2012 Kasım Anneleri

Bizim .....

• Ankete Katılan
    370
amin canım aminnnnn

kızlar çok acıktım eve gidip yemek yaıcam daha çıkmama 30 dakika var

bende daha yemek yapıcam ne yapacağım konusunda da hiç bir fikrim yok :44::44:

kızlar 21 temmuz evlilik yıl dönümümüz eşime hiç unutamayacağı güzel bir gün yaşatmak istiyorum hem hediye hem yemek vs ne önerirsiniz onu ağlatmak istiyorum

bizimde 9 Temmuz ilk senemiz ben eşime söledim beni şaşırt güzel bir süpriz yap diye bakalım bekliyorum ilk yıldönümümüz (yani evlenmeden önceki 5 seneyi saymazsak ) senden bekliyorum dedim bekliyoruz oğluşumla bakalım babamız ne hazırlayacak bizim için

:)))))))

canım maşallah oğluna, ayy ne güzelde görünüyor. çok düşünceliymiş doktorun. :))

haha fazla duşuncelı hatta bız ınanmadıkca gösterdı 6 kere abartısız bıde fotolodu ya aslında ınanmama ıcın gecerlı sebepte var annemın 3 kızı var 5 torunu ve hepsı kız eşimin tarafındada 3 kız torun ee dolayısıyla bızden kız cıkar emınlığıyle gıttık ınanamadık bı turlu ben detaylıda da göreyım yada kucagımda görunce ancak ınanaırım heralde

kızlar 21 temmuz evlilik yıl dönümümüz eşime hiç unutamayacağı güzel bir gün yaşatmak istiyorum hem hediye hem yemek vs ne önerirsiniz onu ağlatmak istiyorum
hediye konusunda bir fikrim yok ama harika bir sofra hazırla böyle evi mumlarla süsle her yere ufak ufak notlar yapıştır sonra gecesi için sana bir fikir veremicem sen daha ii bilirsin bacım

bu konuyu pazartesi aç kuzum uzun uzun konuşalım benimki de 27 temmuz ben de fikir alırım hem :)

kızlar sizleri sefiyom öpüyom kokluyom görüşürüz iyi tatillerrrrr

hediye konusunda bir fikrim yok ama harika bir sofra hazırla böyle evi mumlarla süsle her yere ufak ufak notlar yapıştır sonra gecesi için sana bir fikir veremicem sen daha ii bilirsin bacım

geceyi çok iyi biliyorum canım onunn için öneriye ihityacım yokk :89::89::89::94::94:

ya beysal çok fenasınnn

Esracım lütfen iyi ol canım arkadaşım bak biz seni çok merak ettik yarın gelirsin inşAllah gelip bakıcam iyimisin diyeeee Allah koruusnn

Son düzenleme:
hayatbanagüzel kutun dolmuş yine tatlım burdan yazıyorum :)

cunda adasına 10 yıl önce gitmiştim çok güzel.. ben 5 yıldız tatili tercih ediyorum 3 yıldır malum iş hayatı 15 gün tatilimiz oluyor bol bol nerde uyuyacaksam onu seviyorum kuzum yoksa ben de sen gibi hep butik otellerde kalırım evlenmeden önce öyle yapıyorduk şimdi malesef... sen bana öğrenebilirsen yarın mesaj atar mısın eşimle karar vereceğiz. geldiğimizde mutlaka buluşmak isterim kuzum, 2 haftaya kadar geleceğiz inşallah... :) öpüyorum seniiiii de minişide....

kızlar yarene okıulda demışler kı yemek vaktı yemege başlamadan bı tutam tuz bıde yemek bıtımı bı tutam tuzyersenız mıkroplar ölur demışler bende netten baktım ac karnına yendığınde boğaz mıkropu ölup boğaza mıkrop gırmesını engellermış yemek sonunda yenılırse hazmı kolaylaştırırmış

canım yemeğe tuzla başlayıp tuzla bitirmek sünnettir dinimiz ne kadar güzel herseyin mantıklı bir sebbebi var

ESraaammmmmmm dön evineeeeee seni çok seviyorummm aşgıgıııııııımmmmmmmmmmm

bu tiplemeyi hatırladınız mııı " tüüülaaayyyyyyy"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…