıl dönümümüz eşime hiç unutamayacağı güzel bir gün yaşatmak istiyorum hem hediye hem yemek vs ne önerirsiniz onu ağlatmak istiyorum
Ali dursun erzincanlı- efendimizle ilgili şiiri 40 yaşındasın muhteşemmm
40 Yaşındasın - Dursun Ali Erzincanlı - YouTube
okudum arkidişim
kızlar 21 temmuz evlilik yıl dönümümüz eşime hiç unutamayacağı güzel bir gün yaşatmak istiyorum hem hediye hem yemek vs ne önerirsiniz onu ağlatmak istiyorum
hediye konusunda bir fikrim yok ama harika bir sofra hazırla böyle evi mumlarla süsle her yere ufak ufak notlar yapıştır sonra gecesi için sana bir fikir veremicemsen daha ii bilirsin bacım
bu konuyu pazartesi aç kuzum uzun uzun konuşalım benimki de 27 temmuzben de fikir alırım hem :)
kızlar sizleri sefiyom öpüyom kokluyom görüşürüz iyi tatillerrrrr
bu konuyu pazartesi aç kuzum uzun uzun konuşalım benimki de 27 temmuzben de fikir alırım hem :)
kızlar sizleri sefiyom öpüyom kokluyom görüşürüz iyi tatillerrrrr
Esracım lütfen iyi ol canım arkadaşım bak biz seni çok merak ettim yarın gelirsin inşAllah gelip bakıcam iyimisin diyeeee Allah koruusnn
cnm esra nın nesı var
cnm esra nın nesı var
cnm esra nın nesı var
kızlar yarene okıulda demışler kı yemek vaktı yemege başlamadan bı tutam tuz bıde yemek bıtımı bı tutam tuzyersenız mıkroplar ölur demışler bende netten baktım ac karnına yendığınde boğaz mıkropu ölup boğaza mıkrop gırmesını engellermış yemek sonunda yenılırse hazmı kolaylaştırırmış
canım soğuk soğuk terliyordu birde ishali vardı çok fazla doktor zehirli ishalden şüphelenmiş 2 gun rapor vermişti haber alamadık 2 gündür inşAllah iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?